| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:47
- Nahlásit
davidkova renata
on dostává brusinky. jsem to psala, asi jsi to mezi těma milionama stránek nenašla. Dostává echinaceu, lichořeřišnici, trochu draksymunu a brusinky. Bude zdravej... jak řípa, nebo tak něco.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:47
- Nahlásit
bonc
podzimní hnus asi nemá rád nikdo, ale to jsem ochotná přežít. Vezmu goráče, pláštěnku a nějak to dáme (teda píšťalka plná vody nejni nic moc, to uznávam) - opakuju - dá se to přežít. Zima je pro mě k nepřežití. Předevšim ta její dýlka - loni od října do dubna sníh. A voni ještě v dubnu pláčou, že už musí na sjezdovkách umělě zasněžovat!!!! to bych je něčim flákla
pani...mohla bysem Vás požádat vo ruku?tak jako vim,no..ale někoho takovýho sem eště nigdy nepotkala,tak nechci propásnout tu šanci na splynutí duší ..koneckonců..nigdo nejni dokonalej ..essi byste souhlasila,jely bysme na svarební cestu třá do karybyku nebo na zejžily..prachy schrastíme tady na netu a JEDÉÉÉÉÉÉM
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:48
- Nahlásit
musim jít něco dělat, ta hromada papírů ne a ne sama odejít.. dorazim zase zítra v robotě.. čus
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:49
- Nahlásit
Maky a Trix
echinaceu, lichořeřišnici, trochu draksymunu a brusinky
tak to bud ráda,že se krom toho eště aji neposírá ))))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
neboj, on je na tyhle ozdravný kůry už zvyklej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:53
- Nahlásit
bonc
teda píšťalka plná vody nejni nic moc, to uznávam
no jo, jestli nenosíš brejle, zkus si představit, že věčně mokrý a zamlžený brejle jsou možná i horší než píšťalka plná vody )) Kdepak, kdyby to jen trošku šlo, vyměnila bych s tebou děštivo za holomráz. Běžky mě právě začaly bavit až po těch peripetiích s těma minilyžičkama, jak se na nich čék jenom posunuje a je to prt lyžovačka, jakmile sem dorostla do prvních opravdických běžek, stal se ze mě jizerskej ďábel ))))) Tak moc mě to bafčilo, že sem si za vlastní kapesný nechala spíchnout běžeckou kombinézu )) A na druhou stranu je mi úplně jasný - jestli si pamatuješ takovej hromadnej mejl to byl, chodil příběh o chlapíkovi, co se přestěhoval na hory a ze začátku psal deníček, jak krásně sněhánkuje, když tak sněhánkovalo půl roku, deníček byl sprostější a sprostější, pak už lítaly čuráci jako kolibříci a chlap se zbláznil - že by to možná se mnou dopadlo stejně, nicméně zatim jediný, co mi na zimě vadí, že je krátkej den.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
beru! ale chci na Fiji
Biluška
Páč prohrnutý lázeňský cestičky tu nikde nemáme Když máme štěstí tak chlapi traktorem projedou cestu ke kravínu.
3 roky už je ze mě taky horal - takže místo lázeňskejch cestiček máme pastviny s krávama, a pastviny, a pastviny - na kterejch nejni potřeba prohrnout ani tu cestu ke kravínu!! No a to se pak ze mě stává běžkař - tu neni blijící smajlík
Ale teď už fakt du maka. čus bus
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:55
- Nahlásit
Gerda
příběh o chlapíkovi, co se přestěhoval na hory a ze začátku psal deníček, jak krásně sněhánkuje, když tak sněhánkovalo půl roku, deníček byl sprostější a sprostější, pak už lítaly čuráci jako kolibříci a chlap se zbláznil
asi brácha tý vod betymekdonaldový,ta přesně todle měla s deštěm
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:55
- Nahlásit
no holky jestli budete stávkovat na václaváku,tak si vemte sebou i kasičku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
bonc
chci na Fiji
neni problém!
http://www.svatba-v-raji.cz/svatba-fiji/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:58
- Nahlásit
bonc
Běžkuju stabilně skoro furt. Páč tady fakt napadne koncem října a slízá to v květnu. Loni se to protáhlo od září do června To mi neva. Ale třá loni se nedalo už ani běžkovat. Páč i na lyžích jsem se bořila po kolena. Bez lyží po pás
Navíc jsem získala velmi cenný poznatek - máte-li dva a více psů na postrojích připnutých k opasku, stojíte na lyžích uprostřed závěje a začne se vám to rvát tak je to docela prekérka
Poznatek č.2 - nezkoušejte je nakopnout, nejde to
Poznatek č.3 - místo kopání do nich shora bodejte hůlkama, je to velmi efektivní a lehce je rozeženete
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:59
- Nahlásit
davidkova renata
jaxe to veme..
No, tak netáhnou. Měli tu být před hodinou. Takže jsem na tom asi špatně.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:08
- Nahlásit
Biluška ty tvoje poznatky mě jednou zabijou!
Davídková a proto jezdím na zimu pá bo jinak bych to tu nepřežila zlatý lidožrouti!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:08
- Nahlásit
Biluška
místo kopání do nich shora bodejte hůlkama
No, tak tohle jednou na mýho psa aplikoval nějakej chlap. To jsem ještě netušila, jak je to užitečný, to vím až teď od Tebe. A proto jsem pánovi vynadala do č... a do debilů a hňupů a ještě jsem na něj řvala, až se 100 m daleko otáčeli lidi, že ho zabiju.
Teď jsi mi otevřela oči a asi bych se měla pánovi omluvit .
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:10
- Nahlásit
Moje teta běžkuje. Nesnáší všechny čokle, protože jenom serou na běžkařský stopy. Já už neběžkuju. Nesnáším když nejsem nohama pevně na zemi. Už ani nebruslím...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tenhle typ zlaťáka se mi líbí, kdyby z vlčích luk a z vlčích stepí nebyli takový čuráci, co se týče zdraví apod., tak bych je brala...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:15
- Nahlásit
právje sem se vrátila ze zveráče ... řetízkový obojek stahovací jednořadý za třicetpjet korun českých asi nebé moc fajnový zbožíčko, což? doufám, že mi to bobánek hned nepřerve ... nejlépe až pudeme temnou chodbou po schodech dolů, jinak přijde vo navigaci
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:15
- Nahlásit
já taky NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:22
- Nahlásit
Vlčáčková
No, tak tohle jednou na mýho psa aplikoval nějakej chlap.
Pán byl evidentně velkokynolog
Jako fakt, za normálních podmínek bych s řevem vlítla mezi ně, rozdala pár lepouchů na všechny strany a bylo by po rvačce. Jenže jak se mi začali rvát v té závěji tak jsem na lyžích instinktivně naběhla mezi ně, zvedla nohu k prvnímu kopu, svalila se do závěje, psi se rvali nade mnou, pode mnou a fšude kolem mě... a eště mi ty mrchy naházeli sníh za límec Pak jsem konečně pochopila k čemu mám v rukách ty hůlky
hancaw
ty tvoje poznatky mě jednou zabijou!
Pani, na tom není vůbec nic směšnýho To jsou zoufalé životní situace Znám krásné heslo, že "člověk by se měl poučit z chyb jiných, nikdo nežije tak dlouho, aby stihl udělat všechny sám" . Bohužel na mě to neplatí, já jsem vyjímka a všechny stihnu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:26
- Nahlásit
Gdyž tu tak pjekně rozmlouváte dám vám sem něco:
FILOZOFIE ŽIVOTA
1. Pokud se k vám jednoho dne život otočí zády, chyťte ho za prdel.
2. Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, takže pokud
jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste vy.
3. Na dosáhnutí cíle je potřeba snít. Takže se na všechno vykašlete a běžte spát.
4. Když je vám jednoho dne vaše milovaná osoba nevěrná a vy chcete vyskočit
z okna, pamatujte: To, co vám nasadili, jsou parohy, ne křídla.
5. Sex je jako karetní hra - pokud nemáte dobrého spoluhráče, pak je potřeba mít
dobrou ruku.
6. Když jednoho dne ucítíte velké prázdno - jezte, je to hlad.
7. Nikdo není bez chyby, i hovno má své mouchy.
TAK JEDNODUCHÝ JE ŽIVOT !!!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:36 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška nejhorší je že si to umím živě představit jak je to s těma zkouškama prosím tě? psala jsem ti maila a ty nic kuju
Alexa super
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:38
- Nahlásit
Alexa
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:40
- Nahlásit
No nic ahoj hezký zblytek dne
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:49
- Nahlásit
MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO
daleko vic mi vadej lidi
Fakt je, ze jsem zazila oproti vam luksusni 4dny snehu v miste bydliste za poslednich cca 18 let, v Holandsku taky moc nesnezilo, ale NEUSTALE mrholilo, nevidet nigdy slunicko mi vadilo dost.
Tady mi vadi mistral, vsechno ostatni jsem schopna ignorovat, vedro, dest, zaplavy, komary, ale s tim vichrem se smirit nedokazu.
Snih mi nevadi, kdyz jedeme na tyden na lyze ale nevadi mi nejet.
Lyzovani neni moje hlavni hobby.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:54
- Nahlásit
MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO.
ale nesmí být vedro a pršet
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:59
- Nahlásit
makrel
MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO, MNE JE POCASI JEDNO.
ale nesmí být vedro a pršet
my jsme s lybičkou v tomto stejné, já to mám taky tak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:01
- Nahlásit
leyenda
daleko vic mi vadej lid
ti mi vadí taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:14
- Nahlásit
já mám ráda každý roční období-jaro, je krásně, začíná být teplo, ale ne vedro. léto - koupání, když přijedu po 19hod z práce můžem jít na 2 hodiny ven, je vidět a není vedro. podzim- občasní venčitelé se psy již nechodí procházkovat a dá se dělat se psy. zima - mám ráda sníh, jasně bude z něj břečka, ale to k tomu patří, trochu mi vadí, že už je tma kolem 17 hod. uvažuju dokonce o koupi běžek, že budu venčit na běžkách. vadí mi, že pokud nevyjedou traktory do lesa, tak malý psi se mi brodí v závějích až po hlavu, zima jim není jsou oblečení, když vyjede traktor tak jdou v kolejnicích od něj, to je lepší.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:16
- Nahlásit
lidi tynesnášim stabilně na to počasí vliv nemá.nejhorší jsou pro mě ti, co potkávám na procházkách byt´ jsou bez psů a mají orgasmus z toho, že vidí tolik pejsků pohromadě a začnou je nahlas počítat a bez dovolení hladit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:18
- Nahlásit
kejtlin
a bez dovolení hladit
to taky nemám ráda
|