| Autor |
Zpráva |
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:12
- Nahlásit
kejtlin
No, bohužel mi to tady kalí jedna kolegyně s kterou sedím v kancliku, dostala k sobě zapisovatelku a nechutně se nad ní z titulu "vyšší funkce" povyšuje. Je mi z ní na blití. Takže v poslední době nedělám nic jinýho než že přemýšlím, jak jí to vrátim, protože sama je blbá až to tříská dveřma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:12
- Nahlásit
Taky mě to dneska nebaví.Sem nemocná, bolí mě celej člověk, chci si zalízt zpátky do postýlky A nemůžu, jednak je tam celá saň a za druhé pořád zvoní oba telefony Se proti mě fšichni spikli a furt mi něgdo volá a něco řeší
Za trest půjdu dělat faktury a fšem naúčtuju děsně moc peněz . To mi dycky trošku zvedne náladu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:17
- Nahlásit
Dobré jitro, dámy.
Já makala do 4 do rána a už zase makám. Takže žádný stěžování a šup na to. Neflákat se!!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:27
- Nahlásit
Biluška
Za trest půjdu dělat faktury a fšem naúčtuju děsně moc peněz
faktury už sem udělala a o děsně moc penězích se nedá mluvit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:29
- Nahlásit
DObré ráno všem, spala jsem dvje hodiny a víc ani ťuk, pan domácí přitáhl ve tři domů a dělal takovej randál, že jsem po něm švihla dřevěnej kartáč na vlasy a vysklila dveře od ložnice.
SKlář říkal, že to bude za pjéťo. Já to ale platit nebudu!!!
Btw - mám tady kolegyňku, co je dost podobná PetřeK, poslouchá Rááááámštajn a podobný děsy a nosí glády. Je jí asi čtyřicet dva. Je výborná. Nemaj psa, ale maj krajty, gekončíky, štířici, potkanku, myši... prostě taky blázen.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:33
- Nahlásit
jbat
SKlář říkal, že to bude za pjéťo.
Máte tam nějaký drahý skláře. Já včil nechala zasklívat čtyři okení tabule za 1200,-
gabifi
faktury už sem udělala a o děsně moc penězích se nedá mluvit
Já jim to vynásobím bulharskou konstantou a udělám z toho děsně moc peněz
Mimochodem, zabiju fšechny šelmyje Zejména štěňata Našly si novou zábavu, stojí každá z jedné strany kozy a děsně na ni ječí. Nevím proč to dělají, nevím co tím chtějí dosáhnout. Koza je má na háku, leží a žere. Je to vytáčí ještě víc. Samozřejmě, že když tam naběhnu s traverzou tak zmlknou a předstírají, že trénují tunýlky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:36
- Nahlásit
Biluška
no říkal 300 matryjál + práce + cesta.
je to moc jo?
no tak to já najdu jinýho teda! anebo ne, já to stejně cvakat nebudu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:38
- Nahlásit
Biluška
jbat
ve dveřích není čirý sklo, takový to vzorkovaný je dražší
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:42
- Nahlásit
kejtlin
Jj, je to takový to drsný.
Hlavně, že jsem si nerozbila kartáč na vlasy, páč je to můj oblíbenej. To bych ho asi zabila úplně do mrtva.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:43
- Nahlásit
Nafdar lidiové to je ale hnusně dneska že
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:53
- Nahlásit
jbat
Hlavně, že jsem si nerozbila kartáč na vlasy, páč je to můj oblíbenej. To bych ho asi zabila úplně do mrtva.
zabij ho i tak, samečci si beztak nic jiného nezaslouží Davídková ti poskytne alibi, že ste měli lesbický seks a já uklidím a zkrmím mrtvolu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
NAZDAR MARODÍÍÍÍÍ
no já bych teda dneska rači pracovala nmež za hoďku jela k zubaři, kerej mi bude brousit zup na můstek
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:58
- Nahlásit
koukám jak jim dává z Vítkova velké tresty,jak zapálily ten dům...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:58
- Nahlásit
čus fšichni!
jsem nehorázně nasraná!!!!! ztratili se mi z peněženky dva litry!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:00
- Nahlásit
brezen2008
a kde koukáš?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:01
- Nahlásit
Alexa
Ajajajajaj, tak to vám, pani, nezávidim
zuzanarosakova
A kdo ti je sebral?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:02
- Nahlásit
jbat
SKlář říkal, že to bude za pjéťo
hele a má to cenu zasklívat???
Biluška
Davídková ti poskytne alibi, že ste měli lesbický seks
jistě,sem tim uš známá,poskytuju ho každýmu gdo potřebuje )))
zuzanarosakova
ztratili se mi z peněženky dva litry!!!!
gdo je vzal???
Alexa
kerej mi bude brousit zup na můstek
litylitylitylity
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:03
- Nahlásit
Biluška
Kašlu na ně, je mu tak blbě, že možná zkape sám. a essi dojdu dom a bude tam nablito nebo něco podobného, tak budu velmi nepříjemná!!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
davidkova renata
myslim, že uklízečka nebo teda jsem si na 90% jistá, ale nemám jak jí to dokázat! Je to hroznej magor, už má těch excesů na kontě víc, to nás mělo hned trknout, když nám jí doporučil její psychiatr!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
na čt24
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:10
- Nahlásit
brezen2008
jo už to sleduju, ale ještě nebyly vřčený tresty definitivně, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:12
- Nahlásit
Alexa
lity lity lity moc pani. Asi bych radši skočila z mostu než si nechala dělat od zubáka takový věci
zuzanarosakova
ztratili se mi z peněženky dva litry!!!!
na koho máš podezření? Ono nakonec je to jedno, drž se výše popsaného postupu . S Davídkovou spíš a mě volej kam mám jet pro maso
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:14 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
davidkova renata
gratulejšn k pjetitisícépjetistépadesátépáté stránce
zuzanarosakova
ztratili se mi z peněženky dva litry!!!
též bych byla nasraná, ale naštěstí mě to nehrozí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
myslim, že uklízečka nebo teda jsem si na 90% jistá, ale nemám jak jí to dokázat! Je to hroznej magor, už má těch excesů na kontě víc, to nás mělo hned trknout, když nám jí doporučil její psychiatr!
Asi bych nedokázala mít v baráku někoho, komu nebudu 100% důvěřovat. By mi stačilo už jenom to podezření na to, abych ji vyhodila.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:15
- Nahlásit
brezen2008
je to ftipný, jak ten cizinec čte ten přepis těch odposlechů. "pitcho"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
myslim, že uklízečka nebo teda jsem si na 90% jistá, ale nemám jak jí to dokázat! Je to hroznej magor,
hmm taky to nemáš lehký uklízečka je aspoň cizí takhle byl jednou strejc někde u známejch na oslavě či co a tak u nich se mu ztratil litr z peněženky, tak takový známý bych chtěla mít
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:17
- Nahlásit
Biluška
By mi stačilo už jenom to podezření na to, abych ji vyhodila.
jo, jenže můj nepříčetnej manžel ji dal dost vysokou půjčku, kterou si vybrečela a samozrejmě bez papíru, takže jí ted nechcem vyhodit dokud to nesplatí je to ale ne hovno
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
když nám jí doporučil její psychiatr!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:19
- Nahlásit
kejtlin
byl jednou strejc někde u známejch na oslavě či co a tak u nich se mu ztratil litr z peněženky, tak takový známý bych chtěla mít
no kolikrát se na přehlídce někomu třeba ztratil telefon a byli jsme tam jen holky, co se známe a nikdo cizí. dneska člověk nemůže věřit nikomu fakt
|
Tinta76
|
# Zasláno: 5 Říj 2010 10:19
- Nahlásit
kejtlin
takhle byl jednou strejc někde u známejch na oslavě či co a tak u nich se mu ztratil litr z peněženky, tak takový známý bych chtěla mít
no a manžovi loni se na obdobný akci se samejma známejma ztratila celá taška včetně peněženky dokladů a klíčů vod baráku (+ vošmajdaný starý sandále a vopocený triko )
|