| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:18
- Nahlásit
sem z tý oslav tak přežraná, že nemužu skoro chodit...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:44
- Nahlásit
davidkova renata
Nebyla jsem tam neb jsem pracovala, jsem to včera večír sem psala
Moje obluda je vzdycky uplne vsude, s tim nic nenadelam, je to malé hemžítko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
Ale to vim, že tam Atush nebyla, spíš že si nemuí fotky stahovat, ale počkaá si na cetko, tam má aji vídeja přecíííík ))
kejtlin
jupííí, to je dobře, že se ztrácí, třá ti dlouhodobě komplex chyběl...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:57 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda davidkova renata
ty fotky jsou naprosto krásný, jste šikovná pani
Stahla jsem si jich par co budu posílat - neb bych je stejně zmenčovala.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:00
- Nahlásit
Atusch
dnes je škoda, že vám to nevyšlo, pani, bylo moc krásně a moc pěkně sme bránili. Tak zasejc příště
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:04
- Nahlásit
Gerda
asi budu brát pangamin spolu se psy.beru ale fakt velký dávky 8 komplexů forte denně, doma mi došel a musela bych na mělník do lékárny zítra, teta naštěstí měla 20 tablet tak mi je dala koupím jí je v pondělí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:05
- Nahlásit
kejtlin
jestli budeš brát ty psí, klidně ber i ode mě z kyblíku, ať nikam nemusíš.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:09
- Nahlásit
Gerda
taky mi to štve, ale měla jsem aspoň psíka s sebou, a kamošky čuba mu natrhla oko tak hrozně příšerně moc plakal .
Příště bude určitě také moc moc krásně a my dorazíme
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:11
- Nahlásit
Atuschbobek malej!a co to mate za krasavecka,amin byl odmalicka hned klofnutej pod oko tak,ze tam mel tezky zanet a chytnutej ocni nerf!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:16
- Nahlásit
nemethova5
No pro Árese není nic svatý takže si to zadělal tím, že jí vlezl do žrádla. Má ranku vedle očička, ale řešila jsem to víc já než pes, jemu je to putna, jen musel zahrát komedii jakej je to chudáček pokousanej aby o něm celý obchod věděl.
A mám miniovčáka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:17
- Nahlásit
Gerda
jasně že ty psí , mám zatím dost díky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:22
- Nahlásit
smečka dnes nemá št´astný den, stříhám drápky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:25
- Nahlásit
Atuschjo to je to stenatko,co jsem se divala na fotky,no peknej peknej pani,no jo,ja taky kolikrat hystercim,ja muzu jit s hlavou pod pazdi,ale jak je neco psu,tak je to horsi.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:27
- Nahlásit
nemethova5
jj pes je až na prvním místě A to jdeme ve čtvrtek operovat kýlu tak to budou teprve nervy f....
Vy máte moc krásného chlupatce, ty dlouhosrstý jsou stejnak nej, mívaj perfektě ztřeštěnou povahu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:33
- Nahlásit
Atuschhele amin na kyle byl,akurat mel teda dost blby probirani,mel ctyri mesice.jo a hajan to je taky aparat!ale to je na dlouhe povidani.jo jsou zivy a halvne amin,to je dilo,nechtela jsem malinu,bo jsou to magori a jednoho magora cernyho mam a v horsim!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:37
- Nahlásit
nemethova5
a jejej, nechci vubec nic slyset o tom, že se spatne probiral, neni to dlouho co mi pejsek zemrel na veterině kde mel byt prispan aby si odpocinul... tak se narkozy desne moc bojim, bude mu v te dobe 3,5 mesice. jsem zvedava jak to dopadne.
Mate krasnyho magora, jednou si zas poridim chlupatce, budte rada za to co mate pani, kdyt by jste se urcite nudila
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:39
- Nahlásit
Atuschja vas nechtela strasit,to se moc omlouvam,vy jste mela uz chlupatce????a kteryho magora myslite hajana?toho starsiho,nebo amina,mimino desetimesicni?no muzu vam rict pani,ze jsem z obou desne utahana!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:43
- Nahlásit
Atusch
Neboj, Áresek bude dobrej!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:44
- Nahlásit
Gerdano amin to mel v desne hroznym stavu!dost pozde se to podchytlo!
jak to ma vcas tak bude mimino v pohode!
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:45
- Nahlásit
http://www.saintanthony.cz/CZ/Canisterapie.php
Gerda
ahoj, tak alespoň tobě posílám odkaz na jednoho profíka, kterej ti ocintal tvář...ale to ještě nebyl známej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:45
- Nahlásit
ufff drápy ostříhaný, jak vyvádí zuzanka to je neskutečný, bud´ má s tím špatný zkušenosti nebo se dostává do stresu, že je jí to nepříjemný, ale řve jak když jí na nože beru, hned po stříhání si ale piškoty bere
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:51
- Nahlásit
kejtlin
já jsem minule Pepku stříhla, protože se chovala jak kdybych jí chtěla tu nohu useknout,,,,teklo jí to jako prase snad půl dne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:52
- Nahlásit
hally001no jeste,ze ja drapy tem dvoum strihat nemusim,maji je obrouseny,no amin by se asi zjevil!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:56
- Nahlásit
nemethova5
no psala jste, ze doma mate magora cernyho tak tim jsem pochopila ze oba mluvime o Aminovi.
Mela jsem taky chlupatce - Brixe
Gerda
Pevně doufám a když nad tím přemýšlím tak nevím jestli tu sobotu půjdem kousat když bude po operaci.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:58
- Nahlásit
já Montymu taky nestříhám, krásně si je brousí, jen nesmím zapomínat na paspárky, takže sem tam ty paspárky, snad si to malá taky bude tak krásně brousit jako Monťas, protože Monty u stříhání drápu strašně vyvádí, asi cítí ze mě tu nervozitu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:01
- Nahlásit
Atuschjezis,tak to je ten,nebo byl pani ten krasavec,co o nem psala mamka davidkova,no silene krasnej mocinky moc!!!kolik mel???jako vlkosedaci,hunati jsou upa nadherni,ja se rozhodovala mezi celocernym,tak jak je hajan,cerny s palenim a vlkosedem,hele on mi pripomina toho tedika,co taky chodi s vama branit!no a jeste mam hajana,skoro jedenact let,ale je pri sile,ac to v lednu tak nevypadalo!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:03
- Nahlásit
pan harley z ferencova,neboli pan hajan
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:06 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Monty
hally001
nemethova5
velkejm taky nestříhám ale malý psi jsou lehký a neobrousí si je, mají 1,60-3kg a rostou jim rychle, jezevčíkům stříhám tak jednou za 2 měs. a krysám co 14 dní.
edit-nervózní nejsem vůbec, mým psům to nedělá problém ani vendulce jen zuzanka je taková nervní z toho, piškotu si vezme ale tak den ke mě pak sama nepřijde, ostatní jsou na gauči a ona je v pelíšku, pak už je to dobrý.
taky psy občas střihnu , tak zaleju kysličníkem aby to nekrvácelo a je to, většinou se trefim max na hranici tak jen kapka nebo dvě.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:07
- Nahlásit
nemethova5
jo to je ten... Bylo mu jen 4,5 roku.
s Tedíkem si byl podobný, jen mi přijde, že Tedík je o fous menší než byl Brixík.
mám doma taky ještě dva jiný pesany a třeba moje 13 letá ovčanda je kupodivu také v plné síle. A černej teriér 9 letý jakbysmet. Osud je mrcha fakt, ze jo :-/
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:10
- Nahlásit
nemethova5
krásnej pesan, na svůj věk nevypadá!
Áres bude "bezchlupej" ovčák, ale tak zas je to pan policajt tak snad bude co k cemu
|