| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:57
- Nahlásit
impact
Můj ne.. Otce.
tak to sem šlápla do hovna..omlouvám se a upřímnou soustrast..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:59
- Nahlásit
impactrenca te chtela trosku potesit,hele,asi se budes muset fakt poradne sfetnout,jinak to nevidim,ja to fakt nedala!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
impact
upřímnou soustrast paní
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
Já nevím. Není to nic moc. Včera se mi nepovedlo zprovoznit kamna a seděla jsem do asi 4 hodin do rána u PC a byla mi hrozná, fakt hrozná zima. A v 10 ráno bolení, tak jsem myslela, že angína a pak jsem zjistila, že je to od kosti ne od krku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:01
- Nahlásit
Vlčáčkováno jo,ono nachlazeni taky zacina bolestma kloubu a dasni.ja mam v praci taky klemru,blbec zamknul termostat! a ono to spina jen co hodinu na ndvacet minut,jj,idiot,doufam,ze dnes do ctyr do rana sedet nebudete?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:04 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
nemethova5
Dnes musím udělat DPH a mzdy pro jednu firmu a přestěhovat nějaké věci. Už jsem i spala a vzbudilo mě bouchání na dveře, ale než jsem vstala, tak tam nikdo nebyl ani v dohledu na poli za i před barákem. Tak nevím, jestli se mi to nezdálo. Ale psi štěkali a zdálo se mi, že vidím za dveřma něco jako vlčáka. No, nevím.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:07
- Nahlásit
impact
upřímnou soustrast. To zvládneš, aspoň máš možnost rozloučit se. My jí třeba neměli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:14
- Nahlásit
malinka
Já se hlásám do soutěže i gdyž marodím jenom já. Zato hodně, takže jakoby za celou rodinu. Víš co mě sere nejvíc? Že gdejaká ukrajinská uklízečka, nebo rumunský dělník v továrně má nárok na neschopenku, ale český oesvéčé prostě ne Nigdo na to nebere ohled, vůbec nigdo. Počínaje klientama, přes lektory, pézetka, Mášenka a čokly...na pět vteřin si lehnu a zvoní telefon. Vyhrabu se ven, vyřídím to, lehnu si a je tu pézetko. Vyhodím ho ven i s dějepisem a je tu druhé pézetko, že nechápe matiku. Usnu, spím pět minut a je tu pošťák.... přeju si být konečně v hropě a mít svatý klid
A ještě k tomu Pumice má zase ty blbé dny - řve, řve a zase řve. V přestávkách řve. Dneska ztichla akorát dvakrát na dvě minuty - poprvé zmlátila malou Lajenku (a dostala od Mášenka tak strašlivý vylágoš, že jsem musela zase vstát a tu Pumu mu vyrvat z ruky páč by ji snad zabil. Lajenka je jeho oblíbenec a nikdo se na ni nesmí ani křivě podívat). Podruhé žrala.
To je zase den
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:15
- Nahlásit
impact
Skype?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:17
- Nahlásit
Vlčáčkováze by prisel na navstevu pan pes???mozna se ti to nezdalo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:26
- Nahlásit
nemethova5
Nevím, kdo to byl, ale byl pryč. Možná přišla Nera - ta zlá vlčačka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:29
- Nahlásit
Brý večer šmejdíci, furt jenom něco píšete, ste jak blázni staří!
ympakte - upřímnou soustrast taky, adidaska má recht, vem si nějakej uklidňovák, pohřby jsou kolikrát náročnější věc než smrt samotná. Drž se, holka!
Už ste se dohodli, kdo mi dá ten půlmegáč? Už to trvá děsně dlouho a vy se furt k ničemu nemáte....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:33
- Nahlásit
Vlčáčkováto ani nevim,ze tam mate nakou zlou vlcacku,no to jmeno ji sedi,no mozna prisel pan amin s panem hajanem na navstevu,vy jste nejak nesla,tak se zase sebraly a sli asi.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:35
- Nahlásit
Biluška
Už ne, mám tak ze tři promile a kulový na ty tlačítka vidim..
Jinak díky všem, prostě to tak nějak dopadlo...
Zejtra v jednu je pohřep, to bude lekrace.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:38
- Nahlásit
impactach jo pani,tak se drzte.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:40
- Nahlásit
Akorát jsem došla ze školy. Každej den tam trávím víc a víc času. Už ani nepamatuju, kdy naposledy jsem v pracovní den vzala čokla ven za světla... bože.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:41
- Nahlásit
impact
Nemáte náhodou zítra v práci tu supervizi? Essi jo tak začni chlastat až po ní proboha, nebo se ještě budem skládat na tvý nudle až tě vyhodí z práce
Můžu ti říct veselou historku z dědova pohřbu? Essi ne tak to prostě nečti, jo? . Jakožto úplně největší fanda Slunce,seno.. znám fšechny tři díly prakticky nazpamět. Teta nechala dědovi na pohřbu zahrát "měsíčku na nébi hlubokéééém", rakef pomalu zajížděla dozadu a Biluše se svíjela smíchy na zemi páč můj mozek prostě vyžadoval větu "držte huby, paní učitelka zpívá". Naštěstí si fšichni kolem mysleli, že tak dojatě brečím. Jediná ségra to poznala, odvlekla mě dozadu a chtěla vědět čemu se směju. Gdyž jsem jí to řekla tak jsme se svíjeli dvě Takže bacha na výběr skladeb
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:46
- Nahlásit
impact
S těmi oblbováky nevím. Dáš si pak skleničku a křápne to s Tebou nebo budeš mít nepřiměřený reakce jako můj švagr, když mu umřel tatínek.
Taky na Tebe můžou náhodou vzniknout nějaké nároky, které s oblbovákem nezvládneš. Radši si tam vezmi nějakého kámoše nebo příbuzného, který Tě bude podporovat. Třeba na mě celou dobu dobrovolně dohlížela jedna moje vzdálená teta, byla na mě moc hodná, držela mě za ruku a tak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:48
- Nahlásit
Maky a Trix
jen pěkně studuj, ať se maj ty baberyjózy koho bát.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:49
- Nahlásit
Gerda
Fotky jsou krásný, Áresek je trhač největší, dneska zase bránil :-D
Budou nekde na webu? časem,..?
davidkova renata
Jedete v sobotu bránit?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:52
- Nahlásit
Biluška
Hele a můj táta na pohřbu svého švagra způsobil kolaps celé smuteční delegace. Naše ústecké pohřby sámo vždy končí u hrobů různých předků, takže se obleze celý hřbitov. No a tak se šlo ke hrobu tátových rodičů a všichni tam stáli, v hrobě pro čtyři osoby děda, babička, jeden tátův švagr a aktuálně se tam dával druhý tátův švagr. A protože spáchal sebevraždu kvůli práci, tak nálada byla mizerná. No a do toho taťulda coby hlava celé rozvětvené rodiny najednou praví: "No, tak TEĎ, když se mi švagři nabourali do hrobky (pozn.: rozuměj, už tam nebylo další místo), budete muset mě udělat přirozený pohřeb žehem - hodit mě do kopřiv."
A bylo po smuteční atmosféře! Následovaly už jen pohoršené pohledy okolních svíčkových babek a veselý odchod smutečních hostů ze hřbitova.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:58
- Nahlásit
Atusch
no von je skoro na všech fotkách, ale jak se mrskal, nešel mi vůbec zachytit a zaostřit, takže sou tam asi dvě, na kterejch je vidět dobře ))) Docela bych na bránění jela, mohli bychom dát pak zase prochajdu, mám tak blbej týden, že o víku bude mařka nutně potřebovat normální procházku na pár hodin. Vezmu s sebou cédesa, na jendom jsou fotky a na druhém video štěňátek bráňátek, mám to dvakrát, tak to pro tebe nasmahnu zítra ještě jednou, jo? Áresek je velkosabyjáááák )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:05
- Nahlásit
Biluška
tak já byla přemluvená k pohřbu do bulharska, můj dobrý kamarád je mad´ar a umřel nějakej strejda-moc ho neznal,já nechtěla ject pak že stejně musím kvůli střídání v řízení, tak jsem jela jen s podmínkou, že se mnou pojede i kamarád radek-gay, dojeli sme na místo, představil nás rodině mi věděli pitchu, mluvili mad´arsky. došli sme do kostelíka asi tak 20 na 30 metrů-nebylo kam utéct, když vešel farář tak byl prcní výbuch smíchu, když začal odříkávat motlitbu či co, následovala druhá a když jsme si mysleli že máme to nejhorší za sebou, tak začal zpívat, tak to už se nedalo , my teda dělali že strašně brečíme, přitom jsme se chechtali, finále zakamenil radek,protože jsme nerozumněli tak jsme dělali vše co ostatní, když si stoupli tak my taky, když sedli, my taky,když děali že se modlej nebo oni se možná modlili, tak my dělali, že se modlíme apod.. ke konci si všichni podávali ruce, my nevěděli proč a když byla řada na radkovi tak podal ruku nějaká tetce a do ticha pronesl: klejch těší mě, tak to sme taky nedali a tlemili se ještě asi pom 10 minutách.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:05
- Nahlásit
Gerda
tak to budeš strááášně moc hodná
On je tak trochu nezmar, nepostojí a fotit ho jde nejlíp když spí, ale to jsou pak fotky na jedno brdo. Ale za každou jeho šmouhu budu ráda...
kam chodíte na vycházky jenom tak po Prokopáku nebo za nějakým cílem?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:10
- Nahlásit
Atusch
kam chodíte na vycházky jenom tak po Prokopáku nebo za nějakým cílem?
Bezcílně bloumáme nejen prokopákem, koukáme, jak se pejsci koušou, ale teď musíme začít nacvičovat to veselé číslo, abychom ho mohli mít na mikulášskou v jílovém - tam jsi samozejmě srdečně zvaná. Většinou chodíme a krafeme...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:11
- Nahlásit
mám nastydnutýho psa. Nevím kdy se mu to povedlo, buď jak buď zechcal celou kuchyň a pokoj. Prostě stojí, krčí se a kape to z něj... a pořád... a pořád... to je strašný...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:12
- Nahlásit
Gerda
Veselé číslo? Co by to mělo být?
A co je v Jílovém? Zase závod?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:17
- Nahlásit
Maky a Trix
co mu to děláš chudákoj???!!!!!
Atusch
Veselé číslo? Co by to mělo být?
A co je v Jílovém? Zase závod?
Veselé číslo je ještě tajné, třeba se nám to nepovede, ale mělo by být učené na klikr, účinkovat bude maryje a nána, chtělo by to zakomponovat i Bajkonůra, ten by mohl zakončit bílou těčkou...to ještě promyslim. Závod to úplně nebude, bude to sešlost se cvičením, povídáním a kávou...cvičení bude v létě, budeme mít 4denní seanci na cvičáku v mlíkojedech, to už bude závod s pohárama, určitě se připoj taky, podrobnosti v prokopáku.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:21
- Nahlásit
Gerda
nic, takhle je normálně nastydlej. vždycky. teď dlouho nebyl... to byla paráda. musím koupit takovou tu pogumovanou látku a udělat mu deku/pelíšek do vlaku a do školy... bože, určitě je to tím, že jsem se dneska stavovala doma jen na chvilku ho vyvenčit a když jsem ho osprchovala, tak jsem ho jen lehce osušila... achjo
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:25
- Nahlásit
Gerda
Dobře tak se těším na podrobnosti
|