Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5355 . 5356 . 5357 . 5358 . 5359 . 5360 . 5361 . 5362 . 5363 . 5364 . 5365 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pavliii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:20
- Nahlásit

Gerda
jo ahááá, tož to su ráda, že když už sem jednou udržela ňákou informaci, že nebyla úplně blbě

hancaw
hele a ty si jako myslíš, že to, že už tam jednou byly znamená, že tam dojedou znova?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:21
- Nahlásit

Akky0Aime
bezva, díky.

davidkova renata
co něco z těch kralup?
no jasně, to je dobrej nápat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:24
- Nahlásit

Pavliii
a ty si jako myslíš, že to, že už tam jednou byly znamená, že tam dojedou znova?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:25
- Nahlásit

Pavliii
ty si ještě zlejší než hancaw!!!!!!!!!!!!!!

Pavliii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:45
- Nahlásit

Gerda
a prča bude, až tam nakonec budete čekat na mě bloudící

hancaw
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:57
- Nahlásit

Gerda však ty vždycky říkaš : no jo už bloudíme a Davídková do toho no jo už sme zasejc v pr.....
Já bloudím výhradně s Luckou Kratochvílovou!

Pavlii no to je pravda tak snad jo....

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:00
- Nahlásit

Gerda
jo a jaký závody jste chtěly abych vám pískala?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:18
- Nahlásit

Pavliii
hancaw
šak sa nebojte, zítra jako páni dojedeme! ))

Akky0Aime
až bude čas na závod O sáček Jílu...ještě nemáme termín

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:18
- Nahlásit

hancaw

Teeeeda, ty si fakt zlááááá

Nechápu, co máte proti mýmu navigování!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:19
- Nahlásit

Právě odešli Bajšofci, krááásně nám zmlátili Korinku, zase bude mít mocinky hodně hematomůch na hlavjě, neboť stále sebou mlátili o zem. Maryje nebyla vůbec ráda, že je vidí, pozorovala je ze schůdku, kde ležela.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:20
- Nahlásit

Gerda
tak to jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:38
- Nahlásit

Alexa
takže jak je to v mlíkoších? já zamluvila termín 18-22.7., ted´ v neděli budu na cvičáku tak to opravím. lubošovi řeknu, ale on to zapomene, vždycky říká tak měsíc předem, že mu máme říct. přijed´te v únoru na zimní závod to bude taky pískat luboš

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:41
- Nahlásit

kejtlin
takže jak je to v mlíkoších? já zamluvila termín 18-22.7., ted´ v neděli budu na cvičáku tak to opravím. lubošovi řeknu, ale on to zapomene, vždycky říká tak měsíc předem, že mu máme říct. přijed´te v únoru na zimní závod to bude taky pískat luboš
no vždyť jo pondělí - pátek 18. - 22. 7. to jenom Gerda furt píše 4 dny. No zkoušky by byly oficiálně, takže je musíme nahlásit 3 měsíce předem a zajistit veterinu a tak. Ale je to třeba s rozhodčím domluvit páč je to pracovní den tak aby měl volníčko víš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:43
- Nahlásit

Alexa
to vím, že 3 měsíce předem se musí hlásit, lubošovi to řeknu, ale jak ho znám tak řekne no to já nevim to tak měsíc předem a nejlíp mi tak obden volat, nevim jestli už neni v důchodu

hancaw
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:45
- Nahlásit

Gerda už se těším, jo hele ta paní ze zkoušek se mi ještě nozvala - psala jsem jí včera tak pokud uvidíš Baica zítra v Prokopáku tak se jí optej jestli nemá founa na ni.

Lucka Kratochvílová šak nic nemám proti vašemu navigování byla to velká bžunda

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:47
- Nahlásit

Alexa
ve ZŘ toto
Akce se mohou pořádat jen ve dnech pracovního klidu nebo pracovního volna. Tato zásada se nevztahuje na akce pořádané vrámci kynologických táborů nebo soustředění za předpokladu, že delegující orgán má možnost pro tuto akci zajistit rozhodčího.

bude to o prázdninách takže by neměl bejt problém

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:48
- Nahlásit

hancaw
jo hele ta paní ze zkoušek se mi ještě nozvala - psala jsem jí včera tak pokud uvidíš Baica zítra v Prokopáku tak se jí optej jestli nemá founa na ni.
Mám Kam ti ho můžu poslat?

