Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5337 . 5338 . 5339 . 5340 . 5341 . 5342 . 5343 . 5344 . 5345 . 5346 . 5347 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:27
- Nahlásit

kejtlin
myslím, že na tvý psy jsou zbytečný

nojo, ale když bude třeba -30stupňů a oni budou doma a pujdou ven nahatý, myslíš, že to daji? To je tak 50stupňů rozdíl mezi domem a venkem

velký neoblíkám

ale ty je máš v kotcích, ne i přez noc? Moji psi jsou kromě procházek doma, pokud neni takový počasí, že můžu nechat otevřenou terasu a oni si volně choděj ven a zpět. Když je jen pustim na zahradu a zavřu dveře, tak jen seděj u dvěří, tak je zas radši pustim dom.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:27
- Nahlásit

Gdo dělá výcuc vy drásalice? Tohle nemám šanci dočíst
Krom toho su velmi nasrané a zdeptané.
1. Umřel malokrálík Pickwick . Nevím proč, večer mu nic nebylo a normálně žral
2. Sere mě Mášenek a to tak, že velmi Za dnešní dopoledne stihl vysát dva pokoje a ve zbývajících třech vytřít podlahu. To mu prosím zabralo téměř čtyři hodiny Takže jsem přijela domů hladová a utahaná a zjistila jsem, že není uvařený oběd (neboť to pán nestihl). Navíc nezavřel popelnici když tam vysypával vysavač, takže někdo z velkých psů ji hezky rozebral a po celé ulici poletují kusy igeliťáků, krabic od mlíka, šlupek z cibule a tak podobně Což opět pán neměl čas uklidit, neboť vysával Za život s ním bych fakt zasloužila svatozář
3. Mám péemes
Já si dneska asi něco udělám....udělám si kyj a někoho zabiju

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:28
- Nahlásit

zuzanarosakova
zvykne na tu domácí teplotu a venku je mu pak zima
doma se ale v tom svym kožichu hlavně válí a venku se hejbe. Při běžnym venčení vůbec neoblíkam (a to mam nechlupáče), čokl řádí jak černá ruka a zahřeje se dostatečně - akorát pak má fialovej jazyk kterej jí z tý huby furt plandá.
Něco jinýho je jak maj ňákej zdravotní problém - záda, klouby..

Oblíkala jsem jen na jízdárně, když jsme šli na hodinu do lesa, pes rozehřátej a pak se 2 hodiny poflakoval po arálu než jsme mohli jet domu. To jsem jí pořídila nepromokavou bundu a nosila jí od podzimních sraček až do jarních sraček. Nenáviděla jí.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:34
- Nahlásit

bonc
To jsem jí pořídila nepromokavou bundu a nosila jí od podzimních sraček až do jarních sraček. Nenáviděla jí.

moji psi si na sebe nechaj dát cokoli, už nosili ortézy, takže ňáká bunda by je určitě nerozházela. Asi pořídim bundy, když pujdem třeba do města nebo někde, kde musí jít u nohy a nemůže lítat...

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:37
- Nahlásit

Biluška
Umřel malokrálík Pickwick . Nevím proč, večer mu nic nebylo a normálně žral
to je mi líto, taky mam maloxvelko králíka, chápu že to je platnej člen rodiny. Kolik mu bylo? Teď řádí (teda aspoň u nás) ta debilní králičí nemoc co si nikdy nepamatuju jak se jmenuje a kosí je slušně, tak se taky bojim...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:37
- Nahlásit

bonc
(a to mam nechlupáče),

jako moji taky nejsou nejchlupatější, hlavně Rambík teda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:38
- Nahlásit

kejtlinhele,ja uz si zvykla,od te doby,co hajan jednomu natrhl radne prdel,tak jsem tam mela klid,jen se odnaproti smal strazny,hned poznal,kdo je v robote,cikani za rohem se koukly a pak jak zjistili,ze tam jsem ja tak odesli!
boncjinak hajana taky oblekam,protoze to bych ho musela v tech srackach furt koupat!!!a to nejde,tak jsem mu nechala usit oblek i s nohavicema,at s elidi smejou jak minule,je to fakt prakticky a hajan v tom lita jak motorova mys.jo a co mate za chlupace???

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:39
- Nahlásit

tak jdu ven, než bude těch mínus třicet...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:39
- Nahlásit

bonc
doma se ale v tom svym kožichu hlavně válí a venku se hejbe.
asi tak.

Biluška
Mášenek je dost pomalej, a to, že neuvařil, by mě vytočilo do běla!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:41
- Nahlásit

bonc
Kolik mu bylo?
Já ani nevím, musela bych jít hledat do kalendáře. Asi nějak dva roky myslím. Vím, že jsme ho kupovali nějak před Vánocema. Akorát si nemůžu vybavit essi to teď budou dva roky, nebo tři.

Byl to boží králík terorista

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:44
- Nahlásit

nemethova5
mam nechlupáče - bígla a jakousi ovci, nejvíc podobnou asi šeltii, která má úplně debilní jemný dlouhý chlupy, takový chmýří úplně k ničemu - promokne, nezahřeje a jenom v tom nosí tuny bordelu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:44
- Nahlásit

bonc
co myslíš že vznikne když začne tát metr a půl sněhu?!! Můžeš venčit na pramičce

pani nerada se vopakuju,ale vy se mi líbíte!!! totiš todle přesně já vidím dyš padá ta bílá mrdka..blahoslavení se radujou,že padá snížek ,ale nevim proč jim nedochází,že jednoho dne potáhne ta sračka do řiti a změní se v tu břečku..paxe děsně pohoršujou,že to voni neradi a jak je to děsný..nechápu..
zuzanarosakova
já bysem zlatáky taky nevoblíkala..pokud se venku hejbou...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:46
- Nahlásit

zuzanarosakova
když pustím i malý psy na vyčůrání ven-neoblíkám, ani když je -20, velký mám venku i přes noc, ale jak je -12 a míň tak je beru do verandy. když jdeme ven oblíkám z jezevců jen starou tessu, ale ta má bolavý záda, jinak hladkosrstý většibou ani neoblíkám, lítaj a hejbou se, to malý sice taky, ale snáz prochladnou, protože mají kolem 2 kg
Biluška
králík umřel to je mi líto, byl ale docela mladej vid´?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:47
- Nahlásit

davidkova renata
jim nedochází,že jednoho dne potáhne ta sračka do řiti a změní se v tu břečku
dochází, ale nic s tim neuděláš, prostě to jednoho dne odtaje, co neznamená, že kvůli tomu nebudu mít ráda zmrzlou zimu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:47
- Nahlásit

boncaha,no to jsou chudaci nahati,hele hajan ma sileny kozich jo,je to ovcoun hunac,ale bordel v kozichu magor nosi taky a hlavne jak projde travou,to si muzu doma udelat botanickou zahradu,to je pekny pry jakousi ovci,hodte sem foto!
davidkova renatahele,vis,ze ja zimu uap nenavidim,krz toho,jak jsem mela zapal plic,krz toho,ze hajan byl mrtvolnej a krz toho,ze nenavidim ty sracky,tak jak ty,takze diky bohu za ten oblek pro hajana.

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:52
- Nahlásit

Biluška
to je blbý, to tu mohl terorizovat svět ještě dobrejch 15 let.. Naše Carevna je nejagresivnější zvíře domácnosti, jedinej tvor kterej mě pravidelně hryže (kůň to teda zkoušel taky, ale nebyla na to dost rychlá, dřív než dorazily zuby ke mě tak už přes tu otevřenou držku jednu chytla, takže se to poměrně rychle odnaučila - ale králík je kurwa rychlej)

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:05
- Nahlásit

davidkova renata

blahoslavení se radujou,že padá snížek jo, přesně! a pro ty milovníky zmrzlý zimy - japa dlouho v kuse vydrží bejt zmrzlá, což? Při běžný zimě tak 14 dní, všechno pěkně kráásně zasněží, zmrzne a ŠUP nahoru nad nulu, a sníh do hajzlu, a břečka a humus. A zase ŠUP pod nulu - zmrzlá břečka na silnici, ledová krusta na zbylejch (už jen metrovejch) závějích... bože ta romantická bílá zima!!! A při extrémní (loňský) zimě... no vono takovejch -25 14dní v kuse, to je panečku pošušňáníčko...

nemethova5
až je jednou, někdy v daleký budoucnosti zvládnu ty fotky a)stáhnout b)donést do práce c)hodit na rajče d)naučim se hodit je sem - tak to možná proskočí... ale uznej že to je práce tak na rok

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:11
- Nahlásit

bonchi,hi,pani vy jste horsi jak kejtlin!
no nic decksa,jdu za pani darinkou,mame scuka,tak neco nafotim a hodim semka,tak se tu mejte a papa lala,jdu se chystat!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:15
- Nahlásit

bonc
japa dlouho v kuse vydrží bejt zmrzlá, což?
ale to neni o tom, že potřebuju mít dlouhodobě - 25 stupňů, prostě mám ráda holomoráz tak, jak chodí. Třeba loni byl asi jen jeden nebo dva dny a mě to bavilo. Kdyby trval půl roku, je to samozřejmě o něčem jinym. Ani romatnická bílá zima, nic takovýho, prostě mám ráda holomráz, když cvítí slunce a je sucho a zima. Že ty to ráda nemáš, je snad něco jinýho, ne?

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:25
- Nahlásit

Gerda
holomrazy mam zakódovaný na "nenávidim" už asi do konce života, protože při holomrazu se nedá dělat s koněm - chápu že je to opravdu čistě subjektivní, jen má vlastní úchylka.
Je to jen můj osobní náhled na zimu, kterej nikomu nevnucuju, ale rozčilovat se můžu ne? neber mě moc vážně, nemam chuť bejt vážná ještě tady

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

bonc
holomrazy mam zakódovaný na "nenávidim" už asi do konce života, protože při holomrazu se nedá dělat s koněm - chápu že je to opravdu čistě subjektivní, jen má vlastní úchylka
nedej se jsem s tebou NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU NESNÁŠIM ZIMU

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:32
- Nahlásit

bonc
nemam chuť bejt vážná ještě tady
nejsem vážná, to mě je jedno, co máš ráda a co ne )), málokdo má zimu rád, mě ba, i běžky mám moc ráda, teď už neujedu, co sem ujela, bo moc hulim, ale bežky mě vždycky děsně bavily, i když mě máma na ně donutila už v předškolnim věku, kdy sem místo běžek měla maličký děcký lyžičky s krtečkem a pak kandahárky a mastila to za ní po stopě jizerský padesátky uřvaná nenávidějíce lyžování. Pak se to změnilo a běžkaření mě ba doteď. Čokl můj to taky oblibuje, takže pro nás zima prostě tragická neni. Mnohem horší mi přijde to, co je teď a co ještě určitě bude. To si i řeknu - zlatej holomráz.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:33
- Nahlásit

já voblíkám dastyho kvuli těmnohám,proto nohavičky .-)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:34
- Nahlásit

bonc
holomrazy mam zakódovaný na "nenávidim" už asi do konce života
jen má vlastní úchylka
nikolif,pani,je nás víc,uš dorazila aleksa ,jistě jste si fšimla jejího fstupu))))
du ven a dřít,ale bud večír nebo zejtra zas budem společně nadávat jo? ))) tak přijd!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:36
- Nahlásit

čus paka.Už mám nakoupeno. Nepromokavej šusťák na bundičku, molitan na pelíšek a spoustu dalších užitečností. Tryks bude fešák. Doma byl tři hodiny a dokonce se ani nikdy nevyčůral, asi se dneska vykašlu na školu a budu se o něj starat... ale ještě nevim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
nikolif,pani,je nás víc,uš dorazila aleksa
a sou další, spíš valná většina, co sou letnomilný, fšak klub zimilek je něco jako...bylo nás pět ))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:41
- Nahlásit

Zdar.
Tak fáze mé opravy je:
1. zedníci vymontovali starý dveře hezky, nepoškodily je, takže je můžu vrátit původnímu tvůrci, ať si je někam strčí.
2. nové dveře nejednou a nejedou, takže tu asi budu s dírou do obýváku nebo co,
3. přijel mladej zedník a nechce stěhovat, jak bylo domluveno se starým.
Tedy nevím, jestli jsem na tom dobře nebo špatně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Maky a Trix
dokonce se ani nikdy nevyčůral
koukni na ty brusinky proti chcaní,je to asi vo 468 stran z5
Vlčáčková
Tedy nevím, jestli jsem na tom dobře nebo špatně

jaxe to veme..
gerda
bylo nás pět
spíš ty revmatyci jak byli ted v talentmányji

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:44
- Nahlásit

Alexa

když nás bude co nejvíc tak si to jaro vystávkujem!!

Gerda
podzimní hnus asi nemá rád nikdo, ale to jsem ochotná přežít. Vezmu goráče, pláštěnku a nějak to dáme (teda píšťalka plná vody nejni nic moc, to uznávam) - opakuju - dá se to přežít. Zima je pro mě k nepřežití. Předevšim ta její dýlka - loni od října do dubna sníh. A voni ještě v dubnu pláčou, že už musí na sjezdovkách umělě zasněžovat!!!! to bych je něčim flákla.
Běžkovali jsme úplně od maličkata, co mi paměť sahá Měla jsem takový žlutý umělohmotný prkýnka s modrou vločkou co se přivazovaly na boty. A co mi paměť sahá jsem to nenáviděla. Dokonce mě nutili závodit!! Asi ve 14-ti se mi podařilo z toho konečně vyvléct (sem musela přece za koněm ne..) a běžky proklela navždy. No a loni??? Jsem si musela potupně nazout tátovo (svoje od těch 14-ti nevlastim) abych vůbec mohla vyvenčit čokly...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:47
- Nahlásit

Já mám zimu ráda . Léto mám taky ráda. Léto mám teda asi radši . Teda zima jako zimní zima mi neva. Když je sníh a mrzne. Va mi zima břečkovatá. Když prší, furt je tam sajrajt a tak Vzhledem k tomu, že bydlím na horách máme naštěstí většinou sněhovatou zimu.
Psi ju rádi nemají, páč nechodíme ven. Nebo jen minimálně. Páč prohrnutý lázeňský cestičky tu nikde nemáme Když máme štěstí tak chlapi traktorem projedou cestu ke kravínu. Když neprojedou tak venčíme na silnici - tím pádem pochopitelně na vodítkách a to saň nenávidí

<< 1 ... 5337 . 5338 . 5339 . 5340 . 5341 . 5342 . 5343 . 5344 . 5345 . 5346 . 5347 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání