Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5328 . 5329 . 5330 . 5331 . 5332 . 5333 . 5334 . 5335 . 5336 . 5337 . 5338 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:07
- Nahlásit

nemethova5
což o to,ale nemusí toho bejt celej byt skoro

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:10
- Nahlásit

brezen2008to mas po celem byte jo????tak pry aby ti nebylo lito. to mas na cely rok????

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:15
- Nahlásit

Maky a Trix
to ale fakt musí bejt oslabenej, když chytá takovýhle nastydnutí...čim se to dá podpořit? Chce to nějak imunitu zvýšit? Čim se to u psů dělá ideálně nějak bezchemkově?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:16
- Nahlásit

Hele, já tám to řikám, že v tý naší čtvrti je hotovej bronks - utíkaj od nás zločinci na slovač: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/213346-vez en-na-vychazce-znasilnil-14letou-divku-vencici-psa .html

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:18
- Nahlásit

Gerda
no tak jako o jeho imunitě si nedělám iluze, po tý parvě už to nebude nikdy dobrý... ale pro sebe mám echinaceu, tu teď dostává... ta je podle mě dobrá, ale nevim, no... mě pomohla, jemu nejvíc pomohl drags imun, ale na to už nemám peníze, to prostě nejde. Doufám, že to zvládne bez ATB, na to, abych nechávala u veta nemám teď vůbec peníze, když budeme zařizovat ten novej byt...
Valím pro látky, snad o víkendu zvládnu ušít aspoň tu deku...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:19
- Nahlásit

nemethova5
né na 2 dny v pátek dorazí další
mám 4sektory

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:25
- Nahlásit

Maky a Trix
Hele a mám ti ho koupit a dáš mi to, až budeš mít? Pokud mu to pomáhá, tak mu to prostě dáš...co?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:27
- Nahlásit

Gerda
potřebovala bych odpovědít na mejla,jestli to stačí? dík

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:28
- Nahlásit

Gerda
ne. Našla jsem tu nějakej zbytek, mělo by to stačit, dává se pár kapek... pak se uvidí... zatím ho to ani nebolí, když měl zánět močáku přesně před rokem, stálo mě to přes tři tácy. Na naší klinice ho odmítli vyšetřit, že je zdravej a neviděj problém. za to si vzali 500. Museli jsme jet na jaggy, protože nemohl už ani chodit bolestí, udělaly se mu kamínky, museli ho katetrizovat... doufám, že bude brzy ok. Teď musím jít, abych byla co nejdřív u něj a znovu venčila a venčila...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:31
- Nahlásit

leyenda
kluk je v nemocnici, otres mozku, zlomena zebra
no tak toj je hustý,sem myslela,že je to zejména u nás..no policie se asi nevytáhne,osobně bych to viděla si na ty zmrdy prostě počkat a naložit jim 2krát tolik..samo taky beze svědků,sem se empiricky přesvědčila,že na hrubý násilí platí pouze ještě hrubší,kdybych toto poznání učunila dřív a netrpěla debilníma myšlenkama,že přeci to neni možný aby se to nedalo řešit po dobrým,ušetřila sem si celkem dost trápení
bonc
odstěhovat do místa, který je 650m vysoko, fičí to tam absolutně strašně a ještě se celou zimu nesmí solit
SI CVOK?????? ty voe,tak mě by někam k horám nedostali ani mrtvou!!! úplně mi stačí ta chyba,že sem se odstěhovala z krásný nížiny v dejvicích na Petřiny,je zcela neuvěřitelný,že tato místa dělí asi 6 stanic tramvají,leč vypadá to tu podobně jak u vás dole v dejvicích nejsou ani mokrý chodníky a tady f tý prdeli je po kolena sněhu nejlépe do dubna né že bych někam jezdila f tomdle,nejsem magor,ale tak jak jsi oblečená tady budíš o 6 stanic níž dojem nepříčetnosti páč ti nikdo f kratasech nevěří,že tady se nedostaneš přes závěj na druhej chodník

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:31
- Nahlásit

Maky a Trix
skřítek chudinka. A karimámu nechceš? Ta je taky na ležení dobrá...

brezen2008
máš odpověď

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:33
- Nahlásit

Gerda
máme, už tu má připravenej pelech z poslední neprochcaný deky a karimatky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:36
- Nahlásit

davidkova renatano,tak prachy mam nachystany,hele a volala mi kamoska,hele,kousek ode me je novej objekticek,mam tam zajit,majitel chce semnou mluvit,tim padem,bych tambrala oba dva blbouny,je to oploceny,akurat rikala,ze je tma mocinky bahna,hele mam to dvacet minut pomalouckou chuzickou do prace,no ja bych byla neskonale ščatna,kdyby mi to vyslo!!!!o zime mi ani nemluv,ani nemluv,bo jestli budou takovy zimy,jak byli,tak to proste nerozdycham ani nahodou,nechtela jsem te po ranu hned nasr.t,ale cetlaj sem jsem to na netu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:37
- Nahlásit

Maky a Trix
deky budou nějaké,nechceš poslat?
Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:37
- Nahlásit

Maky a Trix
pláštěnka na zimui by se mu možná šikla, co myslíš?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:38
- Nahlásit

Maky a Trixpana trixe zdravime a lity,lity,lity,chudak je jak prutokac!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:38
- Nahlásit

brezen2008
deky budou nějaké,nechceš poslat?
deky sbírej, budeme je zase dávat do outulkůch. já zas dostanu nálož z nemocnice, tak to pak zas zavezem.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:39
- Nahlásit

nemethova5
držím palečky )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:41
- Nahlásit

brezen2008diky pani,uz by mohlo byt na case aby se to stesti unavilo a sedlo i na takoveho vola jako jsem ja,ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:42
- Nahlásit

nemethova5
tak prachy mam nachystany,hele a volala mi kamoska,hele,kousek ode me je novej objekticek,mam tam zajit,majitel chce semnou mluvit
jo? to by bylo velmi fajné,držim palce,hned se ozvi!
Maky a Trix

hele já to celý nečetla..zkoušela si ty brusinky? s tim tady maj lidi dost dobrý úspěchy..i se tu psala,ale asik to nenajdu..určo hipík a tonička dávala odkaz

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:42
- Nahlásit

nemethova5
jakej vůl
žádnej vůl nejsi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:44
- Nahlásit

Maky a Trix
sem to našla..tadyk
http://www.docsimon.cz/zbozi/swiss-max-brusinky-75 00mg-30tbl

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:44
- Nahlásit

davidkova renatano neboj,ty budes jako prvni,jj,volala jsem ksindlovy z karvine a rikam mu,no zejtra jak prijedu do roboty ne budou prachy,sbalim svoje saky paky a jdu a stejne pujdu,jak budu delat tady a na poradnou smlouvu,no bylo by to super,potrebuju,aby hajan naucil amina hlidat sice amin uz to zvlada,ale dobry ucitel se vzdycky sikne,jenom zatim je to naopak!amin uci stareho hajana koko.iny!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:46
- Nahlásit

brezen2008no jasne,ze ja!!!!!bo jsem totalni vul,delam pro zamestnavatele prvni posledni a dostanu maximalne kop do prdele,protoze jsem cestny clovek,kdybych byla zlodej a tunelar,tak bych se topila v zlate,jj,jak se rika s poctivosti dojdes akorat tak do prdele!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:51
- Nahlásit

nemethova5
a žila bys na sejšilách anikdo by na tebe nemohl

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:52
- Nahlásit

brezen2008jo upa presne,koho mi to asik pripomina,ze???

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:52
- Nahlásit

davidkova renata
SI CVOK?????? - asi jo ale zas mam zaručený že tu NIKOHO venku nepotkam, což nad nevýhodama převažuje - je asi jen jedna věc kterou nenávidim víc než zimu - lidi. Chodit venčit na čoklodrom mi fakt vadilo. Je pravda, že když se brodim metrovejma závějema, tak s lááskou vzpomínam na vyasfaltovaný lázeňský cestičky, v zimě prohrnovaný... a proto vidim jediný řešení - chci věčný jaro!!!!!

tak jak jsi oblečená tady budíš o 6 stanic níž dojem nepříčetnosti páč ti nikdo f kratasech nevěří,že tady se nedostaneš přes závěj na druhej chodník
chápu - dost mi vadí, že nemůžu chodit do práce v oteplovákách, protože až se mi konečně podaří pod kopcem zapadnout, tak jsem zvědavá jak to v těch kozačkách na jehlách a v sukni dojdu!!!
Loňskou zimu jsem si to takhle ve vánici večer valila dom, naštěstí ne z práce takže normálně oblečená (tj. na eskymáka), pod kopcem odstavený u pangejtu auto. Nejdřív jsem se na ně chtěla vyprdnout, ale pak mi to nějak nedalo. Kolem auta 3 chlapy, čučí na mě jak k nim bruslim z kopce zpátky, ptam se jich jestli potřebujou nějak pomoct. zcela s výsměchem mi odpověděli "no to asi ne, leda byste uměla nasadit řetězy, hahaha". Chtěla jsem je poslat do prdele a odjet, ale hrdost mi to nedala, tak jsem jim holt sdělila že narozdíl od nich to fakt zvládnu. Ty blbouni je nezvládly ani rozpojit.

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:54
- Nahlásit

nemethova5
jsme kousek od K. Varů, 16km směrem do nikam

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:55
- Nahlásit

davidkova renata
si na ty zmrdy prostě počkat a naložit jim 2krát tolik
jsem se pri te prilezitosti ptala, co a jak s tema parchantama, co tuhle hodili psa na dalnici, hovno samozrejme, pritom ten kluk jim jasne rekl, kde bydlej. Tohle bude stejny, teda ze strany policajtu...ja si to beru velmi osobne...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 11:00
- Nahlásit

boncjoo???a kde tam,jestli muzu vedet,mama to tam dost dobre zna.ale jinak gratuluju,k tomu,ze nepotkate venku ani zivacka,to bych potrebovala ja,bo me lidi neskutecne serou!

<< 1 ... 5328 . 5329 . 5330 . 5331 . 5332 . 5333 . 5334 . 5335 . 5336 . 5337 . 5338 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání