Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5346 . 5347 . 5348 . 5349 . 5350 . 5351 . 5352 . 5353 . 5354 . 5355 . 5356 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:56
- Nahlásit

Darina1

Pani, vy umíte tak krásně mluvit sprostě )))))))

Dobré ránko všem

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:56
- Nahlásit

Darina1
já to hlavně nepoznám jestli je to bišon, boloňák nebo maltezák když je to sjeté strojkem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:07
- Nahlásit

Montyn o u nas jsou pekne hnusni bisoni,sjeti a takovy krpatci a jeste agresivni a majitele posahani,to fakt delaji vizitku plemeni,no jo,ale pani darina,komu cest-tomu cest!

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:08
- Nahlásit

Tinta76
http://fotky.skyrock.com/photo.html?id_article=290 8157295,
todle je jediny, co umim
jestlipak vite, co je to za psa?

impact
hele, tady sou v okoli novy nudle!!!!hned 2, chodej rano po silnici a jedna z nich vcera skorem vlezla k nam, tema spryclema brany se protahne, ale jak me videla, lekla se a utekla, je uplne bila jen ma flicek kolem oka. Nevim ci sou, snad nejsou vyhozeny, dyby jo, tak je chytim a poslu, jo?

Darina1
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:09
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Umím a ještě lepší páč jsem odkojena hornickou minulosti tak ten slovník někdy je opravdu peprný a hlavně jak mě něco naštve.
Monty
No právě já strojkem ne u mě se musí nůžkami, aby bylo vidět, že jsou to Bišonci. Já taky poctivě každý den češu, ale není to zase takový problém páč hlavně s nich vyčešu prach a oni už jsou tak zvyklí, že mám jednoho za 3min. hotového.
nemethova5
ale pani darina je ma vychovany,klobouk dolu,bo si kazdy mysli,ze malej pes poslouchat nemusi
Moc děkují za pochvalu a to, že jsou pídi psi tak to je neopravňuje k tomu, že by neposlouchaly, tož to zase ne i kdybych měla pídi Čivavu tak bude poslouchat jak kdyby šel vedle mě Vlkodav páč ti malí jsou pak nejhorší a hlavně se poukazuje na ty velké.

impact
Člen
- Nahlásit

Psiska jsou zdravý. Těm je všem jedno. Bože, jak já bych chtěla být svým psem.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

leyendajeeee to je od baico farous!bilej ledni medved!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:11
- Nahlásit

Darina1jj,to mate pravdu,jste jak ja,jestli je to velkej,nebo malej pes,mel by mit nakou vychovu,ale vy je mate dobre zmaknute a je s vama a s nema sranda hlavne!

impact
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:11
- Nahlásit

leyenda
Pošli.

Zabili picbuma.

impact
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:13
- Nahlásit

Ještě poslední. Ta se mi líbí nejvíc.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:13
- Nahlásit

nemethova5
to je od baico farous!
spravneeee!
to fotila moje Anicka v cervenci v Jilovem, holkam se belousi libili, rikaji jim "maly a velky a ten treti"

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:14
- Nahlásit

leyenda
no jooo, pani, ale to nejni lokace tý fotky ... ta volba "informace o stránce" v tom předpředešlym návodu v tom firefoxu je nebo nejni ... vy totiš potřebujete adresu fotky, kde bude i přípona toho souboru, třá jpg nebo tak něco ... todle je adresa stránky na který je umístěná ta fotka a ta se tu teda nezobrazí
http://b8.img.v4.skyrock.net/b8c/fotky/pics/290815 7295_1.jpg

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:15
- Nahlásit

impact
sismarja, to sou sabyjaaaci

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:20
- Nahlásit

impact
to poslední je bombovní, skvělá, super

impact
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Čertova dítka, to řikám furt.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:22
- Nahlásit

já mám jednu na zasmání, Monty si hrál na piráta z Karibiku

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:27
- Nahlásit

Tinta76
no jooo, pani, ale gdyz se pres menu Ffox - nastroje - informace o zobrazenem - media - lokace stranky doklikuju k te forme s jpg, tak lokaci muzu akorat mysitkem zamodrit, ale nefunguje mi nic, cim bych ji umela nekam zkopirovat, respektive mi to nabizi moznost zaregistrovat do dokumentu, ale tim se jen dostanu zase do toho sameho kolecka, uz jsem to taky zkousela
vobdivuju vasi trpelivost
mozna az budete mit v ruce nakej apple, muzete to vyskouset, tra to nejak jde, asi jo

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:34
- Nahlásit

leyenda
já jsem trpělivá, mě se jen tak nezbavíte, dokavad sem fotku nevložíte, nebojte
hele jsem teď pohledala googlem klávesový zkratky a pro ctrl+c a ctrl+v je alternativa command+c a command+v ... ale hlavně mi neřikejte, že nevíte co/kde je command

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:44
- Nahlásit

leyendajsem ho hned poznala,je to krasavec!

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:54
- Nahlásit

Tinta76

http://fotky.skyrock.com/photo.html?id_article=290 8157295

kopiruju to podle vaseho - command+c/command+v z informace o image, image location, tam je to zobrazene jako v tomhle odkazu plus _1.jpg, po tom zkopirovani se to zase objevi takhle

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:56
- Nahlásit

Gute ták! Krásné fotky, Monty je nejlepčejší pyrát s karybyku!!!!!!!

Dnes budou tryka!

Tinta76
ctrl+c a ctrl+v je alternativa command+c a command+v ... ale hlavně mi neřikejte, že nevíte co/kde je command
u meka se místo tlačítka ctrl používá čudlik, co má na sobě japko. Zkratky jsou tak v poctatě stejný, jenom se místo ctrl mačká - japko+c, japko+v, japko+s na ukládání, japko+p na tisk, stejně jako bys u pc mačkala to samý jen s ctrl.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:56
- Nahlásit

leyenda
a dáváš ty fotky do toho obrázku jak je to podtržené U a ta zeměkoule nebo co to je?

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 09:59 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Monty
a dáváš ty fotky do toho obrázku jak je to podtržené U a ta zeměkoule nebo co to je?

ale počki obrázky se dávaj do těch barevnejch čtverečkotrojůhelníčkokosočtvercve nééééé????

Monty je bombovej

Impact
picbum vedoucí nudli na vodítku nemá chybu

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:00 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

leyenda
grrrrrrr ... takže aspoň víme, že command+c/v funguje, ale to vaše "image location" nejni to, co potřebujeme ... potřebujeme totok http://b8.img.v4.skyrock.net/b8c/fotky/pics/290815 7295_1.jpg
mi zatim ještě trpělivost nedošla, takže jestli vám taky ne, můžem to tu klíďo prasit fotonávodama dál

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:00
- Nahlásit

Ahoj ženy
Alexa
co bude za ty kategorie 17.11.?

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:02
- Nahlásit

Monty
ne, snazim se je davat do tech geometrickych utvaru, ale nejde to, jak us sem popisovala vcera do zemekoule s dalekohledem to taky nejde, jak jsem mezitim zkusila

Gerda
pani, jste hodna, ze se zapojujete, ja mam tlacitka ctrl i cmd, naopak nemam tlacitko s japkem
ale v mym pripade asi vubec nejde vo tlacitka, co si budem povidat

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:03
- Nahlásit

Gerda
japko bude zřejmě command ... a co je to tlačítko "čtvereček s bambulkama v rozích"? nemá tam někdo japko a někdo tudle vyfikundaci?

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:03
- Nahlásit

zdaréc fšici!

teda den sem tu nebyla a tu je nadrásaných jedenáct stránek, ste normální???

fčera sem se ekstrémně nasrala. přítul dopoledne hlídal bajšu a nejenom že jí dal k snídani aji objedu kotel masa, ale eště se mu zdálo, že má málo, tag ju docpával granulema nevím, kolik granulí ji dal, ale výsledek byl ten, že sem přišla z hokny, bajša měla břicho jak medicinbal a pak začla blejt. vyblila štyry obrofský hromady a blila furt dál, dycky gdyš sme si mysleli, že uš dobrý, tak zas blila, pak uš blila jenom šťávy a bylo na ní vidět, jak je jí blbje, chudákovi přešlo ju to aš něgdy o půl deváté večer toš snad sameček konečně pochopil, že to fakt tagle nejde!
ale úžasný je, jak se štěně rychle vzpamatuje, bo eště pozdě večer prohlásila, že uš jí je dobře, a začla prudit, že má hlat, a prudila velice moc, tak sem jí vytáhla z mrazáku zelený dršky, trošku jich přelila vařící vodou, aby rozmrzly, no smrad jaxviňa k tomu trošku strouhaný mrkvičky, velice si pomlaskávala, prej takovoudle drškofku by mohla furt

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:07
- Nahlásit

Alexa
leyenda
jsem to ale debil vymazaný, chtěla jsem napsat mezi to U a tu zeměkouli, jo myslela, jsem ty gyometrické utvary

Alexa
dík, já jak ho uvidila s tím listem na tom oku, tak jsem myslela, že se počůrám smíchy a měl ho docela dlouhou dobu no Monty prostě baví a Soph taky,a le jistem se ještě nemaskovala

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 10:08
- Nahlásit

Baysha
juj paní, tvůj přítul ji chtěl přežrat k smrti???

<< 1 ... 5346 . 5347 . 5348 . 5349 . 5350 . 5351 . 5352 . 5353 . 5354 . 5355 . 5356 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání