| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 00:46
- Nahlásit
laguna
Nemáš skype?
mám icq
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 00:50
- Nahlásit
laguna
nejde to znova vytvořit, píše, že pro tento mail už je jedna přezdívka zaregistrována, bohužel už nevím jaká
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 01:03
- Nahlásit
kejtlin
super tak si vytvoř nový meil jen pro rajče a máš to.
icq zas nemám já.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 01:05
- Nahlásit
laguna
to taky nevim jak jsem vytvořila, ale bude to asi jednodušší než odinstalovat rajče, zkusím to na další noční ted´ musím na obchůzku a pak budu dělat papíry a vážit auta.
díky moc
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 01:09
- Nahlásit
Dělá se to na seznamu odhlásíš se a pak si vytvoříš novou adresu.
Jdu spát dobrou Davídková nás asi ráno zabije
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 05:57
- Nahlásit
Zabiju vás jako první, drásalice. Makejte okamžitě a hned!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 06:05
- Nahlásit
makrel
Makejte okamžitě a hned!!!
ano, pani ucitelko
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 06:22
- Nahlásit
Tinta76
jasně, že chápu ... vono ale stačí, dyš votočíš postup ... čili nejdřiv si zjistíš adresu toho vobrásku, zkopíruješ (nevim teda jak na Applu funguje kopírování do schránky, běžně Ctrl+C) a pak si na cézet psu klikneš na tu ikonku vkládání vobrásků a do toho vkydneš to, cos před tim zkopírovala (běžně Ctrl+V) ... tak to ještě zkus, když se tady tak snažim
pani, je mi to fakt lito, zvlast, kdyz se tak snazite, ale Ctrl+C nebo +V apple nezna, zkopirovat si muzu pokynem "copy" v menu "edice", ktere je jednou z moznosti v hlavnim menu Firefox , dalsi moznost mam zkopirovat pres nastroje, mne jde zkopirovat lokaci fotky, ale nedostanu se k ni v momente, kdy kliknu na chlivecek, jsem to u zkousela ji tam rucne napsat (opsala jsem si ji na papirek), ale po odeslani to nic neukazalo, to byl vlastne ten vcerejsi prazdny prispevek
jinak taky nemam Rajce, jsem se kvuli vam - Zumpje chtela prihlasit, ale neslo mi to
ja proste kolem fotek neumim nic, pocinaje zapnutim fotaku, konce chlubenim
Zlaty casy, kdy se nosila rolicka k fotografovi a za tyden domu fotky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 07:00
- Nahlásit
fstávat a makat, tady je mlha hustá tak, že by se dala krájet..čekám, za kterým rohem se vynoří Rákosníček
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 07:25
- Nahlásit
kejtlinahoj,hele,nejlepsi by jsi mela odebrat nebo pridat
programy!najdes pod pristup a vychozi nastaveni programu!tam je ta kolonka pridat nebo odebrat programy a jsou tam tri kolonky,jedna je zmenit nebo odebrat programy!vysvetli mi,co je na tom tak tezkeho?????kdyz to jenom smazes,furt ti to tam zustava!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:15
- Nahlásit
Děcka, mě asi upadne hlava. Fčera to bylo strašný, nejstrašnější. A jak je mi blběěěěěěěěěěěě. Asi vrhnu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:20
- Nahlásit
impactco mlady??hele,tak jste to nejak prezila,jo?jsem na vas myslela.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:22
- Nahlásit
se tady nic netušíc prokousávam tou nadrásanou hromadou, obdivuju nádherný leonky, ignoruju milion návodů k fotkám (mě je to stejně k ničemu) a pak najednou tohle.... vy mě chcete zabít??!!! Ráno už se bojim otevřít oči, že tam bude číhat.... hnus jeden bílej..... a von na mě číhá tady?! (a to těch fotek vidim jenom půlku) To ale potom nebude vražda, ale pouhá sebeobrana při ochraně vlastního života - to nám s davídkovic musí každej soud uznat.
davidkova renata
a stejně je nenajdou, máme kráásně hlubokou přehradu, uprostřed hlubokejch lesů... tam se jich vejde.. no a kdyby náhodou vyplavali, tak alibi máme pevnější než diamant
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:25
- Nahlásit
leyenda
ja proste kolem fotek neumim nic, pocinaje zapnutim fotaku, konce chlubenim
tak (před)poslední pokus já myslim, že v applu je pro ctrl+c a ctrl+v nějaká alternativa, musí bejt, bo nepředpokládám, že všichni jeho uživatelé jsou klikací (bo kdyby byli jako já, tak už je ten krám na maděru) ... jinak jestli tu lokaci fotky máte, můžete jí vložit (né teda opsáním) semka do příspěvku? jestli jo, tak pak stačí před to napsat [imgs] a za to [/imgs] ... pokavad si nerozumíme, tak se omlouvám (mám pár známejch s applem, ale momentálně jsou kdesi úplně mimo republiku, takže to nemůžu jít vyzkoušet)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:27
- Nahlásit
Dobré ráno
Biluška
Máš mejla s návodem na Žanetu. Bejt tebou tak jí registruju, protože můžeš někomu ležet v žaludku a pošle na tebe plemenářskou inspekci a tam jsou pokuty do desetitisíců. A jak tě znám jak jsi lakomá, tak by ti mohla prdnout céfka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:27
- Nahlásit
nemethova5
Neee, to kafe s hrstí Panadolu, co jsem do sebe hned po ránu mrskla.
Byl to mazec jako. Nejhorší pro mě bylo vidět úplně zlomenýho bráchu. Byl to jeho vlastní teda, můj nevlastní, ale vychoval nás.. Navíc tu budou lítat nějaký trestní oznámení na otcovo nynější přítelkyni. No, nynější.. Nevím, jak to napsat.. Prostě to bude ještě šílený. Celý je to domotaný a brácha si včera pořád vyčítal, že se o něj nezajímal víc, že mu nepomoh a prostě všecko. A ten malej synek z toho nynějšího vztahu, tan chudák celou dobu seděl v kostele a čuměl do zdi a tak se mu ty ramínka chvěly, jak brečel. Psycho, dalších deset let nejmíň nejdu na pohřeb.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:31
- Nahlásit
kejtlin
hele tys taky případ takže ty máš zaregistrovaný rajče a nemůžeš se k němu přihlásit ani tady? problém je kde? že nevíš heslo? nebo nevíš ani ten mejl, na který sis to rajče zaregistrovala?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:32
- Nahlásit
impact
pani, opravdu upřímnou soustrast
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:33
- Nahlásit
impactno to ti verim teda!!! nic prijemneho!tak jsi nakonec do sebe hodila panadol a zapila to kafem?ja bych to teda bez oblbovaku nedala,je fakt ze ja na tatove pohrbu nebyla.proste bych to nedala!!no je to hnus,hnus....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:35
- Nahlásit
impact
to je mi vás paní moc líto, pohřeb je hrozný psycho, bohatě mi stačil když umřela kámoška.. s tátou si to neumim představit.. klučiny je mi líto ještě víc... dospělej se s tim už nějak popere
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:36
- Nahlásit
Dobré ráno na pijáno
je tu pjekně hnusně podzimně
bonc
a stejně je nenajdou, máme kráásně hlubokou přehradu, uprostřed hlubokejch lesů... tam se jich vejde.. no a kdyby náhodou vyplavali, tak alibi máme pevnější než diamant
si blázen????? to se zkrmí, masa pro čokle neni nikdy dost
kejtline pro tento mail už je jedna přezdívka zaregistrována, bohužel už nevím jaká
simtě běž na tudle stránku http://www.rajce.idnes.cz/prihlasit
napiš tam svůj mejl a klikni na zapomenuté heslo. Na ten uvedený mejl ti přijde nový heslo a s tím se pak můžeš přihlásit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:37
- Nahlásit
impact
upřímnou soustrast
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:38
- Nahlásit
Alexa
když voni mi debilové syrový nežerou - a vařit - víš co by to bylo za smrad???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:39
- Nahlásit
impact
holka vydrž, nic jinýho nezbývá, je mi to moc líto
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:42
- Nahlásit
Tinta76 a bonc
Díky.. Hlavně, že je to za náma už. Celej ten proces..
nemethova5
Panadol s kafem jsem si dala až fčil. Se snažím probrat z té včerejší pitky.
Jako já k němu moc vztah neměla, přecejen už jsem ho pár let neviděla, co se naši rozvedli. A šla jsem na pohřeb vlastně jen kvůli bráchovi, abych ho podržela. Máme se tak z celý tý naší rodiny nejradši a prostě jsem chtěla být s ním. Děsný, fakt děsný ho tam vidět jak brečí nad rakví...
To byl první takovej pohřeb někoho z rodiny, co si tak pamatuju. A bude hůř ty jo. Stárnem všichni. Bleeeeee, asi to téma už radši opustíme.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:45
- Nahlásit
impactradsi jo,musis to nejak premoct,ja vim ono se to lehko rika,ale je to tak.tak aspon,ze se mas v te rodine n akoho obratit a na koho se spolehnout,radsi to tem afakt opustime,ses vcera poradne vopila????ani se ti nedivim.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:48
- Nahlásit
impact
a co psiska, už jsou zdravý?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:48
- Nahlásit
Dobré a krásné ránko osazenstvo CZ.
Jak jistě už víte, byla jsem po dlouhé době se kouknout na moje dva super kamarády a holky předem říkám, že Hajan je krásny, ale Amok je nádherný. Ten pes má takové nádherné vyzařovací charyzma, že to musí každého upoutat jen nevím jak s ním Hajanova chce hlídat, když je to nunynek. Hajanek tož to je takový ten PÁN PES od pohledu jsou to prostě s paničkou sehraná trojka a hlavně má je Hajanova zmákle, ti Vám umí poslouchat, až jsem ji tiše záviděla.
Jsem četla na kulíšky, jak píšete, že jsou nadýchaní a to je pravda páč oni ti Bišonci se musí feneovat a musí mít střih Skandinávce. Tak, že mi jsme podle předpisu, aby lidičky konečně vydělí jak má vypadat správná rasa Bišonků a ne ty malé zmrdičky sjeté strojkem páč páníčkové si je pořídili, ale starat se huž o ně nechce a pak to takhle dopadne, že je to velký cucek a musí se to sjet strojkem.
Nevěřte Hajanové, že jsou úplně stejní tož to není pravda oni jsou úplně každý jiný mě můžete věřit já je poznám i když má jí stejný postroj .
Paní Davídkove děkuji za pochvalu mé osoby si myslím, že postavově jsme ségry .
Určitě se budu zase a opět těšit na setkáni s Hajankem a Amokem.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:51
- Nahlásit
impact
Bleeeeee, asi to téma už radši opustíme
Tak, tak poť se bavit vo nudlích.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 08:54
- Nahlásit
Darina1no nunynek to je,ale je taky peknej vzteklounek!to jste ho nevidela na obrane!to on jen navas hral,bo je to komediant a hajan druhej,no jo,no,musi poslouchat oba dva,jinak to nejde,nejhezci je,ze se darina chova k tem svym kuliskum dost dobre,proste se s nema nepare,az jsem se smala.hele,nevim co by jsi rikala,kdyby ta megera cerna vyzaroval na tebe charyzma u snidane??????bo jak jste mohla videt nadherne slinta!no to mate pravdu pani,vetsinou tu potkavam ty zmrdicky sjety strojkem a desne agresivni,ale pani darina je ma vychovany,klobouk dolu,bo si kazdy mysli,ze malej pes poslouchat nemusi,no jo,teism se opet na navstevu!!!!!
|