| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:14
- Nahlásit
no tak zrovna jsem si blbe nastavila fotak,je to moc zrnity.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:16
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:18
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:20
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:23
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:35
- Nahlásit
overal pro malincinyho psa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:37
- Nahlásit
šiš tu zas vaříte jo?! a šijete.. .toš to du vocad
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:45 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
ahoooooooooj vsici sem tu dloouho enbyla neb sem zvelebovala doomecek atak nak mooc vycvikuu tak vam sem duuu hoodiit footkuuu jukeejte
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:51
- Nahlásit
davidkova renatahele necil se jo,chtela to adidaska a ted nekde poletuje,buh-vi kde!no nerikej,ze amin v overalu neni peknej!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:55
- Nahlásit
Ty vado, normálně teda se musím pochlubit.. Jak jsem měla tady toho Thajskýho ridgebacka, na ubytko, na vzpamatování.. Tak jsem pak ještě řešila několikrát co a jak s ním zacházet, byla jsem u nich doma, pořešit to i tam a teď jsem s majitelkou po více jak měsíci mluvila, páč ho ke mě chce dát na víkend a prej se změnil jako prase. Že má občas ty svoje nevrlý dny, ale už se s ním dá normálně žít. No tož totok jakooooo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:57
- Nahlásit
kettyvycvik na senuti ke stolu k jidlu jo????moc pekny pani.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:58
- Nahlásit
nemethova5
no nerikej,ze amin v overalu neni peknej!
no to jooo,ale vzhledem k faktu,že nepřišiju ani knoflík...
impact
No tož totok jakooooo.
si velkokinekološka!!!! popiš co dělal a jax to řešila..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:59
- Nahlásit
a jeste
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:00
- Nahlásit
davidkova renataprosim te to vse stroj,v ruce bych to taky nesila,silis?bych se asi zblaznila a ze toho siti tam je!hele a tohle co ma amin na sobe,jsem mela na dospelym prvnim psovy na tom ajaxovy a aminoj je to akorat!jinak prachy ve skrince byli,maji jediny stesti,o nove robote budu vedet az o vikendu pani!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:01
- Nahlásit
nemethova5
neeee myslim vycvik treba buliny co tu mam a ucim je ze lehni neznamena ze ji nekdo polozi jak ji to rok ucili ale ze ma lehnout sama
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:02
- Nahlásit
kettyhja myslela,ze cvicite toho gut jarkovskeho,jak spravne stolovat,ze by pan spacek mel z vas tra radost!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:03
- Nahlásit
nemethova5
jinak me jako vystrnadili hajzliiii se tam nasackujou a ja nemam kam a to tam ani nejdsou vsici a todle se nauciili sami i to byt tak pekne v rade za sebou
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:05
- Nahlásit
nemethova5
toho ani neznaam a poradne stolovat neumim ani jaa
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:05
- Nahlásit
nemethova5
Boží overálky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:13
- Nahlásit
zuzanarosakovaze jo????mordovala jsem psi kvuliva vam!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:15
- Nahlásit
Jako to nedate, co se mi stalo! Jdu po travnate ceste kolem baraku a vidim v dalce pani s coklama. Privolam svoje cokle, stojim tam, cokle mi sedej u nohy a cekam az pani zajde. V tu chvili vyleze z pozarohu baba a zacne do me kerovat: musite sem furt chodit ( byla jsem tam podruhy!), toto je soukromy pozemek a vy nam to tady s tema psama nicite! Stale stojim, cokle u nohy a nechapu. A baba: vy ste neuveritelne drzy, jak nam to tady nicite!!! V tu chvili uz jsem se nasrala, co si to ta baba ke me dovoluje! Jeste jsem se vzmohla na jednu klidnou vetu, ze tam stojim a psi sedej, ze teda nechapu, jak to tam nicim a baba furt, ze jsme neuveritelne drzy atd. Tak jsem vylitla a zacla na ni rvat, psi se lekli a pak vyuzili situace a zdrhli mi za tou pani s coklema. Nez jsem je dohnala, vyrvala a vratila se, tak baba zalezla domu a ja jsem ji nemohla vyrvaaaaaaat a to me sere nejviiiiic
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:21
- Nahlásit
davidkova renata
Tak on byl postavenej do role šéfa baráku, tže jsme makali na tom. V podstatě jsem mu zakázala 95% věcí, který doma měl. Třeba když někdo zazvonil, on byl první ve dveřích a rozhodoval o tom, kdo vejde a kdo ne. Takže jsem jim vysvětlila, že on nebude rozhodovat o tom, kdo vejde a zakázala mu to. Než otevřeli dveře, museli ho zavřít vedle na místo a pustit po pěti minutách. Cca.. Prostě sebrat mu kontrolu nad tou situací. Taky měl pelech veprostřed kuchyňoobýváku a všichni ten pelech museli obcházet, jinak byl schopnej kousnout. Normálně měl trůn veprostřed dění celé rodiny. Takže sebrat a dát ke klukovi do pokoje. Se kterým nejlíp vycházel a rád tam spal. Do té dcery třeba startoval dost a co jsem si všimla, tak on k ní přišel a vynutil si drbání. A když měl dost, zavrčel.. Takže taky zakázat. A měla nakázáno trénovat, že ho zavolá, pohladí a pošle pryč. Prostě aby si on neurčoval, kdy ho bude hladit. A takový ty podobný věci. Byla toho plná A4, všecko si poctivě psali. Na to jak byl zmršenej si fakt nechali říct. Jsem ráda ty jo, byl to můj první velkej kousavej pes a včil su kinovložka jak má být.
I když se dá vcelku slušně předpokládat, že mě tu za víkend udělá pár modřin. Nesnáší mě totiž. A já si myslím, že je dost inteligentní na to, aby věděl, že za to můžu já.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:22
- Nahlásit
zuzanarosakovaja bych tu ku.du servala na tri,kdyz je tam doprdele soukromy pozemek,ma tam dat zasranou ceduli,nebo to oplotit!no ja bych ji asi dala pesti,od jiste doby nemam k tomu daleko!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:23
- Nahlásit
impactty vado,jste dobra pani,no jasne ze te nesnasi!!!rozbila jsi mu idealy hajzlovy jednomu thajskymu a poradne mu dejte,at vi,kdo je sef!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:28
- Nahlásit
nemethova5
No ale chapes to, to byla normalni cesta, i kdyby to byl fakt jeji pozemek, tak cestu proste musi nechat volnou a lidi tam muzou chodit!! A ja hlavne jsem tam stala a psi vedle me sedeli a ona, ze prej to tam nicime! no uplne mi to vyrazilo dech, ze jsem chvili vubec nevedela, co na to rict, jsem to proste nepobrala
|
impact
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
Nooo, jinak von dává mě docela. Bych si ho tu bez náhubku samotnýho nenechala. Jsem seděla u nich v kuchyni a on došel ke mě, sed si vedle a čuměl mi přímo do očí. Upe čekal na pohnutí chlupu, aby do mě moh skočit, smeták. Normálně mi stály chlupy aj na zádech.. Tak jsem jim všem řekla, ať se podívají, co teď dělá, páč to je jeho signál, než do někoho skočí.
A pak jsem úúúúpěnlivým hláskem poprosila toho klučinu, ať ho odvolá než po mě fakt skočí.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemethova5
já jednou dostala seřváno, že naproti baráku v parku-je tam pár stromů a věčně tráva po kolena, hážu goše aport, že až tam budou ty lavičky pro lidi tak to nebudu moct dělat, tak bába jaksi neodhadla moje rozpoložení a byla ráda, že utekla.
impact
takový podobný jsem měla taky na převýchovu, potíž je v tom, že když to majitelé nebudou dodržovat, jako že většinou nebudou -ty mantinely cos mu nově nastavila, tak to je celý k ničemu
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
jsi prostě ničitelka, se s tím smiř.A bacha abys nezničila nějaké molo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:30
- Nahlásit
impact
jsi dobrá, já bych do toho nešla právě kvůli tomu, že kdyby to pak oni doma nedodržovali, tak je to zbytečná práce a to by mě štvalo. na to bych se mohla vykašlat a ne se rozčilovat s blbečkem
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:33
- Nahlásit
kejtlin
makrel
Jeste tam byla se mnou segra a ta na ni rvala, ze drza je ona, protoze jeste nezdechla a my musime makat na jeji duchod ale to uz jsme byly daleko, jak jsme dobihali ty psy a pak uz zalezla svina!
|