| Autor |
Zpráva |
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:37
- Nahlásit
Biluška
bojlér musí bejt červenej jako plameny pekelný
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:37
- Nahlásit
kejtlinale prosim te!!!ja mela prsty prosity permanentne!!a siju furt!je fakt,ze mi mama musela manikurni nuzticky vytahovat z prstu,velice nechutny,jak jsem byla zabrana do parani,tak jsem pribrala i ukazovacek!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:38
- Nahlásit
pe3ce
Jak neusnout nevím. Marně jsem se tím potýkala na dálnici. Jednou. A prd. Usnula jsem pětkrát za sebou.
Co se týče draní peří, tak to se dere jedním tahem "proti srsti" a vykládají se u toho příběhy z války.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:40
- Nahlásit
Vlčáčková
a vykládají se u toho příběhy z války.
A taky pohádky děckám na kamnech se u toho vykládají. Sme se to učili ve škole. O těch pohádkách
pe3ce
bojlér musí bejt červenej jako plameny pekelný
To by asi taky šlo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:41
- Nahlásit
dobry vecer vsem,
mely jste hezky den? Ja ano, moc jsem dneska myslela na Bilusku, protoze jsme privezli do klubu 11 poniku, 6 uplne malinkatejch, co na nich budou jezdit prtava pezetecka a 5 velkejch. Vsichni byli stejne vstekli, hajzlici, jeden me kousnul a jeden me kopnul, dva nam utekli, ale pes je zahnal do maneze a tam jsme je chytli. Prihlasim ho na pasteveckou skousku, ted nam sem navazi z Alp ovecky, tak budeme celou zimu trenovat. A bylo dneska velke horko. Ja mam malej svetricek, ale ten Kejtlin nemuzu dat, je to jediny svetricek, co jsem upletla ve svym zivote, mam ho zaramovany a poveseny na zdi. Aby decka videla, ze maji sikovnou mamku. Bilusky koupelna je opravdu husta.
|
zavrelka
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
to je opravdu hodně malé... to vypadá na bodíčka a ty jsou pryč. trička tam mám tak kolem 3 let, a 1 pletený svetr který nikdo nechce a mladej ho měl na sobě možní 1x, jak tam polezu tak kouknu a dám echo.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Co se týče draní peří, tak to se dere jedním tahem "proti srsti" a vykládají se u toho příběhy z války.
jenže ted´ je hodně alergiků, to dříf nebylo
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
VlčáčkováPaní to ste se po..né já mám doma na krku dědka87let a příběhy z války poslochám denně u kafe tak oroduji by jsme u draní péří dělali horory nebo kocoura Mikeše s Nácíctem.
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:42
- Nahlásit
nemethova5
ja mela prsty prosity permanentne mi mama musela manikurni nuzticky vytahovat z prstu,velice nechutny
paní nejste vy masochystka?
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčkovou a ten její spolek upozorňuju, že forum Nejlepčí hospodyňka je vedle
Biluška
Mě to neříkej. Já nevařím, neuklízím, dělám bordel, o zahradu se nestarám, skoro nežehlím atd.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
né davídkový at dá Vlčáčková návod,jak se háčkujou veverky a mě jak se háčkujou malé aportíky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:43
- Nahlásit
zavrelka
díky moc
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:45
- Nahlásit
fšem
co si tak uštrikovat žumpí kulichy? třá v barvách Bíluščiny kúpelně?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:45
- Nahlásit
kejtlin
Alergici jsou hlavně proto, že žijou v antiseptickým prostředí. Trocha bince, hoven, hlíny a bude to dobrý.
danajasa
První nebo druhé války? Ty správné jsou z první.
Biluška
Jen kachlový kamna. Krbový neplatí, nakonec tam by se děti stejně upekly. Ale to vlastně není špatný. Co takhle vymyslet recept na pečená PéZetka?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:47
- Nahlásit
brezen2008
Umím háčkovat akorát slepičky a kohoutky.
pe3ce
Jsem pro kulichy ve stylu výtvarné biluščiny školy.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:47
- Nahlásit
Vlčáčková
pro me by si sem klidne mohla dat navod jak se prinutit prisit knofliky ke kosilim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
pe3cemyslite???to jsem mela ruzny veci,radsi to tu nepopisuju,bo by jste se asi poblinkali!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
leyenda
To tedy nemohla. Protože si skoro nic s knoflíkama nekupuju. A když jo, tak nevím, kde mám šitíčko. Takže tohle je tedy tak nějak zcela mimo mě.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:49
- Nahlásit
Vlčáčkováa ja bych na ty pezetka mohla vymyslet recepty!!! jak tra upect kojence v mikrovlnce a tak!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:50
- Nahlásit
Vlčáčková
Co takhle vymyslet recept na pečená PéZetka?
Navrhuji péct pézetka na vánoce. Z perníkového těsta, aby to bylo stylový
Mě to neříkej. Já nevařím, neuklízím, dělám bordel, o zahradu se nestarám, skoro nežehlím atd.
Jo, ale zato pleteš a háčkuješ To se taky počítá, si nemysli
leyenda
Náš poník bude hodný paní. Proto ho tak dlouho hledám a vybírám . A děkuju za pochvalu kúpelňe, až pojedu do Francyje za Davídkovou do toho milijounářského domečku tak vám taky vymaluju, chcete?
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:50
- Nahlásit
leyenda
jak se prinutit prisit knofliky ke kosilim
co vteřinový lepidlo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:54
- Nahlásit
Vlčáčková
A když jo, tak nevím, kde mám šitíčko. Takže tohle je tedy tak nějak zcela mimo mě.
Za mnou loni přišlo mladší pézetko asi v osm večer, fňukalo a říkalo, že na zítra musí mít do školy kousek látky, jehlu a niť. Jsem byla děsně zlá a říkala jsem "krucinál to si nemůžeš vzpomenout dřív? Gde mám teď jako sebrat jehlu a nit" Látku sem teda našla za cenu toho, že jsem rozstříhala starou košilu. Jehlu jsem nakonec vyhrabala obrovskou vyšívací (jednu jedinou co doma máme a nalezenou víceméně náhodou). Nit jsem fakt neobjevila a musela jsem si jít půjčit k sousedům . Sousedka je ze stejného těsta jako já. Nit měla jenom díky tomu, že má děcko v béčku a ti šily o týden dřív
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:58
- Nahlásit
Defčata já knoflíky zásadně drátuju,dlouho to vydrží a stačí provlíct zatočit a hotovo dvacet!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 20:59
- Nahlásit
Biluška
Jo, ale zato pleteš a háčkuješ
Už ne. Tohle bylo tak nějak ve stylu známého: Na svý cirkusový mládí vzpomnělo si zvíře.
Gde mám teď jako sebrat jehlu a nit
Jo, tuhle když jsem měla už všechno špinavý nebo s dírou, rozhodla jsem se zalátat díry, páč prát bylo složitější. Nastal stejný problém. Tak jsem si to půjčila od sousedky, jejíž přítel měl šitíčko po babičce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:00
- Nahlásit
Jdu se svalit, zítra musím dodělat tu kuchyň, proti té je koupelna slabý čajíček
Dobrou s kobrou, nebo s jakým hadem chcete.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:04
- Nahlásit
Biluška
Dobrou noc a ať Tě štipky blechaj celou noc.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:20
- Nahlásit
Vlčáčková
tak to máš za ukol do Vánoc se naučit,ten pešek je jednoduchej,ale tu veverku....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:35
- Nahlásit
Vlčáčková http://www.hackovanakrasa.webgarden.cz/image/thm/1 2864946
návod na veverku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:35
- Nahlásit
pe3ce
jak se prinutit prisit knofliky ke kosilim
co vteřinový lepidlo?
ty ses ynteligentni! zalepim to cely a necham jen otvor pro hlavu, udelam novou moderni kosili a neutrhatelnyma knoflikama
danajasa
Defčata já knoflíky zásadně drátuju
no, ale to us je skoro jak prisivani
Biluška
ja mam more vselijakych sicich souprav se vsemoznejma nitma a jehlama, mus si, chudak, mysli, ze neprisivam knofliky protoze nemam cim, tak mi to pokazdy, kdyz mu upadne knoflik koupi
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:38
- Nahlásit
Jejda tak ten vodkaz je na ty háčkovaný tanga,sou mocinky pěkný,ale asi neškrobit no.
|