| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:38
- Nahlásit
danajasa
prosim te, to neni zadna veverka, veverka vypada takhle
http://www.priroda.cz/clanky/foto/veverka1.jpg
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:43
- Nahlásit
leyendažíš jako poprvé nic nebude dokonalý,ale za pokus to stojí,aspon nebude smutná z nepodarku. No a nebo čapnout živou veverku nadopovat sedalinem a vobháčkovat,vyslíct probudit veverku vypustit,jen jestli už to nebude nezákonné držení
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:43
- Nahlásit
jde na mě nějaká rýma
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:45
- Nahlásit
dobrou noc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:46
- Nahlásit
danajasa
jen jestli už to nebude nezákonné držení
mas recht, raci uhackuj tu sedivou zrudicku
kejtlin
potrebujes taky svetr
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:47
- Nahlásit
kejtlinupřesni-jaká rýma?něgde tu byl návod jak se jí zbavit,páč jinak neléčená rýma trvá týden a léčená sedum dní
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:53 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
danajasa
kejtlin
Nějaký Švéd si patentoval prádelním kolíčkem na 24 hodin zcvaknout nos, aby se jím nemohlo dýchat. Sliznice vyschnou a s nimi i bacily a viry, protože nemají živnou půdu.
A jogíni zase srkají slanou vodou nosem.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:57
- Nahlásit
VlčáčkováNo tak to bych si už radši nechala tu rýmu,ale tu já nemám páč kouřím jak sádrový ježek a tatínek říkal,že na mě žádný bacil s trochou sebeůcty nevleze su z obliga.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:59
- Nahlásit
danajasa
To jo, to jo. Čili rýmu nedostaneš, akorát rakovinu krku, plic a kdo ví čeho ještě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:00
- Nahlásit
danajasa
Vlčáčková
až to bude akutní, zkusím ten dithiaden
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:01
- Nahlásit
Už máte uháčkováno? Hele a nemohli bychom si na nějakym srazu udělat kurs šikovných ruk? Já třá z rukodělných prací neumim nic, babička mojí mámy myslela, že jí předá paličkovací náčiní a tradiční um, bohužel to dopadlo tak, že babička v rodném domku zakopala paličky pot strom řka, že to nemá cenu. U nás plete a šije jen naše teta, frčí ve fuseklích, dělá výborný. Mohli bychom začít s háčkovánim, ty tanga začnem dělat, to nemůže bejt těšký - trojúhelnik a dva řetísky. Jen to možná nepude nositi, ale to neva, bude to takový malý začátek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:05 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Gerda
Ty jsi prdlá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Můžeme zkusit uháčkovat psy. Ti budou stoprocentně hodný. Uděláme jednoho černýho nemethove5, než s originálem přijde o nervy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:08
- Nahlásit
Vlčáčkovápresne,presne,ja si ted uhackovala voditko,pekne cebreny a ted si hackuju vobojecek,PANI,JEDEN KUS UHACKOVANEHO AMINA si zamlouvam,aspon me nebude zlobit a bude mocinky hodnej!!!!!!!
danajasato je pekna priserka!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:10
- Nahlásit
VlčáčkováNo je to hrůza ale já mám silně vyvinutou slabou vůli bych s tím přestala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:12
- Nahlásit
Vlčáčková
Můžeme zkusit uháčkovat psy.
Ale to je pro začátek dost těžký ne? ))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:15
- Nahlásit
Gerda
muzem si uhackovat bikiny, horni dil taky nebude tezky, aspon pro ty min obdarene.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:16
- Nahlásit
davidkova renata
hele zejtra nendu pudu ve 3 s maixnerkou a jejíma asi 562 gerontama))) a prej pojedem do Tábora jo?????
Gdybyste s gerontama zapomněli v Táboře vystoupit a přejeli do Budějc, dejte vědět.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:16
- Nahlásit
danajasa
Víš kolik lidí nemůže přestat? Nejsi v tom sama. V Brně na Masarykově onkologickém ústavu mají soutěž o nějaké ceny, kdo přestane a vydrží. Ale musí se tam chodit na odběry krve, ze kterých přesně poznají, jestli si opravdu nějakou cígu nedal.
My tam občas hrajeme s orchestrem, chodí poslouchat i pacienti a někteří vypadají fakt strašně. Ležáci poslouchají na pokojích, protože jim sestra otevře dveře. No a přesto, že tam každý den mají umírající lidi, přesto vidíme, jak za zdmi nemocnice občas někdo vypaluje zobák. Je to droga, no, s těma není snadné přestat.
Jdu spát, dámy, dobrou noc.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:17
- Nahlásit
Gerda
kurz rukodělných prací, hmmm ještě jsi mě neviděla co dokážu když se fakt naštvu a když mi něco nejde, tak se naštvu rychle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:19
- Nahlásit
danajasa
já přestala ze dne na den z dvou krabiček, pak jsem byla 4.měs v nemocnici a tam jsem začla znova z nudy
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
leyenda
muzem si uhackovat bikiny, horni dil taky nebude tezky, aspon pro ty min obdarene.
Jenže my, cvaldové, budeme háčkovat ještě příští vánoce jeden košíček.... )
Lola1
přejeli do Budějc, dejte vědět.
v listopadě s tebou v táboře budem počítat ))
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Gerda
anga začnem dělat, to nemůže bejt těšký - trojúhelnik a dva řetísky.
To sou přeci tři-niti-vřiti, to se neháčkuje!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:21
- Nahlásit
kejtlin
ještě jsi mě neviděla co dokážu když se fakt naštvu a když mi něco nejde, tak se naštvu rychle
jednou jsem takhle nechala auto v křižovatce, práskla s dveřma a šla pryč. Nešlo mi rozjet se....ale rukodělný kroužek byhcom mohli zkusit, ne? Jen zkusit...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:22 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Gerda
v listopadě s tebou v táboře budem počítat
co bude v listopadě v táboře?. V listopadě budu f praze.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:24
- Nahlásit
Gerda
mohly jasně že jo, myslím, že to bude velká sranda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:26
- Nahlásit
čaute jsem znechucena ze srazu ze střední, jsem věděla, proč se mi tam nechce. A kdo je Jana Houšková, nevíte?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:31
- Nahlásit
Gerda
jednou jsem takhle nechala auto v křižovatce, práskla s dveřma a šla pryč
ja taky, dole na ty krizovatce kdyz se projede Letenskym tunelem, upadlo mi kolo, byla jsem uz dost tehotna, v aute dve decka a dva dobrmany, to byla situace! Maminka mi rekla, ze se neco takovyho muze stat jen mne, protoze normalni tehotny zensky nejezdi s detma a psama po Evropje, moc se zlobila na me i na myho muze
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:33
- Nahlásit
makrel
jsem znechucena ze srazu ze střední
se ti nedivim, bych tam vubec nesla
A kdo je Jana Houšková, nevíte?
nevim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:35
- Nahlásit
Lola1
co bude v listopadě v táboře?. V listopadě budu f praze.
ještě přesně nevíme, to neorganizujem my, tak se uvidí.
leyenda
normalni tehotny zensky nejezdi s detma a psama po Evropje, moc se zlobila na me i na myho muze
no jo, ale vy ste cestovatelsky úplně na jinym levlu...odvážná dámo! )) A co si jako dělala? Copak si v tunelu můžeš měnit kolo? Bestak bys to nevyměnila, s pupikem se blbě operuje pod autem....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:35
- Nahlásit
Já chci domůůůů mě tu nasáčkovali4 důchodce od večera poslouchám o vředech prostatě a regmatu,dali jin tomfy tak si snima málem přelámali nohy,furt musím zadávat pin tel.páč neumí volat a furt ho vypínaj neumí zmačknout ani ZELENÝ SLUCHÁTKO a booože viděli ste něgdy svačit čtyři dědky s protézama to je masakr já chcíííí domůůů a pak nemám kouřit mám já jinou možnost?Dyž su tu autem jinak už dávno chlastám.
|