| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:48
- Nahlásit
jbatjedine,ze by jsi mu primontovala blesi nozicky!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:49 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
nemethova5
jedine,ze by jsi mu primontovala blesi nozicky!
tak to já asi namontuju bleší nožičky svému autu, ať zítra ráno vyskočí ze závějí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:52
- Nahlásit
nemethova5
makrel
jbatjedine,ze by jsi mu primontovala blesi nozicky
jo, však si dělejte srandu, vás to přejde, až budete muset ven s čoklama.
já už dám jen tour de sídliště - kratší trasu a jdu spát. od tý mikulášský jsem se ještě nedospala.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:52
- Nahlásit
Dneska jsem jela domů 2,5 hodiny!!! Nejdříve se mi v práci narval do auta tamní šéf, jestli ho prý nesvezu k autu, že ho má hned za kopcem. Tak to za kopcem bylo nejdřív k bankomatu k Výstavišti a pak ještě o kus dál k autoservisu. Stálo ho to 2 000, říkal, že tak drahýho taxíka ještě neměl. (Ujeli jsem asi 5 km.)
Pak jsem jela domů. Už v Brně na prd cesta. Prosmykovala jsem z pisáreckého tunelu do kopce a při sjíždění ze čtyřproudovky na bývalou hlavní do Prahy najednou stojí nákladák, dodávka a za nimi se cpe mrňavý miniauto. Náklaďák si lehce pocouvnul, protože mu to ani nestálo, natož jelo dopředu. Dodávka se snažila plížit v před, ale děsně mu to klouzalo. Tak jsme dva vylezli z auta a začali tlačit dodávku. Šlo to, ale pomalu a blbě. Tak jsem pravila, že půjdeme říct ostatním, ať vytáhnou líný zadky z aut a jdou zatlačit, jinak tam budeme půl hodiny... Tak jsme vyrazili, ale řidič nakonec na nás volal, ať ho odtlačíme na bok před náklaďák, že už nikam nejede. Tak jsme ho odtlačili asi dva metry do boku a on že zbytek už dojede. Jdu k autu a přede mnou vyleze z toho miniauta blondýna a že prý: "Ono mu to nejede????" Povídám: "Ne. Je prázdnej, tak mu to nejede." A ta pizda: "A to, do prdele, nemůže uhnout???!!!" Tak povídám: "Vážená, když mu to nejede, tak ani nemůže uhnout!!! A bylo by lepší, kdybyste šla pomoct." A ona: "Já jsem těhotná, tak nebudu pomáhat." Tak říkám: "Tak nepomáhejte, když jste těhotná, ale taky nenadávejte. On za to nemůže, že mu ot nejede." Pak jsem ještě pravila cosi o krávách blbých a nasedla jsem si. Jedu svých 20 až 30 km v hodině. Víc to nešlo. Ujela jsem asi 2 km a horko těžko vyjela jeden kopeček. Pak jsem nemohla vyjet z vedlejší na hlavní, protože to bylo přes kupu odhrnutého sněhu, chytla jsem tam dva smyky. A pak po asi 3 kiloemtry jsem smykovala, skoro celou dobu do kopce, do našich kotárů. Za mnou dement, kterej se mi lepí na zadek, když se nedá uhnout, protože na silnici pouze dvě řádně vyjeté koleje, umrzlé, které se nedají opustit. V nejblbějších místech jsem potkala 2 auta. Dement se mi střídavě lepil na zadek a střídavě zastavoval, vždy do kopce, tak nevím, co si tam cvičil.
No a doma v posledním kopci jsme se zasekli. Z 10 aut (asi tak) jich cca polovina vyjela na několik pokusů, kdyz zcouvali až dolů a pak to zkoušeli znova a jinak. My zbylí čekali, až přijede bagrista. Nakonec mě stejně museli asi 5 metrů vytlačit, zbytek jsem lítala jak magor sem tam, za mnou autobus. Na vrcholu jsem odbočila a prohrnovala jak sněžný pluh až k baráku. Tam jsem ovšem zcela definitivně zapadla. Ale definitivně. Navátý sníh byl až nad přední nárazník, nešlo to dopředu ani dozadu. Domů jsem se probrodila návějemi do výše průměrně 30 cm, místy až nějakých 60 cm. Okna zavátá cca do třetiny, dveře do obýváku zavátá asi 50 čísel. Sníh se mi ladně přemístil do obýváku. Pak jsem ještě se sousedy šla vytlačovat své auto, trvalo to cca 20 minut. TeĎ stojím u souseda v garáži. Co je nejhorší, od teď nebudu mu moct nadávat tomu sousedovi, že jeho zlá vlčačka tu občas nekontrolovaně lítá a řva v noci jak střelená.
Takže jsem na jedné lodi s Davídkovou. SNÍH je m....a z......á!!!!
Fuj sněhu!!!!
Jo a mrzne. Aspoň že doma je furt konstantní teplota, když netopím - ať je venku + 10 nebo - 10 stupňů.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:54
- Nahlásit
nemethova5
pani vy jste roura!!!!!!
Dovolila bych si tvrdit, že nejsem!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Takže jsem na jedné lodi s Davídkovou. SNÍH je m....a z......á!!!! pomalu u važuju, že se k vám přidám....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 18:56
- Nahlásit
tak normálně jedu 8 minut travajétě,ted??? necelou hodinu,jeli jsme krokem ,dasty se simdy tam chrápali a jak jsme vylezli,ožili a začali blbnout,dasty měl oblek a tak mu bylo dobře,já jsem tuhá a bolí mě to koleno a to fest
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:02
- Nahlásit
brezen2008
tak normálně jedu 8 minut travajétě,ted??? necelou hodinu,jeli jsme krokem
taky jsme jeli mnohem dýl, kor na Barranďák, by mě zajímalo, jestli přítel vůbec dojede...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Proč si nezatopíš?
MImochodem, tu blondýnu znám. Potkala jsem ji loni v zimě. Od nás se musí vyjet velmi prudkým, naštěstí krátkým kopcem. Pravidelně na něm váznou polské kamiony. Byla kalamita asi jak dneska a pochopitelně tam nějaký kamionek zůstal. Za ním cca tři auta (já uprostřed). Pak už bylo jasné, že nevyjede a že teda musíme všichni scouvat dolů a objet to (naštěstí hned vedle vede stará cesta). Za mnou stála ta blondýna a pořád troubila jak blbá. Asi si myslela, že tím troubením donutí ten kamion k pohybu, či co. Jdu za ní a říkám jí, že má couvat dolů, páč nahoru to nepude. Ona se začala vztekat. Prý "proč neuhne" (asi jako by měl kam, je to normální uzounká okreska, když tam jede traktor a cyklista tak cyklista musí uhnout do příkopy, aby se oba vešli ). A necouvala Tak jsem ji složitě objela (obcouvávání překážky ve tmě, na sněhu a v prudkém kopci fakt není moje hobby ). Ona okamžitě popojela o to jedno uvolněné místo dopředu (asi aby ji stejně složitě mohl obcouvat i ten chlap co stál přede mnou) a pořád vztekle troubila
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:08
- Nahlásit
Biluška
Škoda, že jsem to nevěděla. Byla bych jí od Tebe pozdravovala.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:24
- Nahlásit
jbat
taky jsme jeli mnohem dýl, kor na Barranďák, by mě zajímalo, jestli přítel vůbec dojede
twe nevim, prej je dopravní kolaps f Praze! Já se snažila zavolat si tágo a vůbec, maj nonstop obsazeno. A manžel jede už asi hodinu domu pro mě, mám pak jet do centra, je to psycho!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:25
- Nahlásit
Biluška
MImochodem, tu blondýnu znám. Potkala jsem ji loni v zimě
nadčasová bloncka? )))) devadesát,šedesát,devadesát
Vlčáčková
Takže jsem na jedné lodi s Davídkovou. SNÍH je m....a z......á!!!!
máš plusový body náčelníku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:27
- Nahlásit
zuzanarosakova
sim tě nikam nejezdi! nečíhalas na telku nebo co? bestak nikam nedojedete..leda bys řekla Kožíškoj aby tě tam do centra zmizel )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:30
- Nahlásit
davidkova renata
sim tě nikam nejezdi! nečíhalas na telku nebo co? bestak nikam nedojedete..leda bys řekla Kožíškoj aby tě tam do centra zmizel)))
ale já jsem se už vytunila na párty, trvalo mi to dvě hodiny, toš teda pudem i kdyby trakaře padaly!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
no je to v pérdeli, jela jsem z Anděla semka asi 45 minut, což je jindy 20 minut... a to ještě nečumelilo tak jak teď... a nejhorší je, že sem se prostě nedostaneš - nepojedou šaliny, nevyjede sem bus = nejspíš sem nevyjede ani taxál, helikoptéry taky lítat nebudou v takovým hnusu... bé muset pěšky asi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale já jsem se už vytunila na párty, trvalo mi to dvě hodiny
toš to chápu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 19:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
nejezdi nikam,tady nevyjedou kopeček,všecko je to odkloněno někam na spojovací a busy nějezděj skoro vůbec
takže jed za chvilku do práce pěšky,bo to bych nedojela ani za hodionu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:18
- Nahlásit
nenavidim zimu,nenavidim mraz,nenavidim ty hnusny snehovy mrdky!!!u nas to vypada ze bude desna kalamita!se psama jdu jen kolem baraku,vic ani tuka,to se neda,fakt!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:27
- Nahlásit
Kuk pipiny, už sem dojela, sem největší fitipaldi na světě! Sice sme furt jeli na jedničku a dvojku, ale z naší skupiny, co sme uvízli na semaforu pod muzeem, sem byla nejrychlejší a měla nuselák jen pro sebe. Druhej směr byl totál ucpanej. Na parking sem málem nedojela, neboť je velmi zapadaný a já byla asi jediná, kdo parkoval Zítra zřejmě nevyjedu. Jela sem hodinu.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:35
- Nahlásit
Gerda
no hlavně, že jsi nezapadla, třeba se silničáři probudí a do rána budou protahovat, každopádně si na ráno připrav lopatku a sáček s pískem, štěrkem , solí nebo tak něčím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:38
- Nahlásit
hlavne mam strach kvuli te zime o hajana!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:39
- Nahlásit
Atusch
sáček s pískem, štěrkem , solí nebo tak něčím
hlavně s jídlem!!!
du se svalyt dyš uš se nepřipojim,sem umřitá..bděte,lidi..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:40
- Nahlásit
davidkova renatano tak ten sacek s piskem a hlavne to svacinou,si pripravim poradne na zejtra!!!a neumirej furt!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:56
- Nahlásit
Si prectafte, ze mi moje decka vycitaji, ze nebydlime v Cechach. Videly v tv ten snich a mysli si, ze sou vosizeny o zimni radovanky.
Ony znaji snich jen z lyzarskych pobytu v Grachenu, kde byva vetsinou snih a slunicko, takze se v prestavce mezi dopolednim a odpolednim lyzovanim opalujeme. Vubec neznaji ty hruzy v doprave, zmrzly cekani na bus, kterej neprijede. Proste je pro ne snich jen vesela, radostna vec. si negdy kladu otazku, jestli je vubec dostatecne pripravuju na realitu zivota
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 21:01
- Nahlásit
Gerda
seš úplnej niki lauda
a víš že když se nemlůžeš rozjet na 1 protože to klouže tak se rozjížděj na dvojku, nebo rychle přeřaď. Nevim proč to funguje, ale funguje to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
Alexa
a víš že když se nemlůžeš rozjet na 1 protože to klouže tak se rozjížděj na dvojku, nebo rychle přeřaď. Nevim proč to funguje, ale funguje to.
Potvrzuju, na jedničku to děsně hrabe a klouže, na dvojku se pomalinku sune přímo vpřed.
Eldorádo
Sova tu je, ale čeká ve frontě. Mám dneska dlouho čekací dobu . Má pořadové číslo 102 a jsem teprv u 6
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 21:30
- Nahlásit
Biluška
Čus paní, bude práce? Jo, a sem debil a zapomněla jsem to poslat - tak snad zítra.....SNAD
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
Biluška
Ok, vydržím klidně do zítra, nebo až bude čas
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 21:37
- Nahlásit
sem přišla z obchůzky jak sněhulák, šílený, doufám, že ráno ukrajinci vyhrabou parkoviště jinak z toho kopce nevyjedu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 21:39
- Nahlásit
kejtlin
jéééé sem nechala ty noviny v autě a teď už je zapadaný tak zejtra ju
|