Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5310 . 5311 . 5312 . 5313 . 5314 . 5315 . 5316 . 5317 . 5318 . 5319 . 5320 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:12
- Nahlásit

davidkova renata
myslíš na bajkoségru taky???
)))) přeeeesně ))))

myslim,že to byly bylinky,vedle halekal bambi z plných plic))))
ty vado, jak to můžou přežít takovou nálož denně?????

a prej pojedem do Tábora jo?????
s půlkou žumpy, je to tak

pe3ce
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:13
- Nahlásit

davidkova renata
du na pótra,zas usnu přet rozuzlenim jak posledně
chceš taky poslat dývo?

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:14
- Nahlásit

http://www.rajteddiku.cz/news/miniprasatka/ mají volné gdo chce?Proč mi nejedou vložit fotky nevím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:15
- Nahlásit

Gerda
půlkou žumpy, je to tak

tak proto von chtěl ten novej plot!!!
pe3ce
chceš taky poslat dývo?
ani ne bo mi je fuk essi usnu u dýfka nebo u telky

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:16
- Nahlásit

Velevážené přítelkyně,
dovolte abych vám představila nový ohoz Biluškokoupelny v Biluščím Psím Vodním Domě

Essi se vám to nelíbí tak si trhněte protézkou páč mě se to líbí moc . Aj moje pubertální dítě pravilo, že je to "dost hustý"

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:16
- Nahlásit

Vlčáčková
nepohrdám a nedrškuju
davidkova renata
hele kotě to že neznám pletenej svetr byl ftip-možná jen blbje vypadám a to že bych byla těhotná s bambim tak blbje zas za a)nevypadám a za b)to je pravděpodobnější, že začnou prasata a krávy lítat do zamrzlýho pekla.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:17
- Nahlásit

pe3ce
ne, to ne )) ale u toho freťáka bych se bála. I naše fretka se Trixovi zakousne do huby, nebo do obočí a je řevu... osobně fretky lidem moc nedoporučuju. Sežere to víc času než pes, ze začátku, prostě se to nesmí zanedbat, nebo pak skončí v kleci, protože hryznutí od fretky není legrace, osobně taky mám pár jizev. A sice je to pak mazlík, kterej většinu dne prospí, když se ti to povede, ale je to fakt práce. Žije prakticky dlouho jako pes, celej byt musíš mít zabezpečenej, aby nezaběhla nikam, psy opravdu vychovaný, aby si navzájem neublížili...

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:19
- Nahlásit

BiluškaPaní vy ste číkovná,jaképak to máte období?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:19
- Nahlásit

Biluška
mě se to líbí moc, fakt, se možná nechám inspirovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:20
- Nahlásit

Gerda
dovolte abych vám představila nový ohoz Biluškokoupelny v Biluščím Psím Vodním Domě
aha..tak uš vim naco sme chtěli toho vymítače!!
kejtlin
to že bych byla těhotná s bambim tak blbje zas za a)nevypadám a za b)to je pravděpodobnější, že začnou prasata a krávy lítat do zamrzlýho pekla.
hele nigdy neřikej nigdy)))))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:22
- Nahlásit

Biluška
mi se to líbí velmi, já osobně bych akurát zvolila trochu jiný odstíny, páč konkrétně s tyrkysovou a filajovou mám ňáký osobní problém, nicméně tento problém je pouze můj a nikoliv tvůj fakt dost hustý

pe3ce
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:22
- Nahlásit

Maky a Trix
si mě na to tak navnadila, to mi nedělej, už vidím jak si tu ňuchňáme fretčí mimino. Psiska jsou zvyklí s kocourem, s králindou taky byli....s tím myslím problém nebude, toš probjehne rodinná porada....asik. No už stejně študýruju tu půůůůůdu
Biluška
kráááásně barevný paní, jako na kolotočích

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:24
- Nahlásit

pe3ce
jj, na půdě maj hezký. Jinak ceny fretek jsou vyhnaný zbytečně vysoko, je to takový trendy zvíře. Nesnáším tyhle trendy. a nezapomeň, do puberty se vybavit pracovními rukavice po lokte a rybářskými holinami po pás

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:25
- Nahlásit

davidkova renata
hele nigdy neřikej nigdy)))))))

f tohle případě to s klidem říct můžu
zavřelka
jakou potřebuju velikost, asi nejmenší 24 a 26cm, kdyžtak bych si to upravila, byla bys moc hodná, kdybys mi něco poslala
ach jo, proč neumím šít

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:25
- Nahlásit

Biluškato je mooooocinky pekny a jak to ladi,pani vy jste se minula povolanim,z vas by mel byt prinejmensim fan gogh!!!!
davidkova renatacus kam to jedes za duchodcama???uz si jedes zamluvit misto dopredu????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:26
- Nahlásit

kejtlin
proč neumím šít
páč ti to vlčáčková blbje vysvětlila,ale můžeš skusit složit tu bombu.-))))))

pe3ce
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:27
- Nahlásit

Maky a Trix
no já se tam jen inpspicíruju.....bych kdyš uš chtěla vod miminka. Fretka je trendy? to sou mi vjeci, tak to by byla u nás jediná trenďácky pravá vjec.

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:27
- Nahlásit

kejtlin
na šití nejni nic těžkýho, teda nemyslím ňáký supr modely, ale takový to spíchnout dva hadry k sobě, to dokáže každej, nesmíš se toho akorát bát, fakt na tom nic není

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:28
- Nahlásit

HOLKY JSOU VE FINÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLE V BASKETBALU )))))))))))))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:29
- Nahlásit

pe3ce
jo, je trendy, protože lidi si myslej, že je to skvělej doplněk, kterej nepotřebuje žádnej čas. Až když zjistěj, že ho potřebuje a dost nutně, nebo je agresivní, tak je pouštěj v lese a strkaj do outulků, Je to jak s čoklama. může si ho koupit každej.

danajasa
Člen
- Nahlásit

Nechcu vám brát iluze,ale brácha má leguány a to sou fakt agresívní beštye kopou koušou škrábou,já je měla krmit po dobu práznin a ta kurva po mě vytartila tak sem ho flákla miskou a měl místo tech vostnů ne hlavě pěšinku pak eště syčel a NETIKAL tik mám v oku z něho akorát já.

Baysha
Člen
- Nahlásit

pe3ce
ňáko se mi zdá, že fretka uš není tak trendy jak bejvala, fčil sou vidět spíš jorkšíři...

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Biluška
Ty brďo!!!!

ostatní
Vidíte? To máte z toho, že se nemodlíte! Kam se hrabu s pletením.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:32
- Nahlásit

davidkova renata
Neprovokuj, nebo sem přidám pro kejtlin návod, jak šít!!!!!!!!!!!! Aspoň na půl strany.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:32
- Nahlásit

danajasa
jaképak to máte období?
Pikasovské přece Jsem se inspirovala v Robinovi Druhém. Jak jim Dodó daroval ten obraz s tím ostnatým drátem . Ten drát jsem teda vynechala, páč žádný nemám. Akorát ostnáč co mám na památku po Ovečce a ten by mi tam zrezavěl. Zítra budu malovat pokojík mladšího díťata tak ho možná použiju

davidkova renata
aha..tak uš vim naco sme chtěli toho vymítače!!
Umí vímýtač malovat? Essi ne tak bude uklízet, každopádně ho pošli

Děkuju fšem, kterým se to líbí
Mášenek byl napřed dost zaražený a ptal se essi chci slyšet pravdu, nebo nějakou milosrdnou leš. Sem mu ledovým hlasem oznámila, že je ještě v podmínce za to jak minulý týden nevyvenčil psy tak začal honem tvrdit, že se mu to moc líbí Že prý až tuhle stěnu jednou vyhrabou archeologové tak se z toho poeají

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:34
- Nahlásit

Biluška
Udělej něco, sím tě, s tím fádně bílým bojlerem!!! Ať taky zapadne a necítí se frustrován svojí jinakostí. Nebo budeš časem hledat psychologa bojlerů.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

Nechcu vám brát iluze,ale brácha má leguány a to sou fakt agresívní beštye kopou koušou škrábou,já je měla krmit po dobu práznin a ta kurva po mě vytartila tak sem ho flákla miskou a měl místo tech vostnů ne hlavě pěšinku pak eště syčel a NETIKAL tik mám v oku z něho akorát já.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

davídková renata
myslim, že bombu bych složila snáz
Baysha
vod tý doby co sem si prošila ukazováček nemám jaksi důvěru v šicí stroj a byl to elektrickej šicí stroj a bolelo to moc

Biluška
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
Vlčáčkovou a ten její spolek upozorňuju, že forum Nejlepčí hospodyňka je vedle

Udělej něco, sím tě, s tím fádně bílým bojlerem!!!
No jo. On už stejně mele z posledního, od té doby co ho štarnovák Tim sundal a pokousal je nějaký nemocný. Příští bojler koupím zaručeně strakatý

pe3ce
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:35 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit

Vlčáčková
nebo sem přidám pro kejtlin návod, jak šít!
a tak proč néé? Nastanou dlouhé zimní večery tak můžem i drát peří.
Davítkové sem dej návod, jak neusnout u tv rači.

<< 1 ... 5310 . 5311 . 5312 . 5313 . 5314 . 5315 . 5316 . 5317 . 5318 . 5319 . 5320 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání