| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:17
- Nahlásit
tak jsem pozřela 2 zodacy a fakt účinkuje rychle-odlehli mi uši , tv ztlumuju na přijatelnou mez .
půjdu za chvíli spát zejtra opět do hokny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
citrony s mejma zubama nedám a ani nejsem tak doibrá jak zuzka co ho sní celej jak pomeranč, navíc citron nemá tolik vitamínů jak se traduje, to má kysaný zelí hodně céčka
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:20
- Nahlásit
kejtlin
Šmarja zodac? Tak ty seš fakt alchymista!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:23
- Nahlásit
kejtlin
citrony s mejma zubama nedám a
Hele, ja mam ty nejhorší zuby na svētē a dam to, tak to musíš dát taky mnē to teda vždycky pomohlo, ale je to asi individualni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
Šmarja zodac? Tak ty seš fakt alchymista!
a co on je nějakej špatnej? sem psala markétě a psala že je to skoro stejný jako zyrtec a zyrtec je hodně podobnej dithiadenu a markéta je od fochu ta to ví tak jsem na ni dala, u mě je dost pravděpodobný, že rýma, kašel a bolení v krku se přehoupne do něčeho mnohem horšího, moje imunita je bohužel hodně slabá, takže bojuju všemožnými prostředky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:29
- Nahlásit
kejtlin
takže bojuju všemožnými prostředky
No jestli ti to pomaha, tak o tom žádná, klído si dej i endiaron
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
No jestli ti to pomaha, tak o tom žádná, klído si dej i endiaron
ten je na sračku, pocházím z lékařský rodiny tudíž nejsem až takovej vůl jinak ten zodac fakt pomohl, účinkuje nějak rychle což je bezva.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:35
- Nahlásit
zuzanarosakovajenze kejtlin nema sra.ku!ma jen rymu a je celkove nachlazena,na sra.ku je jeste dobry imodium,muzu doporucit ze sve bohate zkusenosti!
kejtlincesnek syrovej nemuzu,mam zaludek v haji,hele na ten dithiaden jsem se ptala marcely,dela lezaky na aru,je skvelej na rymu a nachlazeni,je to fakt,jinak mam dithyaden pro hajana,alergie proti kousnuti blechou,ac je to sranda,tak dela fakt zazraky,ja myslela,ze mame doma neapolskeho mastina a ne ovcouna.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:38
- Nahlásit
nemethova5
Já syrovej česnek můžu. Je mi sice po něm malinkato nepohodlně, ale stojí mi to zato!!!!!!!!!!!!!!
Byly doby, kdy jsem měla se žaludkem potíže. Odstěhováním z bytu rodičů od mé drahé matinky se žaludek zázračně uzdravil. Nechci tvrdit, že je to případ i nemethova žaludku, ale jen tak dávám do placu. Žaludek může být v nepohodě od nervů, nemusí to být ani žaludkem ani žlučníkem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:40
- Nahlásit
nemethova5
syrovej taky nemužu, vařenej nevadí, dala jsedm 2 paličky do asi litru vody s bramborama, zahustila domácím vejcem moc mňam záležitost, a byl uvařenej dobře ten česnek, jinak bych už svištěla se žlučníkem, jdu chrnět
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:40
- Nahlásit
Vlčáčkováje to mozny,doma gut zatim,ale spise mi pridelava starosti prace,ale to tu nebudu rozebirat,je mozny,ze me zaludek boli z roboty,jo nervy delaji svoje,to mate pani pravdu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:44
- Nahlásit
kejtlin
Tak to vylez
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
Musite vic chlastat - desinfikovat!
správně, co je v lihu, to se nekazí!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:45
- Nahlásit
jo a jeste vam musim decka napsat jak jsou policajti totalni degeni!!!!!jako to fakt svet nevidel,co se mi stalo dneska rano ve tri ctvrte na tri,to jaksi nechapu jeste doted!ja tady vsude svitim jak u komediantu,cim vic svetla,tim vic to odradi zlodeje a nebude je to lakat ke kradezim,no cumim do toho netu,hraju hry a venku hajan spustil desnej rev!no a venku v objekte mi stoji policajt,daleko od hajana,pry ja si mysel,ze tu je zlodej,jsem si zatukala na celo,a rikam,jo halogeny vsechno sviti,je tu svetlo jak ve dne a zlodeji si prijdou krast i ze psem,ja rikam,fakt dobry a on na to,jsem se toho vaseho psa lekl,jsem myslel,ze budu strilet,a ja na to,jo strilet,jo?no,tak to uz by jste z toho objektu vy zivej nevysel!!!!se sebral a sel do riti,jako chapete tu logiku??????a za to,ze hajan hlida by ho zastrelil,no ja mam dost jeste doted!ale vim,odkud vitr vane,od tech buzerantu odnaproti,se s nema nebavim,bo to jsou totalni degeni!!!ale to je nadlouho!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Odstěhováním z bytu rodičů od mé drahé matinky se žaludek zázračně uzdravil.
Mám podobnou zkušenost se žlučníkovýma záchvatama.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:47
- Nahlásit
nemethova5
kejtlin nema sra.ku!ma jen rymu a je celkove nachlazena
Tak to je mi jasny ja se dycky snazim do posledni chvile nezramt prasky, dokud to jde lecit prirodne tak proto jsem se smala, ze je Kejtlin takovej chemik
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:49
- Nahlásit
zuzanarosakovapani,to ja taky a desna sracka,jak me neco boli,sup a uz si dam tabletku,silene me rozciluje jak mam migrenu a jsem z toho tak hotova,ze bych s chuti skakala do zdi,tak prave proto.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:51
- Nahlásit
nemethova5
Tak dyby mi nekdo strelil na psa, tak ho zabiju kokota! Este ze nestrelil pičus!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:52
- Nahlásit
Lola1
no počkej,pár talentů tu dáme dohromady né???
kejtlin
heled jenda si dělá takovou drastárnu- vypije asi z kila citronů jenom tu štávu,neředí to ni,je to hnus tedy,ale do hodky je mu líp
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:53
- Nahlásit
zuzanarosakovatak proto mu rikam,ze by zivej nevysel!!!!!!hlavne ze mel bryle jak dna od popelniku,sim te by se netrefil,vypadal jak anton spelec ostrostrelec!to ja bych ho driv umlatila steblem travy!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:55
- Nahlásit
Dámy,
poznáte, co je to za rasu či mix?
http://www.utulek-jimlin.wz.cz/obrazky/psi/origina l/2556.jpg
NEzkouším Vás, kolegyně z Jimlína by to docela potřebovala vědět.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:55
- Nahlásit
brezen2008bleeee!jsem se otrepala!!!!to si dovedu predstavit.
zuzanarosakovano hele,a ja si dala jeste ten nurofen,takze jsem musela krasne vypadat,jak jsem vlitla na toho pokus o policajta,ja byla dnes cely den cela otekla a jeste jsem sam opar na drzce,mozna ze jsem ho postrasila svou vyzazi,ze se lekl a utekl,taky mozne.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:56
- Nahlásit
impact
Mám podobnou zkušenost se žlučníkovýma záchvatama.
JO jo, podobnost čistě náhodná???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:57
- Nahlásit
Vlčáčkováthajsky ridžbek?????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:58
- Nahlásit
nemethova5
Policajti jsou asi degeni vsude tak jdu na cigo a jdu chrapat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 23:00
- Nahlásit
nemethova5
JO? Pošlu to dál. Díky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 23:07
- Nahlásit
Vlčáčková
nemůže to bejt podobný kelpii?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 23:18 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Vlčáčková
Podle mě je to thai ridgeback s něčím hnědým. Buď labík, i když podle noh a tak mi přijde spíš s dobrmanem. Jakou to má povahu? Čistě ze zvědavosti..
A ten staford 2551 bude spíš picbum bo stafíci nemaj hnědý nosy, většinou. Resp. je ta barva u nich potírána.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 23:20
- Nahlásit
impacttak jsme se pani trefili,akorat,ze thajskej ridzbek je vetsinou modrej,esli se nepletu,ale je moc cananej!
zuzanarosakovato byl extra degen!!!neboli muj oblibeny nazev panpamrd!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 23:22
- Nahlásit
Gerda
impact
Já o něm nic nevím a teď nemám čas to řešit (kvůli DPH). Takže jsem sem hodila link a doufám, že se zodpovědná osoba vyjádří. Zítra v noci, bych tak tipla .
|