Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5346 . 5347 . 5348 . 5349 . 5350 . 5351 . 5352 . 5353 . 5354 . 5355 . 5356 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:10
- Nahlásit

Monty
jsem to ale debil vymazaný, chtěla jsem napsat mezi to U a tu zeměkouli, jo myslela, jsem ty gyometrické utvary
ještě chvíli a bé to používat taktéž ........ možná ...

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:11
- Nahlásit

Nazdar jelimáncí,

dnes odpoledne má prý být luníčko

Všechny fotky máte krásné

Moje maloeliška si aji dnes něco frkla, poněvač je naprosto motorová. Asi něco uloupla Davídkový ze zimních zásob drok
..........ale on jí humor odpoledne přejde

Baysha
Gerda

Dneska to teda platí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:12
- Nahlásit

leyenda
Tak už tam japka kreslený nejsou, teď je to ten čtvereček s bambulkama na koncích, jak píše tintička ))

HOLKY, DNES BUDOU TRYKA, VY STE TO PŘEHLÍDLY!!!!! )

Baysha
Člen
- Nahlásit

Monty
on na tom pracoval uš dýl, dycky dyš sem mu vytýkala, že ju přežírá, tak odsekl něco jako ať nepřeháním, že měla prostě hlad, tak jí dal nažrat snad mu konečně došlo, že si nevymejšlím, byl fčera pěkně schlíplej, dyš viděl, jak je jí blbje

leyenda
Člen
- Nahlásit

Tinta76
potřebujeme totok http://b8.img.v4.skyrock.net/b8c/fotky/pics/290815 7295_1.jpg
jj, to chapu, ze potrebujeme toktok, tak toktok se mi vobjevi jedine za predpokladu, ze najdu v media slozce vlastnosti vobrazku, v milijonu ruznejch moznosti se tak vobjevi i toktok, tam se totis zobrazuji i vsechny mozny ikonky, pozadi, ja nevim co vsechno za informace.
V pripade, ze se mi podari najit tu spravnou radku, na ktery je skutecne ten obrazek, co sem chci dat, mam ho tam v toktok forme, pokud radek zamodrim kliknutim mysitka, zmacknu cmd+c, predpokladala bych, ze ho pak budu moct vlozit jako takovy sem - ale nemuzu, pokud ho jen zkopiruju na prispevek tim cmd+v upadne z nej jpg a par cislicek, pokud ho chci zkopirovat do toho ramecku, co vznikne po kliknuti na geometricke utvary, nejde to, protoze nefunguje cmd+v, proste to nic neudela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:13
- Nahlásit

BrendaBenji
Baysha
Holky nezlobte se, máme tu šílenej masakr, prosím odložme to posezení u nás, promiňte, že jsem neřekla dřív, já na to úplně zapomněla.

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:13 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

BrendaBenji
Jo, z mojí strany určitě, bajša uš je dobrá těšíme se!

edit:
Gerda
nevadí, toš něgdy jindy

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:14
- Nahlásit

Gerda

A to budou trika jako trika? Jupíííí

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:18
- Nahlásit

Baysha
mě zas naši pořád říkají, že je malá hubená jak žížala, ale není se čemu divit, když jsem z ní už oškubala snad plnou tašku chlupů a mě příjde akorát ani tlustá ani hubená, žrát by sice žrala pořád, ale to by se holka chudák asi neunesla

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:20
- Nahlásit

leyenda
no ale to mi nedává smysl, bo kdyby z něj upadlo jpg a pár číslíček, tak to bude mít stejnej začátek a to stejnej začátek teda rozhodně nemá ... jinak "geometrický útvary" nepotřebujete, když můžete přímo tady v příspěvku použít kód [imgs] [/imgs]

Gerda
hele vy máte maca, jak sem teda vkládáte fotky vy?

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:23
- Nahlásit

Gerda
tos pani, poslala byste mi, prosim, mejlikem kam vam mam poslat penisky? Za tryko, myslim, abyste nahodou nemyslela, ze uz sem pro vas vybrala ten pulmega

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:23
- Nahlásit

tě bůch hajzli
dneska se s váma nebudu bavit,to máte za ten fčerejšek,zejména laguna pro mne přestává egzystovat a aš příště zase zaplaví jižní spojku,budu jí úpa ygnorovat
Jedinej s kým se bavim je samosebou moje budoucí žena-muš bonc
bonc
krásné ráno přeju pani

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:28
- Nahlásit

Tinta76
a gde je kod [imgs] [/imgs] ?

Mne to cely nedava smysl, proste sem budu davat odkazy proklikavaci a je to

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:30
- Nahlásit

davidkova renataco je???dolehla na tebe predzimni deprese??

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:33
- Nahlásit

nemethova5
paní, nechcete se připojit na skype, na FB mi pořád nějak vypadáváte

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Akky0Aime
co bude za ty kategorie 17.11.?

klasika zzo, zm, zvv1 a zvv2
A doufám že fšici dojedete v hojným počtu páč já už je organizovat na příště nebudu a pochybuju že někdo jinej u nás jooo, takže v poctatě to bude poslední ročník.
Samo jarní tarťácký pojedou dál

leyenda
a gde je kod [imgs] [/imgs]
no řekla bych že si ho musíš napsat růčo

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:36
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A to budou trika jako trika?
no trošku v to doufám...pani řekla, že mi to nechá poslat hnedle z výroby a dá nám tisk bez dph, textil bez dph nemůže, ale tisk zas jako minule, peníze že prý dořešíme v pindělí, stejnak zatim nevim, kolik to bude stát )))

Tinta76
nemám meka, maj ho tu všichni okolo, graficíííí, já obrázky nefkládám ako slušnej čék přes ty čtverečkotrojúhelníčky, ale přes imiček, proto si je i musíte sami obracet. Taže vám neporadim, jak na to,.

leyenda
vy mi pošlete hlavně poštovní adresu mailem, ať vám zašlu balíček. Budete to mí jako dárek, dyš zjistíte, jak s těma spoluprácema s francouskou fylyjálkou. Takhle soupracovat nebudem a to je mrzuté, chtěli sme bejt přece mezinárodní! Vymyslete něco, co vyrobíte u vás a my si to tu třá pokreslíme, nebo tak něco, našijeme na to geyendapaj.

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:36
- Nahlásit

leyenda
a gde je kod [imgs] [/imgs] ?
gde??? no tady, právje ste ho napsala přeci ... pomocí těch geometrickejch tvarů se semka vloží adresa vobrásku uš s tim kódem, je to takovej zlepčovák (ve vašem případě teda zhoršovák)

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:37
- Nahlásit

Baysha
Ale klíďo se můžem slézt jen my, ale asi si Bajša moc nezavraždí))) A klíďo někde jinde, kolem hostivaře či tak

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:38 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

davidkova renata
zejména laguna pro mne přestává egzystovat a aš příště zase zaplaví jižní spojku,budu jí úpa ygnorovat
ty si ale bekaná holčice zlá! Počkej, až pojedem k tomu moříčku a ty si budeš chtít u lagunů zaplavat. Tě za to utopí, sešle na tě rychlej mrás! Budeš jako vodní stalagtit...nebo stalagnit...nebo stalagnát, to je fuk, záleží, kde budeš viset či trčet.

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:39
- Nahlásit

Gerda
nemám meka, maj ho tu všichni okolo, graficíííí, j
acháááá, a těch se asi na to ptát nechcete, což?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:41
- Nahlásit

Tinta76
ani ne, musela bych jim vysvětlovat celej účel otásky ))

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:46
- Nahlásit

davidkova renata
krásné dopoledne pane a nebuďte na ně ošklivá, ono jim nedochází že maj před sebou poslední chvíle života, jen se ještě musíme s Alexou domluvit jak to teda provedem - jesli je utopíme nebo dáme sežrat čoklům. Tak jim ten konec života popřejte mocinky krásnej

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:46 - Změnil/a: Akky0Aime
- Nahlásit

Alexa
no já přijedu s verčou ta půjde do zzo a já ještě nefim do čeho.
To že to nechceš organizovat se ti nedivim. A nefim jestli jsi stihla jsem ti psala sem že příští rok budu už jen členem Tartu, na ČKS prdim

jo a startovný bude dělat kolik?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:48
- Nahlásit

bréé rááno fšem!

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:48
- Nahlásit

Gerda
no to právje chápu

leyenda
ještě jsem pohledala - kliknutí pravym tlačítkem myši by mělo bejt ctrl+klik normální ... votázka je, zda-li to bude vůbec fungovat a zda-li se vám tam objeví kloudná nabídka, jestli teda vůbec nějaká
tintička se ale nevzdává, nesnáší totiš, když něco vypadá, jako že to v jinym než Win OS nelze provést!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:51
- Nahlásit

bonc
krásné dopoledne pane a nebuďte na ně ošklivá, ono jim nedochází že maj před sebou poslední chvíle života, jen se ještě musíme s Alexou domluvit jak to teda provedem - jesli je utopíme nebo dáme sežrat čoklům. Tak jim ten konec života popřejte mocinky krásnej
jste velmi laskavá a fstřícná a vůbec ste krásnej čék))))
esi teda můžu já bysem je skrmila bo moje čupka žere syrový jak prt a co ušetřim na žrádle,vrazim do luiksusní dovolené na fidžííí s Váma

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:51
- Nahlásit

Gerda
Budeš jako vodní stalagtit...nebo stalagnit...nebo stalagnát Tak to teda ne-e! To bysme si musely sepsat předmanželskou smlouvu, protože co já pak s ňákym stalahnátem v laguně na Fiji!

laguna
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:53 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Pro Renatu,když už stejně nexistuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:54
- Nahlásit

bonc
s ňákym stalahnátem

f klidu,pani,jen čeří vodu aby nás rozeštvala hnet skraje,nemůžu bejt stalacokolif bo sem stočená do skumafky,coš jak račte pochopit by se stalacokolifem jaxi nešlo

<< 1 ... 5346 . 5347 . 5348 . 5349 . 5350 . 5351 . 5352 . 5353 . 5354 . 5355 . 5356 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání