| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:40
- Nahlásit
Gerda
moja je nejzlatější a nejhodnější čék na světě, vypomohla mi aji s financema na nákup kuchyně a mnohého dalšího, mohu požádat a většinou souhlasí, ale ví, že s naprostým klidem může říct ne, výčitky se nedočká, protože není důvod.
přesně tak!!!!!
si řikám, jestli u těch blízkejch by čék neměl žádat pokornějc než u těch cizích,
naprostej souhlas.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:41
- Nahlásit
Gerda
To o těch matinkách jste napsala moc krásně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:41
- Nahlásit
Gerda
Stejně jako není samozřejmostí, že rodičové budou přepisovat domy a byty a majetky na haranti, že jim budou ty byty
jj naprostej souhlas, úpa mě konsternuje když někdo řekne rodičům ty máš prachy tak mi je dej, nebo jakto že utrácíš ty prachy, dyť na mě nic nezbude, jak si dovoluješ jet na dovolenou za xxx tisíc atdatd
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:43
- Nahlásit
Gerda
máš naprostou pravdu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:45
- Nahlásit
Alexa
U nás je pán, co ze starý mámy tahá peníze, neřekl jí ani, že je rozvedený, aby mu dávale peníze pro děti a ani že jel na dovolenou do zahraničí A pak se jde v klidu pomodlit do kostela, aby mu to asi pánbíček odpustil.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:47
- Nahlásit
Psíček
hele jen jsem ti chtěl říct, že jsi fakt hodně inteligentní a že jsi mi to pěkně nandala teda, že tě prostě obdivuji jako.
jj, v pohodě, díky za komplimenty. já to o sobě vím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:48
- Nahlásit
Eldoguero
vyhlížím ty apokalyptický jezdce, musej tu bejt každou minutu
u nás uš byli,právě ted,tak za chvíli sou utebe
du do řiti za danajasou...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:49
- Nahlásit
kejtlin
u nás je jen poprašek a mrzne
Pani a vodkaď ste?
Tady je asi 30 cm sněhu, mrzne, trochu sněží, ale hlavně fouká naprosto příšernej, hroznej a děsnej vítr, že ani psi moc nechtěli ven a to jsou ovčáci celkem dost mrazuvzdorný jelimani. Argentiny se proběhly po louce se stafordkou a už koukali kudy domů a já taky. Mariňák je od rána zalezlej a asi do večera bude. Jen šílenej kanárek pobíhal jak zjara, ten pes fakt není normální
Gerda
Mamka moja je nejzlatější a nejhodnější čék na světě
Ne, ne pani, ta moje je nejzlatější Jinak souhlas s tím cos napsala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:50
- Nahlásit
Eldoguero
Tady je asi 30 cm sněhu, mrzne, trochu sněží, ale hlavně fouká naprosto příšernej, hroznej a děsnej vítr, u nás je podobně, jen trochu míň sněhu, ale začalo chumelit.
Gerda
Mamka moja je nejzlatější a nejhodnější čék na světě
až po té mojí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:50
- Nahlásit
Eldoguero
Pani a vodkaď ste?
Od Neratovic
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:51
- Nahlásit
davidkova renata
u nás uš byli,právě ted,tak za chvíli sou utebe
Aspoň vím, kdo za to může
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:53
- Nahlásit
makrel
Počítám, že u nás bude do večera tak o deset čísel víc ne, to sem přehnala, ale něco nasněží, no hnus jeden fijalovej
kejtlin
Tak to jo, tam je to většinou v poho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
du do řiti za danajasou...
ty, mamko, rychlostní komunikace jsou vesměs suché a vymrzlé...buť opatrná! )))
Eldoguero
a teď si přectaf, že Atuš má rusáka, co nesnáší sních! Sme mu řikali - Áťo, neblbni, seš ze sibiře, kůli tomu máš na ksichtě tu ofinu, to je póčo pro tebe...prt. Šel jen tam, kde mu Atuš vyšlapala cestičku.
Ne, ne pani, ta moje je nejzlatější
nenenenenene, ta moje, ta moje ))))) Piki piki, zabírám si poslední slovo )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:55
- Nahlásit
Eldoguero
Tak to jo, tam je to většinou v poho
až na to, že u nás nesolej, nesypaj ani neprotahujou silnice tak jsou namrzlý a zledovatělý, takže je to stejný jako kdyby u nás bylo 30cm jenže je prd a psi v něm nemůžou řádit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:56
- Nahlásit
Nejzlatější úplně platinová posypaná diamantama je ta moje
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:58
- Nahlásit
Eldoguero
taky se toho obávám, musím si zajet pro lopatu, mám ji u našich, takovou zmenšenou, co se mi vleze do auta .-)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:59
- Nahlásit
Alexa
chtěla bych si naloupat pár dyjamantů, můžu? ))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:59
- Nahlásit
tak tady už padá a venku to klouže jak svina,bo někteří si to na tom chodníku ukliděj a někteří vůbec
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:03
- Nahlásit
tak děcka začaly padat ty bílý sračky jedu dom
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:04
- Nahlásit
Tady strááášně moc chumelí. je to otravné, budu muset do školy vyrazit o dost dříve.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:05
- Nahlásit
davídková renato
Psí Útulek Kutná Hora
Právě přivezený pejsek z Jindic, majitel Zdeněk Novotný z Uhlířských Janovic jej měl přivázaného na řetezu, nekrmil, bez přístřešku.... Maxík je zlatíčko, chudísek je tak moc vyčerpaný....
z fB kopírováno,určo to tam najdeš taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:10
- Nahlásit
u nás začalo drobně hustě chumelit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:10
- Nahlásit
Gerda
a teď si přectaf, že Atuš má rusáka, co nesnáší sních!
jako bych ho viděla
náš kanárek si zase myslí, že je bišonek a jakožto plemeno bojové a prý akresívní vůči cizím si před figurantem pěkně sedne na pr... , mrská ocáskem a kouká na toho divnýho pána co před ním pobíhá jak blázen a mává tou divnou věcí, co s ní panička doma vytírá, pak se zvedne a jde ho voblíznot, no
kejtlin
u nás taky nesolej, vobčas to protáhnou kůlivá autobusu(jezděj k nám 3krát denně ve středu a v pátek jinak 2krát), no a když se silničáři dobře vyspí, tak i posypou, ale sněhu máme dost - psi maj radost, já taky, ale když t tam nevypadá, tak jako dneska
makrel
sem loni zlomila 2 lopyty a jedno hrablo, tak doufám, že letos se to nebude opakovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:15
- Nahlásit
Eldoguero
náš kanárek si zase myslí, že je bišonek
Co máš za psy, že si nikdy neprohlíželi Atlas plemen psů???? Normálně mu to ukaž, řekni - pane, vy ste kanárek, bišonek být nemůžete, nemáte friséééé. Maryje kouká na komisaře Rexe, abychom nemuseli tak často na cvičák, dřív jsme jí poustěli Turba, to byla ta policejní bordera chytrá. A sama od sebe se naučila skákat do auta. Když jí teda podržim dveře.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:17
- Nahlásit
Eldoguero
Gerda
Jako vy se tomu smějete, ale kdybych celou procházku stála na místě on bude taky, aby nemusel do toho sněhu. Je hroznej! Furt stojí že má plné chlupy sněhu a ať s tím něco dělám, už jsem mu mockrát vysvětlila, že nejsem hodná jako Gerdička a vyndavat mu to nebudu a nebudu, ten pes neviděl Sibiř ani na obrázku - asi mu jí ukážu.
Jinak tady poměrně hodně chumelí...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:22
- Nahlásit
Gerda
dyž von na rozdíl vod argentin neumí číst, vobrázek sem mu ukazovala a von na to, že tak vypadal jako malé štěňátko a jen trochu vyrostl a zežíhaněl no
Kdyby ho měl někdo jinej mohl s ním úplně v pohodě dělat canisterapii, je to neuvěřitelný zlatíčko na všechny a na všechno no aspoň je zdravej (až na tu hlavu) a krásnej a na výstavách se líbí
Že bych mu do kotce hodila televizi, by se na Rexe mohl dívat s ovčákem, aby se přiučili voba
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:23
- Nahlásit
Atusch
Vem ho na dovolenou na Gulag
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:23
- Nahlásit
Atusch
on je prostě brouček...Sibiř mu ukaž z okna a schválně jestli neblesknou nějaký vchovaný projevy )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:26
- Nahlásit
Eldoguero
Tak s nim tu kanisku dělej )) A v létě ho vem na ten tábor, jak sem dávala vídejo na min stránce. Áťa taky pojede na tábor, až se Atuš vyčerpá z toho malého kokota srašlivého Bůcha, bdue relaxovat s Áťou ))))
Že bych mu do kotce hodila televizi, by se na Rexe mohl dívat s ovčákem, aby se přiučili voba
No ale nesměj vyrušovat, pak se nekoukaj a jede to celý zbytečně )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:34
- Nahlásit
Gerda
Já nemůžu dělat canisterapii jsem trochu asociál a nemám vřelý vztah k postiženým dětem. Jedině, že bych chodila jen po domovech důchodců a nemocnicích k mentálně aspoň relativně normálním lidem Jinak pes by byl 100% pro.
No ale nesměj vyrušovat, pak se nekoukaj a jede to celý zbytečně
Já jim dám vyrušovat, sednou si pěkně způsobně a žádný vzájemný voblizování jak to maj v oblibě (jsme kvůli nim udělali mezi jejich kotečkama jen metrovou zídku, jako víceméně optickou hranici, aby netrpěli separační úzkostí )
|