| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:15
- Nahlásit
kejtlin
tak westíci patří k malým psům, ale jak říkám, Monty si je krásně brousí a nevozní jsem z toho, že mu stříhnu do lůžka, ještě se mi to sice nikdy naštěstí nepodařilo, ale i tak se bojím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:18
- Nahlásit
Monty
když střihneš tak zaleješ kysličníkem a jedeš dál , střihne i veterinář a jak jsem psala výš i já a ostříhala jsme už móc psích drápků . váha westa asi stačí k obroušení a taky my bydlíme na vesnici a po betoně a asfaltě chodíme minimálně a jen kousek při cestě do lesa, tak si nemají kde brousit drápky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:19
- Nahlásit
nemethova5
tak to je luxusní fotečka, Hajan je na ní fešák
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:25
- Nahlásit
kejtlin
Monty má osm kilo a po asfaltě a betóně chodí docela často, to víš no Ostrava.
Ale já se právě toho stříhnutí bojím jak čert kříže vím, že se to může stát, ale v tomhle jsem fakt poseroutka
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:29
- Nahlásit
brej večír, uš su tu zas, stále v práci nic nedělám, páč nám nic nejede, toš mě sere, že tu musím zcela zbytečně trčet
co se tejče stříhání drápků, tak mám dvojí štěstí, jednak má bajša drápky skoro úplně bílý, tak je krásně vidět, kam až sahá lůžko, no a druhak je to tak hodný ščeňátko, že jí je v pohodě nejenom ostříhám, ale aji zapiluju dokulata
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:34
- Nahlásit
hally - to je Dolfiiiiii a je to pes lééékař, je báječnej a ta čubinka k němu je mnohem ošklivějšíííí než on )))
Atush -čoveče když bude po operaci, tak to na žádný kousání teda neni, to je jasná věc.
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Atuschdiky pani,no brixik taky krasnej,fakt!!!!osud je mrcha,to je fakt!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Monty
radkovým čivám stříhám drápy taky většinou já, né že by se bál, ale dělá to nerad, když tam jedu na kafe tak to klidně udělám mě to nevadí ony nevyvádějí a zabere mi to chvilku , ono když nestříháš moc často, tak se dřeň prodlužuje, třeba můj ricky měl hodně dlouhou dřeň a černý drápky, takže i po ostříhání je měl dlouhý, když byl na čištění zubů tak mi můj vet říkal, že má hrozně dlouhý drápy, já na to, že má dlouhou dřeň, že je nemůže mít kratší, tak je ostříhal natvrdo, zkrátil je o půlku, vždycky ho stříh hodně, zatavil aby přestala téct krev, pes byl v narkóze, a dřeń tak zkrátil, že mu drápky vezmu hodně nakrátko a nestřihnu ho
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:35
- Nahlásit
Montyto jsem zas odkudsi vyhrabala,jo fesak je,bo je vykastrovanej!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:36
- Nahlásit
Děcka, právě sem se zas koukala na Lepsí už to nebude, to je protě úžasnej film.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:37
- Nahlásit
Atuscha to nevadi,ze je ares bezchlupej,ale je to mocinky pekny miminko ovcouni.muzu videt nekde jeho rodokmen???bo jsem moc zvedava zenska.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:39
- Nahlásit
Gerda
Děcka, právě sem se zas koukala na Lepsí už to nebude, to je protě úžasnej film.
taky mám ráda ten film, radka tenkrát inspiroval ke koupi grifonka, bohužel mu umřel když mu byli 4 roky, měl těžkou vadu srdíčka, ale byl skvělej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:49
- Nahlásit
kejtlin
jednou Montymu ustřihl dráp otec, ten se z ničím nesere, vzal ušmikl, až byl Monty nějak sám překvapený, jak mu kousek paspárku rychle zmizl, jsme se všichni chlamali, na ten jeho výraz zmatený
no nic baby, jdu spát, jsem nějaká unavená, drou noc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:52
- Nahlásit
jo jinak dneska málem srazilo auto Elišku - tu setřici, co si pořídila ta tlustá líná sousedka, co venčí psy stylem, já si sednu na lávku, vy se vyvenčete. Šli jsme přes cestu a ona nás viděla na druhé straně chodníku, tak běžela k nám. Nechybělo moc a srazilo jí auto.
Stejně si myslím, že tak jednou dopadne, je chudák nevylítaná
Tak a teď už vážně jdu spát, papa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:53
- Nahlásit
jdu číst a pak spát, zejtra jedu s ovčákama na cvičák.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 23:26
- Nahlásit
http://en.picinmotion.com/process.php?clipart_id=1 6&date=2010-10-09&picname=3-en-5b14c4a5cee1e603942 4f87f2f4ef1d1
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 08:03
- Nahlásit
čaute, není tu mlha, ale zato 0°C. Asi už bych se měla objednat na přezuití auta. A jdu makat a pak uklízet a zase makat a tak. Taková skvělá neděle. Vám přeju samozřejmě hezčí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 08:09
- Nahlásit
Dobré jitro, u nás zima též, ale svítí slunko, jedem na vejlet, dáme si chotouňskej pochod po vlastní ose Jdu plavati. Už ste vzhůru? A už cvičíte?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 08:45 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bré ráno
Gerda
plavati??? ještě řekni, že do rybníčku a zavoláme na tebe chocholouška
jsme vzhůru, ale necvičíme, nejsme blázni
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 08:53
- Nahlásit
Biluška
Máš štěstí. Bolí mě jen tricepsy a prrrrrdel.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 09:19
- Nahlásit
impact
Někteří lidi prostě nic nevydrží
Hele dámy, potřebuju vymalovat špajzku a nějak nemůžu chytit inspiraci, jak ji mám udělat?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 11:45
- Nahlásit
hojte
jdu konecne objednavat ty terminatory, tak prosim o upresneni.
Mam tyhle poznamky, souhlasi?
alexa 3x L a 2x M
Kejtlin L
Gerda 2xL
Biluška S
Monty
chtelas taky nebo ne? mam tu u tebe otaznik
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 11:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
U mě souhlasí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 12:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
u mě taky souhlasí
all
byla jsem na cvičáku, holky moc hezky cvičily, axa už uplazí metr pochopila co po ní chci, jen kdyby aportovat chtěla. máme moc fotek, ale nemám ani fot´ák, půjčila si ho zuzka měla tam odchov bulíků a neměla fot´ák, tak jsem jí ho půjčila domů, fotila i psy co budou na stránkách našeho cvičáku i axa se tam tváří inteligentně, za to goša vypadá jak kretén, snad tam něco vybere
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 12:35
- Nahlásit
kejtlinja mam zase pech,amin kulha zas jak svine,na zadni levou a predni pravou!zas ta zasrana panostitida!
takze jsem na cvicak nesla,chtel ajsem jit na soudruzskou navstevu,tak z toho nic nebylo!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 12:40
- Nahlásit
nemethova5
do jakýho věku se může panostitida vracet? to je votrava.
na jakou soudružskou návštěvu?
jo a zjistila jsem nebo spíš zuzka, že já jediná psy při výcviku chválím, ostatní na mě koukaj jak na kreténa, já si toho nevšimla tak jsem tam se psem, tak se soustředím na něj ne na lidi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 12:59
- Nahlásit
kejtlinale na cvicak kousek od nas mam tam kamarada figuranta,cvicak celkove stoji za velky hovno!sefuje tomu jedna krafka,co ji ja tam absolutne nesnasim!jako psi vsichni bez rozdilu maji nahubek a pozor nesmi byt pusteni na volno??????jsem se ho ptala,jak potom probihaji zkousky jako,privolani atd.!!!tak kvuli kretenum bych amina na spagate furt nemela,ze je to jejich narizeni,jo ja taky chvalim,lidi se na me divaji jak na kretena,mimo naseho cvicaku,tam se chvali hodne,panostitida se objevuje do dvou let zvirete,jo je to votrava,hlavne pro me.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 13:07
- Nahlásit
čauky,tak tady svítí krásně sluníčko,psiska sice vylítaný,ale jasky dasty asi néé,furt mi něco nosí a dává hudlajny v postýlce a já mu furt říkám at nevotravuje ,že mám dostihy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 13:09 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
nemethova5
trochu sem vynadala jedný pani, má rtw čuba je tlustá jako prase-už ji teda hubne, má sílu jako bejk a eva ji neudrží, má kotec vedle mých psů, čuba se vysírá do mých psů přes kotec, jednou jsem ji to řekla normálně nic nepomohlo to, podruhý už jsem řekla halsitějc kurva nenech ji to dělat, ptž pak se do nich vysírá i na place jak následně předvedla a eva a co muám dělat já ji neudržim, tak já na to že to je argument jako hovno, tak koukala divně, nevím jestli s tím bude něco dělat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 13:20
- Nahlásit
kejtlinasik nic!nekterym lidem je to upa hovno,mozna muj nazor,no nic jdu se aspon s aminem projit do lesoparku,hajanoj se nechce,tak beru malou simonu.
|