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:51
- Nahlásit

Akky0Aime
bude to o prázdninách takže by neměl bejt problém
to jo to vím, ale jde o to že když napšu do žádanky že tam chci jako rozhodčího Luboše tak aby mi pak tejden před zkouškama neřek že jde do práce víš

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:55
- Nahlásit

Moudro Dne
I pád na držku je pohyb dopředu

hancaw
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:00
- Nahlásit

Baico hanca.w@centrum.cz
kuju!

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:07
- Nahlásit

hancaw
Sova právě odletěla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:10
- Nahlásit

Baico
hancaw
Hancaw je moc hodná, přihlásí nás spolu, ouplně mi spat kámen. Kdy se k vám zajedem mrknout?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:11
- Nahlásit

nějaký nás venku je fakt nádherně, asi mají lidi nějaký volno nebo co, šla jsem ven se smečkou, vyšli sme kolem 11hodf, vraceli se klem 13hod a potkali jsme hodně lidí, naštěstí jen v činžákách, kde měli psy přivázaný a jen jsme se prosmykli, tak neměli ani blbý, rádobyvtipný kecy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:16
- Nahlásit

Gerda
prosím,jak je velkej ten uzel a kde se dá obědnat? a vestu,stím že nepojedu bych si taky mohla obědnat?

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:19
- Nahlásit

brezen2008
uzel u mě, na stránce prěd je odkaz na fota a výběr baref, jeden je za 55Kč
velkej jak chceš napiš do mailu kolik, tvar, barvu a velikost nabo pro jakého psa aime.k@seznam.cz

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:32
- Nahlásit

Gerda
Kdy se k vám zajedem mrknout?
No, kdy chcete, zkoušky jsou za 14 dní. Mohli by ste i tuhle nedělu, ale ideální by to bylo tu příští, protže to nebude Pardubická a nebudu chvátat dom.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:37
- Nahlásit

brezen2008
uzel jsem si naměřila podle našeho peška, se kterym trénujeme aportaci, takže je to rozměr volený. Objednat se dá u Akyháky na mailu, psala to tu o stránku zpět. Vestu si objednat můžeš, jenom je potřeba, aby si s ní potom, pokud se budou vyrábět, určitě počítala a skutečně si jí vzala, protože to nebude věc za stovku, ale věk kolem stovek 7. Takže na případné vesty budou objednávky závazné s placením záloh předem.

Baico
ideální by to bylo tu příští, protže to nebude Pardubická a nebudu chvátat dom.
OK, to bychom mohli přijet aji ráno, že? Ať pak někde neuvíznem v zácpě, strašně to nesnášim.

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:39
- Nahlásit

Gerda
to bychom mohli přijet aji ráno, že?
JJ, od 9 máme kurzy a pak se normoš cvičí. Můžeme sjet i ZZO nanečisto s velením.

hancaw
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:45
- Nahlásit

Baico sova nikde! asik zabloudila! mohla bych kdyžtak příští víkend taky dorazit? Na přezkoušení Tenhle taky spěchám na Pradubickou

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:53 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Baico
Můžeme sjet i ZZO nanečisto s velením.
JOOOO!!!! To si prosíme!

hancaw
Ty jet musíš, ty pako )))) A Bajko taky čumí na dostich, takže nemůže cvičit, proto ta příští neděla. Takže pojedem hnet ráno, nejdříf naberu tebe, sjedem pro Skumafku a jedem k bajkům. Vem si aport, řetízek, očkovák a jídlo.

edit: nebo, krs vjěčí auto, bys vzakla kombíka, samože s příspjěfkem na béňo.

<< 1 ... 5355 . 5356 . 5357 . 5358 . 5359 . 5360 . 5361 . 5362 . 5363 . 5364 . 5365 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání