Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5310 . 5311 . 5312 . 5313 . 5314 . 5315 . 5316 . 5317 . 5318 . 5319 . 5320 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:36
- Nahlásit

leyenda
jo, však příště nepůjdu

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:55
- Nahlásit

Gerda
no, zavolala jsem prave mamce, aby mi nasla v telefonim seznamu cislo nejake odtahove sluzby, prekerka byla, ze jsem zrovna jela od jejiho brachy, ktery mi menil brzdove desticky, ale to jsem ji nerekla, ona to cislo stejnak nenasla, jak byla rozcilena, ale mezitim jsem zacala zpusobovat dopravni problem, takze mi nejaky hodny pan cislo dal a ja sla pjesky k mamce, protoze jsem usoudila, ze me do taxiku nebo MHD v te sestave nevemou, jsem aspon mela v aute kocarek, nastesti

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:12
- Nahlásit

žumpo, je mi nějak smutno a divně i se rozmýšlím, jestli mám ject zejtra na cvičák...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:15
- Nahlásit

danajasaty vo.e,to musi byt s nema sranda!!!ja jsem taky s takovyma delala,vecne byla bzunda!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:17
- Nahlásit

kejtlinco mas depku????ja zejtra s aminem na chvilku jdu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:18
- Nahlásit

nemethova5
depku mám už 10 let na ni beru léky, je to jiný než depka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:40
- Nahlásit

kejtlintak co je zasejc???ja na depku ani nemam cas,kdyz splacim pujcky a furt neco,mam co delat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:44
- Nahlásit

no nic zumpo,jdu chrapat a vypinam ten kram,at necumim rano na cvicaku suva z nudli,tak dobrou noc vsem!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 23:45
- Nahlásit

nemethova5
kejtlintak co je zasejc???ja na depku ani nemam cas,kdyz splacim pujcky a furt neco,mam co delat.

nevim, všechno mě sere, něco jako stav před pásofcem doufám, že se mi zas neudělá.
sem si vpomněla na příběh ze života, už je to několik let ale pamatuju si to jako kdyby to bylo včera, přišli jsme s partou do takový knajpy, odhaduju tak 3 cenová a kamarádka pořád, že má hlad, tak její přítel se šel zeptat jestli nemaj něco k jídlu, barman začal jmenovat tlačenku, utopence apod a kamarádka, že by radši něco teplýho, tak ten se šel zeptat jestli nemaj něco teplýho a barman odpověděl jo kuchaře proč jsem si na to vzpomněla ted´ nevim

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 07:01
- Nahlásit

vstávat, je třeba šít, pléct a háčkovat!!!

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 07:17
- Nahlásit

Vlčáčková
My tam občas hrajeme s orchestrem
Paní, Vy hrajete nebo zpíváte? Když hrajete, tak na co?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 07:48
- Nahlásit

dobré ráno všem
včera mi ukrajinka vzala včecky kytky a dala před byt stím,že tam nemaj co dělat a že to nebude po mě furt uklízet,sem jí slušně řekla,co uklízet? maj pod tím mističky,je okolo vyhrabaná hlína nebo vyteklá voda? nic na to neřekla,jenom prohodila,na což jsem radši nereagovala:
- stačí že jsou tady ty čoklové,chudáci psi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 07:49
- Nahlásit

gabifi
a co vařit?
to bych přijala já

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 07:54
- Nahlásit

Fstávat a makat. Bože, to zase byla noc Přijeďte mi postavit kotce, už nechci spát v posteli s patnácti čoklama

Mimochodem, Rozárka se za včerejší noc dvakrát poblila, čtyřikrát posrala (měla průjem, hodně velký) a čtyřikrát počůrala. Čůrá jako chlap s prostatou. Co to znamená u fenky? Může fena mít zvětšenou prostatu? Róza každopádně asi má i gdyž žádnou nemá
Přes den se pochcala třikrát (pokaždé kaluž, že by vytopila hlavní nádraží ) a to prosím přesto, že byla asi osmkrát venku. Dneska v noci to bylo dobrý pouze jednou posrané a jednou pochcané. Už mě to fakt nebaví, smrdí nám to doma jak na nádražních záchodech Stěhuju ji do koupelny, tam je aspoň dlažba. Tady je dřevěná podlaha Díky Rozince už naprosto zničená Ještě, že na tom Kofíkovi vydělávám ty milijouny, jinak bych skrz psy přišla na buben

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 08:16
- Nahlásit

Jo fstávejte a bez depky!!!!
Biluška
to je ta jak jsi nedávno uvažovala, jestli ji máš ještě nechat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 08:20
- Nahlásit

makrel
jo, to je ona. Je fakt, že ač jsem prase a hned tak něco mě nerozháže tak čtyřikrát denně pochcaný a posraný obyvák už vytáčí i mě . Uvažovala jsem nad tím, že bych ji dávala spát do klece - ale to se podělá stejně a ještě v tom bude ležet. Tak to nejde. Plínky jsou to samé - bude v tom ležet. ZKusím tu koupelnu, dlažba se bude vytírat mnohem líp než dřevo.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 08:21
- Nahlásit

Biluška
Dobré ránko osazenstvo, tady zdravý krásny Havířov.
Biluško- Liuduško jen se připomínám, že jsem zase a opět poslala sovičku. Moc se Vám omlouvám předem, že jsem trubka a musím stále se na něco vyptávat, ale i tak se nezlobte a předem děkují.
Páčko a po dlouhé době pac a pusu od Biška, Damiška a jednu s jazykem od Chamika Usáma.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 08:27
- Nahlásit

brezen2008
a co vařit?
dnes vaří dcera

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 09:04
- Nahlásit

gabifi
a co?

já mám chut na pořádnej buřguláš,hodně pálivej a hodně brambor a hodně vomáčky,ale to neklapne bo si jdu k mámě pro jídlo dneska a nevím co mě čeká

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 10:00
- Nahlásit

Dobré jitro, zaspali sme, amálka ještě pořát blije, tak nikam nejedem. Sousetka je buď reterd, nebo má haranta, strašně mi dupe nad hlavou, ale fakt tam snad skáčou panáka. Začínám proto vařit psoj maso, pouštím si digestoř do světlíku, doufám, že to jde k nim. Mařeny zákaz štěkání zde v bytě byl zušen. Neni normální, co nahoře dělaj, nebude ani normální, co dělám zde já.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 10:21
- Nahlásit

brezen2008
budou krůtí stejky

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 10:31
- Nahlásit

brezen2008
Gerda
gabifi
budou krůtí stejky

teda vy se máte! Já jsem si večer při televizi zbaštila švestky, co jsem měla na dnešek do knedlíků. Tak bude nějaká nouzofka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 10:44
- Nahlásit

Mě je šumafuk co bude na oběd, hlavně když bude vařit někdo jiný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 11:40
- Nahlásit

no twe tak to se nedá dočítat
akorát bilušce řeknu,aby zvážila uspání rozárky,nepřijde mi,že by její život měl nějak ekstra kvalitu uš

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 11:45
- Nahlásit

Lola1
bude nějaká nouzofka.
díky! díky! díky! Kamarátko moje! Mám v mrazáku pizzi, jupííí, eště že si mi to připomněla, bude nouzofkaaaaa!

davidkova renata
Nazdar mamko, už je zas zima, neni to strašné?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 11:50
- Nahlásit

Gerda
už je zas zima, neni to strašné?
di do prdele se zimou a to psali,že dnes jasno!!! hovada
nikam nejdete? amályje blije?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
nikam nejdete? amályje blije?
Amálie blije už jen maličko, ale Kačenu chytil zup, hledá pohovost, takže cestuje ouplně jinym směrem )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 12:20
- Nahlásit

davidkova renata
a to psali,že dnes jasno!!! hovada
Zde je jasno. Sluníčko. Nádherně. I celkem teplo - na tričko to teda uš není, ale na kulicha taky ne.

akorát bilušce řeknu,aby zvážila uspání rozárky,nepřijde mi,že by její život měl nějak ekstra kvalitu uš
Uš to zvažujeme velmi intenzivně . Právě včil se zase posrala i pochcala, pochopitelně opět v obýváku. Rozárku mylákuju hodně moc, ale fakt nechci žít ve smradu veřejných záchodů

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 12:22 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

davidkova renata
tady je hnusně. Trix jde dneska zakousnout yorka na venčení, tak bude mít hnusný počaí k vobědu. Nevypadá nadšeně a po včerejším venčení s erdelkou ani nechce chodit dostat ho na venčení v jedenáct byl zázrak a pouze z donucení

edit: tak na venčení nejdem, holka to akorát zrušila. achjo, chtěla jsem mít mrtvýho psa...

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 12:35
- Nahlásit

Maky a Trix
achjo, chtěla jsem mít mrtvýho psa...
Tak ho vem lopatou po hlavě. V čem je problém?

<< 1 ... 5310 . 5311 . 5312 . 5313 . 5314 . 5315 . 5316 . 5317 . 5318 . 5319 . 5320 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání