Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5310 . 5311 . 5312 . 5313 . 5314 . 5315 . 5316 . 5317 . 5318 . 5319 . 5320 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 20:50
- Nahlásit

Biluškaje to na dogu,dneska mi ji ukazovala jedna na cvicaku,nevim co to ,neznam,jenom se pidim,potrebuju pro amina,ne hackovana neni. jinak mi ukazovala,ze to jde slozit jako tasku,vypadala bytelne,ale co to udela s aminem fakt nevim.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 20:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Ty tlapičky!!!! Chci je taky.
Kup barvu a namaluj si je

kejtlin
si založ další živnost
Furt říkám, že od té doby co mám barák jsem jak Ferda mravenec - práce všeho druhu

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 20:53
- Nahlásit

nemethova5
jinak mi ukazovala,ze to jde slozit jako tasku,vypadala bytelne,ale co to udela s aminem fakt nevim.
Taková ta látková? T-camp? URL

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 20:54
- Nahlásit

Biluškato neni latkova,je to kovova,tu jsem puvodne chtela,ale pochybuju,ze by ji amin nerozebral zubama,kdyz furt ty deky likviduje!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 20:58
- Nahlásit

nemethova5
to neni latkova,je to kovova,
Tak máš bojový úkol zjistit co je to zač, to mě fakt zajímá. Hlavně teda jestli je to bytelný, aby mi psi zase neprošli skrz jako Orina.

ale pochybuju,ze by ji amin nerozebral zubama,kdyz furt ty deky likviduje!
Jestli myslíš ten látkový domeček, tak ten by rozebral 100% . Znám papilona, který to rozebral . To je fakt jenom na psy, kteří tam chtějí být

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:01
- Nahlásit

Biluškave stredu ju odchytim na cvicaku a zeptam se ji,ze to kupovala u barona,nevim jestli je bytelna,dala za ni tri litry tak doufam,ze za ty prachy bytelna bude,aby si amin nehral na houdiniho!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:06
- Nahlásit

Biluška
koukala jsem ke koliím, kofi je fakt krásnej a hodně zhubnul vid´?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:13
- Nahlásit

tak holky si koušou nohy hned po jídlu a jou v jednoumpelechu,dasty kouká taky,ale na páníčka jak jí hranolky a jenda kouká na basket a já na hoke j,kterej skončil blbě a poslouchám monms tajkin a landu a s

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:13
- Nahlásit

kejtlin
koukala jsem ke koliím, kofi je fakt krásnej a hodně zhubnul vid´?
Jo, už tři kila. Víc už ho hubnout nebudu, teď je akorát a chodí mnohem líp . A pro kanysku je jak zrozený . Máš ho vidět jak ho vytáhnu z auta před domovem důchodců. On se rozhlídne, zjistí kde je a letí jak drak dovnitř . Vždycky se sápe klientům na klín a je hrozně uražený když ho někdo odmítne. Fakt doslova uražený

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:22
- Nahlásit

Biluše, ty šílenče jeden! )))) Kuchyň je přííííšerná ))))A koupelna taky ))) Si blázen starý veselý! )))

nemethova5
nevim jestli je bytelna,dala za ni tri litry tak doufam,ze za ty prachy bytelna bude
Na blůčku je holčina s čsv čupkou, co jí touhle klecí prošla do pár minut. A holku klec stála štyry litry. Mařeny klec stála dvojku, ale je látková. A Nanánek by se do ní taky v poho vešla, možná by se tam našťouchaly čupky objě. Když tam ten čokl chtít bejt nebude, podaří se mu to poničit, kor když je to skládací. Taky je jasný, že ho tam nemůžeš jen tak šoupnout a jít pryč. Musíš ho tam navyknout, aby si to oblíbil a nepokládal za nutný to zničit...jesi to de...vycházim jen z toho, že mařka neničí, dyš em jí řekla, že je to její domek a ten si zničit nesmí...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:23
- Nahlásit

Biluška
mi přijde taky akorát, aled podle fotky to nepoznám, má hodně chlupů. šeltky sou snad skoro všechny na kanysku zrozený, nebo možná si vc mládí málo užil nazlení, jako moje sinda tý je jedno, kdo ji hladí, hlavně že i někdo hladí, nebo češe nebo fénuje, prostě cokoliv. když shodila těch 14 kg když ke mě přišla, tak chodila taky mnohem líp ale už jí bude 13 let a chodí pomaleji, artrózu nemá, ale nadváhu odnesla prošlapy. zánět šlach už odeznívá po metacamu i lítá doslova s ovčákama, samo jim nestačí, ale nadbíhá si je, ráno otevřu dveře a vyběhne ven na procházky ted´ nechodí, má být zatím v klidu

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:24
- Nahlásit

Gerda
Biluše, ty šílenče jeden! )))) Kuchyň je přííííšerná ))))A koupelna taky ))) Si blázen starý veselý!
Zajisté jsi chtěla říct, že kuchyň je nádherná a koupelna přenádherná, že?

Jdu se svalit, mám rýmičku a dost mě to vyčerpává Asi se měním na samečka. Holky pomoc

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:27
- Nahlásit

já musim vyžehlit posranou uniformu do posraný práce a cítím se dost nemocně, vezmu paraleny než půjdu spát

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:27
- Nahlásit

zdaréc blpky!

Toš sme spjet s vejletu, byli sme v hradci navštívit bajšina bráchu. Hradec je pjekné město. Bajšibrácha se menuje Bronco alias Bárt, říkají mu Běsík. Má za Hradcem krásnou starou chalupu a v Hradci velký byt, je to velmi dobrý příbuzný, jeho panička peče výbornou kuřecí roládu a tvarohový koláč a vaří kafé davidof! Budeme tam jezdit častěji. Zjistili jsme, že bajša je velmi hodné, něžné, klidné, mírné a poslušné štěně - rozhodně v porovnání s Děsíkem Bjesíkem. Je o pjet kilo větší než ona a pamlsky zásadně bere i s prstama Vraždili se strašně usilovně, aš oba padali vyčerpáním a museli být rozsazeni na opačné konce třídy.
Cestou tam nás nigdo neprudil krs náhubek, jelikoš sme byli sami f kupé. Cestou spjet byl vlak narván a jak sme průvodce dali lístek za psa, toš si fšimla, že bajša spí pod sedadlem, a začla prudit. I nasadila sem bajši na dršku zcela neúčinný fčera uštrikovaný bazmek z rozstříhaných punčocháčů a byl klit. Bajša spala dál a bylo jí to fuk. Je to velmi dobrý pes.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:29
- Nahlásit

Gerdahm,tak z toho asi nic nebude,se ji pozeptam ve stredu,nedam tolik penez za nakou klec,kterou projde,kdyz je to o nicem,to rovnou ty prachy muzu vyhodit,takze nic.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:36
- Nahlásit

Ahoj, jdu si postěžovat, Pikslík si hnul se zádama, dokonce jsme byli na veterině, páč jsem se až bála, že má torzo vypadal fakt na humření

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:38
- Nahlásit

kejtlin
já musim vyžehlit posranou uniformu do posraný práce
vidím, že jsi plná nadšení. Já jsem na tom podobně, ale bez uniformy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:39
- Nahlásit

Pavliii
seš jak moje teta, torzo je socha, piksla mohla mít jen torzi. snad bude brzo ok, nech ji v klidu, žádný velký venčení ani sport, moje jedna fena na to trpí

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:40
- Nahlásit

kejtlin
tak ještě by mohla říkat korzo, to je v lázních, ne?

Pavliii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:41
- Nahlásit

kejtlin
tady v žumpje je to vodjakživa torzo))

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:42
- Nahlásit

kejtlin
Sindinka moje zlatá oblíbená, tvůj můj nejmilejší pes, hned pak sou lilije Podrb za mě pacientka.

Biluška
Máš to opravdu velmi veselé, ty blázne starý )))))

Baysha
Je to velmi dobrý pes.
Máte recht pani, je to velmi dobrý pes, jenom vám asi tim stálym vražděnim začnou docházet štěňátka, ne? )))

Pavliii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:44
- Nahlásit

kejtlin
a ona na to právě taky trpí, ale nikdy to nebylo tak moc

Baysha
Člen
- Nahlásit

Gerda
pani proč myslíte že jezdíme aš do hradce???

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Gerda
sindince musím píchnout injekci, ale podrbu ji i za tebe

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:46
- Nahlásit

Pavliii
možná bys ji měla oblíkat do tohodle počasí aspoň dečku přes záda

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:47
- Nahlásit

Pavliii
Pikslík si hnul se zádama
chůďátko malý plesnivý, a co teď? Už lepčejší? A co dělala blpka?

Pavliii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:57 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit

kejtlin Gerda
asi jenom blbje skočila z auta a právěže jsme tenhle víkend jenom procházkovaly, páč jsme sundavali tapety v našem novym bejváku (takže jedinej, kdo má nárok bejt na umření jsem já )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 22:02
- Nahlásit

Pavliiino,to mel hajan taky,blbe skocil na obrane a byl celkove takovej srazenej,jak by ho bolelo bricho,nemohl ani chodit,spravil to movalis a klid na luzku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 22:22
- Nahlásit

sem málem zdechla na šok, když vyjdu z obýváku tak nademnou je půda která je zatlučen á prknama-vedou k ní dveře padací, který jsou u stropu, sem vyšla a ty dveře spadly, chybělo tak 10cm aby mě spadly na hlavu, nikdy nespadly tak nevim co se zase děje s těma duchama u nás doma

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 22:27
- Nahlásit

kejtlinjezis!u vas koukam taky strasi,nestaci,ze biluse tam ma nejakyho ducha,jeste ty s tim zacinej!

<< 1 ... 5310 . 5311 . 5312 . 5313 . 5314 . 5315 . 5316 . 5317 . 5318 . 5319 . 5320 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání