Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5310 . 5311 . 5312 . 5313 . 5314 . 5315 . 5316 . 5317 . 5318 . 5319 . 5320 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:38
- Nahlásit

danajasa
prosim te, to neni zadna veverka, veverka vypada takhle
http://www.priroda.cz/clanky/foto/veverka1.jpg

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:43
- Nahlásit

leyendažíš jako poprvé nic nebude dokonalý,ale za pokus to stojí,aspon nebude smutná z nepodarku.No a nebo čapnout živou veverku nadopovat sedalinem a vobháčkovat,vyslíct probudit veverku vypustit,jen jestli už to nebude nezákonné držení

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:43
- Nahlásit

jde na mě nějaká rýma

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:45
- Nahlásit

dobrou noc

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:46
- Nahlásit

danajasa
jen jestli už to nebude nezákonné držení
mas recht, raci uhackuj tu sedivou zrudicku

kejtlin
potrebujes taky svetr

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:47
- Nahlásit

kejtlinupřesni-jaká rýma?něgde tu byl návod jak se jí zbavit,páč jinak neléčená rýma trvá týden a léčená sedum dní

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:53 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

danajasa
kejtlin
Nějaký Švéd si patentoval prádelním kolíčkem na 24 hodin zcvaknout nos, aby se jím nemohlo dýchat. Sliznice vyschnou a s nimi i bacily a viry, protože nemají živnou půdu.
A jogíni zase srkají slanou vodou nosem.

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:57
- Nahlásit

VlčáčkováNo tak to bych si už radši nechala tu rýmu,ale tu já nemám páč kouřím jak sádrový ježek a tatínek říkal,že na mě žádný bacil s trochou sebeůcty nevleze su z obliga.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:59
- Nahlásit

danajasa
To jo, to jo. Čili rýmu nedostaneš, akorát rakovinu krku, plic a kdo ví čeho ještě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:00
- Nahlásit

danajasa
Vlčáčková
až to bude akutní, zkusím ten dithiaden

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:01
- Nahlásit

Už máte uháčkováno? Hele a nemohli bychom si na nějakym srazu udělat kurs šikovných ruk? Já třá z rukodělných prací neumim nic, babička mojí mámy myslela, že jí předá paličkovací náčiní a tradiční um, bohužel to dopadlo tak, že babička v rodném domku zakopala paličky pot strom řka, že to nemá cenu. U nás plete a šije jen naše teta, frčí ve fuseklích, dělá výborný. Mohli bychom začít s háčkovánim, ty tanga začnem dělat, to nemůže bejt těšký - trojúhelnik a dva řetísky. Jen to možná nepude nositi, ale to neva, bude to takový malý začátek.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:05 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Gerda
Ty jsi prdlá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Můžeme zkusit uháčkovat psy. Ti budou stoprocentně hodný. Uděláme jednoho černýho nemethove5, než s originálem přijde o nervy.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:08
- Nahlásit

Vlčáčkovápresne,presne,ja si ted uhackovala voditko,pekne cebreny a ted si hackuju vobojecek,PANI,JEDEN KUS UHACKOVANEHO AMINA si zamlouvam,aspon me nebude zlobit a bude mocinky hodnej!!!!!!!
danajasato je pekna priserka!!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:10
- Nahlásit

VlčáčkováNo je to hrůza ale já mám silně vyvinutou slabou vůli bych s tím přestala

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:12
- Nahlásit

Vlčáčková
Můžeme zkusit uháčkovat psy.
Ale to je pro začátek dost těžký ne? ))))

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:15
- Nahlásit

Gerda
muzem si uhackovat bikiny, horni dil taky nebude tezky, aspon pro ty min obdarene.

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

davidkova renata
hele zejtra nendu pudu ve 3 s maixnerkou a jejíma asi 562 gerontama))) a prej pojedem do Tábora jo?????
Gdybyste s gerontama zapomněli v Táboře vystoupit a přejeli do Budějc, dejte vědět.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:16
- Nahlásit

danajasa
Víš kolik lidí nemůže přestat? Nejsi v tom sama. V Brně na Masarykově onkologickém ústavu mají soutěž o nějaké ceny, kdo přestane a vydrží. Ale musí se tam chodit na odběry krve, ze kterých přesně poznají, jestli si opravdu nějakou cígu nedal.
My tam občas hrajeme s orchestrem, chodí poslouchat i pacienti a někteří vypadají fakt strašně. Ležáci poslouchají na pokojích, protože jim sestra otevře dveře. No a přesto, že tam každý den mají umírající lidi, přesto vidíme, jak za zdmi nemocnice občas někdo vypaluje zobák. Je to droga, no, s těma není snadné přestat.

Jdu spát, dámy, dobrou noc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:17
- Nahlásit

Gerda
kurz rukodělných prací, hmmm ještě jsi mě neviděla co dokážu když se fakt naštvu a když mi něco nejde, tak se naštvu rychle

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:19
- Nahlásit

danajasa
já přestala ze dne na den z dvou krabiček, pak jsem byla 4.měs v nemocnici a tam jsem začla znova z nudy

Gerda
Člen
- Nahlásit

leyenda
muzem si uhackovat bikiny, horni dil taky nebude tezky, aspon pro ty min obdarene.
Jenže my, cvaldové, budeme háčkovat ještě příští vánoce jeden košíček....)

Lola1
přejeli do Budějc, dejte vědět.
v listopadě s tebou v táboře budem počítat ))

Lola1
Člen
- Nahlásit

Gerda
anga začnem dělat, to nemůže bejt těšký - trojúhelnik a dva řetísky.
To sou přeci tři-niti-vřiti, to se neháčkuje!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:21
- Nahlásit

kejtlin
ještě jsi mě neviděla co dokážu když se fakt naštvu a když mi něco nejde, tak se naštvu rychle
jednou jsem takhle nechala auto v křižovatce, práskla s dveřma a šla pryč. Nešlo mi rozjet se....ale rukodělný kroužek byhcom mohli zkusit, ne? Jen zkusit...

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:22 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Gerda
v listopadě s tebou v táboře budem počítat
co bude v listopadě v táboře?. V listopadě budu f praze.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:24
- Nahlásit

Gerda
mohly jasně že jo, myslím, že to bude velká sranda

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:26
- Nahlásit

čaute jsem znechucena ze srazu ze střední, jsem věděla, proč se mi tam nechce. A kdo je Jana Houšková, nevíte?

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:31
- Nahlásit

Gerda
jednou jsem takhle nechala auto v křižovatce, práskla s dveřma a šla pryč
ja taky, dole na ty krizovatce kdyz se projede Letenskym tunelem, upadlo mi kolo, byla jsem uz dost tehotna, v aute dve decka a dva dobrmany, to byla situace! Maminka mi rekla, ze se neco takovyho muze stat jen mne, protoze normalni tehotny zensky nejezdi s detma a psama po Evropje, moc se zlobila na me i na myho muze

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:33
- Nahlásit

makrel
jsem znechucena ze srazu ze střední
se ti nedivim, bych tam vubec nesla
A kdo je Jana Houšková, nevíte?
nevim

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:35
- Nahlásit

Lola1
co bude v listopadě v táboře?. V listopadě budu f praze.
ještě přesně nevíme, to neorganizujem my, tak se uvidí.

leyenda
normalni tehotny zensky nejezdi s detma a psama po Evropje, moc se zlobila na me i na myho muze
no jo, ale vy ste cestovatelsky úplně na jinym levlu...odvážná dámo! )) A co si jako dělala? Copak si v tunelu můžeš měnit kolo? Bestak bys to nevyměnila, s pupikem se blbě operuje pod autem....

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:35
- Nahlásit

Já chci domůůůů mě tu nasáčkovali4 důchodce od večera poslouchám o vředech prostatě a regmatu,dali jin tomfy tak si snima málem přelámali nohy,furt musím zadávat pin tel.páč neumí volat a furt ho vypínaj neumí zmačknout ani ZELENÝ SLUCHÁTKO a booože viděli ste něgdy svačit čtyři dědky s protézama to je masakr já chcíííí domůůů a pak nemám kouřit mám já jinou možnost?Dyž su tu autem jinak už dávno chlastám.

<< 1 ... 5310 . 5311 . 5312 . 5313 . 5314 . 5315 . 5316 . 5317 . 5318 . 5319 . 5320 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání