| Autor |
Zpráva |
malinka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:54
- Nahlásit
bonc
nigdo nezůstane na vocet
a to je móóc dobře
rozmrazoval uš něgdo tím sajratem na sklo W5?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:59
- Nahlásit
malinka
[i][rozmrazoval uš něgdo tím sajratem na sklo W5? /i] nevim. netušim jak se jmenovalo - ňákej běžnej marketsajrajt. W5 je něco spejšl? Bych brala... aby to taky rozmrazilo tu hromadu sněhu na autě..
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:00
- Nahlásit
GERDA, DAVÍDKOVÁ A...NAZDAR, no vás tady vodchytit je umění. Jak žijete?Obnovila jsem stránky a vložila prase, tak se koukněte až budete mít po tom fofru......
www.ajdadoga.estranky.cz Monty prase
Jinak jsem na hlavu z čoklů, Ajda hubu nezavře..kdykoliv vyjde ven, tak řve. Bylo mi to divný, tak jsem šla ke vratům a zjistila, že štěká na předek mýho auta, tak jsem přeparkovala, ale pomohlo to jen na půl dne a dneska zase řve na..nevim co. Myslíte že se to vodnaučí bez euthanásie?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:04
- Nahlásit
drásalky, tady už nemrzne, ale zato je zase mlha. a bez Rákosníka. Já vozím v aute i velkou lopatu. Už se mi stalo několikrát, že jsem zapadla i ve městě a musela se vyhrabat. mimo město bych bez lopaty ani nejela
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:19
- Nahlásit
čauky,tak je venku krásně,chodím v tričku jenom a je tu krásně slunečno
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:33
- Nahlásit
čau, venku je kosa, ráno byla jinovatka. To je k nasrání. soused nad námi přišel ve tři ráno zhulenej domu, zapnul si televizi na plný koule a já na něj půlhodiny zvonila. Kdo myslíte, že vzbudil celej barák? Jeho televize, nebo můj zvonek? Správně, moje zvonění. V trolejbuse ráno Trixe málem zabil středoasiat. Prostě neskutečně nasranej dotáhnul paničku přes půlku busu až k nám, kde ho teda zastavila 20čísel od trixe namáčknutýho za mýma nohama. Pak stála kousek od nás a furt ho mlátila a řvala na něj nesmíš. Jsem se tomu smála a povídala jsem trixovi o nevychovanejch psech. Lidi na mě koukali pohoršeně. asi je neslušný mít vychovanýho psa.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:40
- Nahlásit
radkah
Proč nemůžeš prostě přijet 30/10 do Jílovýho???????? Vem s sebou Dolfiho.
Maky a Trix
povídala jsem trixovi o nevychovanejch psech. Lidi na mě koukali pohoršeně
Hele ať jdou třeba do řitinky. Pani s azyjatem by nikdo nic neřek, bo se bál čokla. Skřítka tranvesťáčka se nikdo nebojí, musíš ho naučit aspoň na povel cenit žuby.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:42
- Nahlásit
Gerda
tak časem třeba...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:52
- Nahlásit
velevážené žumpizny. Su děsně nasrané páč tu máme mlhu od rákosníčka. Ofšem gdekoliv jinde sluní svítíčko, hmla je výhradně pouze nad oryjentem Sem byla na kanysce a jak jsem se vracela tak je normálně vidět hranice té mlhy.Už z dálky. Na rovině Vypadá to jak scéna z hororu, svítí sluníčko a o pět metrů dál už je mlha jak prase
Taky chci jet do Francyje a chci tam být dokařka. Gdy odjíždíme? V krajním případě se kvůli tomu aj převleču za samečka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:53
- Nahlásit
radkah
Ty vole, tak články o praseti nemaj chybu ) Nájemná vražda - ty si takový hovado, že to nemá obdoby Umřela sem smíchy u toho ))
Děcka, to musíte číst, děte k radce na stránky a honem to čtěte, bo to je fakt strašnej příbjěch ))))))))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:53
- Nahlásit
Biluška
tu je taky mlha.zajímavé, že ráno nebyla.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:02
- Nahlásit
radkah chudák čuňák počki ještě na tebe zavolá Kubišovou!
Gerda to teda není v Indonésii by jí šváb tu nohu zlomil
Chci taky jet ale né do Francie stát se dokařem ale radši na to Bali a stanu se celkem čímkoliv kromě taxikáře a tuktukáře to je velmi nebezpečné povolání
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:03
- Nahlásit
radkah
ty si kretééééééééééééééééééééééén!!!!!!!!!!
su vodvařené,du se přebalit ,mylim,že tě nenávidim ti řikám!!!!!!
bez euthanásie
tu dej sobě,ty pako ))))))))))))))))) romanoj se uleví ))))))))))))
Gerda
to je fakt kráva
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:05
- Nahlásit
jsem musela vodjet a doprovodit nejstarsi holku na ceste ze skoly do medyjateky, kde musi delat vyskum vo pameti
nevim, proc si to nemuze udelat doma, vygugluje si ty samy info, co v medyjatece nebo at ji tam vodvedou, chytraci
no, aspon jsem ji donutila se najist
holky, ja na Bali nechci, at se tam votstehuje Davidkova, hned to muzovi napisu, ze bude mit napriste 3 manzelky, bude urcite natsenej. Ja potrebuju bydlet negde, gde budou mit decka dobry university, nehlede na to, ze Bali spada do Indonesie, jestli vite, co tim myslim, i gdyz treba na Bali zrovna je vetsina obyvatel Hindu, ale stejne....Jako kdyz je cek sam, muze bydlet leckde, ale s deckama je to jiny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:10
- Nahlásit
leyenda
kde musi delat vyskum vo pameti
pošli jí ke mě,bude bes práce...
ale s deckama je to jiny
mě je to fuk,děcko nechám pochopitelně sýmu vosudu tady v metropoli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:13
- Nahlásit
hancaw
to teda není v Indonésii by jí šváb tu nohu zlomil
Bali nebo sulavézi, to už máš fuk, dyš nebudeš šlapat šamanům na dědečky, nemůže se ti nic stát krom spousty nebespečenství, co tě tam čekaj.
davidkova renata
to je fakt kráva
pak sem zjistil, že sem adoptovanej...bože to je kráááááva )))))
leyenda
hned to muzovi napisu, ze bude mit napriste 3 manzelky, bude urcite natsenej
no to jo, zejména dyš jeho novou ženou bude Biluše a Davítková a hancaw, ta je z nich jediná trochu slušná až na ty dědečky.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:15 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Davídková pokud pofrčíš na Bali tak dej napřed echo protože tohle teroristi fakt nepřežijou - konec Al Kajdy v Indonésii
Gerda od tý doby co znám Vás a Davídkovou se toho spousta změnilo - tedak zejména co se slušnosti tejče
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
mě je to fuk,děcko nechám pochopitelně sýmu vosudu tady v metropoli
Jasně, nic jinýho ti ani nezbyde páč už je velkej do bejbyboxu ho nenarveš . Já je tam eště nacpu, zatím sou malý. I když obě do jednoho asi nedám, budu muset objet víc měst Zase zbytečný prachy za benzín S těma děckama sou furt nějaký komplikace
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:17
- Nahlásit
Biluška
šiš se schováš za rohem a až ji vyndají tak tam vrazíš druhou, nebudeš jezdit po všech čertech, ne?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:18
- Nahlásit
davidkova renata
děcko nechám pochopitelně sýmu vosudu tady v metropoli
no jo, ale tvoje decko us je velky, samostatny a mus, urcite najde nakou divcinu, co se vo nej postara, moje jsou este maly
pošli jí ke mě,bude bes práce...
simte, vona potrebuje mit nakej serijozni vysledek toho vyskumu, sem ji rekla, ze mela tvrdit, ze chce bejt konskej veterinar, mohla skoumat domki kone az do aleluja a pri tom je aspon vycistit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:18
- Nahlásit
makrel
šiš se schováš za rohem a až ji vyndají tak tam vrazíš druhou, nebudeš jezdit po všech čertech, ne?
A jo pravda. To mě nenapadlo. Ještě, že mám ty kamarádky na foře co mi dycky dobře poradí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:20
- Nahlásit
hancaw
tý doby co znám Vás a Davídkovou se toho spousta změnilo - tedak zejména co se slušnosti tejče
tak todle sem nepochopila..nevim jak gerda..
terorystííí at se těšej,Bin láďa je nahranej,dorazim aji s Nánou a dám jí revír
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:22
- Nahlásit
Biluška
do bejbyboxu ho nenarveš
skusim ho prodat na aukru teda
leyenda
tvoje decko us je velky, samostatny
HA HA HA ,ten jouda si neumí uvařit ani čaj
vona potrebuje mit nakej serijozni vysledek toho vyskumu
jo aha..tak nic
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:22
- Nahlásit
Gerda
zejména dyš jeho novou ženou bude Biluše a Davítková a hancaw
no moment, 1 manzelka sem ja, s Biluskou jsem jaxi nepocitala
san by urcite nevstrebal
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:23
- Nahlásit
leyenda
san by urcite nevstrebal
saň tedy fstřebá jeho a je pořešeno )))))),můžeš zvostat gde si )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
skusim ho prodat na aukru teda
Skus. Ale musíš ho pořádně vychválit, jako že je hodný, čistotný, vhodný i k dětem a tak ... A prodáváš ho pochopitelně z důvodů alergije, jak jinak
saň tedy fstřebá jeho a je pořešeno
Jistě, saň je pořád hladová
leyenda
s Biluskou jsem jaxi nepocitala
Biluška taky nechce být žádná mnohomanželka, chce být dokařka za ty velké prachy.
san by urcite nevstrebal
Saň se neptá, saň bere
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:33
- Nahlásit
hancaw
od tý doby co znám Davídkovou se toho spousta změnilo - tedak zejména co se slušnosti tejče
To ti věřim, děfče.... ))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:36
- Nahlásit
Biluška
Zkus z dětí udělat biomasu a s tou zatopit.
Je kosa. Podlaha mi zmrzla, podlahář volal, že na to mi pokládat thermofix nebude. Oknaři volali, že by přišli zítra, zedník říkal, že zítra nemůže. Já jsem u Pumpovic v j. Čechách a zlotřilé moravské řemeslníky na tu dálku nemůžu ani zfackovat!!!!!!
Včera se mi podařilo napumpovat pneu z 1,4 na 2,2, což už je v pohodě. Za drzých řečí Pumpy starší. Ale pak jsem jí to odpustila, protože našla kometu a bylo tedy možno si nechat přimrznout oko k dalekohledu. Takže byla zábava a pak byl ještě rum.
Naše Pumpička proběhla jen na chvíli, protože Clárečkovi zapomněla kastrol a tak jsem jí ani neukázala, jak se nám smrsknul nádor na Bekynce.
Která jste si už objednala nějakého policejního psa z diskuze vedle?????
Zase jsem musela přemazat Pumpě její 40 místné heslo. Ufffff, jsem z toho úplně zpocená.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:41
- Nahlásit
hancaw
Pani vy prej nejste ničeho členem. Ani žádnýho chovatelskýho klubu, nebo klubu agility?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:47
- Nahlásit
Baico
není
|