Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5373 . 5374 . 5375 . 5376 . 5377 . 5378 . 5379 . 5380 . 5381 . 5382 . 5383 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:25
- Nahlásit

leyenda
a gdys us byste tomu vobjetovavaly svobodu
no tak to teda nee, vobjetovávat svobodu kvůli žabožroutskýmu dokaři nebudu, to jen kvůli davítkový!!

davítková renata
nejsi náhodou francouzskej dokař???

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:49
- Nahlásit

Dobré ráno jelimani, taky sem škrábala, a to sem jela aš f půl na devět. Minulou zimu sem škrábala auto lopatou, bo na něm byl metr sněhu, odškrábla sem si i kus kapoty a skla. Leots bych se tomu ráda vyhnula - dávaj se na auta nějaký bundičky?
Lejendička jede do práglu? Ale to je báječné, to tady bude na ten prodloužený víkend, to je skvělé, pojede s námi 30/10 do jílového.
Kdo je tady bohatej francouskej dočkař? Já nevim, no, bude smrdět po rybách...zůstávám u toho milijounářííí s tim letnim bytem pro davítkovou a další. A Maryje tam bude mít svou vlastní kupu hnoje.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:57
- Nahlásit

Ahojky lidičky dneska je pěkná kosa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:05
- Nahlásit

čus kreténi
bonc
dobré ránko,má líbezná)))))
nejsi náhodou francouzskej dokař???
hele asi taghle..je mi úpa jedno gde budu co dělat ,hlavně dyš tam bé teplo,světlo a slunko!!!!!

zrovna sem se málem zlomila vejpůl vleznufši s kola,zima jak kráva,že ani veverky nebjehaj..nána je spruzená bo bjehala nadarmo tim pádem

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:06
- Nahlásit

ahoj co skrabete? budu muset taky kdyz jedu kolem druhe? zadnou skrabku nemam. Kde se to kupuje a kiolik to stoji?

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:06
- Nahlásit

leyenda
tak to je krutý u vás si vydělá prodavačka 2x tolik co já
jako účetní byť pomocná, sem se asi špatně narodila

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:08
- Nahlásit

lucYnka XIII
mám škrabku s rukavicí, že mi nezalejzá za nechty, stála mě kolem 30kč a kupovala jsem na tržišti, jinak se prodává i na pumpách

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
budu muset taky kdyz jedu kolem druhe
to rostaje))))

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:10
- Nahlásit

Gerda
Lejendička jede do práglu?
asi spis ne, pani.
Predstava rannich mraziku, mlh a pliskanic me moc nelaka,
vcera jsem se ptala decek, jestli chteji se mnou do Cech, bylo na nich videt, ze nevedi, jak to odmitnout tak, aby mi to nebylo lito.
Tatkovi je nechat nemuzu, anobrz je v Bali, zkoumaje, zdali se tam odstehujeme. Ja mu to muzu rict hned, ale on rad cestuje

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:11
- Nahlásit

Čus škrabálisti
já teda neškrábu já stříkám

nechci bejt dokař ale chci teplo

Akky0Aime
ako účetní byť pomocná, sem se asi špatně narodila
bych spíš řekla že máš špatné zaměstnání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:12
- Nahlásit

leyenda
lidi, tzv. dokari. Jejich pracovni naplni je zbavovat lode nakladu
že se k tomu vracim...voni to klidně nemusej bejt vůbec dokařííí,ale todle maj f pracovní náplni aji pyrátíííí...z karybyku třá..ofšem netušila sem,že hbitě založili odbory uš

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:17
- Nahlásit

leyenda
to je jasný, tady by se ti nelíbilo, jen možná o víkendě, když bylo suprácký babí léto, to jako byla velká krása. A proč až na Bali? A proč nemáš ráda váš domek?

Alexa
já teda neškrábu já stříkám
ráno jel kolem nás kropící vůs a kropil silnice. Sem si řikala, že se asi posral, když je mráz...

lucynkascislemcochodijenvnoci
škrabku na každý pumpjě símťa, zakup ju, je to dobrá věc, aji košťátko měj v autě, krs sních a malou lopatičku, plastovou.

malinka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:21
- Nahlásit

Dobr den,
tak na západě stále 2 stupně. Dočítat taky nemám čas.
davidkova renata
si mi vymněéla za bonc, jo?

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:22
- Nahlásit

Akky0Aime
tak to je krutý u vás si vydělá prodavačka 2x tolik co já
to tak sice vypada, ale musis to videt v celkovejch souvislostech,
tady je zase vsechno hrozne drahy, s timhle platem, pokud nema muze, co donese domu aspon dvojnasobek nebo rodice, u kterych bydli, zije fakt v chudobe a tra psa by vubec neuzivila, zase na druhou stranu je fakt, ze stat "prerozdeluje" a tak existuje cela skala socialnich pomoci a zvlast, kdyz jsou deti, se da slusne zit i s minimalnim prijmem

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:26
- Nahlásit

Gerda
auto lopatou - dávaj se na auta nějaký bundičky doporučuju vyměnit lopatu za smeták, odsněhuješ a nepoškrábeš. Bundičku jsem taky loni zkoušela - auto jsem složitě náročně zaplachotovala - nigdo mi neřek, že to s tim půl metrem sněhu druhej den nepude sundat

Alexa
já stříkám taky už nepraktikuju, potom co jsem si odpo ve městě frajersky nastříkala, vyjela a na první křižovatce mi přes celý sklo vykvetla obrovská kytka. Byla sice krásná, ale zcela neprůhledná. Křižovatku jsem musela dát bočnim oknem a jít to seškrábat

davidkova renata
dyš tam bé teplo,světlo a slunko no dyk jo, jižní fransije, má vyvolená, a můžem dělat dočkaře. Teda nemůžem, musely bysme ňákýho přibrat do manželství (řikala leyenda, jestli teda nekecá a nechce ty volný fleky urvat pro sebe)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:27
- Nahlásit

malinka
si mi vymněéla za bonc, jo?
no tak..to máš tak..miluje teplo a nenávidí zimu a taky nenávidí lidi..tim pádem si jako myslim,že do přeplněnýho předvánočního kvelbu by jí dostali akorát v sedaci a rozhodně by si to neužívala,jako myslim,že tam je moc styčnejch bodůch

jo a nepyšte,du dokoukat talentmányji ny prýmě!!!
Gerda
hele zavolej zdeně kuli těm křuskám a řekni jí skušenosti a proč a co a jak..se jí taky líběj víc ty baronský,ale dyš ty si něco řikala a já nevim uš zas co,tak jí cinkni,sem řikala,že budeš...už budeš??? šak ona bude..

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:28
- Nahlásit

leyenda
takže je to všude stejný... to je smutný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:28
- Nahlásit

bonc
musely bysme ňákýho přibrat do manželství
hele to mi neva,budem ho týrat a ponižovat a bude nám sloužit,ukážem se f pravým svjetle hnet jak nám kejvne...ydyjot

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:29
- Nahlásit

Hele pipky, pojďte si něco objednat od keňských žen: http://www.viacnezsperk.sk/

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:29
- Nahlásit

malinka
jestli se dobře oryjentuju, tak teď tvoříte spřízněný duše s Biluškou krz lásku k vánocům ne?

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:30
- Nahlásit

Gerda
A proč až na Bali?
jeste tam nebyl a jeho kamarad z Perthu mu rekl, ze kdyz se odstehujeme na Bali, trva to letadlem jen 2 hodiny k nemu
ja se samozrejme na Bali stehovat nebudu
A proč nemáš ráda váš domek?
kdyz pominu prakticke duvody ( je to polorozpadly, blbe usporadany, neukliditelny, nic nefunguje jak by melo), tak
tu mam od zacatku stisneny a neprijemny pocit, neni to dobry dum

malinka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
,jako myslim,že tam je moc styčnejch bodůch

tss, tak si ji teda nech. Slunce miluju, zimu nesnáším, ale lidí v obchoďáku se nevzdám......

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:33
- Nahlásit

leyenda
jeste tam nebyl a jeho kamarad z Perthu mu rekl, ze kdyz se odstehujeme na Bali, trva to letadlem jen 2 hodiny k nemu
no super, to je přecde parádní důvod, proč se stěhovat na Bali )))) Víš, jak tam sou velký paboucííí? To nám hancaw vyprávěla, jak jí tam lezli švábi po kamarátce...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:34
- Nahlásit

Gerda
seru na kenský ženy,rači vobjednejte něco z vopchůtku pro kočky nebo pro kralupy
malinka
ale lidí v obchoďáku se nevzdám......
no ..a je to tady..
leyenda
ja se samozrejme na Bali stehovat nebudu
tak já bych se tam s dovolením natěhovala místo tebe!!!!!!!!!!!! tuty je tam hyc!!! to je jediný co mne zajímá! a mohla bysem přibalit bonc jako bonus..to se vyplatí,Bobe))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:38
- Nahlásit

bonc
taky už nepraktikuju, potom co jsem si odpo ve městě frajersky nastříkala, vyjela a na první křižovatce mi přes celý sklo vykvetla obrovská kytka
ale to nesmíš stříkat vodou símťa, to musíš takovým tím sajrajtem rozmrazovacim
ale s podobnou kytkou mám taky praktickou zkušenost, gdyž mi před mnoha léty poradil jeden dobrák, že mám dát do punčochy sůl a tím votřít vokno, hele paráda, nádherně to vyčistilo, ofšem jen do chvíle než ta přiblblá sůl na tom vokně uschla pak sem měla taky moc pjeknou kytku a navíc, do té doby bez obav jedouc, jsem zastavila, abych okno vyčistila, v kopci a vystoupivši z auta sem se rozplácla na ledovatý silnici, zbytek cesty sem už dojela jak poeaná, páč sem se už bála že to kouže.

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:38
- Nahlásit

Gerda to bylo v Malajsii
Leyenda Bali je moc pjekné ráda se tam vracím i žít bych tam asi dokázala

malinka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:39
- Nahlásit

bonc
estli se dobře oryjentuju, tak teď tvoříte spřízněný duše s Biluškou krz lásku k vánocům ne?

áno, áno, a nejen s ní a ešče máme taky to jídlo. To je odměna pro Davídkojc, za to, že mi uš necéé.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:43
- Nahlásit

hancaw
to bylo v Malajsii
to je jedno. ))))

davidkova renata
už sme domluvili, L bude Bobině malý, tak neva, objednám na zkoušku botku XL, vezmem na vyzkoušení botu L, XL od Manmatu a vezmu na zkoušku i něco vjěčího od Barona, třeba to Bobině klouzat z nohy nebude. Tkaže navalte znova ty odkazy sím.

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:48
- Nahlásit

Alexa
ale to nesmíš stříkat vodou símťa, to musíš takovým tím sajrajtem rozmrazovacim Ale to byl ten sajrajt rozmrazovací a von tam hajzl přimz!!! Sůl jsem ještě nezkoušela, ale jak koukam tak ani nebudu.

davidkova renata
jedině v sedaci pravdu díš
budem ho týrat a ponižovat a bude nám sloužit
opět pravdu díš
tuty je tam hyc to se vyplatí a opjet pravdu díš!!!

malinka
a nejen s ní a ešče máme taky to jídlo nigdo nezůstane na vocet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:53
- Nahlásit

leyenda
tady trochu mrzne jen v noci a po ránu, mlhy zatím nejsou, když jsou tak u nás, ptž bydlíme u labe, a plískanice taky nezačaly. přes den je kolem 16stupňů

<< 1 ... 5373 . 5374 . 5375 . 5376 . 5377 . 5378 . 5379 . 5380 . 5381 . 5382 . 5383 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání