| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:24
- Nahlásit
leyenda
chápeš, že tu fotku sem nevložíš mě to taky nejde
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:33
- Nahlásit
leyenda
a nejde to, mne zmizne cely menu Firefoxu v momentu, kdy nakliknu ten chlivek. Uplne mi zmizne cela ta horni lista, ze ktery muzu neco vybirat, chapes, jak to myslim?
jasně, že chápu ... vono ale stačí, dyš votočíš postup ... čili nejdřiv si zjistíš adresu toho vobrásku, zkopíruješ (nevim teda jak na Applu funguje kopírování do schránky, běžně Ctrl+C) a pak si na cézet psu klikneš na tu ikonku vkládání vobrásků a do toho vkydneš to, cos před tim zkopírovala (běžně Ctrl+V) ... tak to ještě zkus, když se tady tak snažim
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:35
- Nahlásit
laguna
sou úžasný, přectav si že sem si ho taky chtěla pořídit někdy před 15ti lety, když sem přemýšlala jaký plemeno si pořídím k vrčákům, a kámoška co ho měla mi to rozmluvila, že maj velký zdravotní problémy, nohy v pr.... a umíraj kolem 8mi let, tak sem si místo toho pořídila první malinu , ale až na hmostnost a uši a chlupy je to dost podobný: sem ujetá na žlutý psy s černou hubou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:38
- Nahlásit
kejtlin
chápeš, že tu fotku sem nevložíš mě to taky nejde
no ale ty seš kapku jinej přípat žejo
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:39
- Nahlásit
Alexa
nejsou to dlouhověký psy ale jsou užasný.
je to dost podobný: až na to že malina je turbopes
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:44
- Nahlásit
Alexa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:46
- Nahlásit
Alexa
cos tím jako myslela?? máš u mě vobrovskej vrup nezapomeň!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:48
- Nahlásit
leyendaje to krasnej pes,klidne mu to reknete jeste jednou!
kejtlinno pani,vy jste pripad,kdy vam to budu muset ukazat krucek po krucku,jo a hele,kdyz jste byli v tech mlikojedech,tak ti to mohl nekdo ukazat,ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:50
- Nahlásit
nemethova5
a hele,kdyz jste byli v tech mlikojedech,tak ti to mohl nekdo ukazat,ne?
a dyť jí to už ukazovali a výsledek?????????????????????????????????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:52
- Nahlásit
Alexa
a dyť jí to už ukazovali a výsledek?????????????????????????????????
asi špatný určitě nedávala pozor
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:53
- Nahlásit
Alexano ty vole alexo,to nemyslis vazne??????nerikej,ze je tak tupa??????
kejtlinto jsi si aspon nemohla napsat postup,jak se to vklada???pekne krucek po krucku?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nemethova5
nerikej,ze je tak tupa
néééé to bych si nedovolila, ale u nás to skončilo na tom že nemá rajče, teda má, ale nemá k němu heslo čico a nejde jí tam znovu nainstalovat a po druhý už nevim na čem, jo taky jí něco chybělo tentokrát v počítači
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:58
- Nahlásit
kejtlin
Já to vkládala tady podle návodu.MUsíš mít fotky nahraný třeba na rajčeti. Když jsem to zvládla já tak už to dá každej.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_9204_12.html#15
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:01
- Nahlásit
Alexatak ma blbej comp teda a treba to preinstalovat,jinak to neni mozny,uz jsem se lekla,ze jste ji to ukazovali a ona to nepochopila!no tak to by me nastvala teda.
lagunajo,jenze ona nema k rajceti heslo a chybi ji podle meho asi nejake ovladace!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:08
- Nahlásit
nemethova5
Tak to už je vyšší dívčí.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:12
- Nahlásit
laguna
krásnej pejsek, krásnej snížek i celá krajina (ségra, nečti to nebo ti rupne céfka!), už se těším na zimu. Myslím, že budu letos i lyžovat.
leyenda
krásnej bobrman, těšíme se na další fotky!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:16
- Nahlásit
Lola1
ahojte paní, myslím, že jste se včera ptala co pinsezna Sophyje, ale já si to přečetla až večer a to už jste tady nebyla.
No myslím, že se má dobře, roste jako z vody a je to malý nerváček, zlobí a zlobí a zlobí, teď ji musím celou otrimovat, takže už jsme z toho obě na nervy ale snad už to dílo zítra dokonám
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:19
- Nahlásit
Monty
teď ji musím celou otrimovat
jo, dík za zprávu, tak to bude určitě kráááááááááásná. A co zvukově? Změnila se?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:21 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Lola1
krásná ani ne, je to první trimování a to jí musím oškubat celou, takže bude vypadat jak oškubaná slepice , do toho westího tvaru se to upravuje až tak v půl roce
a zvukavě? ani ne
našla si novou oblíbenou činnost, štěkat na dělníky z balkónu, někdy se přidá i Monty a je to pak fakt paráda, pořád něco vymýšlejí, no spíše Sophyje a Monty se k ní pak přidává
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:27
- Nahlásit
Lola1
taky už se těším na sníh doufám že ho bude dost. Psiska ho zbožnujou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:30
- Nahlásit
laguna
to já jsem zvědavá jak se na něj bude tvářit to moje pometlo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:42
- Nahlásit
já budu muset to rajče stávající odinstalovat ač nevím jak, nainstalovala jsem si ho náhodou a nemám k němu heslo, ptžmi spadnul ten operační systém a mám novej proto mi to nejde, jenže nainstalovat druhý když tam mám to první asi nelze
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:47
- Nahlásit
kejtlin
tak ho odinstaluj pomocí přidat nebo odebrat v ovládacích panelech
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:51
- Nahlásit
kejtlin
jsem počítačový analfabet a ještě k tomu blondýna tak pokud to bude číst šikula přes počítače tak ho asi klepne ale já bych to udělala takhle:
klikni na ikonu rajčete a odstran.
Klikni na start pak "přidat nebo odebrat hardward" najdi rajče a smaž.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:53
- Nahlásit
kejtlin
pak znovu naistaluj rajče a vytvoř nový účet asi si budeš muset udělat i novou email adresu protože na jednu adresu můžeš mít jen jedno rajče.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 23:58
- Nahlásit
Monty
mám rajče verze 57 nemá to rajče žádnou adresu jestli mi rozumíš, nemám třeba kejtlin. rajče ....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 00:04
- Nahlásit
laguna
Klikni na start pak "přidat nebo odebrat hardward" najdi rajče a smaž.
to právě ten harvard nemam tam
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 00:17
- Nahlásit
kejtlin
Tak to je fakt blbý.Tak zkus nainstalovat rajče i přesto že tam máš to starý třeba se to přeinstaluje.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 00:26
- Nahlásit
laguna
tak to je taky blbý poněvač nevím jak jsem ho nainstalovala
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 00:32
- Nahlásit
kejtlin
dej si do googlu "rajče .net" pak klikni vytvoři účet a pak jen čti co tam píšou.
Nemáš skype?
|