Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5364 . 5365 . 5366 . 5367 . 5368 . 5369 . 5370 . 5371 . 5372 . 5373 . 5374 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:18
- Nahlásit

Monty
A ještě jsi zapomněla říct, že neumíš mluvit

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:22
- Nahlásit

makrel
jo no

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:34
- Nahlásit

Monty
a v jake jsi sekte?

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:40
- Nahlásit

leyenda
v sektě nemluvících s piercingem

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:41
- Nahlásit

leyenda
psí sektě jiná mě nenapadá

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:47
- Nahlásit

Ty vole, tak plnej vagon němců a vytáhnou si svačiny. Řízky, klobásy, obložený chleby.. Chudák malá hladová Mercinka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:51
- Nahlásit

impact
Jsem zapoměla kam mám pro tebe jet. Do Krnova, nebo do Třemešné?

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:54
- Nahlásit

Do Třemešné, 11:21. Dneska je to fakt zajímavý. Já ráno koukala do mapy, kam že si to mám koupit lístek. Bo jsem zapoměla, kam mám jet.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:56
- Nahlásit

impactBiluška
tak to se těším, jak to dopadne

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:01
- Nahlásit

makrel
Začínám věřit tomu, že na něm odjedu.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:02
- Nahlásit

impact
no jen aby to byl vůbec hucul

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:08
- Nahlásit

makrel
Vono to má aj papíry. Kule sice ne, ale PéPé jo. Tak snad to hucul bude.
Ale já bych stejně hucula nechtěla.

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:09
- Nahlásit

impact
Chudák malá hladová Mercinka.
Tahnes s sebou moji tvoji nejoblibenejsi nudli?
Aby ji ta oskliva Puma sezrala? A jeste ji moris hladem?
Osobo nezodpovedna!

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:15
- Nahlásit

leyenda
Biluška už tu není, tak to napíšu. Táhnu ji schválně. Chci vidět, jak ji udrží pět vteřin na místě.

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:19
- Nahlásit

impact

v tom pripade menim osobu nezodpovednou na osobu skodolibou
tak si to hezky uzijte a drzim palce, at se s konikem zadari

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:59
- Nahlásit

impact
nečetla jsem pozadu, ale měla jsem dojem, že koňa shání Biluška a teď ty si bereš koňa od Bilušky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 14:05
- Nahlásit

Sem tu jenom na skok . Impact, Lálinka a paní od koňůch jsou na vyjížďce se skoronaším koněm.

Lola1
Pani vy ste dneska taky ňáká natvrdlá jak Kejtlin Koňa kupuju já, ympact je tu coby odborný poradce . Páč na rozdíl ode mě koňíkům rozumí a tudíž pozná co kupujem . Essi to bude nějaká herka tak za to bude zodpovědná ona

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:24
- Nahlásit

Tak co, jak to dopadlo, kdo si koho kupuje atd.?

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 17:09
- Nahlásit

Tak už jsem na cestě dom. Byli jsme s Lálinkou na vyjížďce. Jsem zákeřně nafásla kůňa, co se mě pokusil sestřelit při prvním naklusání. Díky hrušce na west. sedle jsem se nějakým sasrakem udržela. A díky tomu kůň pochopil, že směr a tempo fakt budu určovat já. Jinak se mi zdá, že vybraný Břéťa by moh být vhodný rodinný věčně nedožraný hucul, tak ho prej, k Lálinčině radosti, koupí. A canisterapie se rozšiřuje o hypoterapii.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:09
- Nahlásit

já se jdu za chvíli ztratit do tmy, doma máme PZ tak až se hafani prospí tak mizíme, minimálně do devíti, to už by mohlo PZ spát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:20
- Nahlásit

dočtu vás tak leda v důchodu,vy paka
gdo dělá vejcuc????????????????????????????????????????????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:26
- Nahlásit

davidkova renatacus,tak jestli chces muzes mi brnknout tedknoc na upc esli neco jako nemas.vycuc delat nebudu,bo ted tady prohanim intronet skzeva perokreseb,delam si nazehlovacku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:27 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Nazdarte děcka, jež kůníky kupujete, i vy, co je nekupujete, i vy, co vůbec kůníka nechcete, pročeš ho nemáte! Měli sme bezvadňáckej den, na mikulášskou sme nenatrénovali ani prt, protože se nejdříf bránilo - Nána byla dnes trošku jako Venušina sopka (nepůšťala) - a pak se prochajdilo kol Štiřína s Džínovejma, bylo to krááásný, teplo, slunko, ale ne vedro, našli sme, teda Davítková našla, houby, překrásný barvičky to babí léto má, páč dnes bylo babí léto, zítra bdue asik taky a aleksa s námi musí ven, i když nechce ) Až stáhnu fotky, ukážu vám nánu, jak dělá barakůdu, džinu, jak dělá borderku a máňu, jak dělá obranáře.
Taky ste se měli tak pěkně dneska?

edit: Nejdříf se procházelo i s Pikslovejma, oni pak museli zmiznout, Pikslík už je zdráf, ale ta svině se vyválela v jakémsi hovně, a já jí pak pohladila na uvítanou, bo mě krs odměny má ráda a chodí se vítat. S Pikslíkovejma přišla ještě Barunka, 13letá kokřice, co je mocinky čikovná a krááásně se procházela v lese.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:30
- Nahlásit

Gerda
Já jsemse měla středně, bo jsem musela makat a ještě makám. Pes chrápe. Jako vždy. A šla bych na víno, ale ještě nevím, jestli to vyjde. Není tu adidaska, že by šla se mnou?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:32
- Nahlásit

makrel
Není tu adidaska, že by šla se mnou?
Šla fčera, tak dneska má možná eště tu...jak se jí řiká, jak u toho bolí hlava...a čéku neni dvakrát....encefalitýdu! Má encefalitýdu asi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:32
- Nahlásit

Gerdaja byla jen u baraku,je mi nejaka desna zima!nikam se mi vubec nechtelo,amin je vybehany a hajan taky,to jsem se jeste dneska dozvedela,ze svoje psi desne tyram!protoze jsou v panelaku!!!!!!!!!naka silene chytra pani s panem,ze takovy velci psi do bytu nepatri,ze to tam musi u nas vypadat,nacez ja odpovedela,ze nesnasim velkokynologicky kydy,druhu zastydle puberty a co vubec jako mele,kdyz me nezna!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:34
- Nahlásit

decka nemate nekdo tip,nebo napad?potrebovala bych na kombinezu nakou peknou nazehlovacku!nejlepe neco jak perokresba,jako cernobile,nic jsem ale nenasla a hlavne,aby to byla hlava ovcouna,diky za tipy!

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:37
- Nahlásit

víte co mě sere? jak je tak brzo tma. připadám si jakkdyby byla noc

impact
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:41
- Nahlásit

nemethova5
Tak nejjednodušší by bylo vzít fotku ovčouna a v nějakým prográmku si ji zperokresbit, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:44
- Nahlásit

čus žumpizny.
Tak kůňíka koupíme Impact rozhodla, že je to dobrý kůňa, tak to bude náš kůňa . Momentálně se celá rodina rozhádala páč vybíráme jméno . Na čelních pozicích se drží jména Baron a Safír. Mnou navrhovaného Břéťu fšichni zamítli
Aš nahraju fotky tak vám je sem dám.

<< 1 ... 5364 . 5365 . 5366 . 5367 . 5368 . 5369 . 5370 . 5371 . 5372 . 5373 . 5374 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání