| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:27
- Nahlásit
Gerda
já nosím bundu s kapsama a když je moc vedro tak takový apartní jakoby chlebníček, pamatujete jak se to nosilo?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:27
- Nahlásit
Gerda
Ja nosim jen ledvinku plnou parku a piskotu....prosim vas nerikejte to nikomu - neni znackova!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:29
- Nahlásit
Dobrý večír všem Tak až zima zeptá se tě co jsi dělal v létě.Tak ji pošlu do ...páč mám50metráků uhlí a dva kubíky dříví.No a k té hromadě uhlí-pakůn ji adoptoval jako strategicky výhodnou pozici,tak ted čumí na hoře a vysmívá se mi páč tam se za ním hrabat nebudu,no a jak tam tak hlídkoval proběh kocour a pakůn vyrazil z hromady dolu ovšem jen předníma a zadní v to fofru zapoměl vyndat z podvozku normálně to sjel po prdeli já sem si málem cvrnkla do trioly
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:31
- Nahlásit
asi vyletím z kůže
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
zejtra budw krásnej den,se těším:
ráno letáčky na 5 pak jdu na trh pro rybičky psům a pak do stromajdy na vycházku na světový den nejdu,bo radši se budu courat a pak nakupovat
v neděli na vycházku u nás a pak hurá na pardubickou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:32
- Nahlásit
makrel
pamatujete jak se to nosilo?
no to si pamatuju, ale mezi lidi s tim nemůžeš, někdo tě potká a řekne si - hmmm, to je mi kulturní psovod!
zuzanarosakova
prosim vas nerikejte to nikomu - neni znackova!
gabifi tě zabije, vujtonku má kůli tobě! Jak se to tu řešilo krs ten modelink, jak někdo bejt může a někdo ne....ale jak vás nesmí nikde chytit módní policije...no nic, v nejhoršim řekneš, že seš zuska norisová, no.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:35
- Nahlásit
Gerda
Moc se vomluvuju, ihned si jedu koupi vujton ledvinku do Holesovicky trznice!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
to máš blbý, já mám pamlsovník pedigrí a brita
to sou taky značky né???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
a nezapomeňte, čím víc LV, tim víc vujtonka )))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:40
- Nahlásit
Gerda
A nezapomente....
Tak vo tom zadna!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:41
- Nahlásit
brezen2008
pedigrí a brita
Jiste, to jsou stylove kynologicke znacky!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:44
- Nahlásit
zuzanarosakova
no co,byli zadarmo,tak jsem to tam měla nechat )
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
brezen2008
no co,byli zadarmo,tak jsem to tam měla nechat
No neeee, bodejt!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:52
- Nahlásit
makrel
Proc vyletis z kuze?? Dej si radsi vino!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:52
- Nahlásit
Asi jsem prt modelka, ale mám akorát tepláky s kapsama . Někdy se teda zapomenu převlíct, mám tepláky bez kapes a to je prekérka páč nemám kam dávat důležitý věci jako zdechlý ryby na pamlsky. V tom případě je dávám do bot a do ponožek. Když mám sandály tak na to kašlu a cvičím bez pamlsků
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:54
- Nahlásit
Biluška
V tom případě je dávám do bot a do ponožek.
)) huuustýýýý! Mohla bys nosit holinky a dávat si to do nich, vyndat to až doma, po třech hodinách běhu v lese po přírodním parkůru.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
jinak já krmím Brit carem.všecky psiska
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:58
- Nahlásit
Gerda
Mohla bys nosit holinky
Nosim . Ale když jdu v gumákách tak logicky necvičím, tudíž nepotřebuju zdechlý ryby
po třech hodinách běhu v lese po přírodním parkůru.
Si upadla ne? Gdybych se pokusila v gumákách a přírodním parkůru běžet TŘI METRY tak zaručeně spadnu a zlomím si nohu . Budu tam ležet několik dní než mě najdou a za tu makrelu v botě budu náležitě vděčná, páč mě udrží při životě
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:59
- Nahlásit
Biluška
nemám kam dávat důležitý věci jako zdechlý ryby
Moji psi nastesti takoveto eklhafty nezerou, takze mi staci parecek, kterej, kdyz nemam kam dat muzu v nejhorsim sezrat!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:00
- Nahlásit
Gerda
Pani, vy už ste vyhrála dostich, dyš mamka teprv hledala ve slovníku heslo inkontinence! Joooo to už je dáááávno! Jak to, že máte léto? A proč nám sem nedáte nějakou letní fotku? Třá tu z kurzu pro serfaře, nebo ze zachrady s lavendrem...nebo jak jedete prérií provánckou na kůni....
Pani, jaky davno? musite se na to koukat v jinych perspektyvach
a kde mam vzit fotku simvas? Mam na netu celkovje asi 12 fotek, z toho je 6 z Jilovyho, si myslite, ze sem fotomanyjak? Ja ani nemam fotak, a us mi nefunguje ani fotak v mobil, coz ofsem vubec nevadi, pac jsem s tema fotkama stejnak neumela nic jinyho udelat nez se na ne koukat nebo je nekomu poslat. Holky fotaky maji, ale nechti pro me nic fotit
As budu bohata, budu mit svyho fotografa a svou foru plnou fotek
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:01
- Nahlásit
brezen2008A jak to de?Já sem váhala včíl mezi calibrou a tím britcarem ale potřebuju nějaký přibírací páč pakůn furt nechce přibat tak sem mu vzala na zkoušku 3kg zátěžovky a na4hrnky cal.jeden brit sem přidala a to byla srákule tak nevím ale je to i levnější než ta gigantka ovšem takto mi nepřibere dyž se vy z podoby
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:04
- Nahlásit
danajasa
páč pakůn furt nechce přibat
sis, pani, vsichni seberespektujici kinekologove prece tloustnou psy rohlikama se sadlem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:04
- Nahlásit
tak jezevci dnes žrali na prochajdě lický hovno všichni takže doma jsem jim čistila tlamy obyč. lickou pastou mentolovou a sissa se v něm ještě vyválela tagže šla do vany
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:07
- Nahlásit
danajasa
páč pakůn furt nechce přibat
zkus ty rohlíky a sádlo jak píše leyenda mám to osvědčený, kamarádčin NO taky nemohl přibrat ačkoliv zkoušela všechno a zjistili mu nedostatečnou funkci srdce, neprokrvovaly se mu orgány takže neprospíval a nepřibíral, nasadili prášky a pes je v normální výživný kondici
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:08
- Nahlásit
kejtlinfujjjj,to je zase tema z hovnama!nechybi jim neco?
danajasakrmim ted amina i hajana joserou-festival,jako ty granule krasne voni!a maji aji omacku v tech granulach.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:08
- Nahlásit
leyenda
sis, pani, vsichni seberespektujici kinekologove prece tloustnou psy rohlikama se sadlem
Já tloustnu psy rohlíkama s máslem kam bych jako přišla gdybych jim dávala sádlo? Co su Róčild?
zuzanarosakova
Moji psi nastesti takoveto eklhafty nezerou, takze mi staci parecek, kterej, kdyz nemam kam dat muzu v nejhorsim sezrat!
Jeden kolega agiliťák nosí párek v puse stabilně. Tvrdí, že ho na parkuru nemá kam dát, tak si ho cpe za škraně jak křeček . Psovi pak za odměnu plive malý kousky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:11
- Nahlásit
danajasa
no mí psi jsou po tom ok,já tedy dávám ještě maso nebo konzervy
dasty má seniorku
sindy - adult
elis-adult mini
ale jinak nabíraj po rohlíkách a těstovinách
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:11
- Nahlásit
nemethova5
nechybí jim nic, žral by ho i zb ytek smečky, jenže ty sem stačila odvolat, jezevce taky, ale chvíli trvalo, než jsem zjistila co tam mají zajímavýho a bylo už pozdě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
leyenda
a pročpak vám nechtěj nic nafotit? Ani na koni vás necvaknou? jIm řekněte, že dyš ho píchnou špendlikem do rici, budou mít na fotkách materiálek pro nešnl džeografik - krocení běsného oře...třá by vás podle toho moch někdo nadějnej vysochat, čímž by se zviditelnil krs to dílo....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
Tak se tu mejte deti, jdu chlastat
|