| Autor |
Zpráva |
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:15
- Nahlásit
Eldoguero
Navíc Happu má krásnou žíhanou barvu, k...........
A umi Happu treba jako hodne chrochtat? A dela uplne stejny mohuli nohuli potuli jako Balousek? Ma kazdej rok od jara az do podzima problemy s hotspotama? Umi Happu stepovat?!
Tak vidis, kdo je pak jako vhodnejsi kryc?!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:16
- Nahlásit
Eldogueroje to ovcoun s rodokmenem,ale chtela jsem,aby byl jeste hunatejsi tak jak hajanek,zas tak moc hunaty nebude.jo a je to poblaznenej slovak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:16
- Nahlásit
Mathea
prvni kryti Kremylka ma zabrany muj Baloo!
On je fakt debil.
Eldoguero
Happu má negativní předrentgeny, ofiko rtg budu dělat v lednu, takže předpokládáme nejhůže 1/1
Dále Happu má Junior šampiona a Českoho šampiona, zatím, jsou mu necelé 3 roky.
Tak s takovejma zihanakama se Kremylek zahazovat nebude, pry. Naky zampijoni a este zdravy, to by nebylo co k cemu. Tak si kanarka uplne nejvic nejkrasnejsiho nechte pro jiny vhodny nevestky, my pockame az se vynori Mr Right..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:17
- Nahlásit
Alexa
krostova noho von je pořbenej?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:17
- Nahlásit
Alexa
pani proč pohřbíváte živýho psa????
Kdyz ja na tom prvnim tabore myslela, ze ho kazdou chvili zabiju...a von to vedel a tak si u krizku rovnou kopal hrobecek..
Opravdu se jedna o autenticky foto
Eldoguero
Pani vy máte ducha
Kde?? Vim akorat o tom, ze sem slaboducha...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:20
- Nahlásit
Eldoguero
krostova noho von je pořbenej?
koukej pořádně na fotku cpou ho do pytle vedle kříže:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:21
- Nahlásit
Mathea
tak si u krizku rovnou kopal hrobecek..
To vypada spis jak sracka.. ale treba by za takovej hrop byl i nekdo vdecnej.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:21
- Nahlásit
Mathea
ze ho kazdou chvili zabiju...a von to vedel a tak si u krizku rovnou kopal hrobecek..
ale přežil ve zdraví žejo
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:22
- Nahlásit
Fifi
To vypada spis jak sracka..
Nedelj, ze si to tam nepamatujes
Alexa
No v tom fyzickym zatim jo, ale o jeho dusevnim zdravi pochybuju uz hodne dlouho
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:26
- Nahlásit
Alexa
cpou ho do pytle vedle kříže:
No a to je prave vono - on se do toho pytle cpal sam, jak vidno... copak je to normalni?! Kopat si hrob a jeste se cpat do futralu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:26
- Nahlásit
Mathea
Nedelj, ze si to tam nepamatujes
No ja vim, ze to je dira vykopana zalita destem. Ale holt to vypada ted jak naka sragora. pro nevedouci.
Alexa
On jo. Mela malo tehda nabrousenej ostnak.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:27
- Nahlásit
Mathea
Happu je přeborník v chrochtání, když v noci vyjdu ven, tak slyším jen mohutné chruuu, chruuu, chruuu, to jak kanárek nahlas spí ale neslintá vadí to?
Happu nestepuje, ale zato má krásný odloření ve stoje posledně ho předvedl na ZZOčku místo aportu, spadl mu obojek na ucho a on zkameněl
Ale zase Happu onehdá šlápl do louže a byl z toho v deprézi cca hodinu a to se cení
nemethova5
pardon pani, nic ve zlým, fakt je to krásný zvíře (pro chlupáče mám slavbost ) já jen, že z fotky čék nikdy neví
A budete teda uchovňovat nebo ne, prý mají jít od novýho roku dlouhosrsté bestie též do chovu.
A smím-li se zeptat odkud je,
Fifi
Tsss, tak teď jsem se jako opět smrtelně urazila
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:31
- Nahlásit
Eldoguero
přeborník v chrochtání, místo aportu, spadl mu obojek na ucho a on zkameněl šlápl do louže a byl z toho v deprézi cca hodinu
Jako dobry, malem byste nas troufli, ale Balous ma zas nevysvetlitelny stavy, kdy se treba rano boji vyjit z baraku..normalne leti jak silenej, ze se cuba uz daavno naucila ho poustet prvniho, aby nerpisla k urazu...a pak z nicehoznic najednou stoji ve dverich, stazenej ocas, naprosto silne deprezivni vyraz..jde teda do kuchyne, za 5 minut ho jdu vyhodit ven a zas leti jak pominutej..Je todle trufnutelny?!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:32
- Nahlásit
Eldoguerouchovnovat nebud,pac je to kryptak,mam na to totiz stesti,hajan kryptak,a amin taky a to mel obe dve vajca spadnute,bohuzel,mel pry kratkej semennej provazec tak to ma nekde v brichu,ja nevim,akorat vim,ze pujde pod kudlu,aby se to nezvrhloa neskoncil jak hajan malem blbe!,jj to vim,ze maji mit udajne svuj klub a svoji plemenou knihu,pry se na tom pracuje,pry zjistili,ze kratkosrstaci maji slabou podsadu,ja mam obrovskou slabost pro hunace ale silenou!pockej vyhrabu foto,jak jsem si predstavovala aby amin vypadal,to je taky papirak omar z dvorakova sadu pockej to vyhrabu,je z martina,od henriety sramkove
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:32
- Nahlásit
Mathea
Kde?? Vim akorat o tom, ze sem slaboducha...
šmarjá pani, vy taky? a nemáte vy doma taky kanárka?
Alexa
není strašný cpát psa do pytle?
proč to vůbec dělají?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:37 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Mathea
Jako dobry, malem byste nas troufli, ale Balous ma zas nevysvetlitelny stavy, kdy se treba rano boji vyjit z baraku..normalne leti jak silenej, ze se cuba uz daavno naucila ho poustet prvniho, aby nerpisla k urazu...a pak z nicehoznic najednou stoji ve dverich, stazenej ocas, naprosto silne deprezivni vyraz..jde teda do kuchyne, za 5 minut ho jdu vyhodit ven a zas leti jak pominutej..Je todle trufnutelny?!
Tak na to nemáme, vzdávám to, leda, že bych popsala kterak Happu oblizoval mrtvou kozu a snažil se jí přivést k životu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:41
- Nahlásit
nemethova5
fotky sem chlupáče já fakt můžu
Škoda, že je krypťák, ale radši bych ho nechala fiknout co nejdřív, ono to do nádoru roste tuze rádo, ale to ty určitě víš.
Teď jsem měla očklivou halucinaci, fuj ani vám to nebudu popisovat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:45
- Nahlásit
impact
Nalezený russel v Ústí nad Labem. Nevěděla bys, komu patří?:
http://www.utulek-ul.cz/lost.php
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:47
- Nahlásit
Proč toho nebohého kanárka pořád tak znemožňujete????? Nakonec to bude vypadat, že je blbější než dorti a perdele a zlaťáci...Co děláte mizernice?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:50
- Nahlásit
Gerda
že je blbější než dorti a perdele a zlaťáci.
Vubec nevim, o cem mluvis?!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:55
- Nahlásit
Mathea
Taky potápěči? Ale po dvou hoďkách bez kyslíku ))))))
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:56 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
Jeste par obrazku na dobrou noc a jdu zalizt
Edit pro Gerdu: Potapet? Nikdy!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:58
- Nahlásit
Gerda
Tak dobře, kanárek je inteligentní, chytrý a ... no a teď nevím co napsat, sem říkala, že neumím lhát
To je prosím kanárek jako Klubový vítěz mladých 09
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:59
- Nahlásit
Mathea
Pjekný fotky, zvlášť ty překroucený psi.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 23:00
- Nahlásit
Eldoguero
To je prosím kanárek
To je teda pořádnej kanár.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 23:02
- Nahlásit
Dobrou noc, jdu sbírat síly na zítra, budu péct vánočku.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 23:03
- Nahlásit
Lola1
Je malinký, na spodní hranici výšky a váhy, ale velmi, velmi líbivý, tak dostávám tituly skoro pravidelně. Navíc vždycky dostane rozhodčého tou svojí povahou
No a teď řekněte, že nějaký pes je lepší než on
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 23:08
- Nahlásit
Mathea
Ty sou slatký, vopravdický máčofky ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 23:10
- Nahlásit
Eldoguero
Kanárek je velmi rozmilý, nejvíc se mi stejnak líbí, jak ochutnává Viktorku )))
Lola1
Máte recht pani, jdu to taky zalomit, je mi tu na balgoně kapek zima, jak lovim nápojku.
Guten noc pipiny.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 23:12
- Nahlásit
Gerda
Dobrou pani, hezký sny a hlavně ať nemáte ty vočklivý halucucanice jako jsem měla před chvílí já
|