| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:22
- Nahlásit
Gerda
jak nemá terminátor?????????
jo a furt prudí kvůli píp
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:23
- Nahlásit
hancaw
krysy jako krysy mám 4, oblečky na ven mají, ale jestli ho nepotřebuješ a v budoucnu nevyužiješ, tak ho přivítám, díky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:25
- Nahlásit
Alexa
škoda že neudělal prudkej pohyb ke mě páč by ho určitě zakousla.
a mělas bys konečně vlastní problém )))
šiš to je pruda,asi nějaký ééérekce,škoda že nešel do prdele tudle jak měl našláplo taxe nečil prdne ti céfka a béš tahat nohu a my tě teda tlačit nebudem,sami máme dost a končit bestak nemůžeš bo potřebuju na jaře eště t1
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:29
- Nahlásit
Gerda
a jak začnem? Hlavně nesmíme vynechat tu fázi, jak jí bezmocnou nakonec vokradem....
hele a nemohly bysme u týdle fáze vostat?? že by sme jí jako propracovaly a víc se tomu pověnovaly..bestak de akorát vo ty majetky,to šlo církvi taky ,proto vymítali..jo eště bysme jí mohly trochu mučit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:30
- Nahlásit
Alexa
asi jsou nějaký prudící erupce bo v neděli na cvičáku i ten klidnej zdeněk řekl hlavní výcvikářce co dělá s čubou blbě, já už to vzdala dávno
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:32
- Nahlásit
davidkova renata
jaře eště t1
tu uš máme
my tě teda tlačit nebudem
jak jako??? sem myslela že mám kamarátky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:33
- Nahlásit
Alexa
kejtlin
šiš máte ňáký divoký cvičáky, u nás na cvičáku je hroyně mírumilovno, fšichni pejsci i lidé jsou milí a pozitivní prostě retrívří cvičák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:34
- Nahlásit
Gerda
já bych řekla, že biluše je prostě posedlá, možná spíš ďáblem ńákym, než můzou, todle je pro můzy trest ))) Biluše je šaľenááááááááááá
Lilátko už tě má dávno na seznamu Ale včil si k tobě připsalo vykřičník
zuzanarosakova
to je pjekný!!! takový outulný!
Ste moc hodná pani, řeknu Lilátku aby vás ze seznamu podmínečně škrtlo
Alexa
Biluše má mocinky pjeknou koupelku i kuchyň
Aleksu si neškrtneme, páč tam má moc černých puntíků, ale jeden jí umažem. Možná dva.
Pípa vezme Pumice při jednom až tam pojedem skrz exakyháka. Aspoň bude větší sranda
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
šiš máte ňáký divoký cvičáky, u nás na cvičáku je hroyně mírumilovno, fšichni pejsci i lidé jsou milí a pozitivn
ale to u nás taky, ale teď poslední dobou ten píp děsně prudí a kvůi děsnejm píp
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:35
- Nahlásit
Alexa
tu uš máme
ale my ne
sem myslela že mám kamarátky
no to jo,ale ynvalydní si uvjedom ..dost si neumim přectavit jak tě valíme přes ten kurefskej kopeček jaxe posledně zadržovalo..dyk bys nám dycky sjela zas spátky ..a pak ten slalom mezi ofčíma hownama..čéče rači si tu céfku šetři
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:36
- Nahlásit
davidkova renata
.jo eště bysme jí mohly trochu mučit
Uš máš na seznamu tolik vykřičníků, že se prakticky nevejdou na stránku
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Alexa
jo a furt prudí kvůli píp
tak mu můžeš říct, že fotky svý čuby z obran s vyretušovanym pozadim mu nedám ))) když je na tě hubatej.
davidkova renata
hele a nemohly bysme u týdle fáze vostat?? že by sme jí jako propracovaly a víc se tomu pověnovaly..bestak de akorát vo ty majetky,to šlo církvi taky,proto vymítali..jo eště bysme jí mohly trochu mučit
já sem pro, jen by tomu nějak to vymítání mělo předcházet, jinak se tomu může prostě řikat el paso, jakože loupežný přepadení.
kejtlin
asi jsou nějaký prudící erupce
u nás v práci taky, prej máme bejt v klidu, že do půlnoci to budeme mít určo hotový )))) v 11 tu máme poslední schůzku.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Aleksu si neškrtneme, páč tam má moc černých puntíků, ale jeden jí umažem. Možná dva.
jééé děkuji paní, ale to uš bych rači neměla dodávat, že to bude moc pjekný, takový originální na to filmování
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:38
- Nahlásit
du s čokli a krmit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:42
- Nahlásit
no koukam,ze tu je taky veselo az milo,jeste,ze mam klid svatej na cvicaku,vsechno se porobi s klidem a kdyz neco neni,tak neni,se nepotentujem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
mamko, bude z tebe lék: http://www.novinky.cz/veda-skoly/213139-zkapalneni m-meduz-lze-vytvorit-levnou-energii.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:44
- Nahlásit
Biluška
Uš máš na seznamu tolik vykřičníků, že se prakticky nevejdou na stránku
tak nějaký umaš a je to ne?
Gerda
jinak se tomu může prostě řikat el paso
hele normálně tam přídem a řeknem Astala vista,bejby..tomu snad rozumí i debil ,tak je reálná šance,že to pobere aji biluše
du se svalit,uš nepyšte ani nevymítejte abysem nepřišla vo nějaký majetky!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:48
- Nahlásit
Gerda
mamko, bude z tebe lék:
no jo,uš je to tady ,tak dlouho se chodí se skumafkou pro vodu,aš tě skapalněj ..ale děcka,to vám řikám,zadarmo jim teda nic nedám!!! jako čévéčko!!!! dybysem byla nějak vyřazená s provozu,dohlídněte na to!!! todle bé zlatej důl! a důl..tak ten mi vzít nemúžou )))),viděli ste něgdy důl?? je to díra v zemi )))),chodby tak tak...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
tak nějaký umaš a je to ne?
Prd Založím ti další stránku
du se svalit,uš nepyšte ani nevymítejte abysem nepřišla vo nějaký majetky!!
Gdyž žádný majetek nemáš tak o něho nemůžeš přijít, to je snad logický . Myslíš, že by ti něgdo chtěl brát kýbl a hadru?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
.tak ten mi vzít nemúžou)))),viděli ste něgdy důl?? je to díra v zemi)))),chodby tak tak...
Si úpa bubá, ten ti vezmou jako nic. Co si asi tak myslíš, že dělají tuneláři, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:50
- Nahlásit
davidkova renata
hele normálně tam přídem a řeknem Astala vista,bejby
ale to se řiká, dyš odcházíš...mamko...asi se budu trošku bát s tebou dělat trestnej čin...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:51
- Nahlásit
Biluška
Ty máš fakt tagle barevnej barák?!
Ty vole, to je mazéc, no ale barvičky hezký! Že tys měla z výtvarky jedničku?
Hele a to v tý koupelce je mozaika, že jo? Moc hezký, moc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:51
- Nahlásit
Biluška
Gdyž žádný majetek nemáš tak o něho nemůžeš přijít, to je snad logický
si taky úpa bubá bo pochopitelně myslim TVOJE majetky co ti zabavíme při vymítání )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:52
- Nahlásit
davidkova renata
uš nepyšte ani nevymítejte abysem nepřišla vo nějaký majetky!!
a koho vymítíme, až voberem Biluši? Můžem k Bajko, až skončíme (astalavistabejby), bereš si Fanouše a já Bajkonura, jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:53
- Nahlásit
Gerda
ale to se řiká, dyš odcházíš
neser! tim je právě zmatem!! každej blp to řiká dyš votchází,ale my to řeknem dyš béme přicházet!!! chápeš tu mazanost?! nigdy nás nechytěj bo todle nečekali!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:53
- Nahlásit
Gerda
ale to se řiká, dyš odcházíš...mamko...asi se budu trošku bát s tebou dělat trestnej čin...
neboj, to už bude kapalná, můžeš ji někam nalít nebo vylít nebo ji rozlít a nikdo ji neuvidí! to je super!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:55
- Nahlásit
Gerda
a koho vymítíme, až voberem Biluši
vymítíme fšecky,cííí bejt majetná mocinky nejky úpa nejvíc!
a uš du..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
chápeš tu mazanost?!
a co budem řikat, až budem odcházet? Třá zavřete oči, otcházím? Nebo spívat - jáááá uuuuž du du du, uš mám fšecko hotovýýýýý
jbat
můžeš ji někam nalít
naleju ji do pánckých pisoárků v Brně. Místo otpočinku na hropku tedy bude Brno-pisoárky.
Hele pawlinka šla s dellinkou na prochásku:
http://www.novinky.cz/krimi/213162-bojovy-pes-rozd rtil-sve-pani-predlokti-zemrel-policejni-kulkou.ht ml
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 20:01
- Nahlásit
Gerda
a co budem řikat, až budem odcházet? Třá zavřete oči, otcházím? Nebo spívat - jáááá uuuuž du du du, uš mám fšecko hotovýýýýý
twe čék nemůže ani f klidu vodejít!! furt máš něco! si nípavý typ ..tak já nevim..normálně řeknem jako slušný lidi Nasanou...případně Bis mórgn anebo Čýs a uš dej pokoj!
naleju ji do pánckých pisoárků v Brně
su klidné,tam ty nigdy nedojedeš
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2010 20:04
- Nahlásit
davidkova renata
su klidné,tam ty nigdy nedojedeš
pani je na tom jako já v práci...?
Du študovat excel. Prej mi moje znalosti stačit nebudou (umím zvječit a zmenčit buňku a taky ji vybarvti, nevěřim, že to umí víc).
Astalavista
|