| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:27
- Nahlásit
Maky a Trix
hele a snesl by fénování? Amálu jsem fénovala po procházkách, protože strašně blbě schla, tak aby mi všechno nezasvinila, trochu sem jí pofoukala fénem a byla suchá hned....mařena schne perfektně a strašně rychle, ji stačí vzít ručníkem a je suchá okamžitě. Možná do toho vlaku nebo do školy by se ti mohl hodit ten skládací domek, kdyby v něm měl deku, nenastydne, když dojdete mokrý....chuďátko, co s nim děláš, když takhle nastydne?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:30
- Nahlásit
Gerda
jo, možná fén koupím, zatím nic takovýho doma nemám... dělám s ním to, že dostane půllitru vývaru, aby se propláchnul, dostává brusinky, jitrocelák a lichořeřišnici. Blbý jen je, že mám zejtra školu zase do večera, tak tu bude všude nachcáno... to mi teda neva, ale vadí mi, že ho to trápí... Právě mu chci udělat deku nepromokavou a obleček z tý pogumovaný látky, aby to měl do domku i jentak...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 06:46
- Nahlásit
Dobré ráno, dámy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 06:54
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice drásalácký
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:03 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Dobré ránko, fšici!
Spala bych, spala bych, spala bych. Příšerka si nějak zvykla budit mě na venčení ve tři ráno - a to se jí ani moc nechtělo!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:24
- Nahlásit
Makejte nebo nic nestihnete, mi už teď chybí asi 10 hodin
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:27
- Nahlásit
Dóóbrýý dén,
dává něgdo rakytníkový sirup pesanům?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:45
- Nahlásit
Dobré ráno!
Je normální, že mě to po roce a čtvrt neskutečně sere v práci? Lépe řečeno nějak horko těžko rozdejchávám excentrickou šéfovou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:53
- Nahlásit
dobry a krasny den vsem,ja byla hodku ze psama,dnes vypada ze u nas bude mocinky krasne!
malinkacovece,ani nevim,ze je rakytnikovy sirup,sem asik sto let za opicema!
pro pani davidkovou mam velice deprimujici zpravy!!!
bude nejhorsi a nejtuzsi zima za poslednich tisic let v evrope,teploty se muzou pohybvat az nekolik tydnu do minud triceti,pani moc vas lituju,poridte si drog kvanta!!!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:56
- Nahlásit
nemethova5
rakytník je báááječná věc, říká se mu sibiřský citrón, má megahodněmoc vitamínu C a hafo dalších léčivých látek, aš budu mít zahrátku, budu ho tam pjestovat, jinač se vysazuje kolem silnic a tak, určitě ho znáš od vidění:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:57
- Nahlásit
nemethova5
bude nejhorsi a nejtuzsi zima za poslednich tisic let v evrope
No a teď říkali na Impulsu, že je to tím, že už neni Golfský proud tak silný a nenese sebou tolik teplé vody z tropů.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:57
- Nahlásit
nemethova5
dnes vypada ze u nas bude mocinky krasne!
Nazdárek kašpárek, babo kde bydlíš, že vidíš před sebou krásné počasí? A hlavně mi neříkej, že za rohem páč tady krásné počasí neexistuje.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:59
- Nahlásit
kejtlin
my nevěděli proč a když byla řada na radkovi tak podal ruku nějaká tetce a do ticha pronesl: klejch těší mě
Tahle věta mě dnes dostala.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:01
- Nahlásit
Bayshapani znam velice dobre rakytnik,u nas roste,jo je vynikajici ,hlavne proti rakovine se hojne vyuziva,no ja jen ze jsem jeste nevidela sirup,mam rakytnikovou indulonu pro psi,mast rakytnikovou,ale sirupek jsem jeste nevidela.
Baicojo je to kvuli golfskeho proudu,hajzl,tece pomalu a je linej!
Darina1pani prijedte se podivat do orlove,mate to par minut.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:08
- Nahlásit
nemethova5
Darina1pani prijedte se podivat do orlove,mate to par minut
Paní já jsem v Orlové každý den ráno i odpoledne páč jezdím pro mužíčka, co dělá v té vaší na okraji nemocnici.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:08
- Nahlásit
nemethova5
rakytníkový sirup se dá vyrobit aji doma, prostě šťáva s cukrem nebo medem, letos sem to prošvihla, ale příští rok, až budu mít vybavenou kuchyň, budu eksperimentovat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:14
- Nahlásit
Darina1jo??manzel dela u spitalu???a kde tam,esli to nejni tajny!
Bayshano pokusim se taky experimentovat,doufam,ze me matka nevyhodi z kuchyne.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:16
- Nahlásit
nemethova5
Darina1jo??manzel dela u spitalu???a kde tam,esli to nejni tajny!
Jojo.
Dělá ne u špitálu, ale v špitálu na LDN.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:17
- Nahlásit
Á lelůja, á lelůja, aleluja, aleluja, a le lů jáá!!!
Koník od včerejška bydlí v novém, skvělém domově, bude se mít úplně nejlíp a kdyby náhodou ne tak ho mam pod dozorem!! Slečna nová majitelka jí miluje od první chvíle a finanční zázemí má taky víc než slušné, ambíky do sportu vůbec žádné, zavedená stáj a ještě kousek od nás, takže mě tam budou mít na kontrolu každou chvíli. Takže ještě jednou: Á lelůja, á lelůja, aleluja, aleluja, a le lů jáá!!!
Ovšem někdo se mi tu náladu pokouší zkazit hned po ránu, že?!
bude nejhorsi a nejtuzsi zima za poslednich tisic let v evrope,teploty se muzou pohybvat az nekolik tydnu do minud triceti,
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:19
- Nahlásit
boncto ja pani,ale ja za to nemuzu,to podekujte zdechlemu golfskemu proudu,s tim ja nemam nic spolecneho!!!taky jsem desne nastvana,tak je mi jasny,proc hajanovy roste tak silena podsada,chytry to pes,uz se pripravuje na zimu!
Darina1joooo v LDN???????no a ze jste pani nic nerekla???abych s vama aspon chvilku pokecala???to se dela???
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:22
- Nahlásit
bonc
álelujáááá
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:25
- Nahlásit
nemethova5
abych s vama aspon chvilku pokecala???to se dela???
Vydiš to jaká já jsem kamoška ani nic na sebe neprásknu.
Ono to totiž je tak, že přijedu, naložím a odfrčím. Psi mám samo vždy ze sebou.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:26
- Nahlásit
nemethova5
vono to s tou zimou nebude tak strašný, poláci tvrdí, že golfskej proud umřel, američani zase, že je mnohem silnější než předtím, tak počkáme a uvidíme, kdo má pravdu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
bonc
Koník od včerejška bydlí v novém, skvělém domově
paráda a vidíš stačilo napsat do žumpy a je to
a ohledně zimy nevim nevim, ale nějak k polskému klimatologovi nemám velkou důvěru a kdybyste tu zprávu četli až do konce tak byste se dočetli: na rozdíl od Zangariho Američané s odvoláním na satelitní snímky NASA tvrdí, že Golfský proud, který funguje jako životodárné „ústřední topení“ pro Evropu, je letos po 18 letech oteplování silnější než kdy dříve.
impact
upřímnou soustrast a drž se
Baico
e mě to po roce a čtvrt neskutečně sere v práci? Lépe řečeno nějak horko těžko rozdejchávám excentrickou šéfovou.
no a ještě přijdeš vo prachy , nejvyšší čas začít se poohlížet po něčem jinym
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:34
- Nahlásit
nemethova5
ať se kouká okamžitě probrat, nebo zdechnu já!!! Zamrznem, zapadnem a už nikdy nevylezem. Už ta loňská zima byla docela o hubu, dalo se venčit jen na běžkách který nenávidim!! To bude asík i důvod, proč se k nám nastěhovala rozvětvená myší rodika, že
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:37
- Nahlásit
Darina1a co dneska,v kolik tam budete???kde se sejdem,jen na chvilicku!!!
Bayshanechame se prekvapit a doufam,ze nemile,jako hajan ma takovou podsadu,jak vatak,ze to jeste nemel!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:39
- Nahlásit
Alexa
satelitní snímky NASA tvrdí, že Golfský proud, který funguje jako životodárné „ústřední topení“ pro Evropu, je letos po 18 letech oteplování silnější než kdy dříve.
beru, beru!!! Chci 15 stupňů od teď až do dubna!! Žádnej bílej hnus, mráz a podobný zhovadilosti!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:40
- Nahlásit
Mi ta kosa nevadí za předpokladu, že mi bude jezdit normálně auto. že nastartuju a nezdechne mi baterka a nic mi nezamrzne.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:42
- Nahlásit
Baysha
tak počkáme a uvidíme
tak tak, jste moudra. Maji casto problem se nepomylit v predpovedi vikendove, takze tyhle zpravy jednim uchem tam, druhym ven.
Impakt
uprimnou soustrast, myslim na tebe
bonc
gratuluju, to je opravdu dobra zprava
jsem strasne nastvana, vcera pri odchodu ze skoly zmlatila skupina vyrostku dobryho kamarada me dcery, kluk je na tom blbe, holka v soku, nejhorsi na tom je, ze to videla spousta lidi, ale nikdo jim nepomohl, az je najdu a zmlatim tak se stehujeme
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:42
- Nahlásit
boncja bych to brala taky,nesnasim zimu,jenom mam rada zimu na horach,nebo kdyz se divam z okna a pekne v teple!co to bylo za akci s tim vasim konikem,ja nic nevim!!
|