| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:12
- Nahlásit
davidkova renata
no to jo, ale dyš je to v ňákým hypersuperopchodním centru, tak tam nesmíš s čoklidem vůbec, myslim do celýho hyper-oný
jinač dík za tip, ozkouším tu floru, březen říkala, že je tam aji ňáké řeznictví, toš bych to vzala z jedné vody
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:14
- Nahlásit
Tinta76
ok, takže až potkam ňákou třínohou obludu, pošlu jí i s pastičkou expres zpátky Bilušce. Možná ještě najdu i tu nožičku, ať jí má vcelku Protože to se teda nedělá, navádět obludy aby se k nám stěhovaly, ani když ji sebou přidáš na cestu jejich vlastní osobní pastičku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:14
- Nahlásit
Baysha
nevíte o ňákým dobrým zverimeksu f práglu?
Chovatelské potřeby CANINO na Olšanském náměstí. Moc ochotní a velký výběr všeho.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:16
- Nahlásit
Baico
děkuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:18
- Nahlásit
Baysha
Když půjdeš na floru, stav se, je tu i Maryje, pokouše ti Bajšenu a k tomu i Korinku )))
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:20
- Nahlásit
Nazdárek lidiové
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:20 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Baysha
můžeš do paláce flora na vodítku,ale je tam petcentrum jenom
ano nebo co píše bajko a ještě je jeden na olšanské zastávce jednu zastávku za vikrokou,ale tam ceny neznám
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:21
- Nahlásit
Gerda
toš to by šlo akurát počkám, aš mi dopere pračka, a vyrazíme
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:24
- Nahlásit
brezen2008
díky, je to všecko víceméně v jedné lokalitě, toš si s bajšou uděláme vejlet do centra a při té příležitosti zmlátíme maryji aji korinku
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:26
- Nahlásit
davidkova renata
jak jinak tady už mozol pomalu leze, tak je hned líp i v tý rachotě
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:30
- Nahlásit
Baysha
díky, je to všecko víceméně v jedné lokalitě
No jájezdím do toho CANINA, fakt tam seženeš všechno a navíc jsem tam prvně nakoupila výbavu ještě pro Bajkonůra za 500 a od tý doby tam mám slevu 5% na každý nákup. A košíky tam mají ty kovový, pogumovaný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Krásné sluníčkové ráno
teď mě oslovil muš s velkym M a mluvil se mnou HODINU A PŮL!!!!!!
a přectavte si že navíc ještě k tématu. Probírali jsem opravu kanalizace a přístavbu záchodů
Baysha
hele do Hypersuperkrámu mě pustěj když jim řeknu že du do petka. Určitě v Průhonicích je tam malý petko u Hypernovy a velký Petko ve Spektru tam určitě nebéé problém, jezdí ti tam z nějakýho metra tuším že chodof bus
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:35 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Baico
děkuju, už mám naplánovanou trasu, fakt to vypadá dobře
Alexa
tybláho, to mě nenapadlo, já sem dycky vycházela z toho, že je na dveřách všech hyperkrámů přeškrtnutej čoklid, toš su zas chytřejší, dík
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:36
- Nahlásit
Baysha
při té příležitosti zmlátíme maryji aji korinku
Korinka se těší, Maryje ne, řikala, že je to peklo, furt samá hnusná přátelská štěňata, že se rači poblije.
Alexa
tak co teda děláš v nedělu děveno?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:38
- Nahlásit
Baysha
Gerda
si to užijte,já musím s letákama bo zejtra na to nebudu mít náladu
a ukáčka zas dupou jak stádo slonů a maj diskošku a v baráku zas asi někdo se stěhoval,bo se tu vrtá jak o život a je tu nějak živo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:39
- Nahlásit
Další ze série rodinné foto, bratr+sestra
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 10:46
- Nahlásit
Gerda hancaw
ste tu? jak to máte zítra naplánovaný? my bysme s váma chtěli na prochásku kdybysme kolem poledne vyrazili, tak bysem asi jela, ale asi po vlastní ose, páč tak ve 3 musim být zpátky
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:03
- Nahlásit
heleďte ty přetahovadla by bylo dobrý nahlásit do konce příštího týdne aby to máma stihla uplést.
napište mi to do meila aime.k@seznam.cz
http://aime0akky.rajce.idnes.cz/uzliky/
barvy: červená, černá , světle modrá, fialová, zelená, bílá, světle fialová
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:21
- Nahlásit
Gerda
Já chci mikinu na Mikulášskou, aby byla na hrochy!!! Ale nemůžu slíbit účast, poslední dobou nějak nestíhám
V dalších akcích a věcičkách se totálně ztrácím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:27
- Nahlásit
Pavliii
ste tu? jak to máte zítra naplánovaný? my bysme s váma chtěli na prochásku kdybysme kolem poledne vyrazili, tak bysem asi jela, ale asi po vlastní ose, páč tak ve 3 musim být zpátky
my pojedem k hancew hned po obranách v prokopáku, tzn právě kolem poledního, jeď určo vlastním autem a můžem se rovnou kolem 12.30 u hanciw sejít tam, jak sme parčili na té louce. A ty se pak třá odpojíš, nebo se odpojíme všichni, podle póča, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:28
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Já chci mikinu na Mikulášskou
no to jep rávě věc, kterou teď řešim, už to nemůžu dělat s někym, kdo si sám podle sebe tiskne velikosti, který nemá objednaný. Takže pokud ti lidi noví budou mít opravdu to, co chceme, objednáme u nich, pokud ne, nebude nic - lépe nic než kravinu.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:43
- Nahlásit
Gerda
sem myslela, že má hancaw toho koňa jinde...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:48
- Nahlásit
Pavliii
to jo, ale procházet se budeme tam, co sme byli na houbách ))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:54
- Nahlásit
Gerda
Tak to jo
A na co jsou ty pytlíky a uzle a vesty a je ještě něco dalšího? )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
pytlíky a uzle sou na mikulášskou a možná aji ty mikiny, jesi zvládnem a budete je chtít. Vesty na letní tábor v mlíkoších na ty 4 dny, co máme naplánováno, dalšího nic neni jinýho zatim....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:02
- Nahlásit
Gerda
co se děje v neděli????? teoreticky mám volno
tábor v mlíkoších na ty 4 dny
5 dní od pondělí do pátku. Vymysleli jsme že bysme mohli v pátek udělat zkoušky-nároďák, kdyby někdo chtěl, že by to kejtlina mohla domluvit s Němcem, od nás bysme chtěli aspoň 4
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:02
- Nahlásit
Pavlii kůň uš je jinde ale tam ještě neznám terén tak abych vás někde nevodila po lesích ještě v pondělí navíc je to dost zapadlá ves a blbě se hledá kdyš nevíš kam vlastně jedeš taky bysme se nemusely sejít bo by se Gerda s Davítkoj ztratily úpa vám věřim vy s Pixlou byste určo dorazily
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:09
- Nahlásit
Alexa
co se děje v neděli????? teoreticky mám volno
Asi za tebou přijedem na prochásku, kdybys vzala čupky, mohli sme si dát prochajdu po chotouni...uš sem tě nachytala, když máš volno ))
hancaw
by se Gerda s Davítkoj ztratily úpa
ty si tak zlááááá!!!! )))
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:11
- Nahlásit
Gerda a ostatní ty objednaný přetahovadla dovezu 30.10
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:12
- Nahlásit
děcka nestíhám,ale požoor
dyby se třá plánovaly nějaký menčí ceny na těškej i jinej závot,tak co něco z těch kralup? sem slíbila dejavu,že to pravřim
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/clanky/utulk ovy-charitativni-obchudek.html
|