Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5364 . 5365 . 5366 . 5367 . 5368 . 5369 . 5370 . 5371 . 5372 . 5373 . 5374 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 23:21
- Nahlásit

leyenda
už jen ten pozemeček to chce ))

dobrou pipky, už jdu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 23:28
- Nahlásit

Gerda
prodávám pozemek nechceš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 23:43
- Nahlásit

jdu s knížkou do postele, pa

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 07:00
- Nahlásit

Biluška
Fstávej. A to jakože hnet.
Když musím já kvůlivá tobě v sobotu v sedum, tak ty taky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 07:41
- Nahlásit

impact
jako já sem dávno vzhůru

All
Dámy víte co se stalo? Vlezly nám v noci na zahradu srnky. Dvě. Jsem zapoměla zavřít takovou malinkou pidibráničku (byla pootevřená cca na dvacet centimetrů) Ráno rozespalá pustím saň a saň řve a řve a řve. Tak tam vlítnu, abych je zmlátila ať nehulákají a čumí na mě srnec A čuměl blbě Sem zase vycouvala i se saní a šla vzbudit Mášenka, že máme venku divou zvěř a musíme ji nějak vyhnat ven. Mášenek pravil ať si vezmu svoji pasteveckou borderku a ta je vyžene a jeho ať nechám spát. To sem ho teda nenechala Vyhnala jsem ho otevřít velkou bránu (na to je zapotřebí velká síla, jinak se ta brána nehýbe ), páč do malé branky by ty srny netrefila ani moje šikovná borderka.
Do velké brány tu první, chytřejší srnu trefila hned. Srnec byl bohužel debyl a do brány nechtěl. Říkal, že prostě projde plotem k Domkářům a furt se ho pokoušel probourat. Pak se probudil náš hlídací, dosud v boudě tvrdě spící, foxterijér a nastoupil do akce Po zahradě lítal srnec, proti němu Megan co se ho pořád snažila vypást ven, za ním fox co se ho snažil ulovit, za foxlem já a Mášenek s děsným řevem "Armanefujetoarmanekemě". Ve chvíli gdy srnec proběhl těsně kolem mě s foxlem v patách se mi podařilo Mášenkovi po foxovi skočit a chytit ho. A páč jsme díky tomu konečně měli to zvíže na správné straně zahrady tak ho Megynka hravě vypásla ven díky mému velkopasteveckémupovelu "kurwanečumazažeňhotam" . Mám velmi čikovnou bordrgóliji

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 08:09
- Nahlásit

Jako já jsem vzhůru od 4:40. Jsem si dala večer kafe, na oslavě to zabila pár panákama, ale ráno mě to vzbudilo. Ještě jsem teda usnula, ale 5:36 už to byla konečná. Takže su nasraté a nevyspané.

Gratuluju k pasteveckému výkonu, ale já bych se řídila heslem 'nasekat do mrazáku a zkrmit'. Bo to je regulérní plýtvání.
Jinak jsem si chtěla vzít na cestu thaječka, ale nebyla jsem si jistá, jestli ho naložím do vlaku. Tak jsem si vzala aspoň dlouhonožku střelenou. Ať poznáš pořádnýho cvoka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 08:26
- Nahlásit

Brýtro, zrovínka piju kávu a čtu zahradní lof kamzičí zvěře ))) a dívám se džefa kórvina, jak leze s krokinkama do vodičky. Za chíli jedeme bránit a za hancouw na koně. Proč vstáváte tak brzy a jedete vlakama? Ympakte, Biluše, dyť ste blázni staří! Bude svítit slunko a bude heský den!

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 08:30
- Nahlásit

Ahojte, měla jsem v noci bojovku, jela jsem po tmě v mlze někam, kde to vůbec neznám. Ale mám dobrýskutek, páč jsme svého nejmilovanějšího kamaráda v pořádku dovezla domů z pracovní oslavy a teď mi musí být vděčný do konce života.Ale taky jsem se včera pekelně vytočila, páč manžel od kámošky si hraje na dohazovače a poslal mi sms, že mám zítra rande,1) na rande nechodím a nemám zájem a2) jedna z nejhorších věcí, kterou mi může někdu udělat, je plánovat mi můj volný čas a říkat co mám dělat.Takže jsem viděla rudě

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 08:48
- Nahlásit

Gerda
Proč vstáváte tak brzy
Jaký brzy?? Dyť jsem spala skoro o dvě hodiny dýl než normálně

a jedete vlakama?
Jedeme kupovat koňíka . Teda ympakt jede k nám, páč ten kůňík je tady v Oryjentu. Je to hucul, menuje se Baron a je mooooooooc hodný. Ta povaha se mi fakt moc líbí. Ale chci, aby ho viděl někdo od kůňů, páč mě může majitelka nakecat úplně cokolif a uvěřím jí dokonce i to, že je devátý z vrhu a tudíž nemá pépé

impact
Nesežere se ta dlouhonoška s Pumou? Páč Pumice má zase jeden z těch svých roztomilých dnů

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 08:53
- Nahlásit

Biluška
hele a proč si ho nekupíš ty?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 08:58
- Nahlásit

makrel
hele a proč si ho nekupíš ty?
Koho?

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:01
- Nahlásit

Biluška
Koukám, že jsem měla vzít thaječka.

makrel
Já si celou dobu myslím, že ho jede kupovat Biluška. Já žádnýho koňa nechcu.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:05
- Nahlásit

Biluškaimpact
jo ták, já to blbě pochopila, myslela jsem si, že jede Ympakt kupovat sama sobě koně do Oryjentu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:05
- Nahlásit

dobré ráno fšem, gratulíruru bilušce k výkonu, k nám chodí srnky už několik let a my je tady taky nechcem, ožírají zeleninu, ale zabít je nikdo neumíme. dnes jdeme od oběda chlastat a žrát, sme pozvaný ke strejdovi
Biluška
to už s tebou měl ject někdo od koňů, se kouknout, škoda že bydlíš tak daleko

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:09
- Nahlásit

kejtlin
to už s tebou měl ject někdo od koňů, se kouknout, škoda že bydlíš tak daleko
Prosím tě čteš vůbec co píšu? Dyť celou dobu mluvíme o tom, že se mnou jede impact Ta je jako od koňů, aby bylo jasno

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:12
- Nahlásit

makrel
Jakože bych v sobotu v sedum dobrovolně po oslavě vstávala a jela do Oryjentu? A ještě pro koňa.

kejtlin
Děcka, vy máte dneska natvrdlo.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:20
- Nahlásit

impact
já ale z práce, bohužel ne z chlastu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:26
- Nahlásit

dobré ráno,tak jsem ryby nekupovala,bo byli šíleně drahé a ještě pro mě neznámé,měli sice lososa,ale to nekradu ,si tam paní koupila 4 malé kousky a divila se,že chtěl 389,- kč
ranní vycháka z letákama byla krásná ale ještě nebylo slunko,takže byla zimička,ale psíkům to nevadilo a odpoledne normálně nakupovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:31
- Nahlásit

Přeju impact ať si koupí pjekného koňa a ať jí v tom Biluška dobře poradí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:33
- Nahlásit

Biluška
impact
sem to jen proletěla, moc nečetla, sem vstávala v 9hod
tož díky za vysvětlení a dejte vědět jak jste pochodily.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:33
- Nahlásit

kachna_
Přeju impact ať si koupí pjekného koňa a ať jí v tom Biluška dobře poradí
Jistě - Biluška alias Ferda Mravenec,práce fšechno druhu . Nakonec živnosťák na "poradenství a zprostředkování" už mám tak co

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:35
- Nahlásit

Jo a ještě jsem vám neřekla - ympakta jsem sem nalákala na řízky a bramborovou kaši . Vám říkám, že pokud přežije tak na tenhle zážitek bude ještě dloooooouho vzpomínat

makrel
Člen
- Nahlásit

Biluška
a jak s ním pojede ympakt zpátky? vlakem?

impact
Člen
- Nahlásit

kachna_
Takle vznikaj drby.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:36
- Nahlásit

makrel
a jak s ním pojede ympakt zpátky? vlakem?
Normálně na koštěti, jako dycky

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:37
- Nahlásit

makrel
Na tom koni ne asi.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:38
- Nahlásit

impact
Taký kus? Vždyť ho strháš chudáka.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 09:52
- Nahlásit

Ahojky děfčata
já se včera dost dobře pobavila, šéfka mi nařídila abych si sundala piercing, který mám pod rtem, jsem to říkala kolegyni, že mi to docela vadí, že mi možná bude téct voda do pradě a že už to prostě ke mě patří a ona na to, že si dělám prdel, že asi není normální a pak mi řekla, že vlastně jak se šéfka jí na mě ptala, jak jako pracuju, tak se jí i zeptala jestli náhodou nejsem v nějaké sektě že mám ty piercingy a že chodím skoro pořád v černé jsem nevěděla jestli mám vybuchnout smíchy nebo jít šéfku zabít, nakonec jsem zvolila variantu číslo jedna.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:01
- Nahlásit

Monty
a proč teda vlastně chodíš furt v černém?

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:05
- Nahlásit

makrel
protože jsem v té sektě ne?

<< 1 ... 5364 . 5365 . 5366 . 5367 . 5368 . 5369 . 5370 . 5371 . 5372 . 5373 . 5374 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání