Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5373 . 5374 . 5375 . 5376 . 5377 . 5378 . 5379 . 5380 . 5381 . 5382 . 5383 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:08
- Nahlásit

Gerda
taky dobrý
ale platí to jílový

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:12
- Nahlásit

Akky0Aime
ano, platí, na místě se domluvíme, co spácháme Taky bude záležet na počásku.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:16
- Nahlásit

Gerda
dobře dobře

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:17
- Nahlásit

kejtlin
si užívám pohádky, filmy a jídlo a jsem spokojená

pani, ste můj čék ))))))

Zdravím všechny, v práci je makakr, tak se sem moc nedostávám

hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:27
- Nahlásit

Kejtlin absolutně mylákuju bramboráky!!!! Slintla jsem si do klávesnice jen při tý představě!

Gerda fotky máš mocinky pjekný

All Bordera jedna bubá začla fčera kulhat asik jí budu muset ztraverzovat! zase dělala kraviny venku a určitě odněkud schrastla!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:29
- Nahlásit

cestou na přednášku jsem nakradla v sadu asi 2kg hrušek, nechtěla jsem se zdržovat a chtěla nakrást víc sou totiš výborný, cestou zpátky, ale cestou zpátky jsem netrefila tu odbočku v nějaký mě neznámý vsi

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:32
- Nahlásit

hancaw
Bordera jedna bubá začla fčera kulhat
to jí nedovoluj tohleto! Musíte s Aleks pořešit ty zkoušky, mášsovu.

hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:40
- Nahlásit

Gerda šak jsem jí taky nedovolila! Klidně se zrakvila sama! Jí budu muset asik pokárat!
Dík sova už odletěla zpjet i k Alexe

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:41
- Nahlásit

hancaw
tu fotku s Džínou si dám na nástěnku, co doma mám, mezi psí kamarády, ta je mocinky heská. Nandu tam musim dát, jak dělá Krytináře ))

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
hancaw
máte obě sůvu
teď nemám čas ale zjistím to večer a dám vědět ju

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:58
- Nahlásit

Uš nigdy nebudu chodit s tím bubým foksterijérem ven Uš vůbec nigdy Má totiž nový koníček - hledá a aportuje mi ješky Dycky najde ježečka, chytne ho do huby, udělá s ním tři kolečka kolem mě zatímco já vztekle ječím "pusťhotykreténe" a pak mi ho vyplivne k nohám. Ježkům teda asi (krom stresu) nic není,páč je drží opatrně, aby se mu bodliny nezabodaly do tlamy Ale stejně mě s tím sere. Dneska přiaportoval takového prťavce malilinkatého, tipuju, že ještě kojeného. Ještě jsem ho nestihla zvážit, ale odhaduju ho tak na deset deka maximálně. Včetně klíšťat co má na sobě Tak holt budeme mít ještě ješka, to uš sme doma dlouho neměli

davidkova renata
sim tě but f klidu,dyk bysme stejnak NIKDY do oryjentu nedojely!!
Sem f klidu, to už byste musely být nejmíň týden vyjetý abyste tu do Vánoc byli

kejtlin
Nevím, musím mu tu dršku změřit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:04
- Nahlásit

Biluška
Sem f klidu, to už byste musely být nejmíň týden vyjetý abyste tu do Vánoc byli
zlepšujem se, nemysli, sice krůčky malými, ale přesto.

hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:10
- Nahlásit

Biluška to je pravda v sobotu dojely i s Davídkovou úplně samy na místo kde byly před tím jen jednou! A údajně nebloudily

Gerda dej ať máš na ní památku bo s ní jdu odpo k doktoroj tak dle účtu uvidím co s ní udělám

Alexa kuju kuju pani

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:13
- Nahlásit

hancaw
dej ať máš na ní památku bo s ní jdu odpo k doktoroj tak dle účtu uvidím co s ní udělám
)))) chudinkaaa malouňátko, ty bys jí zkrmila tosovi! Určitě si jí schválně zlomila nohu, aby nerotovala.

údajně nebloudily
opravdu sme nebloudily, bylo to na první pokus, bez zaváhání, opravdu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:15
- Nahlásit

že biluška psala o ježcích, na dnešní přednášce-byla to malotřídka, byl jeden od pohledu spratek tak 3 třída, já povídala psiska lítali mezi děckama, po očku sleduju psy a koukám a amálka nikde neběhá a ten spratek byl otočenej zády, normálně amálku škrtil! já vyskočila a zařvala co jí to děláš, okamžitě ji pust´ přijde ti normální se takto chovat ke psovi? a učitelka jo jemu jo, že minule ukopal ježka, umučil kočku no to bylo něco na mě, fakt hnusně jsem mu kázala morálku stylem že ty zvířátka to taky moc bolí a chudinka ježčí máma ještě ted´ brečí, ptž takovej zlej kluk ho zabil, dost jsem ho deptala, nevím jestli si z toho něco vzal, ale učitelka mi pak bokem děkovala, že to potřeboval slyšet i od někoho jiného než od ní a že je obrovská škoda, že jsou zakázaný tělesný tresty

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:27
- Nahlásit

kejtlin
je obrovská škoda, že jsou zakázaný tělesný tresty
naprosto souhlasim, jedna facka lepší než dlouhý vysvětlování.

Helete se, kdo ste to neviděli jako já:
http://www.super.cz/clanek/42442-vikendova-talentm ania-divaky-si-ziskala-fenka-keysi.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:29
- Nahlásit

kejtlin
Já už dvakrát takovýhle haranty rozbrečela. Jeden byl taky malý tyran, udělala jsem jim takovou psycho přednášku o týrání zvířat a o tom jaké následky mají, že když jsem skončila tak tam bylo ticho jak v hrobě a ten hajzlík tyran byl rudý až za ušima a čuměl akorát do země.
Podruhé to byl hajzlík co furt vykřikoval o tom, že by Orinu (buldočku) zkopal, jak by ji nakopnul do čenichu, zabil by ji a tak podobně. Po půl hodině mi ruply nervy, vyzvala jsem ho ať jde dopředu, postavila jsem Oru proti němu, ostatní děcka jsem vyzvala ať ustoupí kus dozadu (učitelky okamžitě pochopily situaci a začaly organizavat evakuaci ). Ten hajzlík se začal ošívat a chtěl se evakuovat s ostatníma. Ora taky pochopila situaci a začala na něho funět a napínat vodítko. Hajzlíkovi jsem zakázala odejít a řekla jsem mu, že prostě chceme všichni vidět jak tu Oru zabije kopnutím do čumáku, že budu počítat do tří a pak ji pouštím. Ora furt napruženě stála a funěla, vypadala fakt hrůzostrašně . Napočítala jsem do dvou a hajzlík se rozbrečel. Zčásti strachy a zčásti asi ponížením před půlkou školy . A byl klid

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:35
- Nahlásit

GerdaPani vi ste upa děsná s tím otáčením,páč já si votočila fotky z celým noutbukem a vten moment dorazil muš a ptal se mě jestli těch prášků neberu už moc.(mám chřipku akorát)

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:41
- Nahlásit

danajasa
dorazil muš a ptal se mě jestli těch prášků neberu už moc.(
))) je to moudrý muš ))))) a vy ste malinko šaľená )) No jo, nebudu vám sem prostě dávat žádný vobrásky, jenom ty naležato, nastojato je dá davítková, až to bude mít v rajčátku.

STE STRAŠNĚ ZLÍ!!!!!!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:42
- Nahlásit

Jestli tu furt budou ty ležatý fotky, přiroste mi levý ucho k ramenu a budu děsně nasraná!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:44
- Nahlásit

Biluška
ten spratek byl taky rudej a koukal do země, učitelka mu navíc řekla, že za trest už na psy sahat nebude a posadila ho na židli, ostatní a já sedíme na zemi, teda já vždycky posazuju děcka na zem, mě rozesměje když občas někam přijedu tam vzorně vyrovnaný židle a pro mě připravený křeslo, jednou jsem ho využila když jsem měla bloklý záda, ptž bych ze země asi nevstala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:47
- Nahlásit

Vlčáčková
to zlííí platí i na vás, pani. ))))

kejtlin
Biluška
Hezky ste jim to řekli, já bych tu trpělivost neměla, vylítla by ze mne velmi moc ošklivá slova, s takovýma situacema si poradit neumím, když mě něco roztočí. Některá děcka jsou velmi hnusná, viz ta od lejendičky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:49
- Nahlásit

Gerda
to zlííí platí i na vás, pani.
A kuš, nebo se přihlásím jako Pumpa a napíšu Ti něco od ní!!! Sem našla PC, kde má Pumpa předvolený heslo sem. To heslo má asi tak 40 míst!!! Pumpa je fakt důkladná.

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:56
- Nahlásit

VlčáčkováŠmarjá takový heslo kdo si to má pamatovat?Já mám všude méno mího deset let mrtvího jezevčíka a to se nemenoval rumlcimprcampr ale normálně jozevčíkovsky.Akorát dobrmanka se menovala Loty páč dyž ju fotr dones dom tak máti zkameněla jak Lotova žena s pověstí

hancaw
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:01
- Nahlásit

kejtlin
Biluška
ty jo máte můj obdiv asik bych spratka přizabila! nesnášim takovýhle haranty!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:02
- Nahlásit

Vlčáčková
To heslo má asi tak 40 míst!!!
Řekni nám ho všem a všichni budme psát jako Pumpa, do tý doby, než přijde Pumpa a bude se divit ))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:04
- Nahlásit

danajasa
Jo, moje heslíčka jsou zase taková astronomická. Akorát sem a do banky mi přidělili jiné, které si nepamatuju. Jednou jsem si heslem do banky blokla i účet.
Valím něco dělat, zatím zdar.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:05
- Nahlásit

Gerda
Ho nevím, není vidět. Ale mazala jsem ho asi 5 minut, vždycky tam ještě hodně zbylo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:08
- Nahlásit

Vlčáčková
nenápadně ho zjisti, bude legrace, všichni budem Pumpa.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:13
- Nahlásit

Biluška
sem se ho ptala co tomu říkají rodiče, že takhle moc ubližuje zvířátkům, který mu nic neudělaly, řekl,že nic, že ho neviděli. učitelka mi říkala, že jim to řekla, ptž to viděla jak ukopal ježka a mučil kočku a rodičed říkali, že se musela splést, ptž jejich pavlík by to n ikdy neudělal, mě by naši tak seřezali, že bych tak tejden nemohla do školy. ani děti ho ale nechtěli mezi sebe moc brát, když jsem odjížděla, šli ven hrát vybíjenou, já venčila na poli naproti škole a ani nechtěli aby hrál a nikdo ho nechtěl do družstva

<< 1 ... 5373 . 5374 . 5375 . 5376 . 5377 . 5378 . 5379 . 5380 . 5381 . 5382 . 5383 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání