| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
No pokud ji bude splácet tím, že bude u vás krást tak si moc nepomůžeš .
Ona to nejspíš bere tak, že jste bohatí, takže si ani nevšimneš, že ti nějaké prachy zmizely....a dost často může mít bohužel pravdu. Může ti šlohnout třá nějaké šperky co moc často nenosíš a všimneš si toho někdy za rok, nebo vůbec ne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:20
- Nahlásit
Děkuji vám děfčata za účast nejvíc se "těšim" až budu potom pít kafe nebo čaj, páč po sobě něco leju normálně a co teprf až budu mít napůl mrtvou hubu
zuzanarosakova
uklízečka nebo teda jsem si na 90% jistá, ale nemám jak jí to dokázat!
ty woe to je dobrý, nechápu jak si to může dovolit, vždyť jí musí bejt jasný, že na to přijdeš???? co si nainstalovat kamery??? nebo jí vyhodit???? hele jak často ti chodí, bych se kdybys chtěla zeptala jedný tadyzdejší co uklízí u lidí a je v poho????
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:22
- Nahlásit
AlexaDěkuji vám děfčata za účast nejvíc se "těšim" až budu potom pít kafe nebo čaj, páč po sobě něco leju normálně a co teprf až budu mít napůl mrtvou hubu
PÍT, jo? jinak teda s váma velice soucítím ...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:23
- Nahlásit
Biluška
hele ztratily se mi nějaký trika, boty na přehlídky, manželovy boty a svetr, jenže jak hodně oba cestujem pracovně, tak jsme si vždycky řekli, že jsme to nechali třá někde v hotelu nebo já na přehlídce, tam je chaos leccos se může ztratit...a pak jsme jednou našla v lednici do 3/4 sežranej uherák, kterej jsem ani nerozdělala!!! Tak jsem na ní vlítla a ona mi argumentovala, že všude kde pracovala, tak si mohla brát z lednice, co chtěla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:24
- Nahlásit
Zprávy od Rozálie.
Včera spadla ze schodů. Naštěstí jenom ze dvou. Napřed jí upadl zadek, pak spadla celá a pak moc brečela. Ale normálně se zvedla a chodí. Spala v koupelně. Neposrala se,ani nepočůrala. Asi usoudila, že už je to ohraný Zato rozkousala Cif. Můžete mi něgdo říct proč to ten pes dělá? Je jí skoro třináct, to už by snad mohla mít rozum, ne? Doteď nic takového nedělala . Jako hraje si pořád ráda, přetahuje se a tak. Ale nikdy nic v bytě nekousala, proč s tím proboha teď začíná?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:25
- Nahlásit
Alexa
hele jak často ti chodí, bych se kdybys chtěla zeptala jedný tadyzdejší co uklízí u lidí a je v poho????
chodí 4krát tejdně, bude tu jen do konce roku, pak už máme domluvenou jinou, ale ted tu ještě musí bejt tadle, aby splatila ten dluh...ale dik
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:25
- Nahlásit
Alexa
Pani, sem si představila, jak se probubláváte tim kafem
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:26
- Nahlásit
musim do hokny, čus bus
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:27
- Nahlásit
Tinta76
gratulejšn k pjetitisícépjetistépadesátépáté stránce
šiš děkuju,paninko..na vás je spolech
jináč heská koláš
zuzanarosakova
když nám jí doporučil její psychiatr!
panebože seš magor???????????????????????????????????? no doufám,že se poučila,že charita tohoto stylu skutečně není to pravé ..dále též zásadně neber tzv. katastrofické typy co jsou ranami osudu stále zkoušeny! přitáhnou ti to do kvartýru! potřebuješ bistrého,akčního,ftipného a samostatného čéka co nemá žádný zvláštní problém s ničim a pochopitelně miluje psy! těch je tu plná fora,ale bohužel bydlíš f takový prdeli,že sem nebyla schopná někoho sehnat,fak sem to zkoušela,ale je to úúúúpa na druhým konci..eště se skusim poptat,ale vůbec nikoho tam neznám a dojíždět tam at uš čimkoli je voser,do toho holky nepudou ((
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
Zato rozkousala Cif. Můžete mi něgdo říct proč to ten pes dělá? Je jí skoro třináct, to už by snad mohla mít rozum, ne? Doteď nic takového nedělala . Jako hraje si pořád ráda, přetahuje se a tak. Ale nikdy nic v bytě nekousala, proč s tím proboha teď začíná?
šiš to je jasný nééé, senilní, to neznáš u starejch lidí, že se vracej do dětskejch let???? tak proč by to u čoklů nemohlo bejt stejný???? dyť sou to taky lidi
zuzanarosakova
bude tu jen do konce roku, pak už máme domluvenou jinou,
no tak to už je za pár, ale aby to nebylo jak píše Biluše, že ti ukradne za víc než má splatit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele ztratily se mi nějaký trika, boty na přehlídky, manželovy boty a svetr, jenže jak hodně oba cestujem pracovně, tak jsme si vždycky řekli, že jsme to nechali třá někde v hotelu nebo já na přehlídce, tam je chaos leccos se může ztratit...
Tak je možné, že něco z toho jste třá někde zapoměli...možná i všechno..a možná nic . Mě nevadí mít v baráku cizí lidi (mám tu běžně au-pair, děcka z gulaku, když děláme intenzivku tak nechávám lidem k dispozici kuchyň, aby si ohřáli oběd...), pohybují se tu naprosto volně. Ale ópérce zcela důvěřuju, gulakovým děckám taky a ostatní nepouštím do obýváku. Jednak skrz všechny doklady, šperky, peníze a podobně a za druhé tam zavírám psy. Ne všem důvěřuju natolik, že si myslím, že zvládnou Pumici a Orinu když ve rvačce dupnou na plyn.
Ale jak bych to řešila mít uklízečku to fakt nevím . Asi bych ji fakt vyhodila, půjčku bych vyřešila dodatečně nějakým papírem a hotovo. Našla bych nějakou, které můžeš opravdu důvěřovat. I když v dnešní době to asi bude problém
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:30
- Nahlásit
Alexa
[i]dyť sou to taky lidi
to ste řekla moc hesky pani )))
nicméně bysem asi to uspání zvážila aktuálně..si totiš furt kladu votásku jakou kavlitu života ten pes má..a to asi nemá ]
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
nicméně bysem asi to uspání zvážila aktuálně..si totiš furt kladu votásku jakou kavlitu života ten pes má..a to asi nemá
hele to je těžký, třá když píše, že je celkem v poho a i si hraje a nemá bolesti??? já nevím přes net se to těžko posoudí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
no taky si říkám co to je
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:32
- Nahlásit
Biluška
mě začala stará tessa asi před rokem ničit hračky, taky to nikdy nedělala, hrála ji to jo, ale nikdy je nezničila, možná je začínají bolet zuby-dásně....?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:34
- Nahlásit
na cvičáku běžně necháváme na stole věci fot´áky, telefony, peněženky prostě všechno a nikdy se nic neztratilo, ani když tam přicházejí nový lidi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:34
- Nahlásit
davidkova renata
nicméně bysem asi to uspání zvážila aktuálně..si totiš furt kladu votásku jakou kavlitu života ten pes má..a to asi nemá]
No včera jak ležela pod těma schodama a brečela tak už jsem málem startovala auto. Páč jsem myslela,že má něco zlomený, nejlépe tak páteř Ale není jí nic.
Ono je to fakt těžký, páč evidentně má radost ze života - dneska ráno chodila po zahradě s petflaškou, šelmyje běhaly za ní, chtěli jí to vzít, ona před nima uhýbala...normoš si hrála. A žere. Ráda a hodně . Na druhou stranu má bolesti, minimálně těch uší. Ovšem ty má už bůhvíkolik let, přijde mi, že svým způsobem je na to už zvyklá. Když ji to bolí moc tak to pořeším tramalem, nebo algifenem. Ale zhoršuje se to
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:48 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
dobry den, damy,
honem si musim uzit stranu 5555, nez to zadrasate
Biluška
myslim, ze to nejlip poznas sama, kdy uz to nepujde a prijdes mi jako clovek to stoji obouma nohama pevne na zemi a nebude psa zbytecne trapit
ta tva kuchyn je bozi, nerozkousala ti Roza cif kuli tomu, ze byla zavrena v te vesele koupelne? Treba ji to radostny prostredi nedela dobre na nervy, kdyz ji neco boli.
Kradouci uklizecky jsou desny, mne jeste vic vadi uklizecky, co si s sebou berou svy pezetka
edit - tak jsem tu stranku 5555 nestihla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:54
- Nahlásit
tak jim ty tresty asi daj doživotně
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:08
- Nahlásit
no tyvole, to co jako je??? kdo to teplo kurwa drží za těma hranicama???
teplota a srážky zejtra v poledne:
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:19
- Nahlásit
Tinta76
Hory? )))
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:20
- Nahlásit
Tinta76
Tak to mě pobavilo, moc pěkný a ten komentář úplně sedí .
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:26
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Darina1
no to jsou ale hajzly, co? ta přectava, že se (nejen) dederóni vesele vopalujou, mě pěkně irituje a to sem sem nedala teplotu z dnešního poledne ... pražský lebky tam maj červenou!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:37
- Nahlásit
Bré deň děcka.
zuskaadidaska
Ty blázne starý, než se jí zbavíš, vezme ti toho daleko víc a pak na tebe eště zavolá policajty, jak si jí napadla jako divá saň, když si se krs to kradení na ní nasrala.
Zaspala sem, normálně sem f půl na sedum zamáčkla budíka a už ho nepřetočila. Dyš sem se znova probudila, bylo uš devět. Tak sem si řekla, že teď už se neposeru a udělám si pěkné ráno. Takže sem dojela do kolbeny až teď. Ale su jakési mrtvé či co.
Jste velmi psavé, ženičky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:38
- Nahlásit
Gerda
Do kdy jste včera byla, pani?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 11:52
- Nahlásit
jbat
do dnes ))) Do dvou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:00
- Nahlásit
Tinta76
pražský lebky tam maj červenou
toš nevim ale my tu máme zimu jak f prdeli a zataženo navjeky
Gerda
máš émila..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:03
- Nahlásit
davidkova renata
buď kecáš, nebo březen nejni při smyslech, dyš se vám tam slíká do kraťasů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:07
- Nahlásit
Tinta76
buď kecáš, nebo březen nejni při smyslech
bé je správně březen byl zbaven svéprávnosti uš dávno tomu,ale nějak to někdo zapomněl napsat ,je tu tak hnusně,že budu muset urychleně poptávat tu zásilku drok na zimu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:07
- Nahlásit
Gerda
Ty vole. ))))
Tak tos měla spát aspoň do desíti...
|