Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5355 . 5356 . 5357 . 5358 . 5359 . 5360 . 5361 . 5362 . 5363 . 5364 . 5365 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 22:28
- Nahlásit

leyenda
to je teda fakt síla

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 22:35
- Nahlásit

Vlčáčková
aby si nenašli ty dva znova.
no prave
proto si muzou delat co chteji, protoze se kazdy boji
tohle neni nic vyjimecnyho, bohuzel i kdyz policajtum das adresu a jmeno a svedecke vypovedi, stejne se nic nedeje, protoze jsou mladi, diskriminovani, nepochopeni atp, v nejlepsim pripade na ne udelaj tytyty
ja jsem dost "zen", ale nesmi mi nikdo sahnout na dite nebo na zvire

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 22:44
- Nahlásit

leyenda
No jo. A tahá se to i k nám. Jsme nemocná společnost. Zdravá společnost se chrání. Lidstvo už dávno přišlo na to, že k přežití je lepší kooperace ne konfrontace. Za neandrtálců by jedince, který okrade kmen o surovinu k přežití, zabili. Dneska se řeší, jestli to náhodou není chudáček, protože měl těžký dětství. Pořád se chrání hajzlové a ohrožuje se tak celá společnost. Ovšem lidi jsou už pěkně nasraní. Obávám se, že to skončí domobranou, pogromama a podobně.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 22:55
- Nahlásit

Vlčáčková
Dneska se řeší, jestli to náhodou není chudáček, protože měl těžký dětství. Pořád se chrání hajzlové a ohrožuje se tak celá společnost. Ovšem lidi jsou už pěkně nasraní
ano, tak to je, a lidi jsou nasrani, ale zatim porad jeste radsi koukaji na druhou stranu a do niceho se nemotaji, nezapominejme taky na takzvanou "neprimerenou obranu", ze? No ja jsem ted teda nasrana opravdu hooodne moc a tata toho kluka jeste vic

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:06
- Nahlásit

leyenda

A vy je znate ty vyrostky, jo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:12 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

leyenda
Ani se nedivím. Byla bych nasraná taky a pořádně a dělala bych pěkný zle.

Neví někdo, jak dlouhou inkubační dobu má leptospiroza. 10. září jsem sem psala ohledně té myši, kterou jsem omylem vzala do ruky. No a minulý týden jsem měla divnou "chřipku" a sice jsem včera vypila ty grogy, ovšem to, jak mi je dneska zle, ty grogové asi vysvětlit nemůžou. Zimnice, bolest hlavy (hlavně očí), pozvracela jsem se jednou a děsně se mi motá hlava, když vstanu. Bolí mě "plíce" - prostě na hrudi. Už jsem dneska spala dvakrát a přesto mě nepřešlo nic. Vůbec nejsem schopná nic dělat, ani psům jsem nedala najíst. Jak vstanu, hned je mi blbě. Tak mě napadla ta leptospiroza.
Kromě toho se ukázalo při stěhování, že ono je tu těch myší víc. Prožraly se sem zvenku polystyrenem, který mám v rohu v díře připravené pro dveře pro psíky a udělaly si hnízdo pod skříní a bylo tu od nich polezené všechno možné, všude hovna. Po vystěhování věcí do jiné místnosti se dnes ráno objevila hovna i na odkapávači na nádobí.
Máte s tím někdo zkušenosti?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:22 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Guten soár pipky, už su spjět s šaporůš, opakuji, uš su spjět. Gratuluju ympaktovi k velkovložce krs psy thajský!!!

leyenda
Ty vado, to je ale moc hustej příběh. Pokud se už vejrostci chovaj takhle, tak snad už jedině utratit, tohle se asi opravit nedá...

Tryka nepřišly, opakuji, tryka nepřišly, obávám se, že pani si ze mě už maličko střílí...

Jo a přectafte si, že se nám snižovaly nájmy...děcka, to je divný, co? Pomalu teď platim za nájem míň, než za povinný ručení...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:25
- Nahlásit

Vlčáčková

Máte s tím někdo zkušenosti

To se podle me nemuzes nakazit, jen kdyz na mys sahnes. I kdyz ty hovna na nadobi, nevim no, ale to by meli urcite uz i psy, ty urcite sezrali naky hovna ze zeme, ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:32
- Nahlásit

zuzanarosakova
Myší hovna nežerou, ale strkají do nich čumáky. Psiska nevím, ti jsou v pohodě, asi. Blbě je jen mě.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:34
- Nahlásit

Vlčáčková
tady máš popis: http://nemoci.vitalion.cz/leptospiroza/
zuzanarosakova
ale to by meli urcite uz i psy, ty urcite sezrali naky hovna ze zeme, ne?

předpokládám že Vlčáčková má psy očkovaný. Leptospiroza je v základní 4 kombinaci
Gerda

Jo a přectafte si, že se nám snižovaly nájmy...děcka, to je divný, co? Pomalu teď platim za nájem míň, než za povinný ručení...
no to je ale vážně divný, aby to pak nechtěli najednou, néééé asi máte nižší náklady

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:35
- Nahlásit

Vlčáčková
nemohla bys mít tu sračkobličku, co už zase lítá?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:36 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Alexa
co děláš v neděli?

dobrou s kobrou, du do peří

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:37
- Nahlásit

Alexa

Leptospiroza je v základní 4 kombinaci

Aha aha. A clovek to chytit muze jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 23:43
- Nahlásit

zuzanarosakova
A clovek to chytit muze jo?
a tak asi jo jako milion jinejch nemocí.
Gerda
co děláš v neděli?
proč je nějakje plán????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 00:14
- Nahlásit

Gerda
Vyloučit se ta šračkoblička nedá. Ale neměla jsem jí za posledních 20 let, co si tak pamatuju, i když jí měli lidi kolem. Tak spíš nemám.

Alexa
Četla jsem. Díky. Právě, že ty příznaky jsou dost podobný. Tedy ty, které má, i ty, které jsou shodné s chřipkou. Rozhodně nejsem dezorientovaná. Tedy jsem, ale to je tak normální...
Psiska jsou očkovaná. Akorát Vlčáček měl očkování až před Snem, protože nejdřív se nedal očkovat,protože byl nemocný, pak že byl po kastraci, měl akorát vzteklinu z útulku. Pak nastal čas pro očkování, neb už byl fit, ale onemocněla Bekynka, což trvalo několik měsíců a na Vlčáčka se zapomnělo. Ale ten se nemocně netváří.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 00:18
- Nahlásit

Vlčáčková
jdi radši k doktoru!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 00:32
- Nahlásit

kejtlin
Zdar. Uvidím. Zítra si to rozmyslím. Jestli bude čas. Možná je to ale opravdu jen tím, že jsem včera v hospodě seděla v zahuleným prostoru, což nesnáším a krom jiného mě z toho bolí hlava, a vypila ty grogíky. Ale že by mi z toho bylo dneska tak zle se zemnicí a bolením hlavy po celý den, se mi zdá zvláštní.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 05:01
- Nahlásit

fstávat a makat lemury lemuřácký drásalácký

Je tu něgdo?

Vlčáčková
Stran myší mám zkušenosti velmi hojné. Stran leptospirozy díky bohu ne. Pokud tě to uklidní nejsi jediná kdo má myši na kuchyňské lince, já jsem právě teď vyhodila jednu mrtvou z pastičky umístěné přímo na stole Pořád jsem pátrala kudy sem ty svině lezou a včera jsem našla díru mezi chlívem a barákem. Jak dělali loni to topení tak ty díry ve zdi zacpali jen takovou tou montážní pěnou. Mášenek je teda potom všechny zaomítal, ale tahle mu unikla. Z jedné strany není vidět páč je tam hromada dřeva a z druhé nábytek. A za nábytkem je hezky díra jak prase kterou sem proudí davy myší Zítra jim to zatrhnu Oni sem polezou stejně, ale aspoň v menší míře
Jed jsem zavrhla kvůli psům, kočky mi zdárně vyhubil Arman takže na myši mi zbývají jenom a pouze pastičky Máme jich asi tak dvacet, po celém baráku. Nejvíc se mi osvědčilo je "nabíjet" voňavým chlebem. Těsně před tím, než jdu spát rozpeču chleba v mikrovlnce a krásně vonící nacpu do pastiček po baráku. Ráno je jich většina plných . Dřív jsem lovila na starý chleba (ani ťuk), na vánoční cukroví (to nebylo marný), na marmeládu (ani ťuk), na sýr (chacha, vůbec nic), na slaninu (asi tři myši).
Pochopitelně všechny potraviny schovávám tak, aby se tam ty mrchy nedostaly. Všechno je v plastových barelech, nebo v ledničce. Žádná granulka, žádný nedojezený chleba, žádné šlupky od brambor vedle koše...nic co by ty svině mohly žrát a lákalo je to sem Sere mě to, páč jsem bytostně bordelář a vůbec mě neba když každý večer jak gestapák prolízám barák a hledám essi náhodou děcka nemají v aksně nedojezenou svačinu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 05:09
- Nahlásit

Biluška
jaký vstávat, já zdrhla z práce dřív a jdu za chvíli spát
all
mám opět pásovce, ale chytila jsem to hodně brzo a z minula jsem si uspořila pár herpesinů tablet a stále mám mastičku od alexy, kterou jsem ji chtěla vrátit, ale ještě ji využiju, tak snad to bude dobrý

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 06:30
- Nahlásit

Nestíhám, je tu mlha bez Rákosníčka a zsa budu makat o víkendu. Doufám, že se máte líp!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 06:56
- Nahlásit

makrel
Nestíhám, je tu mlha bez Rákosníčka a zsa budu makat o víkendu. Doufám, že se máte líp!
Bohužel naprosto stejně

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:05
- Nahlásit

Vlčáčková
mam taky hojne zkusenosti s mysma a nikdy u nas zadna nemoc nepropukla a to s nama v baraku kazdou zimu mysi regulerne bydli. Moje jedine jejich potirani spociva v tom, ze je obcas nachytam do kybliku (na cokoliv jedleho) a odnesu na vzdalenou louku. Predpokladam, ze jsou doma driv nez ja. Docela se mi osvedcilo jim davat jidlo do vodarny a do kuchyne pod kredenc, nemusi tudiz nikde smejdit a hledat a min skodi a spini.
Ale chapu tve obavy, ja jednou vylovila z bazenu netopyra, susila ho, osetrovala a za dva dny se docetla v novinach, ze v Marseilli ockovali preventivne proti vztekline celou rodinu holky, co sahla na netopyra. Taky jsem pak hledala priznaky vztekliny a nervoznila pri kazdem zaskrabani v krku a zaboleni hlavy. Ovsem k doktoru jsem samozrejme nesla. Sleduj, jak se to vyviji a uvidis. Mozna uz je ti dneska lip a byly to jen ty grogy, stres a unava

Dobre rano vsem

Tinta76
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:14
- Nahlásit

Dobrý den celý den

leyenda
Moje jedine jejich potirani spociva v tom, ze je obcas nachytam do kybliku (na cokoliv jedleho) a odnesu na vzdalenou louku. Predpokladam, ze jsou doma driv nez ja
my používali takový ty pastičky - klece, co do nich myš vleze, ale už nevyleze ... taky jsem takhle spoustu myší vypustila ... na zahradu a jednou jsem u někoho na návštěvě našla ve sklapávací pastičce myšku, byla chycená za prstík, tak jsem jí opatrně vydolovala a taktéž pustila ... na louku přes ulici, estě jsem musela dělat kšá, jedeš potvoro, bo se jí vůbec nechtělo ... nejlepší řešení je kočka nebo krysařík/ratlík, oboje jsme úspěšně využívali

s výrostkama držim palce!

jo a co se vkládání fotek týče - několik stran zpět jsem ještě dostala nápad s kliknutím pravym tlačítkem myši ... už si to ale nepamatuju a nechce se mi to hledat

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:16
- Nahlásit

Čau osoby, víte o tom že vám někdo o pár stránek zpátky počmáral žumpu?? Asi ňáký ty sprejeři, či co... ale kreativní, to se musí uznat

Nevim jestli je tu Rákosníček nebo ne, protože bych ho přes tu mlhu neviděla

Myši máme taky, daří se mi tak jedna vražda za 3 dny, což se asi stíhaj rychlejc množit

Tinta76
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:18
- Nahlásit

My máme KONEČNĚ!!! azúro, huš se těšim až vyleze sluníčko Mlha žádná, ani kolem rybníka, ani kolem Rákosníčka ...

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:20
- Nahlásit

Tinta76
nejlepší řešení je kočka
kočky máme dvě. Myši jsou ve sklepě, kočky doma na gauči - nějak mi neštymuje, co maj ty kočky s těma myšima jako dělat? Včera stávkovaly nad krocanem, že už ho nechtěj a chtěj grancle. Dělam něco špatně???

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:29
- Nahlásit

bonc
Dělam něco špatně???
Děláš. Každý malý děcko přece ví, že kočky mají žrát vyskas

Tinta76
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:30
- Nahlásit

bonc
tak my doma měli kočky, který myši lovily a myši jsme tudíž doma neměli ... po kočkách byli pidičokli, ty myši lovili taky ... ve sklepě byly myši dycky, ale tam mi nějak nevaděj ... pokavad to teda nejsou ultramegakrysy ...

impact
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:44 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Koukám, že nejsem jediná, kdo svádí věčněj boj s těma malejma mrchama. Loňskej podzim jsem jich do pastiček chytla sna 21-23? Už si to nepamatuju přesně. A psi chytli jednu! A to ještě jen proto, že na ni v obýváku naskákali všichni a ona jak se lekla, skočila Moulině do huby. Před pár dny jsem chytla do pastičky první letošní, jinak je zatím klid. I když chvíli po ní jsem chytla i Meetyho. Dobře mu tak. Mu řikám furt nechoď po kuchyni a nesbírej ty drobky.

Dneska asi jedu do Kroměříže. Potřebovala bych jet autem s bráchou, ale mám z něho strach. Potřebuju totiž nutně do útulku..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:47
- Nahlásit

Tinta76
pokavad to teda nejsou ultramegakrysy ...

Asi takové?

<< 1 ... 5355 . 5356 . 5357 . 5358 . 5359 . 5360 . 5361 . 5362 . 5363 . 5364 . 5365 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání