| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:25
- Nahlásit
psíčkovi už úpa jeblo, co? )))))
zejtra jdu s dědou a Janikou ( a mimo jiné s jedním moc milým a tichým pejskem.... ) venčit, chcete někdo taky?
jdem na ty hrady, co nevím, kde jsou, mám s nima sraz v půl šestý na smícháči.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:38
- Nahlásit
nemethova5
kolik mas tech leonu,plus hajan,plus amin!!!!to by musel byt sebevrah pani,aby tam nekdo vubec lezl!!!
Právě že dva.Jen aby mi je Hajan s Aminem nesnědli.
Ale jsou to fenky takže by jsme mohli mít pěkný lýnie
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:46
- Nahlásit
nemethova5
zázrak co, že sem umím vkládat fotky-samotnou mě to hodně překvapilo
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:50 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
koho to zajima JAK SE MA BULINDA SHEILA tak juknete tady
fota z noveho domova
http://mrtvejcerv.rajce.idnes.cz/boj_o_hracku/
jo a panicka jeste dodava
hele: neusne pokud si nejdu lehnout, pokud sedím u poříatče leží u mě a spí, venku poslouchá a hračku pouští, žere všechno co jí přijde pod čumák a když jsem ve škole a nejsem doma tak trpělivě čeká s jakoukoli mojí botou než přijdu
je naprosto úžasná, miluju jí čím dál tím víc
když sedím u televize, musí ležet u mě, je perfketní
....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:07
- Nahlásit
kejtlinno vsak pisu zazrak na fore!!§ty vo.e jsem zmrzla jak soboli hovno!!!ten magor malej cernej by jen furt lital a rochnil se ve snehu,hajan ma radsi teplicko a naka zima je mu totalne ukradena,moje rec,nesnasim zimu!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:12
- Nahlásit
nemethova5
zejtra a pozejtří v tom mrazu v zasraný ráci noční-je mi z toho na blití
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:20
- Nahlásit
Gerda
Pani, ta je tak pěkná...líbí se mi, že už to neni štěnec, kdyby byla starší, tím lépějc pro vás přece ne? Je moc sympatická a vypadá aji maličká. A vy chcete druhé hafče? Jako opravdu?
stenec nechci ja chci prave nejakeho starce, proto pisu, ze je mlada. Chtela jsem neco kolem 7 a vejs, neco co nebude jancit a otravovat Skubcu, ale hezky si s nami da nasi pomalou prochazku a bude spokojeno, ze ma domov. Radsi holku skuby by asi na kluka brblal.
betynku uz mam vyhlidnutou pul roku nejmin Ale na stopro jeste rozhodla nejsem, rikala jsem si az se prestehuju, tak bych moooooozna do druheho hafa sla, ale jak jsem psala, male hodne klidne aby to bylo. ale fakt jeste ne, musim aspon vybalit krabice, ale uz po ni zas pokukuju
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:22
- Nahlásit
hancaw
Peta se ma dobre Jeste pichame antibiotika co stipou, tak vzdycky place a ja ho chovam a utesuju. Je to milacek
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:25
- Nahlásit
lagunahajan s aminem upa moc hodny,amin by s nema furt lital a radil a hajan by se s nema maximalne volizoval,on uz je dedek,tak neni divocak.
kejtlinno fakt zazrak,ja jedu taky ct,pa,so,ne vkuse nocni,uvidime jak dopadnu tam v nove praci!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
lucYnka XIII
hoj, Betynka je opravdu starsi, nez sme puvodne odhadovaly.. Ji tipuju tak na 7 asi, fakt tezko rict. Rozhodne nejanci, netaha, jen se tak kutali a jejim hlavnim programem je ZRAADLO. |Musela by mit papu oddeleny od Skubyho, nenechavat grancle volne lozeny.. Jinak stoupne nad misku a futruje, kreni se na ostatni.. Se na ni prijed podivat a uvidis opravuju chybky, s tlf na uchu a tukajic jednim prstem..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:26
- Nahlásit
nemethova5
ty máš novou práci? jaký tam jsou výhody a nevýhody?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:27
- Nahlásit
kejtlinja nevim,dozvim se to zitra!!!dokonce tri pani,tri,zitra bude litaci den!!!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:35
- Nahlásit
Fifi
panii vy me zabijete, mam maly byt a musim byt rozumna si rikam furt dokola, bud rozumna bud rozumna.
Problem trochu je, ze kocky potrebuji mit granule furt nasypane, ale hold bych jim je dala nekam vejs kam by nevylezla. skuby grancle nema ten je na mase atd. grancle fakt vyjimecne, kocky taky 2x denne, ale jinac maji grancle furt.
A neslo by ji to zakazat, jako rict betynko nezer zradlo kocickam?
prijet bych se prijela, ale jsem neprezuta a i prezuta bych si ted netroufla a navic ted nejsou love na benzin.
Nebudu to uspechavat, nejdriv vybalim a trosku se usadim ( jsem tu 2 dny) Jo a ldyz se prijdu kouknout natuty ji odvezu, to bych nedokazala odjet bez nin asi. Kolik asi vazi? A jak se kupuji svetry a bundy krizenci?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
A jak se kupuji svetry a bundy krizenci?
pokud ji nemůžeš vzít do zverimexu s sebou - tak je to nejlepší, ale jinak změříš od kohoutku k ocásku zádíčka a objednáš obleček a budeš doufat že jí bude přes hrudník
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 20:49
- Nahlásit
Atusch
ahaa a hrudnik se neda zmerit? a to ju musim oblikat furt nebo jen kdyz bude takhle snezivo?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:02
- Nahlásit
holky, kdo je Aloisie Setikovská??
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
Lola1
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:05
- Nahlásit
lucYnka XIII
dik
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:06
- Nahlásit
tohle je hezka bunda, ma i kapsicky treba na kapesnik, kdyby mela rymu
http://aukro.cz/item1342064768_bunda_pro_psy_roads ign_hneda_34_cm_vyprodej.html
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
a to je doopravdická ségra davídkový Lola1?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
Není vopravdická, je jenom žumpová. StaHi co už moc nechodí je Davídkové otec (nebo matka,už nevím). Někdo jiný je ten druhý rodič, ale už nevím kdo. Gerda a spousta ostatních jsou děcka. Isdpch je děda (tak nějak obecně všech). Já jsem manžel,ale v zastoupení.Opravdický manžel je Psíček. Jenže vlastně manžel není, páč se nakonec nevzali (on nepřišel). Takže jsou buď snoubenci, nebo sou rozešlí (střídají to podle toho jak se jim to zrovna hodí). Je to celé takové složité
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:17
- Nahlásit
Biluška
jasně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:29
- Nahlásit
hajinky bucinky. Dobrou s kobrou žumpice
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:30
- Nahlásit
v ložnici asi zmrznem, celý den tam nehřálo topení, možná už v noici-bylo zavzdušněný, sem ho až ted´ odvzdušnila, se zavzdušňuje vždycky samo, nevím proč a je tam kosa jak kráva
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:34
- Nahlásit
kejtlin
fůůj nesnášim zimu! musíš se vobložit psama!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
fůůj nesnášim zimu! musíš se vobložit psama!
to sem skoro každou noc a je fakt, že hodně hřejou
jinak zejtra a pozejtří budu chodit v práci v těch mrazech jak má bejt -20, to zdechnu a zimu mám ráda
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:41
- Nahlásit
kejtlin
a je fakt, že hodně hřejou
jojo psi jsou lepší než termofór když spim u rodičů, který maj doma zimu, dám si čokla z každý strany a jsem v pohodě.
má bejt -20, to zdechnu a zimu mám ráda
vem si hodně vrstev, prej je to lepší než jedna hodně teplá věc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:44 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
zuzanarosakova
vem si hodně vrstev, prej je to lepší než jedna hodně teplá věc
jj vím
all
sem našla čepice asi po babičce sou šílený, nebudu je vyhazovat vezmu na nějakou žumpoakci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
myslím, že jsi pro Betynku už rozhodnutá , tak nečekej at´ ji máš už doma
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:50
- Nahlásit
kejtlin
kejtlin
sem našla čepice asi po babičce sou šílený, nebudu je vyhazovat vezmu na nějakou žumpoakci
to jóó teda a můžeš si je vzít i do práce, aby ti nebla zima
|