| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:15
- Nahlásit
jeee,kdo tam ma chodaka,peknej a nana jako vzdy vede,ma krasny vyraz v obliceji!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:16
- Nahlásit
Zdar, dámy.
Jéžiši, tady se už vánočně uklízí? Kdybyste náhodou neměly úklidu dost, mohly byste v počtu nejméně 10 pořadkumilovných kusů dorazit ke mě. Tam byste hóóódně měly co dělat.
Co je tu novýho?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:17
- Nahlásit
A nanynka ještě mockrát:
Gustavek, co zakousl Terku a všechny okolo, olízl mi brejli a čočku ve foťáku, proto má mnoho fotek rozmazáfku uprostřed:
pesjek, ten ze cvičáku, se musí děsně bít, aby si nemyslel, že život cvičence je met:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:22
- Nahlásit
Slezte z toho lustru, Donalde, vidím vás:
a ještě mám mocinky dalších.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:24
- Nahlásit
malinka
mě ta schrumáš lidí prostě chybí a v obchoďácích je nejkrásnější
a jo, dyt je to dobre, ze sme kazdej jinej, vy, co se radi schromazdujete nakupujete furt a nas nekolik, co mame radi prazdny kramy, chodime v poledne, dys vy jite, co ste rano nakoupili
ja schrumas lidi nemuzu, mne je z toho fakt zle, mam takovou tu fobyji schrumasovou
mi ten uklid krasne odsejpa, potrebovala bych, aby jeste jednou prijeli popelari a prestalo prset, tak jsem rozdelala ohen pred kuchynskyma dverma a co se da, palim
budu mit krasne ciste a prazdne skrine
Maky a Trix
tvuj mus je nadejnej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:29
- Nahlásit
A v neděli sme měli pudlata:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:39
- Nahlásit
A jenny:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:49
- Nahlásit
Tak já necim, když jí ten rukávek dám, bůch ví, kdy mi ho zas nechá sebrat...nemam jí teda kousnout? Ale to bych musela pustit rukávek...aneb dilemátka psa obranáře:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:20
- Nahlásit
sem zde
Biluška
jak má texík dlouhej čenich? mám tady 2 malý košíky jeden po tesse když byla malá a jezdily jsme busem ten je plastovej, snad ho najdu a druhej ten je trochu větší ten jsme našla a je koženej můžu ti je poslat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:39
- Nahlásit
Když pejsek zlobí, pěkně na něj šlápneme:
Maryje je velkoobranář, už kouše na řídítka:
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:59
- Nahlásit
Gerda
Když pejsek zlobí, pěkně na něj šlápneme
esi sem furt béš dávat ty fotky votočený,šlápnu já na krk tobě ,sem ti řikala,že máš fotit votočená!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
esi sem furt béš dávat ty fotky votočený,šlápnu já na krk tobě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
prostě si to otočte a nezlopte děckia, mě to jinak než votočený nejde, tak až to dáš k sobě do rajčete, bude se to zobrazovat normálně. A fotky naležato nejsou tak pjěkný jako nastojato, jenže mě se zobrazujou naležato a nevim proč, jenom maryje se otočila normálně, což mě velmi překvapuje....nevim, opravdu nevim. Líbí se ti nanynka barakůda? ))))) Mě jo, moc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:16
- Nahlásit
Gerda
až to dáš k sobě do rajčete, bude se to zobrazovat normálně. A
ne to nebude!! dycky to dvě hodiny musim votáčet jako debyl
jenom maryje se otočila normálně
tak toho přesně sem si taky fšimla ,podle mne je to jasná dyzgrymynyce barakút a vostatních čoklůch,děláš to sválně a víš co?? si dám tu práci a fšecky fotky na rajčeti votočim normálně ,jenom maryje bé naležato .. a máš to ,ty ynžynýrko tříbarevná!! )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
no ale já to nedělám sválně....fakt nevim, proč mi to imageshack vždy otočí...prostě to dáme k tobě na rajčátko, ty to fšecko votočíš a už se to bude zobrazovat normálně, jo? Úplně si medim, jak sme měli krásnej víkent, s bráičema, hancouw a aleksou...musíme sehnat chatu ap ojedem někam do řiti na silvoše, někam k malince, bude se o nás strata....hele a nemůžem si rovnou říct, že pojedem k malince?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
a máš to ,ty ynžynýrko tříbarevná!!
řyká se "ynžynýrko tříbarevná JEDNA"
Gerda
Fotky jsou krásné, ale taky mě sejří, že jsou naležato
Nemůžeš je dávat konečně normálně přes rajče místo toho pitomýho ymadžinešocku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:21
- Nahlásit
Gerda
přijeďte semkajc k nám, tu se Silvouš neslaví . Akorát mi nesmí Maryje sežrat saň A musíte spát ve spacáku na madračkách, bo tolik postelí nemáme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:23
- Nahlásit
Gerda
no ale já to nedělám sválně
ale pochop,že to je mi fučík! jasně sem ti řekla že dyš fotíš,máš u teho levitovat a tim pádem se vobrásky budou vobrazit normálně!! tak já nevim gdo je tu blbej
hele a nemůžem si rovnou říct, že pojedem k malince?
toš říct si to klidně můžem,f tom nevidim problém ))))),může začít zadělávat na brsalát uš tet dyš tak děěěsně ráda vaří .Ofšem já nikam nepojedu bo je zima a vánoce a to odmítám vycházet kamkolif bo je to hnus fyjalovej
A VŮBEC GDE JE BONC??????????????????????????????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:25
- Nahlásit
Biluška
řyká se "ynžynýrko tříbarevná JEDNA"
šiš prominte,pani )))))
ymadžinešocku?
né,vona to přes ně bé dávat furt abisme měli tedleten šok
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
šiš prominte,pani
Máte mezery ve vzdělání paní, potřebujete doškolit gdyž vy břízolit tak my kachličky
né,vona to přes ně bé dávat furt abisme měli tedleten šok
Jo tak vona to dělá schválně, jo? Dáme jí do dršky. Pro jistotu radši strašlivě než jenom hodně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:31
- Nahlásit
Biluška
Nemůžeš je dávat konečně normálně přes rajče místo toho pitomýho ymadžinešocku?
já nemám rajče, nemam povolení si stáhnout ten program, co je k tomu potřeba, doma zas nemám nápojku. Davítková to dá na rajče k sobě.
Akorát mi nesmí Maryje sežrat saň
maryje by ti saň sežrala, když by se do ní vysírala, ale to bych jí ještě pomohla, bo jich máš moc. A na matračky do spacáku nejdem, na to zapomeň.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:42
- Nahlásit
Gerda
maryje by ti saň sežrala, když by se do ní vysírala, ale to bych jí ještě pomohla, bo jich máš moc. A na matračky do spacáku nejdem, na to zapomeň.
No tak si buď na Silvouša klidně v Práglu s petardama Novou postel kvůli tobě kupovat nebudu Sem finančně úplně vyšťavená stran toho kůňa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:44
- Nahlásit
Biluška
sim tě but f klidu,dyk bysme stejnak NIKDY do oryjentu nedojely!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:44
- Nahlásit
Biluška
no právě se mi po dlouhý době v práglu bejt moc nechce, tak se snažim zmermomocnit někoho, kdo má třá chatu, že bych mu jí obsadila....to se eště doladí, směřuju to k malince, ta vaří a hodně vaří, moc jídel vaří.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:53
- Nahlásit
já peču tak pět rduhú cukroví těch nejoblíbenějších, stejně děda vyfasuje od má matky velkou krabici ta toho peče je blázen, alůe pozor, oni to nežerou!!máma nemůže, otčím ten se toho netkne a možná brácha ten to žere, ale máma toho dělá hrozně moc, uklízí jako blázen, já ne, když prostě nejsou umytý okna tak nejsou a nemám z toho trauma, já si užívám pohádky, filmy a jídlo a jsem spokojená
holky a ricky už maj na sobě trička, sluší jim to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:55
- Nahlásit
Gerda
že bych mu jí obsadila
béme vymítat a eště vopsazovat ))))) to se mi líbí )))
hele taxe nasáčkuj ke kejtlin ,ta peče a nigdo to nežere )))
du ven,kreténi,nepyšte!!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:56
- Nahlásit
hááááloooo co toho 30 máte vymyšlenýho?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:57
- Nahlásit
Biluška
co ten texův čenich?
smažím bramboráky, udělala jsem strašně moc těsta budu je smažit dlouho.
jo a nezabloudila jsem cestou na přednášku ani zpátky a to jsem jela centrem mladý boleslavi, cestu tam jsem si nechala vysvětli od nějaký paní a zpátky jsem to dala sama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
pozor sice peču, ale žerem to a rádi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:05
- Nahlásit