| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:18
- Nahlásit
Monty
A ještě jsi zapomněla říct, že neumíš mluvit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:22
- Nahlásit
makrel
jo no
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:34
- Nahlásit
Monty
a v jake jsi sekte?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:40
- Nahlásit
leyenda
v sektě nemluvících s piercingem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:41
- Nahlásit
leyenda
psí sektě jiná mě nenapadá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:47
- Nahlásit
Ty vole, tak plnej vagon němců a vytáhnou si svačiny. Řízky, klobásy, obložený chleby.. Chudák malá hladová Mercinka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:51
- Nahlásit
impact
Jsem zapoměla kam mám pro tebe jet. Do Krnova, nebo do Třemešné?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:54
- Nahlásit
Do Třemešné, 11:21. Dneska je to fakt zajímavý. Já ráno koukala do mapy, kam že si to mám koupit lístek. Bo jsem zapoměla, kam mám jet.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:56
- Nahlásit
impactBiluška
tak to se těším, jak to dopadne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:01
- Nahlásit
makrel
Začínám věřit tomu, že na něm odjedu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:02
- Nahlásit
impact
no jen aby to byl vůbec hucul
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:08
- Nahlásit
makrel
Vono to má aj papíry. Kule sice ne, ale PéPé jo. Tak snad to hucul bude.
Ale já bych stejně hucula nechtěla.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:09
- Nahlásit
impact
Chudák malá hladová Mercinka.
Tahnes s sebou moji tvoji nejoblibenejsi nudli?
Aby ji ta oskliva Puma sezrala? A jeste ji moris hladem?
Osobo nezodpovedna!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:15
- Nahlásit
leyenda
Biluška už tu není, tak to napíšu. Táhnu ji schválně. Chci vidět, jak ji udrží pět vteřin na místě.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:19
- Nahlásit
impact
v tom pripade menim osobu nezodpovednou na osobu skodolibou
tak si to hezky uzijte a drzim palce, at se s konikem zadari
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:59
- Nahlásit
impact
nečetla jsem pozadu, ale měla jsem dojem, že koňa shání Biluška a teď ty si bereš koňa od Bilušky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 14:05
- Nahlásit
Sem tu jenom na skok . Impact, Lálinka a paní od koňůch jsou na vyjížďce se skoronaším koněm.
Lola1
Pani vy ste dneska taky ňáká natvrdlá jak Kejtlin Koňa kupuju já, ympact je tu coby odborný poradce . Páč na rozdíl ode mě koňíkům rozumí a tudíž pozná co kupujem . Essi to bude nějaká herka tak za to bude zodpovědná ona
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:24
- Nahlásit
Tak co, jak to dopadlo, kdo si koho kupuje atd.?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 17:09
- Nahlásit
Tak už jsem na cestě dom. Byli jsme s Lálinkou na vyjížďce. Jsem zákeřně nafásla kůňa, co se mě pokusil sestřelit při prvním naklusání. Díky hrušce na west. sedle jsem se nějakým sasrakem udržela. A díky tomu kůň pochopil, že směr a tempo fakt budu určovat já. Jinak se mi zdá, že vybraný Břéťa by moh být vhodný rodinný věčně nedožraný hucul, tak ho prej, k Lálinčině radosti, koupí. A canisterapie se rozšiřuje o hypoterapii.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:09
- Nahlásit
já se jdu za chvíli ztratit do tmy, doma máme PZ tak až se hafani prospí tak mizíme, minimálně do devíti, to už by mohlo PZ spát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:20
- Nahlásit
dočtu vás tak leda v důchodu,vy paka
gdo dělá vejcuc????????????????????????????????????????????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:26
- Nahlásit
davidkova renatacus,tak jestli chces muzes mi brnknout tedknoc na upc esli neco jako nemas.vycuc delat nebudu,bo ted tady prohanim intronet skzeva perokreseb,delam si nazehlovacku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:27 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Nazdarte děcka, jež kůníky kupujete, i vy, co je nekupujete, i vy, co vůbec kůníka nechcete, pročeš ho nemáte! Měli sme bezvadňáckej den, na mikulášskou sme nenatrénovali ani prt, protože se nejdříf bránilo - Nána byla dnes trošku jako Venušina sopka (nepůšťala) - a pak se prochajdilo kol Štiřína s Džínovejma, bylo to krááásný, teplo, slunko, ale ne vedro, našli sme, teda Davítková našla, houby, překrásný barvičky to babí léto má, páč dnes bylo babí léto, zítra bdue asik taky a aleksa s námi musí ven, i když nechce ) Až stáhnu fotky, ukážu vám nánu, jak dělá barakůdu, džinu, jak dělá borderku a máňu, jak dělá obranáře.
Taky ste se měli tak pěkně dneska?
edit: Nejdříf se procházelo i s Pikslovejma, oni pak museli zmiznout, Pikslík už je zdráf, ale ta svině se vyválela v jakémsi hovně, a já jí pak pohladila na uvítanou, bo mě krs odměny má ráda a chodí se vítat. S Pikslíkovejma přišla ještě Barunka, 13letá kokřice, co je mocinky čikovná a krááásně se procházela v lese.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:30
- Nahlásit
Gerda
Já jsemse měla středně, bo jsem musela makat a ještě makám. Pes chrápe. Jako vždy. A šla bych na víno, ale ještě nevím, jestli to vyjde. Není tu adidaska, že by šla se mnou?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:32
- Nahlásit
makrel
Není tu adidaska, že by šla se mnou?
Šla fčera, tak dneska má možná eště tu...jak se jí řiká, jak u toho bolí hlava...a čéku neni dvakrát....encefalitýdu! Má encefalitýdu asi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:32
- Nahlásit
Gerdaja byla jen u baraku,je mi nejaka desna zima!nikam se mi vubec nechtelo,amin je vybehany a hajan taky,to jsem se jeste dneska dozvedela,ze svoje psi desne tyram!protoze jsou v panelaku!!!!!!!!!naka silene chytra pani s panem,ze takovy velci psi do bytu nepatri,ze to tam musi u nas vypadat,nacez ja odpovedela,ze nesnasim velkokynologicky kydy,druhu zastydle puberty a co vubec jako mele,kdyz me nezna!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:34
- Nahlásit
decka nemate nekdo tip,nebo napad?potrebovala bych na kombinezu nakou peknou nazehlovacku!nejlepe neco jak perokresba,jako cernobile,nic jsem ale nenasla a hlavne,aby to byla hlava ovcouna,diky za tipy!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:37
- Nahlásit
víte co mě sere? jak je tak brzo tma. připadám si jakkdyby byla noc
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:41
- Nahlásit
nemethova5
Tak nejjednodušší by bylo vzít fotku ovčouna a v nějakým prográmku si ji zperokresbit, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:44
- Nahlásit
čus žumpizny.
Tak kůňíka koupíme Impact rozhodla, že je to dobrý kůňa, tak to bude náš kůňa . Momentálně se celá rodina rozhádala páč vybíráme jméno . Na čelních pozicích se drží jména Baron a Safír. Mnou navrhovaného Břéťu fšichni zamítli
Aš nahraju fotky tak vám je sem dám.
|