Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5355 . 5356 . 5357 . 5358 . 5359 . 5360 . 5361 . 5362 . 5363 . 5364 . 5365 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:14
- Nahlásit

Biluška
Jeden kolega agiliťák nosí párek v puse stabilně
to delam taky, sice ne s parkem, ale se susenkama

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:15
- Nahlásit

leyenda
Dyť se ty sušenky musí rozmočit, ne?

Jdu se svalit, ráno přijede ympakt a budem a)dřít, za b) pařit. Zvládnem obojí, sme čikovný

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:19
- Nahlásit

brezen2008Konzervy mu cpu taky,dotoho vařím kuřecí polífkovou směs mám to za15ká kylo jednou sem mu začla vařit těstoviny a vepřovej ořez a to vys...i kref a to tam nebyli ani kostičky mrnavý no dodnes nevím z čeho to měl,ale od těstovin sem upustila,páč nejsu ten tip co by znovu zkusil co to sním udělá.No tak pudu za fčelíma medvídkama at mi daj to sádlo(sádlo samý sádlo to je strašná rodina!akorát do dnes nevím jestli to říkal pučmelout nebo pučmeloun)

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:24
- Nahlásit

Biluška
teda já mět párek nebo sušenku tagle za žgraňou, tak celej trénink proslintám jak dánská doga

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:25
- Nahlásit

Gerda
jIm řekněte, že dyš ho píchnou špendlikem do rici, budou mít na fotkách materiálek pro nešnl džeografik - krocení běsného oře..
to teda nebylo hodny, pekne ste si "vylepcila" karmu, jen co je pravda
jinak nevim, pani, u nas to nema tradici foceni se, ja ani nechci bejt na zadnejch fotkach, holky se taky nechteji fotit, krome Aninky mozna, foti jen prirodni a kulturni krasy, maji milijony fotek z cest ale dokonce jim vadi, kdyz jde jejich otec na nejake jejich predstaveni nebo zavody, ze by je fotografoval nebo filmoval, nevim no, asi mame este naky emissky geny z drivejsich zivotu

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:28
- Nahlásit

Biluška
Dyť se ty sušenky musí rozmočit, ne?

Zalezi na tom, jak moc slintas a jak mas chytryho psa= rychly odmenovani, a pak taky na druhu susenky, pouzivam fikovy a celkem to jde

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:28
- Nahlásit

leyenda
ani jako silueta nechcete bejt? Šak tu ale nemáte ani žádnou fotku z přírody, ani fotku pole s levandulem, ani fotku ničeho...pročež to nejsou lidi ,to sou květiny, tak se bát nemusíte....

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:29
- Nahlásit

Gerda
no jo, tak ja do nich budu hucet a vydirat, ze jim nevysvetlim chemii snad pres vikend naky fotky vymamim

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:42
- Nahlásit

leyenda
dyť foťte jen zvěřinec a přírodinec, šak čéky nemusíte přece

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:45
- Nahlásit

My začnem zítra zkoušet na tu mikulášskou, bude s námi i Džína a Piksla, musíme vymyslet kousek pro štyry fenkiii a jednoho čéka s piškotem. Anebo pro dva čéky a štyry fenkiii, nebo pro pro štyry čéky a štyry fenkiii....tak nevim, co bude jednodušší....

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:48
- Nahlásit

Gerda
rekla bych uplne nejjednodussi pro styry ceeky a fenkii pockaj f aute

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:53
- Nahlásit

byla jsem zaject autem do dvora a potkala jsem venku nějaký lidi se štěnětem pitbulla, já nevěděla že je to pitbull, je tma, štěňátko chudinku pořád bili, nechtělo jít u nohy. já na ně vyletěla co si kurva myslej že dělaj a oni řekli,že jim to tak řekl chovatel, že ho musej třískat, aby nebyl zlej, na to já jestli myslej, že z takhle bitýho štěněte vyroste sebevědomý zvíře a oni zase, aby jako nebyl zlej snažila jsem se jim vysvětlit, že tak malý štěně-3 měs u nohy chodit neumí a nebude, at´ ho to ani neučí, že je malej, at´ trénují přivolání vždy na pamlsek a at´ ho už nikdy nebijou, že je to absolutně k ničemu, at´ hodně chodí mezi ostatní pejsky a do provozu města at´ pozná hodně vjemů, že pak zlej nebude, at´ ho cizí lidi hladí a známí co přijdou na návštěvu at´ mu každou chvíli dá návštěva piškotu atd... bohužel jsem z nich nedostala, od koho ho mají

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:03
- Nahlásit

kejtlinto jsou ale picu.y!!!!!co rekne kur.a chovatel,to je svaty!!!ty lidi jsou fakt debilove,debilove!!!takhle muj kamos vzal od jednoho debila,mlacenyho staforda!pes se trepal,jen co videl voditko mi rikal beda,furt byl v koutku,nemel o nic zajem,ted je z neho perfektni sebevedomi pes,ktery ma udelanou specialku obranarinu a ZMT,jako pes byl na utraceni,jak ti si dneska s aminem vyhrali a vyradili,jsem nechapala,kde maji oba dva baterky!jo taky ten pes musel byt bitej jak zito,bo to rekl chovatel!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:06
- Nahlásit

leyenda
rekla bych uplne nejjednodussi pro styry ceeky a fenkii pockaj f aute
to je velmi šikovný nápad...zkusím to zítra navrhnout, jenže bse bojim, že se to setká s velkym úspěchem...a já bych přece jen ráda, abysme měli aspoň kratinkej veselej fstup....

kejtlin
Tak tim přístupem z něj udělaj přesně to, co nechtěj.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:06
- Nahlásit

kejtlinje to trilety pes,ze by mel nejakou agrey,nebo neco zkoiusel na amina vubec ne,upa pohodar,to spis amin do nej dlubal a džoky byl v pohode.

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:11
- Nahlásit

Tak pakůn právě vožral pámelník bíli v malej dávkách léčí no na netu píšou při větším množství jedovatý podávat živočišné uhlí tak sem do něho jedno nacpala a za su strachy bez sebe

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:14
- Nahlásit

Gerda
nemethova5

Tak tim přístupem z něj udělaj přesně to, co nechtěj.

bud´ nebo ubojenýho chudinku co nevyleze z boudy a ze strachu se bude počůrávat ty woe sem se tak rozzužila že se nemužu vůbec uklidnit, snad si z toho ti lidi něco vzali, byli fakt překvapený, ptž jsem na ně nastoupila hodně ostře.
ještě že mi neřekli od koho ho maj, bych mu jela nakopat prdel a profackovat držku-aby jako nebyl zlej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

danajasa
kolik tohop sněd? volej veta jestli máš vyvolat blití nebo ne, jestli jo, tak do něj nacpi plnotučnou hořčici nebo peroxid, jednej rychle dokud to nezačne žaludek vstřebávat

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:18
- Nahlásit

damy, jsem si procitala na idnes novinky, abych byla aspon polopravnym ucastnikem fory, je tam video jakesi Bartosove, to je ta sama, co od ni ZuzankaAddidaskova nabizi toho psa? Jinak vam gratuluju k fotbalove reprezentaci a Gerdicka at se koukne na malodomek

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:21
- Nahlásit

kejtlinnemám páru ale byl tam tak dvě minutky dala se mu to živošišný uhlí já su v práci tady nic k blití nemáme tak snad tolik toho nesežral

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:25
- Nahlásit

leyenda
ho nevidim...malodomek....

danajasa
radši si zavolej na veterinu...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:27
- Nahlásit

danajasa
určo máte peroxid-obyč. kysličník v práci, jestli ne, zeptej se veta čím máš tedy příp.vyvolat zvracení

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:28
- Nahlásit

Gerda
http://bydleni.idnes.cz/domek-za-700-tisic-i-s-nab ytkem-navrhl-cesky-architekt-podivejte-se-phu-/arc hitektura.asp?c=A101007_182819_architektura_rez

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:30
- Nahlásit

Gerda
a jeste jeden
http://bydleni.idnes.cz/vymyslel-patrovy-domecek-z a-pul-milionu-o-rozloze-16-metru-ctverecnich-1mz-/ architektura.asp?c=A101005_122335_architektura_web

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:35
- Nahlásit

mamka
právě sem slyšela, co se řiká (u toho vymítání), dyš vcházíš - můj přítel má rát kántry, já rači rokenrol. A pak už vymítáš. No a pak votcházíš a řikáš to tvý Nasanou!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:43
- Nahlásit

leyenda
¨Ty vade, to jsou boží domkii! Teď už jen pozemek a je to! Anebo obytnej karavan, to je stejně velký a ještě to jede.

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:50
- Nahlásit

Gerda
to je stejně velký a ještě to jede.
hm, to me taky napadlo, ale je to vyhoda???
A navic jsem jednou stravila 4 tydny v karavanu a byla jsem z toho dost dezekilibrovana.
Mne se moc libi ten kanadskej domek, idealni pro jednoho clovekopsa

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:56
- Nahlásit

Gerda

Ahoj, zítra na to kousaní bohužel nedorazím jsem v práci na Barrandově, takže to budem muset nechat na příště do CD a prochajdu

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:58
- Nahlásit

tak sem šoupla do trouby štrůdl z kradenejch jablek.
danajasa
prosimtě a myslíš že to sežral????třá to jenom vokousal a vypliv, to je pako
Gerda
leyenda
ty sou to by mi úplně stačilo. Známí si koupili mobildomek a udělali si k němu terásku, obložili ho a omítli, maj tam z venku kotlík na dřevo a uhlí, napojenej na vodu a jímku a bydlej v tom a je to supr, vyšlo je to celkem asi na půl mega

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 23:16
- Nahlásit

Alexa
tak sem šoupla do trouby štrůdl z kradenejch jablek.

bych taky kradla jabka, ale neni kde

<< 1 ... 5355 . 5356 . 5357 . 5358 . 5359 . 5360 . 5361 . 5362 . 5363 . 5364 . 5365 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání