Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5364 . 5365 . 5366 . 5367 . 5368 . 5369 . 5370 . 5371 . 5372 . 5373 . 5374 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:30
- Nahlásit

Gerda
já jsem luksovala a myla nádobí a prala.Jinak nic. Takže jsem větší prase než ty, ale zase pracuju celý den.

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:34
- Nahlásit

Gerda
jo vlastně jediný nádobí, co je umytý, sou psí misky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:38
- Nahlásit

Gerda
mám uklzeno,koberec přivezou v uterý,takže mohu vysávat konečně celej byt ),jinak je tu naklízeno,kuře upečený, hranolky snězený a já jsem sama doma ,pardubická schlédnutá už po 12x což mě děsně vyhovuje )

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:49
- Nahlásit

Bayshabrezen2008makrel
děkuji, uklidnili ste mě, to mám depréze z davítkový, jak vona má furt děsně uklizíno, je strašná.

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:52
- Nahlásit

Brej večír všem,tak pakůn se nevotrávil přesto že vožral mírně jedovatej keřík pámelníku volala sem vter.kámošce nadopovala sem ho živočišným ulem a je veselej.Důležité je že má v uterý rande tak doufám,že se bude k dámě chovat slušně ovšem mám strach,že v momentě jak ji spatří tak já se stanu neviditelnou páč je to děfkař a když uvidí ženskou tak automaticky ohluchne a má zatmění mozku.

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:54
- Nahlásit

Gerda
já nemám uklizeno nikdy, páč to nestíhám a mohla bych se na to vyprdnout. Když přijde návštěva, tak uklidím, ale pak nic nemůžu najít.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:57
- Nahlásit

Gerda
deprese,bud v klidu,vánoce budou až za 2 něsíce,takže máš uklzeno už na ně .-)

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:02
- Nahlásit

danajasa
Tak to je fajné, že jest žif a zdráf! A má rande s nevěstou? Krs mimina?

makrel
máš recht, jak to čék uklízí nuceně, nenajde už nikdy nic. Taky se na to vyprdávám, zhasnu a šupki - nic neni vidět

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:03
- Nahlásit

brezen2008
o vánocích nemluv, nensášim je, nebudu uklízet a nebudu dělat hektické vánoční věci.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:05
- Nahlásit

Gerda
chytrá holka,jenom se zkus vyhnout návalu v krámu,bo to bude zas blázinec,jako by lidi nežrali roky

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:07
- Nahlásit

Gerdabrezen2008
já nedělám vánočního nic, jenom dárky.A návalům se moc nevyhnu, bo kupuju tak 22.-23., dřív to nikdy nevyjde

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:14
- Nahlásit

Gerda
Zatím zkusíme zda si padnou do oka a prej by rádi štěníky páč v okolí se pakoně nevyskytují akorát nevím jestli ho mám vychválit a nebo jí na rovinu říct aj negativa no,ale slíbila mi že poradí s vícvikem takže dobrejch rad od zkušených není nigdy dost tak třá sama usoudí jak moc je pakůn pakonovitýJináč v supermaretech už vánoce sou já dycky počkám dva dni po vánocích a apk si koupím kolekce čistě na sežrání páč sou levný a ta čokoláda je furt stejná 20 a je stejná aj27 a mě vánoční tvary neva

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:23
- Nahlásit

sem tu, divá zvěř pokrmena a nádobí umytý

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:44
- Nahlásit

danajasa
čoveče to ti neporadim, já minulej týden řekla kolezím, kteří se spolu domluvili, že zbouchnou svoje bišony, že maj hovězí nápady, pročež mi bylo řečeno, že moje názory krz množení psůch jsou náckovský. Od toho dne ten jeden kokotek dostává tu nejblbější práci, co mi přistane na stole Takže esli má pakoň co nabídnout a nevěsta taky, tak asi proč ne...sem naivně za odběr a dožití přebytečných odloženců, poté, až v nedostatku, nějaké rozumné pomnožení...nevim, je to jen taková přectava, no. Vánoce sou prekérka, nákupy se snažim nedělat, nebo jet v noci do teska, přece jen v noci tam takovej nátřesk nebejvá, nenášim ten shon.
Škoda, že nenmáme nějakou žumpí chatu, mohli sme vysmažit společně někam do řiti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:48
- Nahlásit

Gerda
Škoda, že nenmáme nějakou žumpí chatu, mohli sme vysmažit společně někam do řiti.
a co bysme tam asi žrali????
bestak bysme museli do krámu pro žrádlo,tagže bysme si moc nepomohli
Gerda
mám depréze z davítkový, jak vona má furt děsně uklizíno, je strašná.
jako bud f klidu,tady je takovej bordel,že nemám ani tušku,samosébě že sem neviluksovala!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:50
- Nahlásit

davidkova renataja dnes nahodou vyluxovala!prala jsem vcera,nadobi umeje mycka,na co ji mame,ze?no prave jak si v pokojiku uklidim,tak,tak tam nic nemuzu najit.

danajasa
Člen
- Nahlásit

Gerda
proto sem nechtěla děfčátko,páč taky vidím dycky tu horší stránku zůstatkovejch kusů ovšem pakonů je málo akorát pakonova máma měla vlooní ŠTRNÁCT DĚTÍ to je normální stádo pakonů to už je na rezervaci do safari

makrel
Člen
- Nahlásit

Gerda
já ci taky vysmažit a co nejdál od civilizace a chci tam bejt hlavně přes toho kokotskýho silvestra.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
a co bysme tam asi žrali????
normálny bysme s sebou měli někoho, kdo vaří a rát chodí na nákup, nebo je aspoň tak slabý, že ho k tomu dobi...dovymítáme, ne?? ))

tady je takovej bordel,
to jistě!!!!

danajasa
mámě se jendou zdálo, že nám domu přišlo balgonem 13 malejch ovčáčků, takovejch malejch nandiček ))) Hrůzou se vzbudila a ráno mi strašně vynadala.

Děcka, my dem ven zase trošku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:54
- Nahlásit

taky nenávidím silvestra, celý svátky jak vánoce tak 1.1. naštěstí sloužim o silvestra mám denní naštěstí, loni byla noční sem teda jela na půlnoc dom, ale nerada nechávám psy samotný o silvestra

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:55
- Nahlásit

makrel
Taky prchám ovšem moc silvesrů sem ztrávila v práci tak letos se děsím že budu ve středu velkoměsta a budou mi rachejtle padat na hlavu já to nemusím mě stačí jedna prskavka na rok

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 19:58
- Nahlásit

danajasa
no já hlavně kvůli psa, mi je to jedno.Ale nějak nemám moc kam prchnout

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:04
- Nahlásit

já su na silvestra zvědavá, jak to bude malá snášet, ale snad f pohodě, už na sídlisku jeden ohňostroj zažila, jak to začlo, tak sebou škubla a zbudila se, koukla na nás, co my na to, a dyš zjistila že jako nic, tak vzdychla a zase šla chrápat

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:06
- Nahlásit

makrel
Jo jo taky dycky chytám depku,že nemůžu psovi říct neboj osle to je srandá.Ovšm pakůn jest zlát tady se ohnosrojilo ted každej víkend a tvářil se že je mu to šumák.Bože ted tu mám jednoho obzvlášt dementního důchodce mě mrskne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:07
- Nahlásit

danajasa
to je normální stádo pakonů to už je na rezervaci do safari

ty si trupka)))) tak aspon byste je udali třá ve Dvoře Královým,tam maj safary..jezděj kolem nich lidi busíkem..sem tam jednou vzala aji bejvalou čupku aby jako nebyla škodná a měla ty zážitky,ale celou dobu ležela na podlaze a myslela že jede ve 191,tagže sem se vzdělávánim skončila.Nána byla jen v Praze a rozhodně to vyhrály na celý čáře surikaty..tak kuli tomu ale nemusim chodit do zolo na slonííí a hrošííí,kerý vůbec nevnímala...to mi staček veverky f Oboře
Gerda
hele tak vyber koho vymítnem aby nám sloužil a já du spát..
jo!!!! a rozuzlení mýho snu!!!!!! přectaf si,že u Eli byl dneska Sláveček,kerej si přišel vzít její starou telku!!! čili sem vjedma!!!!!
du se svalit,nepyšte,kreténi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:11
- Nahlásit

danajasa
ty hlídáš nějakej důchod´ák nebo jak?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:16
- Nahlásit

danajasazase nakyho chytraka ktery u vas hlida?????

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:23
- Nahlásit

kejtlin
Ne přeložili mi sem dočasně invalidy z vrátnice zps to je nářeznemethova5
Hele právě říkal nooo já mám doma ovčáka kříženého z vlkem!Říkám jako československého vlčáka?a VOM NÉÉÉÉ s vlkem!A já na to to jako z rezervace nebo ze zoo?Vůbec nechápal tak říkám no a kde jako vzali toho vlka?A byl v prde...čuměl na mě jak žaba vytočená v mixéru a nebyl schopen slov.Tak furt nevím kde vzali toho vlka

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:24
- Nahlásit

danajasa

nevím kde vzali toho vlka
být tebou tak po tom radši moc nepátrám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:30
- Nahlásit

danajasa
být tebou tak po tom radši moc nepátrám

souhlas

<< 1 ... 5364 . 5365 . 5366 . 5367 . 5368 . 5369 . 5370 . 5371 . 5372 . 5373 . 5374 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání