| Autor |
Zpráva |
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:45
- Nahlásit
tak jsem byla venku mám omrzlý ksicht, Atilla s Elizbet Kvínovou nebo jak jsme jí to překřtili odmítla jít, šla jsem s Áresem, byl šťastnej jak blecha, já míň, Vydržela jsem celých 30 minut, mezi polema se jít nedá. Mám omrzliny v obličeji a komplet na celých nohou neb jsem šla v teplákách, uznávám není to oblečení do vánic.
Jinak v noci málem bylo po Bůchovi neboť se mi v jeho 5 měsících doma vys*al. A to byl na zahradě i na vycházce včera, on jak je happy ze sněhu tak se nestíhá vyvenčit, maximálně za pochodu vyčůrat jsem zvědavá jak ho dnes donutím se před spaním vyvenčit, přeci nemohu stát venku 2-3 hodiny
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:46
- Nahlásit
Biluška
Eldoguero
Gerda
Jabka Molavcová Muf to byla bomba.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:47
- Nahlásit
jinak holky zumbice sledujte, škoda že se to kryje vypadá to zajímavě co myslíte? http://www.slevopolis.cz/index.php?selcityid=11&si dedeal=222
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:47
- Nahlásit
nemethova5
jasne rekla,ze se bude starat,ale zustalo jen u slov
No jo, jenomže tohle je trochu jiná otázka...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:50
- Nahlásit
Atuschmam to same,jak je venku ten bilej bordel,tak mi amin kasle na venceni,nastesti doma jako nic uz jako mimi,se naucil jeste ten den si rikat,ze potrebuje,doma udelal jen dve louzicky a to moji vinou,jinak mam taky omrzliny tretiho stupne,nevim kam jsem dala krem na gzicht s vlockou!!!!venku jsem pred chvilkou vydrzela padesat minut!!!mam hazeci talir frisbi,tak lital jak strelenej,hajan vystrcil jen nos,honem rychle se vyvencil a mazal domu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:52
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovájaka,jsem asi mimon,nechapu???
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:53
- Nahlásit
nemethova5
on si v půl 4 ráno taky řekl, že chce ven, ale nějak jsem nebyla př
i smyslech a houkla na něj jen ať mě nevotravuje, takže nevotravoval to je fakt, když přišel podruhé dokonale mě to probralo ale ani vynadat jsem mu nemohla. Jenže tuto noc nehodlám čekat až si ve 4 ráno vzpomene že by jako potřeboval ven. Jako on s během 14 dní naučil venčit venku, i když byl doma 4-6h sám tak nikdy nic
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:57
- Nahlásit
nemethova5
No jako že je blbý, že i když něco slíbí tak pak že to neudělá... To si myslim, že s tou debatou co byla před tím moc nesouvisí
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:59
- Nahlásit
Biluška
Ještě jednu věc, je rozdíl když chce psa dítě po rodičích a dva partneři, co spolu žijí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:05
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ještě jednu věc, je rozdíl když chce psa dítě po rodičích a dva partneři, co spolu žijí
Tak když je tomu dítěti dvanáct tak určitě....když je dítěti třicet tak si myslím, že už ne. Určitě je lepší když děcka nejpozději kolem 25 vypadnou z rodinného hnízda a osamostatní se. Nejsem zastáncem toho, aby dospělé dítě bydlelo s rodiči. Ale někdy to holt jinak nejde. Pak to dítě buď doživotně zůstane v roli dítěte, nebo se ten vztah rodič-dítě tak trošku posune do té partnerské roviny.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílováno jo,mi uz je to jedno,ja ji rikam slibotechna,hele u nas to bylo tak,ze chtela mama s tatou psa a nakonec jsem to odsrala ja!!!bo ja se starala!!matka chtela cvicit,ale po prvnim cvicaku skoncila,jaksi nema na to vlohy,a tatik na to kaslal,pry nebude buzerovat psa,jo kdyby tu byl tata,bylo by to o necem jinem a matka by byla upa o necem jinem.
Atuschno amina nechce ven,jako nepotrebuje,ale konecne se naucil trochu spat,ve tri hodiny prisel ke mne do pokojiku a budil me ze chce si venku hrat at honem vstanu a oblecu a mazu si s nim hrat a takhle to udelal popate,ja v nadeji,ze ma tra prujem a on zacal po venku litat a radit,tak hosicek uz me nenachyta,se otocim a reknu mu bez chrapat,jeste je cas!a on je tak hodny a jde spinkat.jo a co dneska dobytek zkousel,ja pomalu vstavala a on skocil na postel a chtel mi nakryvat perinu!!!ten letel prasak jeden!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:13
- Nahlásit
Biluškamno ja bych se rada osamostatnila,ale jaksi by matka ten velkej byt neutahla,ani kdyby tam zustal bracha,takze asi tak nejak a davat za pronajem jen tak desitku,na to ted fakt nemam a chlap se jeste nakej nenasel,co by byl v pohode,jak normalni,tak se psama,vzdycky jsem natrefila na poradneho degena!tady asi na ostravsku jsou samy degeni,jinak si nemuzu pomoct.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:18
- Nahlásit
nemethova5
No dyť říkám, že někdy to z různých důvodů prostě nejde.
Třá kámošce je taky 35 a taky žije s rodičema. Protože mají na krku barák jak kráva a obrovskou zahradu. Rodiče už to nezvládají udržovat a ji berou mory z toho když vidí jak je to tam neudržované. Tak se holt nastěhovala k nim, stará se o zahradu i barák....a šílí z toho když jde ven a máma na ni ze schodů volá "kdy se vrátíš Pavlínko?"
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:19
- Nahlásit
Kalamitaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
bílá tma, závěje, cesta co trvá 15 min mi trvala hodinu.zítra ráno mě jebne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:20
- Nahlásit
na mně žádný čokly nepřepisujte,mám to stejnak za pár,tagže to nemá cenu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:22
- Nahlásit
Biluškaschodů volá "kdy se vrátíš Pavlínko?"
to znam,to je u nas stejny,neboli v bledemodrem,no.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:22
- Nahlásit
makrel
zítra ráno mě jebne
mě jeblo už dneska.
sníh je ok., pokud nemusím ven. jenže ven co?! ven musím!!! a proč?! protože ten můj hadí kretén miluje skákat do závějí!
příště si koupim rybičky.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:23
- Nahlásit
Biluška
máš meil, díky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:23
- Nahlásit
Biluška
Třá kámošce je taky 35 a taky žije s rodičema. Protože mají na krku barák jak kráva a obrovskou zahradu. Rodiče už to nezvládají udržovat a ji berou mory z toho když vidí jak je to tam neudržované. Tak se holt nastěhovala k nim, stará se o zahradu i barák....a šílí z toho když jde ven a máma na ni ze schodů volá "kdy se vrátíš Pavlínko?"
Tohle je krize, to máme právě my taky a sme z toho na nerf všichni Prostě zatím další barák kupovat nemůžem a nájem si taky nemůžem dovolit, časem navíc budem muset řešit Vládikovu maminku... ))) Ale zatím se bavím ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:24
- Nahlásit
davidkova renatajak za par???o hajanoj by si ani nevedela,to je zlaty pes,jen amina by jsi musela sem tam striskat aby se zklidnil,jinak posloucha na slovo.
nenavidim snehovy mrdky,boze a tu je normos kalamita,pred sebe nevidis,kur.a,ze ja se nenarodila medvedem???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:24
- Nahlásit
jbat
s rybičkama souhlasím, být venku mi nevadí, vadími v tom jezdit 2-3x denně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:25
- Nahlásit
jbatjen aby rybicky nechteli skakat do zaveji taky,aby jsi si nahodou neporidila naky drajvovy rybicky!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:27
- Nahlásit
makrel
být venku mi nevadí
jsi magor...
nemethova5
jbatjen aby rybicky nechteli skakat do zaveji taky,aby jsi si nahodou neporidila naky drajvovy rybicky!!!
di do řiti! no tak to teda ne, nic, sifon dva. maximálně kaktus. umělej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:28
- Nahlásit
sem v práci, mazec cesta jako, zapadla jsem na parkovišti, fakt síla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:31
- Nahlásit
Já radši eště nevyjela z práce ) nevim, jak pojedu, jestli je to někde prokopaný...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:32
- Nahlásit
jbat
hele kdyby šlo o to jen být venku, tak tam jsem i 3 hodiny a vyvenčím klidně všecky psy v okolí, v lese bylo dneska nádherně. ale to ježdění autem mě asi zničí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:32
- Nahlásit
kejtlinja pojedu zejtra a jsem vubec zvedava jestli se dostanu vubec!
jbatkaktus jo,ale zivej,neboj,ten skakat do snehu nebude,maximalne do pisku!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:35
- Nahlásit
Biluška
a šílí z toho když jde ven a máma na ni ze schodů volá "kdy se vrátíš Pavlínko?"
No a co? Já jsem byla stará a vdaná a když jsem někam šla, řekla jsem automaticky tátovi kam a s kým a kdy přijdu. Aby neměl strach, kde jsem.
Je ale pravda, že když šel někam on, tak mi taky hlásil. A to jsem se ještě kolikrát rozmyslela, že sám nepůjde a šla jsem s ním.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:37
- Nahlásit
Vlčáčkovápani vy jste roura!!!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:46
- Nahlásit
tak tam jsem i 3 hodiny a vyvenčím klidně všecky psy v okolí, v lese bylo dneska nádherně
makrel
no tak v lese asi jo, ale tady fučí, že nevidíš na krok, měla jsem závěje až za šálou...
nemethova5
jbatkaktus jo,ale zivej,neboj,ten skakat do snehu nebude,maximalne do pisku!
nic co skáče!
|