| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:29
- Nahlásit
kejtlinto bych byla upa nejradsi,prala jsem si vzdycky hlidat kousek od baraku,cestovani me znici a zruinuje finacne!hlavni je,ze tam je zazemi,unimobunka,wc,a hlavne malej oplocenej objekticek!dam vedet tady vsem jak se neco dozvim.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:30
- Nahlásit
nemethova5
jj, já jen aby jste věděla
fakt děkuji
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:34
- Nahlásit
Montyjsem tam furt,akurat,jak zase spadne internet,tak nekoho zabiju,vedlejsi objekt ma wi-fi a stopro mi to rusi!jsem se ted nasmala vasi fotkam,hlavne u mel kniracky!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:35
- Nahlásit
leyenda
Myslim, ze jsem vypatrala 3 z tech predvcerejsich hajzlu,
paráda
takze mam zitra valecnou poradu s tatkou hlavniho postizeneho, jestli to predat polisum nebo spis ani ne...
Co dela ten Burtik vlastne? Nezajel by sem?
dát jim pořádně přes držku hajzlům hnusnejm
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:35
- Nahlásit
Dělá něgdo výcuc? Essi ne tak vás dočítat nebudu a du zase dřít Vůbec nestíhám Ste normálně grafomanky a měl by na vás pamatovat některý paragraf trestního zákoníku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:36
- Nahlásit
ty woe sem našla úžasnýho smajla, ten by se jim šiknul vedle
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:39
- Nahlásit
Alexa
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:42
- Nahlásit
Alexa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:42
- Nahlásit
Maky a Trix
co trix?
Alexa
jo tak ten je fakt trefnej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:43
- Nahlásit
Alexa
kde vedle?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:44
- Nahlásit
kejtlin
je zdráv. skoro jsem se bála, že ho ta nálož bylinek a ultrazdravejch věcí zabije ale přežil.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:54
- Nahlásit
Maky a Trix
to se uzdravil fakt rychle, to je dobře
napadlo mě, když se mu to nedejbože stane ještě někdy, jestli by se ti nevyplatily takový ty plenky pro psy do pasu, nevím jak fungují ptž jsem je nikdy nepoužila, ale existují i pro malé pejsky.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:55
- Nahlásit
kejtlin
dobrej nápad, ale máme novej mop, tak klidně vytřu. když věci podchytím včas, tak se mu nestihnou ani pořádně rozjet, no... uvidíme, jestli se mu to nevrátí.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
kejtlin
makrel
Nepříjemná dnešní příhoda od Zuzky mi připoměla, když jsem nedávno šla u mamky na vesnici po ulici večer se psem na vodítku a trénovali jsme chůzi u nohy, můj pes byl úplně vklidu, ale nějaký pes u jednoho domu začal štěkat a nechtěl přestat ikdyž už nás nemohl vidět, najednou na mě začala ječet nějaká babka z okna, že mám vypadnout někde na hřiště nebo co to mektala, jako bych mohla za to že nějaký cizí čokl ječel. Taky mě to vytočilo jako prase.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:12
- Nahlásit
Martinnano to je nekdy nektery idioti na kop poradny do řiti!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:16
- Nahlásit
nemethova5
pani, a ta prace jak sedite na bagru a koukate na hvezdicky ma nakej zadrhel? Nebo chcete mit dve prace?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:22
- Nahlásit
leyendamela zadrhel jsem myslela,ne nema,jo chci dve,at se zbavim co nejdrive dluhu!mam dva psi,tak to muzu stridat,coz uz delam ted.ted uz nesedim na bagru,je pekna kosa!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:24
- Nahlásit
Alexa
ty woe sem našla úžasnýho smajla, ten by se jim šiknul vedle
jj, ten je fakt uplne super, mohla byste jim ho dat k jezisku misto topnych teles
dát jim pořádně přes držku hajzlům hnusnejm
jo, ale musim si byt dvesteprocentne jista, ze jsou to voni
vim, jakym jezdeji busem a kam, vemu s sebou holku a mozna i kluka, az ho pusteji. Potiz je, ze voni vypadaj vsichni dost stejne, stejnej uces, stejny bundicky OM, stejny boty... zejtra je vyfotime, sem uplnej agent syajej
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:27
- Nahlásit
leyendano uplnej colombo pani!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
leyenda
jj, ten je fakt uplne super, mohla byste jim ho dat k jezisku misto topnych teles
sem to taky četla o topnejch tělesech
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:42
- Nahlásit
leyenda
jak prijdu ja, jdete honem fsici spat
jen ti, co chodí spát se slepicema.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:43
- Nahlásit
kejtlinhm,to budu za chvilku potrebovat ja,topny teleso,je tu zima jak blazen,no uz si jdu pro topidlo,uz to zapinam.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:47
- Nahlásit
Lola1
a co brzo ráno vstávají, jako třeba já o půl šesté
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:48
- Nahlásit
leyenda
Co se stalo předevčírem?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:49
- Nahlásit
nemethova5
hm,to budu za chvilku potrebovat ja,topny teleso
to vis, ze jo, hlavne at to nevodnesou psi, nezapomen pozadat vo prispjevek na vyssi spotrebu elektryky
Lola1
jen ti, co chodí spát se slepicema.
no, a to taky chodej spat s kobrama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:49
- Nahlásit
Monty
když jdu se psama na stopy takvstávám aji v pět a dobrovolně , teda v létě, ted´ je ještě tma
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:52
- Nahlásit
leyendahm,tak to neprojde,ale ja je smolim,mam jeste jedno svoje pidi teleso topny doma,kdyz nebude zbyti,sakra,aby kvuli me nevyhorel temelin!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:59
- Nahlásit
kejtlin
no já vstávala o půl páté, ale jelikož je tma a nemám kde s pesanama chodit a navíc je už takhle ráno dost kosa, tak si teď do jara budu spát o hodinu déle...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 22:14
- Nahlásit
Monty
ja vstavam v 5 kazdej den, nekdy i driv
Vlčáčková
Co se stalo předevčírem?
holka mela vyjimecne skolu do 4, domluvily jsme se, ze dojedu na pul patou, kdy konci jeji sestra na gymplu a spolecne pockame na tu nejmensi, co konci v 5. Koupila si zmrzlinu a sla si ji snist s kamaradem do parku na lavicku. Opodal na trave sedela skupina 6 vyrostku, dva prisli a chteli cigarety, rekli, ze nemaji, tak prej prachy, taky uz nemeli, vyrostci po nich zacali hazet kameny ( ne moc velky), holka s klukem sli pryc, vyrostci za nima pokrikovali, pak bezeli, strhli kluka na zem, kopali do nej a mlatili mu hlavou o zem, holku odhodili, nejaka pani chtela volat policii, vzali ji mobil a hodili ho pres plot do antickeho amfiteatru, pak zdrhli
ja tam v ty dobe jezdila kolem a hledala kde zaparkovat, pak jsem nasla holku v soku a v slzach, v parku uz policie (maji to pres ulici), sanitka prijela za chvilku, sli jsme na prefekturu, sepsali to, policajti rekli, ze je tezko najdou, holka rekla, ze neni ochotna je prijit identifikovat, boji se
nebyla vcera ani dneska ve skole, nehrala na housle, nesla na balet, trese se a furt breci, nejvic ji vadi, ze se nesla prat a pomahat kamaradovi a boji se
nicmene slibila, ze zitra do skoly pujde, dovedu ji k vratum a zase tam pro ni prijdu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 22:25
- Nahlásit
leyenda
NO, to je teda pěkný. To jsou fakt parchanti. Doufám, že z toho žádný další problém nebude. Myslím - aby si nenašli ty dva znova.
|