Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5364 . 5365 . 5366 . 5367 . 5368 . 5369 . 5370 . 5371 . 5372 . 5373 . 5374 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:46
- Nahlásit

Biluška
Břéťa je nejlepší, proč ho nechtějí?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:49
- Nahlásit

čaute, sem z oslavy, byla bezva, sem přejedená a přepitá všeho možnýho, dopo jsem uklízela, takl jsem přišla do čistýho baráku. pak přišli další známí-oni jsou fajn, ale mají 2 PZ a vyloženě PZ, ještě k tomu makrobiotici, petr teda ne ten jen občas, ale šárka je děsně vychrtlá a myslí si, že žije zdravě, že je štíhlá, krom toho měli labradorku, ketrou dali utratit, údajně byla nemocná, a jsou proti psům a strejc s tetou mají flata a oni se bojí o děti, že kousne, škrábne ....přitom je hodnejk, i když jim to říkali tak jim nevěřili, ale mě uznávaj jako pejskařku, že mám vychobaný psy tak pochopili že děckám nic neudělá a byli v pophodě, ale děti se ho báli, jak jim a psovi byl zakazovanej kontakt, tak to asi nebylo moc dobrý

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:56
- Nahlásit

Zdarec fšici, chcu taky koňa, bydlel by na balgóně, máme fcelku velkej balgón, aji do výtahu by se vešel. Řechtal by na sousetku. Jinač trčím f práci do 11, spadla nám síť, nerobíme nic. Přítul je téš f práci, toš bajšu hlídá kamarádka se svojím přítulou, bajša se s ňou nebaví a je uražená, zalezla pod stůl a chrápe, vyleze akorát když oni dou pryč do patra, neobměkčila ju ani šunka. S jejím přítulou se baví víc, bo on nebyl u toho, dyš já sem odcházela. Potvůrka jedna

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:58
- Nahlásit

makrel
Břéťa je nejlepší, proč ho nechtějí?
Sou bubí

Baysha
Řechtal by na sousetku.
Na to se těším nejvíc Krom stížností na štěkot psů, blbé čumění borderky a mečení kozy si sousedi budou moc stěžovat ještě na to, že kůň řehtá

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:59
- Nahlásit

Prej impact rozhodla. Až se něco pokazí, to bude průůůser.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:02
- Nahlásit

Biluška
impact
gratuluju ke koupi końa

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:10
- Nahlásit

Tohle je Baron-Safír-Břéťa

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:13
- Nahlásit

Biluška
gratuluju ke koňu paninko!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:16
- Nahlásit

Dnes po prohlídce jsem se rozhodli pro domeček po domluvě se současnou majitelkou tam přes zimu a jaro budeme makat a taky s náma bude bydlet kůň

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:18
- Nahlásit

Gerda
kejtlin
Děkuju dámy

Mucholabka
Dnes po prohlídce jsem se rozhodli pro domeček
Gratuluju paní Gde ten domeček je?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:24
- Nahlásit

Biluška
hezký zvíře

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:26
- Nahlásit

Biluška
jé, Břéťa je krásnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:27
- Nahlásit

Biluška
Pani vy ste dneska taky ňáká natvrdlá jak Kejtlin
No nečetla jsem a rozmrazila.
Ale blahopřeju k přírustku do rodiny.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:37
- Nahlásit

Biluška
u valmezu...jo a ten kůň taky jen do jara. Zatím to ještě chvíli jistí ova než to zabydlíme.

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:38
- Nahlásit

Biluška
to je pjekné konisko a jaký to má moudrý výraz!

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:41
- Nahlásit

Biluška
Se mrknu, jestli mám na půdě nějaký kůní knížky, chceš? Myslím, že ty s těma základama o péči by tam mohly být. Možná budou nahlodaný od mausesek, ale to neva, né.
Jestli se mi teda zejtra podaří na tu půdu vylézt po žebři.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
šiš ty máš koně,ty magore??!!..no heskej...a uš má haltynu
nemethova5
pani sem se sem dogestila aš ted,tak asik nic,skusim zejtra třá

bajko
tady jeden lítací Fanda těsně přettim neš usnul.-)))))

all
tady je zlatovlásky Buřt..poznáte ho podle vostnáče a šílenýho výrazu f očích a taky proto,že kolem něj nigdo neni široko daleko

atush
sim tě vem si jaká fotky chceč,stejnak ten tvůj malej kretén je skoro na každý
http://renata62.rajce.idnes.cz/prokopak/

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:57
- Nahlásit

davidkova renata
Símťa ty blázne, vždyť to má i na CD, aji ty vídeja, jak miminkové kousali kruhofku )

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
šiš ty máš koně,ty magore??!!
Eště ne, eště sem ho nezaplatila . Aš ve středu, děcko ho dostane k narozeninám . Ale f podstatě uš je náš

..a uš má haltynu
No to je jasný, koňík je mnohem větší neš psíček, takže musí mít haltinu dříf a větší, to je snad jasný

Buřtík je boží On už je zase vrácenej z afgánistánu?

impact
Jasně, že chci

Baysha
a jaký to má moudrý výraz!
Je to velmi klidný kůňa. Klidnější než on už je pouze kůňa vycpaný
Taky je to velmi trpělivý kůňa. Stál a čekal než dítě nasedne...než dítěti oznámím, že má blbě třemeny...než mu ty třmeny spravím....pak popošel dva kroky...opět zastavil, neboť jsem si vzpoměla,že dítě nemá přilbu....dítě pravilo, že mu ta přilba nejde dotáhnout a podalo ji zase dolů...kůň Břéťa stále stál...Biluše spravila přilbu a podala ji zase nahoru...kůň Břéta pořád stál...Impactův kůňa poskakoval a byl netrpělivý, Impact plakala a křičela "aumojeprdeltymrcho"...kůň Břéťa stál... Břéťa je velmi milý kůň a budu ho mít velmi ráda

Mucholabka
Je to hezký domeček? Máš fotky? Nebo ho aspoň popiš přece

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:00
- Nahlásit

Gerda
atush?? dyk tam nebyla..
jinak vídeja uš jaxi nejdou na rajčeti,prostě se to nespustí,šlo to jen na tý předváděčce v jílovým

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:03
- Nahlásit

Biluška
On už je zase vrácenej z afgánistánu?
tak divíš se?? dyš se na něj koukneš..
ale to je z minula,uš je prej f USA ve Fényksu,hlídá asi krymynál,skoro bysem jim radila aby se nepokoušeli vo útěk

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:06
- Nahlásit

davidkova renataty vole burtik hlida kriminal,tak na to je jak delanej pani,toz to gratuliruju burtikoj k jeho vysnene praci,ta se mu bude libit!hele toz tak zejtra no,jen doufam,ze mi zitra nebudou volat z rachoty,bo ten co me strida ma zajeci umysly!

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:09
- Nahlásit

Jsem nasraná, protože se mnou nikdo nechtěl nikam jít a nemám ani víno doma. Tak se jdu ansraně dívat na talentmánii, brzo spát a zítra budu moct brzo makat. Fakt super vyhlídky.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:11
- Nahlásit

tak jsme se vrátili z tmavé a chladné vycházky a jsem nasraná, protože PZ ještě nespí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:11
- Nahlásit

makrelaspon to berte z te lepsi stranky,nebude vam rano fujtajblove!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:13
- Nahlásit

Montyto se ti vubec,ale vubec nedivim,mit doma takove PZ,tak me asi zavrou do kriminalu az zcernam!protoze bych mu nejmin udelala elektrickej oblouk!

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:15
- Nahlásit

nemethova5
sakra, škoda, že ve vězení nemůžou být psi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:16
- Nahlásit

lidi zjistila jsem jak zahubit pásovce bez herpesinů tablet, ptž mi došly-měla jsem jich jen 8 uspořenejch nasadila jsem si velký dávky b-komplexu, smrděj brutálně k zblití, ale pásovec se v kombinaci s mastičkou ztrácí

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

toš fšem nasraným brou noc

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renatano dobrou,dobrou...

<< 1 ... 5364 . 5365 . 5366 . 5367 . 5368 . 5369 . 5370 . 5371 . 5372 . 5373 . 5374 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání