| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:50
- Nahlásit
makrel
A oslovil tě nějaký?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:51
- Nahlásit
Biluška
jo, ten můj kamarád a ještě mě nutil,ať za střízliva tancuju na hrozné hity a seznamuju se s těma opilýma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:54
- Nahlásit
makrel
jak vlastně dopadlo tvoje rande?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:54
- Nahlásit
makrel
No tak pořád lepší než ten co oslovil Aleksu a dvě hodiny s ní probíral přístavbu ajnclíků
Jdu se svalit, abysem plné sil mohlo ráno dřít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:57
- Nahlásit
makrel
ajo, dyť si měla to nucený rande - jaký to bylo děfče?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:57
- Nahlásit
Biluška
Jdu se svalit, abysem plné sil mohlo ráno dřít
nezapomeň, že jedu daleko a tudíž mám dost vysokou šanci bloudění , našla jsem si cestu, vypsala města a vesnice kterejma pojedu i číslo silnice, jestli to nedám tak už sem fakt marná
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:59
- Nahlásit
makrel
To je docela gut,mě jednou jeden detailně popisoval výrobu betonovejch schodů a šílený pilot stíhašky mi v draku tvrdil,že řídit stíhačku je ůplná hračka chlapi sou fakt nápadití eště sem si spoměla na starou hlášku-paní máte pěknýho psa můžu si vás pohladit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:03
- Nahlásit
pipky dobrou s kobrou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:04
- Nahlásit
Gerda
to nebylo ono, na to jsem nešla. Jela jsem pro svého nejlepšího kamaráda. Na rande a ještě nucený nechodím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:06
- Nahlásit
Důchodci se vzdálili du vypustit dravou zvěř do prostoru.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:06
- Nahlásit
Dobrou všem uklízečům a alkáčům. Ráno se fstává lemuři, nezpomeňte
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:07
- Nahlásit
danajasa
makrel
mě serou v práci ti rádobyvtipný řidiči, když jezdí v noci a ptaj se to se tady sama v noci nebojíte?
odpovídám a čeho? vždycky řeknou: já nevim. na to já: tak vidíte
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:43
- Nahlásit
mě se spát nechce,pivo jsem si nedala,jenom limču a furt koukám na toho Vánu ,nemohu se vynadívat )a některé pitomé kecy,že to byl podvod,nebyl,ta fotagrafie mluví že to vyhrál !!!!
holt Váňa je snad ještě víc než Bůh,tohle jen tak nikdo nedokáže
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:45
- Nahlásit
brezen2008byl mocinky skvelej,vzdycky budou zavistivci hnusni,otresni,a budou ho pomlouvat!to uz je dan ze slavy!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:52
- Nahlásit
tady je to mrtvý, jdu číst do peří.
jo krysy už maj triko mám 4 úplně stejný, ve středu až budu muset bejt celej den v práci jim ho dám zuzance, vendulce, šerince a rickimu, jsou takový volný, bavlněný a jsou tak do 3/4 těla, krom šerinky tý je na celý tělo je hodně drobná, nikde je nebudou škrtit a nezapařej s, pro doma na zimu ideální ještě jsem jim je nezkoušela, prala jsem je s ostatníma věcma od zuzky, nebyly používaný byly cítit zatuchlinou, bohužel jsou cítit pořád, je to znatelně lepší po vyprání ale nemáte někdo tip jak to z těch věcí dostat? zkusim je nechat na topení pořádně proschnout
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 23:08
- Nahlásit
Gerda
[0i]bysme s sebou měli někoho, kdo vaří a rát chodí na nákup[/i]
se hlááásim teda dobrovolně. Miluju nákupy hlavně v dobje vánoc, gdyš sou tam mraky lidí a krásný vozdůbky. Klidně tam můžu bejt celej den. ( A něgdy ani nic pořádnýho nekoupim, jen se zrelaksuju)
Vařim hodně a ráda, nejlíp 2 teplý jídla za den + něco slatkýho na mls. Ale nesnášim nejedlíky (např. Davidková a další modelky) Gerdička je můj čovek, jí ráda a často Sou asi i další, ale ty to neřikaj tak často a tak votevřeně.
Jinak já vánoce moc chci. A budu si je zase hóódně užívat
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 23:11
- Nahlásit
kejtlin
přidat ocet do praní.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 23:28
- Nahlásit
malinkaja jim taky moc rada!hlavne vochutnavam,jsem labuznik!no nic jdu chrapat,tak se mejte a cus.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 23:54
- Nahlásit
5600
nemethova5
tak si taky můj čék. Vochutnávání povoleno.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 06:57
- Nahlásit
malinka
se hlááásim teda dobrovolně. Miluju nákupy hlavně v dobje vánoc, gdyš sou tam mraky lidí a krásný vozdůbky. Klidně tam můžu bejt celej den.
paní není to nějaká nemoc?????
Jinak fšem dobrý ráno. Taky u vás mrzne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 07:11
- Nahlásit
malinka
se hlááásim teda dobrovolně. Miluju nákupy hlavně v dobje vánoc, gdyš sou tam mraky lidí a krásný vozdůbky. Klidně tam můžu bejt celej den. ( A něgdy ani nic pořádnýho nekoupim, jen se zrelaksuju)
Vařim hodně a ráda, nejlíp 2 teplý jídla za den + něco slatkýho na mls. Ale nesnášim nejedlíky (např. Davidková a další modelky) Gerdička je můj čovek, jí ráda a často Sou asi i další, ale ty to neřikaj tak často a tak votevřeně.
Jinak já vánoce moc chci. A budu si je zase hóódně užívat
Paní můžu vás požádat o ruku? Vy ste moja spřízněná duše . Vy budete vařit a já budu jíst. Vy budete nakupovat a já budu jíst. Vánoce budeme mylákovat společně
Mám pocit, že nigdo jiný krom nás dvou je nemylákuje
All
Vstávejte a táhněte dřít, je pindělí, gdo se nebude prtínat bude mít černý puntík
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 07:39
- Nahlásit
tak venku je zima,ale už tu prosakaje sluníčko
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:26
- Nahlásit
Ty vado, zima je tam jak v Rusku. Ještěže jsme o vejku zateplili boudy. By mi tam umrzli. Teda, né že by mě to třá u Mordora za tu díru v ruce mrzelo, že.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:28
- Nahlásit
makrel
paní není to nějaká nemoc?????
Néé, takhle to dopadá, kdyš přesadíš čéka narozenýho
v Praze, do místa s 200 lidma.
Biluška
ana, ano. To bude krássa.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:29
- Nahlásit
Dobré deň!
Biluší gratuluju ke koňu. Jsme ti říkala hned od začátku, že hukul je nejlepší a kór v týhle barvě
Jinak v sobotu odboledne jsme vzala kluky do Lysé nad Labem na výstavu Zemědělec. Byly tam ovce, kozy, koně, krávy, prasata. Bajkonůrovi budu muset koupit zakrslé holndské kozičky na hraní. Nemohla jsem ho od jejich ohrádky odtrhnout. Fanda měl ze všeho voči na vrvh hlavy
V nedělu jsme prvně absolvovali celou obranu ZVV 2. Lidi pes dobrý, ale já jsem trupka. Si to furt nepamatuju a kazim mu to.
Gerdoooooo
Na zkoušky s tebou a Hancouw počítáme.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:35
- Nahlásit
malinkadekuji pani za ochutnavani!!!!
Baicojeee jste byla se svojema lednima medvidkama na vystave?no vcera amin obdivoval ovecky a hlavne maly jehnatka,tak se pozna dobry pastyrsky pes!mel zajem.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:59
- Nahlásit
Baico takže už jsme přihlášený? Mám někam poslat penízky? Jééé to je super! Kuju kuju!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:10
- Nahlásit
hancaw
takže už jsme přihlášený?
Eva se ozve, aby ste jí poslali potřebný údaje. Příští nedělu s vámi počítáme na trénink. S vámi je nás akorát 10.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:34
- Nahlásit
Technický dotaz. Chci jít s Texálem a šelmyjema na ZZO. Musím mít řetízkový obojek? Gde si jako představují, že seženu stahovák na Texíka, který má obvod krku 15 cm?
A náhubek? V ZŘ se píše, že pes s náhubkem je přivázán.... gde mám proboha sehnat náhubek na Texálka? Dyť bych mu musela na čumák přivázat náprstek
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:35
- Nahlásit
malinka
Néé, takhle to dopadá, kdyš přesadíš čéka narozenýho
v Praze, do místa s 200 lidma.
si dovoluju nesouhlasit jsem taky mnohokrat presazovana, ale nakupy nenavidim porad
vanoce jsme zrusili, kdyz posledni decko prestalo verit na Jeziska,
co potrebujeme nebo chceme si koupime prubezne a vanocnich prazdnin vyuzijeme lip cestou nekam dodaleka za slunickem nez nervama v obchodech a preziranim se, takze se sice pripojuju ke klubu milovniku vanoc, ale z odlisneho duvodu
Mela jsem krasny, ale narocny vikend a dneska prsi
|