Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5328 . 5329 . 5330 . 5331 . 5332 . 5333 . 5334 . 5335 . 5336 . 5337 . 5338 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:44
- Nahlásit

leyendaahojky pani!!!to je vsude,je to nesvar,kazdy radsi cumi nekam jinam,nez aby pomohl!!!!muj priklad,ze???radsi se nebudu hned po ranu rozcilovat,bo mi prdne cevka a vy me nikdo z zumpy vozit nebudete,jak skoro alexu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:44
- Nahlásit

nemethova5
a co dneska,v kolik tam budete???kde se sejdem,jen na chvilicku!!!
Jo tak přijedu ve 14hod. před hlavní bránu nemocnice tam jak jezdí sanitky, odstavím autyty a mužem na chvíli s pejskami zajít za nemocnici do parku tam u lékárny. Pokud to nemáš moc daleko a bydlíš tam okolo nemocnice. Jinak nechoď páč jsi pracující človíček a potřebuješ odpočinek a ne někde běhat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:46
- Nahlásit

Darina1prindu,vemu oba dva,neva????hele tam,kde je to velky parkoviste hned u lesoparku????no pracujici,jak se to vezme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:48
- Nahlásit

čus kreténi,su velmi nasrané

baico
atush
ted psal jiřík,f sobotu na 10,asi bé zase ringo..
bajková mám ject s tebou??esi jo tak jako dycky f půl přet barákem.
bonc
jednak gratuluju ke zbavení se koně a dvanak ste můj čék bo JAK JÁ NENÁVIDIM ZIMU!!!!!!!!!!!!!!!!
rozhodně sem chodte,béme sprostě nadávat společně jo?
leyenda
vcera pri odchodu ze skoly zmlatila skupina vyrostku dobryho kamarada me dcery, kluk je na tom blbe, holka v soku, nejhorsi na tom je, ze to videla spousta lidi, ale nikdo jim nepomohl, az je najdu a zmlatim tak se stehujeme

tak to je humáč! a bude se s tim něco dělat nebo je to jak u nás?!

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:51
- Nahlásit

nemethova5
prindu,vemu oba dva,neva????hele tam,kde je to velky parkoviste hned u lesoparku????
Určitě nevadí, vem oba. Tož to bude nádhera pídi psy a maxi k nim. Vy tmavý a mi býlí.
Dobře tam na parkovišti ve 14hod.

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:59
- Nahlásit

Gerda čaute pani! Jak to vidíš dneska s prochajdou? Jsem velmi nasratá na to blbé počasí zvažuji emigraci do teplých krajů

Biluška sova asik zabloudila

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:02
- Nahlásit

davidkova renata
bude se s tim něco dělat nebo je to jak u nás
nevim, byli jsme na policii (je to od mista cinu pres ulici!!!), policajti se tvarili sice soucitne, ale hned rekli, ze to bude tezky, holka a kluk by je museli identifikovat, pokud je najdou a stejnak je asi nezavrou, pac jim bude malo let. V kazdym pripade tam maji podane od nas a od rodicu toho kluka trestni oznameni, popis pachatelu a svedeckou vypoved nejakych dalsich deti a jedne stare pani. Holky maji zakaz vylezt ze vrat skoly, dokud pro ne neprijdu. Aninka zustala doma a breci a breci, kluk je v nemocnici, otres mozku, zlomena zebra

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:03
- Nahlásit

nemethova5
Ještě prosím tě dej sem telefon, kdyby náhodou něco. Můj je 777 15 16 93 jo a nesmí pršet. Jinak klidně i pod mrakem jen ať nechčije.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:06
- Nahlásit

davidkova renata
ted psal jiřík,f sobotu na 10
Mě psal taky. Se mnou nepočítej,protože v sobotu sklízíme burgán a jako vystudovanej zemědělec se toho musím zúčastnit. Lépe řečen se toho musí aktivně zúčastnit hlavně zelenina, protože má jako naše jediný auto kouli na vozejk.
Alexa
nejvyšší čas začít se poohlížet po něčem jinym
Šak už taky tak činím. Pomalu se rozhlížím, na pár inzerátů jsme už odpověděla, tak uvidím.

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:07
- Nahlásit

davidkova renata
JO JO! Nadávání za zimu je můj oblíbenej sport, kterej díky počasí na polohorách v kruškách trvá obvykle většinu roku Vůbec nevim jak mě mohlo napadnou se odstěhovat do místa, který je 650m vysoko, fičí to tam absolutně strašně a ještě se celou zimu nesmí solit, bo nedaleko máme přehradu s pitnou vodou. Strašně fajn pocit, když se člověk vrací v zimě v 8 večer, chumelenice a přede mnou místo silnice - čistej neporušenej sníh, kterym já se musim vydrápat na 3km dlouhej kopec. Zatim jsem to vždycky vyjela, ale řetězy umim nasazovat dobře!! A venčení? Zapoměň, nebo si vem lyže!! V metru sněhu prostě neprojdeš!!

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:12
- Nahlásit

nemethova5
v kostce - měla jsem koníka-sporťáka v hodnotě 90tis, taková koňská malina, chtěla ho prodat, než prodala nevyléčitelně onemocněl (onemocnění kosti), takže mu hledala někoho kdo si ho bude ochotnej vzít zadarmo a léčit ho. No a včera našla. Takže štěstí v neštěstí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:23
- Nahlásit

Darina1jeeee,kraaaaasne,ted jsem byla pres pulhodky venku,oba dva silenci litali,jo foun mam,ti brnknu pani,ma byt sic epod mrakem,ale prset nema,takze jsme domluvene,jo???uz se tesim,beru sebou fotak!!!!!a pak to tu dam fotky,at ostatni z toho taky neco maji,ne???
boncnooo,tak to je mazec teda,jak u psu,hele,tak to fakt velka gratulace a mela jste teda joooo stesti.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:25
- Nahlásit

Darina1jo a muj foun 603 456 409!!!!!to budou ti ctyri jak blekenvajd,ze?????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:25
- Nahlásit

čau,tak mi přivezli práci a asi se zbláznili

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:26
- Nahlásit

nemethova5
prset nema,takze jsme domluvene,jo???uz se tesim,beru sebou fotak!!!!!a pak to tu dam fotky,at ostatni z toho taky neco maji,ne???
Tak jo domluveno ve 14hod. na smluveném rande, foťák určitě vem bo to bude junda. Havířov taky hlásí docela pěkně jen to sluníčko je pod mrakem jak v nějaké mlze, ale to je v pohodě.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:27
- Nahlásit

Darina1nemethova5
tu je taky divně, ale vypadá, že to je nějaký opar pršet by nemuselo

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:28
- Nahlásit

nemethova5
to budou ti ctyri jak blekenvajd,ze?????
Já jak potkáváme takové černé nunynky tak vždy hlásím, že budeme dělat Dalmatinky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:28
- Nahlásit

brezen2008hodne prace,hodne,tak to bud rada,ne??? Darina1takze budu na velkem parkingu,co je dole u spitlu,kousek od lesoparku,me neprehlidnes,me urco ne,jj,fotak beru,este baterky si musim koupit,at neudelam naky fopa!!!
bonchele a kde v krusnych horach???ja jsem bydlela v rotave,kousek od kraslic,muj tata tam ma jeste sestru,ta bydli v rotave na skelnem vrchu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:29
- Nahlásit

Dobré ráno všem přeji

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:29
- Nahlásit

makrel
že to je nějaký opar pršet by nemuselo
Jojo i tady je to takhle, ale to je v pořádku jen nesmí chcat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:31
- Nahlásit

makrelopar mam ja na drzce!ale jo tu slunickuje sviticko,sic eje zima,ale mi to neva,
Darina1tak jedine,ze by ti tvoji belacci vlezly hajovy na zada,nebo aminovy,jsem se jako dnes nasmala,je tu stene spice,ale to malilinkaty,celej belouckej a chtel se vozit na hajanovym ocasku jak budulinek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:46
- Nahlásit

nemethova5
ale to malilinkaty,celej belouckej a chtel se vozit na hajanovym ocasku jak budulinek.
Chudák malej Hajánek, počky jak tě sprdnu, že to dovolíš takový při cmrdi aby si dovolovaly nad tak krásným pánem psem. Tož to ne, to ti nedovolím.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:52
- Nahlásit

Darina1hele,ale hajanoj se to libilo,drzel a on by ho aji povozil,vsak jo muzete me pani sprdnout,jak se potkame,hned se startu!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:54
- Nahlásit

leyenda
tak to je síla to už je skoro jak v čr
makrel
loni mi zamrzla klimatizace naštěstí po půl hodině zas odmrzla.
všem dobré ráno, ven se psy nejdu nepřivolám je, nemůžu vůbec mluvit.
nesmím zapomenout na knihovnu dnes.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:57
- Nahlásit

davídkovámáš mejla,ale fotku siprosím doplŇ sama,bo já to neumím

heled ten právník Lukeše je dobrej,.sice je to blbý co se stalo,ale je dobrej,ale nemá to jednoduchý takového člověka obhajovat

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:00
- Nahlásit

dífčky, plosíím. Dám těm pesanům ten rakytníkovej sirupek???? Musíím do lékošky, tak abych vjéděla kolik ho koupit. Taky mi nábízeli ibiškovej sirupek. Tak vaše názory a rady

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:01
- Nahlásit

malinka
klidně jim ho dej. proč ne. ))) já dávám ibiškovej, ale čokleti moc nechutná

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:03
- Nahlásit

Ahoj teda vy čmářete

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:04
- Nahlásit

Bré jitro, mám zas náladu pod psa. Maryje vás zdraví z práce, zejména ympakta, aby dnes zvládl svůj smutný úkol.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:05
- Nahlásit

Gerda
dobré ráno, náladu sdílím. Pes zechcal celej byt, všechny koberce, pelechy, kenelku, mužovi postel. Teď spinká na dece a vypadá spokojeně.

<< 1 ... 5328 . 5329 . 5330 . 5331 . 5332 . 5333 . 5334 . 5335 . 5336 . 5337 . 5338 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání