| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 14:10
- Nahlásit
jbat
co to máte za barák děfče nebohé?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 14:19 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
davidkova renata
neni vedle kuchynky???))
nevim, já ji nenašla.
Gerda
co to máte za barák děfče nebohé
SKlo, sklo a jenom sklo. Vidím všude, ale nedostanu se nikam...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 14:22
- Nahlásit
jbat
kde pracuješ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 14:24
- Nahlásit
lidi z toho by se člověk posral, je mi blbě, že mi ani kouřit nechutná, paraleny nezabíraj, chce to vyšší level, olynth působí tak hodinu, je to hnus a navís prudí řidiči,že čekaj na nakládku i 7 hodin je tu hafo aut už nemají kde stát na dvoře je to tu jak vozovej park, jeden mi vynadal do krav-ačkoliv to byla jeho chyba, tak jsem ho napráskala jeho šéfovi, maj z něj obrovskej vítr, na nás je hodný a zejména na mě, jsem jeho oblíbenec, takže šofér, když jel zpátky tak se mi skoro klaněl
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 14:33
- Nahlásit
Mucholabka
v Leasingu... proč? jsi tu někde poblíž?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 14:45
- Nahlásit
Tak jsem se stala členkou klubu prasat chovaných v domácnosti-teda né osobně-a jsou tam samá prima prasaqta...když se loučí, posílají si hubičky na zásuvku-což je rypák. Partička se schází na společná venčení Naše prase na vodítku nechodí a vzhledem k množství plodů v lese bychom tam kejsli tak půl roku.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 15:48
- Nahlásit
Biluška
já si ho posadím, chytnu mu čumák, on kouká... kouká... pak stočí oči, sklopí uši a štěkne. přes den už jsem zvyklá, na patře je skoro v každým bytě pes, prostě nemám šanci mu vysvětlit, že ne, když to dělaj všichni celej den... tak až se přestěhujeme, třeba se mi to povede...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 16:20
- Nahlásit
Gerda prima budu mít příští léto co nosit jak to že jsi zapoměla na zkoušky vloh pasení? Davídková tě práskla nepůjdem někdy venčit? můžeme třeba jen nalouku tam je vidět i v naši duchařskou hodinu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 16:39
- Nahlásit
hancaw
jak to že jsi zapoměla na zkoušky vloh pasení? Davídková tě práskla
já na to nezapomněla, tenhle víkend to prostě jen nešlo stihnout, řekli sme, že na to sejříme, že na jaře bude lépěji a zusíme jaro. Takže počítej s jarem, já nezapomněla, neboj
nepůjdem někdy venčit?
měli bychom, MĚLI BYCHOM!!!!!!! Dnes tu budu smrdět strašně dlouho.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 16:52
- Nahlásit
Gerda co zítra? se mi jeví celkem schůdně
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 17:09
- Nahlásit
Dobré deň, jak se tadyk fšichni máte? Já ňák furt nemám čas vás číst. Tak vás jdu aspoň pozdravit a poslat vám trochu sluníčka.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 17:16
- Nahlásit
tak v neděli budou mít krysky vánoce , dostanou 2 iglů, tašku-tu moc nevyužijem asi, a hlavně bavlněný trička v černý barvě, ty zrovna potřebujeme a nějaký zimní svetry, zuzčiny kysaříci to nenosej a moji to utahaj tak jsem ráda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 17:21
- Nahlásit
hancaw
co zítra? se mi jeví celkem schůdně
děfče zlatý, vůbec ještě nevím, ale klapnout by to mělo, zítra už máme odpresentováno, takže bychom tu neměli zasmrádnout....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 17:29
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Toš dnes se bajša předvedla. Místo aby chrápala po fčerejším vejletu, tak tu řádila jak černá ruka. Shodila sušák, vodítko, lžíci na boty, několik balíčků igelitových sáčků - samozřejmě rozžvejkala, koženej futrál s foťákem - foťák vyndala a futrál ožvejkala, krabičku s asi 20 Pangaminama - krabičku otevřela a ožvejkala a Pangaminy zbaštila, a hlávku čínskýho zelí, co přítul zapomněl vrátit do lednice - tu roztrhala na mikrokousíčky a co nezbaštila, to roztahala po celým pokoji. Příšerka jedna. Jak jí mám vysvětlit, že když je sama, tak má chrnět???
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 17:32
- Nahlásit
Kejtlin mám někde zimní obleček takovej ten šusťákovej s podšívkou po naší kryse se ti ho pokusím najít ale mám jen jeden druhá kryska bude nahatá
Gerda tak dej vědět půjdou i Pixlíkovi když jsou bolavý?
Biluška prosím tě co všechno by musela umět čuba kdybych se chtěla zúčastnit tvých pražských canis zkoušek? kdyžtak mi prosím písni maila na hanca.w@centrum.cz kuju
Jo jestli ti bé Mašenek dělat bordel f kuchyni tak ho vem traverzou ať si nevyskakuje
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 18:09
- Nahlásit
tak já vás vůbec nestíhám číst ale!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 18:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak já vás vůbec nestíhám číst ale!!!
tak ale to je fuk bo slintaj stejnak samý krávoviny jako dycky
radkah
Partička se schází na společná venčení
,hm..tak tomu nemůžem konkurovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 18:48
- Nahlásit
hancaw
tak dej vědět půjdou i Pixlíkovi když jsou bolavý?
zjistim s Pavliiii a dám vědět, myslim, že asi moc nepůjdou, když maj bebí....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 18:54
- Nahlásit
davidkova renata
tak to se mi ulevilo!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
no akorát biluši posedla můůůza ,tagže vymalovala..drze přikládím votkas na celý díklo )))
http://biluska.rajce.idnes.cz/Koupelna/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:05
- Nahlásit
davidkova renata
no akorát biluši posedla můůůza
já bych řekla, že biluše je prostě posedlá, možná spíš ďáblem ńákym, než můzou, todle je pro můzy trest ))) Biluše je šaľenááááááááááá
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:05
- Nahlásit
davidkova renata
to je pjekný!!! takový outulný!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:08
- Nahlásit
Nazdař žvanilky
konečně mám chvilku čas tak si musim ulevit vod děsnýho nasrání ze soboty ze cvičáku. Tak moc sem se nasrala, že sem řekla přecedovi, že po závodech končim, no von mi to teda rozmluvil, ale má velkou podmínku, tak je to na něm
Biluše má mocinky pjeknou koupelku i kuchyň
Piksličky je mi líto
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:08
- Nahlásit
Gerda
biluše je prostě posedlá, možná spíš ďáblem ńákym
béme jí vymítat teda?
zuzanarosakova
takový outulný!
no... i tak se to říct
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:09
- Nahlásit
Alexa
co se stalo????????????????????????????????????????????? ???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:18
- Nahlásit
davidkova renata
co se stalo????????????????????????????????????????????? ???
no tomu bys nevěřila ten píp víš kerýho myslim na mě začal pokřikovat že nebylo minule umytý nádobí tak mu v klidu povídám jo nebylo, nebyla voda tak jestli sis nevšim sem tam osobně napsala že není voda a nádobí umejem příští týden, ty woe von na mě začal ječet, že sme si měli dát vo dvě kafe míň a voda by byla, tak sem na něj začala taky pokřikovat že asi upad že ve vodě ze dvou kafí asi těžko umeju 15 nebo kolik hrnků a že se to asi neposerte když se to umeje za tejden ty woe a furt dokola, jo a ještě měl problém že nebyl vylitej logr z hrnku mu povídám já logrový kafe nepiju tak mi to neřikej a von tak jim to řekni já nikomu nic řikat nebude, jestli máš problém řekni si to sám, tak prej že mám svolat schůzi já na to si jí svolej sám ty máš problém. Takhle sme na sebe ječeli, já Báru u nohy páč sem byla cvičit, ten píp mě odvolal z placu, škoda že neudělal prudkej pohyb ke mě páč by ho určitě zakousla. Chápeš kvůli takovýdle píp, nejvíc mě sere, že sem se nechala tak vytočit a že sem ho neposlala do prdele hned
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:19
- Nahlásit
davidkova renata
béme jí vymítat teda?
a jak začnem? Hlavně nesmíme vynechat tu fázi, jak jí bezmocnou nakonec vokradem....
Alexa
co ti provedli?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:20
- Nahlásit
Alexa
kterej píp?
|
Alexa
Člen |