| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:33
- Nahlásit
impact
včil su kinovložka
mooooc blbá )))))
Nesnáší mě totiž. A já si myslím, že je dost inteligentní na to, aby věděl, že za to můžu já.
tak vo tom nepochybuj ,šmejd tě bé nenávidět aš za hrop
ale jinak dobrý )))) a na to jak byl rozjetej sou fakt dobrý,je daleko těžší psa předělat než ho vychovat a málokdo je schopen to ustát.Mělas bys udělt závět stran nudlí dyby tě o víkendu udělal
zuzanarosakova
tak baba zalezla domu a ja jsem ji nemohla vyrvaaaaaaat
šiš tak tam di zejtra znova ne?
hele to sou ubožáci,tady třá v břevnově je před barákem cca 0,5 m2 trávníčku a na tom hrdě cedulka Soukromý pozemek ,cedule zastinuje velikostí ten trávník,ale to neva,hlavně aby všicííí vjeděli,že voni maj ty MAJETKY ,kráva asi potřebovala světu sdělit,že má taky majetek..a to se fsadim,že za komančú byla f uličním výboru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jeste tam byla se mnou segra a ta na ni rvala, ze drza je ona, protoze jeste nezdechla a my musime makat na jeji duchod ale to uz jsme byly daleko, jak jsme dobihali ty psy a pak uz zalezla svina!
to je dobrý, to musím někde použít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:37
- Nahlásit
impact
on došel ke mě, sed si vedle a čuměl mi přímo do očí. Upe čekal na pohnutí chlupu, aby do mě moh skočit, smeták
hm..tak to bych taky nebyla nadšená ,je to celkem nepříjemnej pocit teda..s košem je to samo lepčí,ale stejně to nejni nic příjemnýho..btw..zkoušelas ho povalit a kousnout do čumáku??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:37
- Nahlásit
zuzanarosakovaja to chapu,jenze nekteri imbecilove to jaksi nechapou a chteji se kreteni za kazdou cenu hadat,ja musim pryc,protoze bych musela pouzit nasili a fakt k tomu nemam daleko,aby mi nejaka pinda diktovala,kde muzu a nemuzu chodit,to je fakt vrchol,jsi ji mela poslat sproste do prdele kravu jednu mantackou!
makrelhele a proto jsem prestala prevychovavat a cvicit psiska,protoze se to lidem vysvetlilo ukazalo a oni si stejne delali podle sveho,ze?
kejtlinno tra tam chteli udelat nejake bojove hry,pruzkumnik ve vysoke trave a ty jsi jim to narusila!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:42
- Nahlásit
nemethova5
No kdyby mi ty cokli nezdrhli, tak ji tam dorvu nejvic!
Du krmit..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:46
- Nahlásit
zuzanarosakovamela jsi to udelat a poradne!psum preju dobrou chut,hajan uz pojedl!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:51
- Nahlásit
a jeste jedna hraci!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
Povalit nejde. Teda nezkoušela, ale u něj je jasný, že by se otočil proti mě. On není typ, na kterýho by se dalo jít nějako silou.. A navíc on je jak kočka ty vole. To je půl vteřiny a máš ho za krkem.
kejtlin a makrel
No voni právě chtěli. Moc chtěli, aby se dalo doma normálně žít. A ač to zezačátku vypadalo blbě, páč co řekli, že dělaj, jsem jim smetla, že je to špatně, tak si to nakonec vzali. Měli popsanou A4 a přilíplou na lednici, aby to měli furt na očích.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:55
- Nahlásit
psi už pojedli odpoledne, jsem v hokně, snad se mi zas podaří zdrhnout kolem 5 ráno jako dneska, jsme na jedný vrátnici ve dvou, tak se to dá přes tzv. řepnou kampaň, ale na druhé vrátnici je bonzácký brigádník, tak to sou obstrukce, když zdrháme jednou já, podruhý kolega, kolega je na dovolený dělám s někým jiným, ale je v pohodě, ani nechce dřív domů, což je pro mě výhodný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:58
- Nahlásit
impact
tak snad jo,and to budou dodržovat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:00
- Nahlásit
Cau grafomanky, ty smajlovy uz vodpadly?
jsem se tesila, jak me to naucite posilat z japka
Myslim, ze jsem vypatrala 3 z tech predvcerejsich hajzlu, takze mam zitra valecnou poradu s tatkou hlavniho postizeneho, jestli to predat polisum nebo spis ani ne...
Co dela ten Burtik vlastne? Nezajel by sem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:02
- Nahlásit
impact
A navíc on je jak kočka ty vole.
jj,to voni přesně bejvaj!
dyš ho povalíš,musíš na něm zvostat ležet navjeky,no...jináč to nevidim..a esi neumřeli,ležej tam na sobě dodnes
du se svalit,volové,nepište!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
já nebudu psát.ale ráno budu budit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:04
- Nahlásit
leyenda
Co dela ten Burtik vlastne? Nezajel by sem?
no tak ten by je pořešil ,leč buřt našel svůj osud v podobě Novotnýho u kerýho tráví 6nedělní karanténu a pak jede kamsi pa ..třá pojede aspon kolem
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:05
- Nahlásit
davidkova renata
makrel
jasne, jak prijdu ja, jdete honem fsici spat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:06
- Nahlásit
makrel
ale ráno budu budit
ok,někdo ty lemry do práce vykopat musí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:06 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
davidkova renata
třá pojede aspon kolem
to by bylo fajn
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:07
- Nahlásit
leyendatsee pani ja chrapat nejdu az rano,az rano...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:09
- Nahlásit
nemethova5
tys taky v hokně?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:10
- Nahlásit
nemethova5
ste uznalej clovek, pani, na vas je spolehnuti
vasi pejskove maji moc cany voblecky, jestli jste je sama sila, tak jste taky moooc sikovna a tise vam zavidim
jdu nakrmit a nastajit kone a pak jeste prijdu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:16
- Nahlásit
kejtlinjo jsem a ty?
leyendadekuji za uznani ano sila,je s tim moc roboty,i kdyz jsem to sila na stroji,ono se to nezda,na me vzdycky pani je spolehnuti.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:19
- Nahlásit
nemethova5
[ijo jsem a ty?
[/i]
taky bohužel, ale až to tady přetrpím, tak mě čeká 5 dní volna
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:19
- Nahlásit
leyenda
smajlová neodpadla, smajlová byla až do půl sedmé venku, pak dala hafanům napapkat a pomalu odpadá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:22
- Nahlásit
Montynoooo????vy jste tam toho zas dali,ty jo!ale moc pekny jinak
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:24
- Nahlásit
kejtlinja taky a o vikendu se jdu poptat na praci!tak cca patnact minut od baraku,taky hlidani.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:25
- Nahlásit
nemethova5
jako na FB? to jsem tam dala jen Montyho, teď nahrávám Sophyji a pak společné
děkuji jinak za pochvala, jsem vám tam na FB odepisovala, ale zase jste mi nějak zmizela
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
máš sovu! Předem dík za odpověď...
|
Tinta76
|
- Nahlásit
davidkova renata
du se svalit,volové,nepište!!!
panííí, eště nechoďte ... eště si přečtěte pohádku na doboru noc http://infomet.cz/index.php?id=read&idd=1286355332
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:26
- Nahlásit
nemethova5
to budu držet moc palce, dej vědět, to by bylo super bys nic neprojela při cestě do práce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:26
- Nahlásit
Montypani se mocinky omlouvam,sem tam mi tu spadne net,jsem v lokalite,neboli prdel sveta,kde je slabsi signal,bohuzel,s tim ja nic neudelam,jo libi se mi moc fotky,jsou mocinky hezky.
Maky a Trixuz se jdu podivat.
|