Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5319 . 5320 . 5321 . 5322 . 5323 . 5324 . 5325 . 5326 . 5327 . 5328 . 5329 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:20
- Nahlásit

VZKAZ GERDIČCE
Jelikož je ve fofru a típe mi telefon- Dnes není klikr, ža příští pondělí, tj.11.10.
Prosím žumpice, pokud tenhle vzkazík stihnete zadrásat, zahrňtě to Gerdě do výcucu, ať se dneska večír nikam negestí zbytečně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:31
- Nahlásit

Hyena
Pani, já vás netípu, přísahám, že vás netípu, vůbec sem vaše volání neměla, přísahám! Ale lépe dobře, že dnes nic, budu tu do noci, doděláváme presentaci, musim to celý zkompletovat, zas tu posmrdím asi až do rána.
Díky moc za info, pokazila sem si aport klikrový tím, že sem jí trošku přecvičila a trošku donutila toho peška držet, pročež se jí to znelíbilo už asi ouplně. Ale to neva, zase jí roznavnadim. A pořídim činku, peška furt bere za ucho.

Maky a Trix
Mu to zakaž, když se rozhysterčí krs zvuky na chodbě. Blázen starý, to se nedělá, budit slušný lidi, dyš spěj.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:37
- Nahlásit

Gerda
máš ímejl. Zakázat nevím jak. Za dva roky jeho života jsem nepřišla na účinnj způsob, jak mu vysvětlit, že nemůže štěkat na všechno za dveřma

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:43
- Nahlásit

Maky a Trix
Za dva roky jeho života jsem nepřišla na účinnj způsob, jak mu vysvětlit, že nemůže štěkat na všechno za dveřma
já po ní mrskla, cokoli sem měla po ruce, a odeslala ji na místo...Doma mi neštěká, mámě štěká furt, máma po ní nic nehodila a polštářkem se do ní málokdy trefí ))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 11:45
- Nahlásit

Gerda
já už po něm hodila takovejch věcí, přivolávala jsem ho, odložení dostal, zmáčknout čumák... ne. Nic. Přijde ke mě, sedne si a štěká mi do ucha.

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:06
- Nahlásit

Maky a Trix
Přijde ke mě, sedne si a štěká mi do ucha.

Tak to není pes, ale ženská. Asi zakletá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:12
- Nahlásit

Strejda
ale ženská. Asi zakletá.
myslíš,že by ho měla políbit??..jako je to riskantní,to jo,bud se tryks změní f piseznu anebo maky f čupku

malinka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:16
- Nahlásit

Nevím, jestli to sem něgdo huš nedával. Ne mám čas to tu dočítat.
!!!! Vejcuc zasejc nigdo nedělá, co???
http://www.bety.cz/deti-a-rodina/clanky/841/Psi-al ergii-u-deti-zlepsuji-kocky-zhorsuji

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:20
- Nahlásit

davidkova renata
myslíš,že by ho měla políbit??..jako je to riskantní,to jo,bud se tryks změní f piseznu anebo maky f čupku
Riziko je moc velké. Lepší budou klapky na uši.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:22
- Nahlásit

Maky a Trix
já už po něm hodila takovejch věcí, přivolávala jsem ho, odložení dostal, zmáčknout čumák... ne. Nic. Přijde ke mě, sedne si a štěká mi do ucha.
Mě řvou šelmyje furt. Teda zkouší to. Učím povel "ticho" a když neztichnou tak dostanou zásah citronkou. Podle nálady a stupně jejich řvaní nabíjím buď origoš citronkou, nebo vodou. Je šumafuk essi se trefím na hlavu, nebo na prdel, nenávidí to a sklapnou okamžitě . V případě, že mají echtgold uječený den a jdou mi na nervy moc tak používám větší kalibr - intimsprej zn. Fa Active Pearls. Myslím, že by šla použít i jiná značka . Nemusím trefit přímo psa, stačí jim s tím zasyčet nad hlavou . V tu ránu mám apsolutně hodňoučké pejsky, které ani nenapadne otevřít tlamičku. Kdyby mohli tak by se dorozumívali posuňkama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:26
- Nahlásit

Strejda
klapky na uši.

celá maky)))))

pe3ce
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:30
- Nahlásit

pěkné poledne sličné kynoložky,

gde je slunko? Gdo nám ho zebral? Přiznejte se

malinka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:33
- Nahlásit

davidkova renata
nenašla sem tam nic. Slinil ešče 3/4 hod. i po vypláchnutý tlamině, furt házel hlavou, jako by tam měl ešče něco zapíchlího. Uvařila sem ostropestřec a dala do masa. Zatim mu nic nejni, teda aspoň si to myslim.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:35
- Nahlásit

pe3ce
asi my, u nás ještě je

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:38
- Nahlásit

malinka
nenašla sem tam nic. Slinil ešče 3/4 hod
si m,yslim,že to mohla bejt ta žaba nebo prostě něco co vypouští ne moc chutný vjeci...třá skunk..ale to by sis asi fšimla
makrel
nás ještě je
tak ho naval,stejně ho nemáš ráda!!!

pe3ce
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:40
- Nahlásit

makrel
no hamouni hamounský, co takhle se podělit? My tu mrznem a fíčí tu jak někde. Ale zas aspoň padaj vořechy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
tak ho naval,stejně ho nemáš ráda!!!
Jenže já ho ráda mám, tak si ho tu nechám . Nikam nepude

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:44
- Nahlásit

Biluška
Podle předpovědi už zítra stejně zdrhne a budem tu mít taky hnusně.

malinka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:46
- Nahlásit

pe3ce
u nás vořechy moc nejsou letos. Spad uš 1 a vidim asik tak 3. Zato padá hóódně listí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tak jsem v hokně a budu tu bušit až do 18. hodiny!!!! Grrrr, kurňa.
Takže savana hokna, kocmeni, doklapu sem až večír.

Jo a zoncna tu taky nerumpluje, takže my sme jí nečórkli.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:49
- Nahlásit

makrel
Podle předpovědi už zítra stejně zdrhne a budem tu mít taky hnusně.
uáááááááááááá, budu smutnááááááááááááááááá. Toš du teda dřít na latyfundije ať to stihnu

Lola1
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
dneska je Den zvířat.
Gerry dostal od dcery (mojí) dárek už fčera. Tekutý Perwol na barevné prádlo. Doufám, že nepočítala, že si poo pelech. Ale asi aby měl čistou paničku.

pe3ce
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 12:58 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit

Biluška
dej sem slunce žblunce, musí ti stačit překrásný barevný byt
malinka
já si letošní vořechy nanosila z procházek, máme tu zahrady a některý vopuštěný a tam je vořechů, i když je fakt, že loni jich bylo moc moc víc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:05
- Nahlásit

pe3ce
dej sem slunce žblunce, musí ti stačit překrásný barevný byt
Nedám, nedám, nedám . Sluncata není nigdy dost

já si letošní vořechy nanosila z procházek, máme tu zahrady a některý vopuštěný a tam je vořechů, i když je fakt, že loni jich bylo moc moc víc.
Taky ci ořechy . Vždycky to sklízíme po kýblech a letos máme jedenáct (slovy jedenáct) kousků

pe3ce
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:08
- Nahlásit

Biluška
nic nebude, nedáš slunce, nebudou vořechy

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:11
- Nahlásit

pe3ce
nic nebude, nedáš slunce, nebudou vořechy
Dobře, vyměním pytel sluníčka za pytel ořechů

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak jsem v hokně a budu tu bušit až do 18. hodiny!!!! Grrrr, kurňa.
Dnes vím, že tu budu mnohem dýl. Do šesti máme dělat normálně. Ale stává se mi to spíš jen v pátek, kdy máme končit v půl čvtrté. To jsem snad ještě nikdy neskončila. Myslím, že dnes tu máme nočku. Bezva.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:27
- Nahlásit

Děfčata, v tomto týdnu budou ta trička hotová, už sme se s pani malinkato možná trošku chytly a snad i dohodly. Už s nima ale dělat nebudem, teď budem zkoušet někoho jiného. Jdu je nakontaktit, takže mikiny na mikuldu budou.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 13:43
- Nahlásit

Právě jsem 10 minut hledala kuchyňku, načež jsem skončila u zasedačky, o které jsem si myslela, že je o patro výš.
Šéfová mi slíbila plánek, ale nemůžu najít kancl šéfové...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 14:09
- Nahlásit

jbat
Šéfová mi slíbila plánek, ale nemůžu najít kancl šéfové

neni vedle kuchynky???))

<< 1 ... 5319 . 5320 . 5321 . 5322 . 5323 . 5324 . 5325 . 5326 . 5327 . 5328 . 5329 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání