Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5382 . 5383 . 5384 . 5385 . 5386 . 5387 . 5388 . 5389 . 5390 . 5391 . 5392 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 02:49
- Nahlásit

malinkamam skype dana.nemethova1

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 04:45
- Nahlásit

malinkano nic balim to,pomalu zacinam uklizet,pak napis co a jak,mej se fajn.

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 06:49
- Nahlásit

dobre rano
malinka
jak je?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:21
- Nahlásit

fstávat a makat
stihla jsem dočíst akorát první stránku, další dvě nedávám, páč musím jet dřít
Tak jenom f rychlosti - ad Lálinčino ježdění. Byla bych moc ráda, kdyby ji učil někdo kdo tomu rozumí Už měla tři trenéry. U první chodila krokem po jízdárně zatímco jí koně drželi za ohlávku. Za tohle jsem prosím platila 400,- na hodinu (200,- za jednu krát dvě děti). Mladší to naštěstí přestalo bavit . Našla jsem druhého trenéra. Chlapa. Ten jako uměl stran koní, sice byl na ně takový trošku surovější, ale uměl. Jenomže krom koní ho taky velmi lákaly malé holčičky Takže tomu jsme rychle zatly tipec. Teď Lála jela dvakrát s tou paní co od ní kupujeme Barona. Mezi námi, Lála jezdit neumí, zatím se to neměla kde naučit. Zvládá tak maximálně tu chůzi a i přitom dělá spoustu chyb. Impact viděla. Paní prohlásila, že pojedou na vyjížďku do terénu, aby Impact Barona viděla pořádně. Myslela jsem, že pojedou krokem, max. lehkým klusem. Lálinka se vrátila nadšená z toho, že cválali a tryskali a že jí to moc šlo. Pořád jsem si myslela, že paní F. ví co dělá a že to má nějak pod kontrolou. Včera jeli zase. Jela Lála, paní F. a nějaká holka z těch stájí (dítě). Měla jsem tam Getku, menší dítě i Mášenka. Rozhodli jsme se, že se půjdem projít a náhodou jsme došli na pole, na kterém oni cválali. Viděla jsem to fakt jenom z dálky přes celé to pole a ještě na půl oka, páč jsem se věnovala Getsíkovi. Ale neviděla jsem ani náznak toho, že by náš líný kůň po někom vyhodil, nebo nějak stávkoval. Přišlo mi to, že prostě Lála tu rychlost nezvládla a normálně spadla. Trochu si říkám, že je to prostě nehoda a trochu jsem nasraná na tu F., že to pod kontrolou evidentně neměla . Chci, aby se Lála s Baronkem naučila jezdit, ale chci, aby to bylo bezpečně. Nechci už žádného pedofila, hazardéra, ani nikoho podobného. A teď babo raď Jo a chci ho tady v oblasti, nemůžu dojíždět až bůhví kam do pryč.

A jdu dřít, nepyšte

Tinta76
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:39
- Nahlásit

Dobrý den celý den
všem zraněným, pokousaným a okradeným (víc jsem toho nestihla přečíst) přeji brzké uzdravení a rozřešení ... všem ostatním posílám jednu krásnou píseň
http://www.youtube.com/watch?v=AKS6mDThNsg&feature =related

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:51
- Nahlásit

Krásné pracovní ráno dámy (těm co nemakaj žádný krásný ráno nepřeju, maj ho krásný už tak dost)

Biluška

to je pech, první pád a hned s následkama protože těch ještě bude..
Chci, aby se Lála s Baronkem naučila jezdit, ale chci, aby to bylo bezpečně. ono na tom hloupim rčení že kdo nepadá nejezdí je bohužel spousta pravdy, ale je smůla když u toho hned něco prdne. Takový ty první pády si většinou vyžádaj jen modřiny, ale musí se UČIT jezdit, ne hurá na koně a jedem. Takový ty nebezpečný pády většinou přicházej až pak - když už neučíte sebe ale pokoušíte se naučit něco nějaký hovado, který se snaží s váma mermomocí švihnut o zem. Škoda že bydlíte na úplně opačnym konci světa, bych vám helfla, stran toho že už nemam svýho mam vcelku čas a pár dětí už jsem v tréninku měla, nejvíc mě baviiy právě ty úplný začátečníci - na dobrym základu se dá stavět, zlozvyky se špatně přeučujou. Musí se nejdřív naučit na lonži v kroku takovou tu "akrobacii" - různý cviky co děti považujou za zcela zbytečný, ale učí se přitom na koni držet a sedět tak jak maj a taky přitom padat - z kroku, bezpečně na písek.

impakt
joo, o pádech a zraněních bysme si mohli asi dlouze vyprávět, že? Za těch 15 let toho bylo..

leyenda
zahlídla jsem tady něco o ADHD - na to bohužel žádná dyjéta fakt nefungá, máme doma pézetko s učebnicovim příkladem této sqelé diagnózy...mohla bych hooodně vyprávět

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:55
- Nahlásit

tywole, mě tam ty i/y teda lítaj když to po sobě čtu baviiy bavili učebnicovim učebnicovym

teď jsem se prokousala až k tomu sněhovýmu hlášení mě tahle info doteď vesele míjela.... Gde vysí davídková? Jdu se pověsit vedle ní.... ať máme společnej pohřeb

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:03
- Nahlásit

Davídkojc

koupila jsem vám k svátku auto

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:08
- Nahlásit

Achoj fšici!
Včéra pan Bajkonůr krásně odčuchal na hnusný hlíně cizí stopu. Udělal mi radost.
Biluška
Hele sama mám zkušenosti s tím, že začátečníkům stačí opravdu málo a sunou se dolu z koně. Pani F. je pěkně blbá, když na holce nepozná, že se nahoře sotva drží. Fakt by to chtělo někoho, kdo se jí bude věnovat a dá jí základ.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:10
- Nahlásit

šiš no jo vlastně!

Davídkojc

congratulation!

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:11
- Nahlásit

Davídková
Všechno nejlepší k dnešním jmeninám pani!
A tady máte dárečky. Musíte jen chvilu vydržet, než je budete moct mít doma

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:22
- Nahlásit

davídkovic přeji vše nej k opravdickému svátku

jinak venku byla krásná jinovatka na louce a v lese taky,psiska si to užívali dosita,já už tolik né,ale jinak dobrý

impact
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:48
- Nahlásit

Biluška
Ti pořád řikám nedojížděj, ale nech ho dojet k vám.
Když to půjde, tak já sem tam fakt klidně dojedu, ale počítej tak max dvakrát do měsíce. Za cesťák a stravný.

bonc
No, mě bohužel poslední úraz už odrovnal úplně..

Ad ADHD - myslím si, že mám doma psa s takovou diagnozou. A to jako bez žumpí lekrace smrtelně vážně.

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:49
- Nahlásit

bonc
zahlídla jsem tady něco o ADHD - na to bohužel žádná dyjéta fakt nefungá, máme doma pézetko s učebnicovim příkladem této sqelé diagnózy...mohla bych hooodně vyprávět
ta ADHD byla o Impactim psu
ja mam hodne klidne deti, znam par lidi, co dietou pry decka dost dostali pod kontrolu, lip teda nez s praskama
ale osobni zkusenost nemam

Davidkova
preju ti vsechno nejlepci k svatku, hlavne teplou zimu a snich jen na blbejch vobrazkach, darek ti neposlu, pac jsme se dohodly, ze to z japka nejde

Biluška
myslim, ze bys mela najit bud dobrej klub, kde se holka nauci, nebo nekoho, kdo bude dojizdet k vam, jezdit kone a ucit holku
tady je dost rozsireny, ze mlady holky, co maji samy galop 5 a vys, chodi po lidech a jezdi jim kone nebo uci jejich pezetka.
V kazdym pripade, kdyz kone nechas jen tak se popasat a Lalinka na nej obcas sedne, koledujes si o prusvih. A ta pani je divna, ja bych decka zacatecniky do terenu nevzala vubec, jen jizdarna a hodne voltige

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:00
- Nahlásit

čus kreténi
ty vado tak tady je mazec!!! vzala sem to rychločtením,tagže biluši gratuluju k prvnímu úrazu v rodině,s rosákojc sdílim nasraní stran peněženky a porouchanejch čoklůch a malinky se ptám: jak je dneska????????????

jinak fšem samo díky za gratulace,tim fajným autím co mám vot muchoše vydrandim někam do tepla,třá do egypta,ted sem potkala kámošku,dorazila f pjet ráno a celou dobu tam bylo 36st ...tepla!!!!! je poněkud mimo mísu bo nesnáší též zimu

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:01
- Nahlásit

impact
mám doma psa s takovou diagnozou
může být, podezřívali jsme i jednu naší kočku opravdu si myslim že se to zvířatům nevyhybá.

leyenda
co dietou pry decka dost dostali pod kontrolu, lip teda nez s praskama jsme pravidelnými hosty u psycholóžky (kapacita), prášky máme, nefungujou, dietu nám žádnou ani nenabízela. Jediný co TROŠIČKU zabírá je stereotypní režim. Podobně jako u autistů. Ale jsme ochotný zkusit všechno, tak jestli máš nějakej typ na něco opravdu fungujcího, tak beru všema deseti.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:04
- Nahlásit

davidkova renata
36st ...tepla kamarádka je provokatér?!

Tinta76
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:09
- Nahlásit

davidkova renata
hele, před rokem prej byla kalamita sněhová (si to teda uš nevybavuju), a že máte ten svátek, mám pro vás jako dárek skvelý info - dneska žádná sněhová kalamita nebude
tak šecko nejlepčí

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:15
- Nahlásit

Dobré ráno na pijáno

Je tu hnusná mlha, ale nemrzne

malinka
jak to vypadá???? Držím moc palce ať se z toho vyhrabe

RenataDavídková

šecko nejlepčí a tadyk máš odeme dáreček:
http://www.youtube.com/watch?v=6NlCPyY5OtE

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:30
- Nahlásit

bonc
k tomu ADHD - v Cechach chodite s ADHD k psychologovi?
Hele, jestli chces, tak se do toho trochu "ponorim", ty moje info jsou takovy, ze existuje seriozni vyzkum, ktery ukazuje, ze se to potravinama da hodne ovlivnit. V Holandsku existuje program, do kteryho se da dite zapsat, nejdriv davas jist diteti normalne 4 tydny a pises VSECHNO co snedlo, kazdy bonbon, kazdy sousto rohliku. Pak to nejak vyhodnocuji a v pristich tydnech se vylucuji postupne ruzne veci. Obecne plati, ze vylouci jakykoliv rafinovany cukr, vsechny koloranty apod sajrajty, kterejma dneska vsechno vylepsujou, nektery deti pry musi na bezlepkovou. Udajne, kazdymu decku "usijou" dietu na miru. Berou za to 1200eu, tagze proc ne. Ale pulku sponzoruje prave ten vyzkulak. V rodine myho muze se jedno takovy dite vyskytuje, prosli tim trajektem, pry se fakt skorem znormalnilo. Jiny takovy decko mela moje kamaradka ve Spanelsku.
nasla jsem tohlehttp://deti.centrum.cz/novinky/2010/3/15/gale rie/dieta-pro-zlepseni-chovani-skutecne-funguje/
koukni na to, zeptej se kdyztak doktora, jestli podobny vyzkum existuje i v Cechach, muzu se zeptat, co tomu decku (kluk cca 12 let) davaji a nedavaji, ale mozna je to fakt individualni pro kazdy dite jinak

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:36
- Nahlásit

bonc
http://www.pelsser.nl/
tadyk meli (maji) to holandsky decko
mozna ti to naka masinka prelozi, jinak tam pisou a tom vyzkumu, jak se prihlasit atp

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:42
- Nahlásit

zdaréc fšici!

tady se nám ňák množí jobofky fšem okradeným, polámaným, pokousaným a jinak postiženým přeju brzký návrat k normálu

leyenda
bonc
týbláho, začala sem si googlit nějaké info o adhd a zjistila sem, že sem ji asik měla a částečně možná v lehčí formě eště mám du kouknout na tu dyjetu...

malinka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:54
- Nahlásit

Zdravim,
tak v rychlosti. Danouš byl doma, aš do tý doby neš se trochu probral a chtěl ven, pak zamířil rovnou do boudy. To bylo kol 4 ráno. Nějak sem ho netejrala kontrolováním. Tu zadní pravou má jakoby bes vlády. Musela sem mu jí z gauče sundat. Dneska zatim z boudy nevyles. Hlavu teda zvet. Tak sem ho nechala, ale za chvilku ho budu muset nějak vylákat, nebo vytahnout. Musí aspoň na louži. (venčitelka volala a řikala, že je kousnutej do třísel. Je zdr. sestra, tak to prvotní ošetření pořešila)
Tak uvidim......

Darina1
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:56
- Nahlásit

davidkova renata
Dobré ránko milá paní i my tři se připojujeme k četným gratulantům a přejeme krásny prožitý den sváteční.
A ještě na konec pac a pusu od Biška, Damiška a jednu francouzskou vystřelovací od Chamíka Usáma.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:16
- Nahlásit

Dobré jitro fšem, nejvíc jitra potom Danouškovi - pani, neměla byste ho vzít k lékařu, přece jen staroušek, blbě se hojí, ať na něj kóknó, aby byl zase veselej...hlavně že si kokot pořídí dortíka a bojí se šáhnout do bitky. To sou největší frajeři. Tady v parku chodí baba s picbumkou, co je trošku prudérní, skokla do malýho voříška, rvala ho jak šílená a baba jen stála byla per pleks. A neudělala nic, až když jí panička vot voříška nakopla, ať jí jde pomoct toho čokla odtáhnout. Dva dorti tu na jiřáku rozškubali bišonka, nějak se pánoj vyškubli. SOu to kokoti.

Taky dobrého rána přeji zraněné Lálince, aby jí kšírky netlačily - hele to je taky věc, sice jsou jako prt, ale bolej z nich záda jak sviňa, řeže to a bolí to všechno.

A taky dobrého rána přeju zusceadidasce, doufám, že tam ta kamera byla, ještě než si pro tu dorotu dojde policajt, zmlať si jí trošku i sama, bo to je neuvěřitelný, už několikrát sem přemejšlela o tom, kde má zloděj takovej ten pocit, že na cizí věci se prostě nešahá a neni vůbec možný někomu něco sebrat, aniž by ti to ten člověk dovolit...prostě chmátnout na cizí věc s tim, že jí jdeš ukrást...megera zvadlá!

A mamce přeju krásnej vopravdickej svátek, ať jí slunko svítí na hlavičku a nemrznou jí ušiska! Tady máš takovej malej dárek mamko- Zaplatila sem vám svatební cestu s boncem do lázní, dárky už máš tam:

Je to hotel na pláži v karybyku, letadlo letí f úterý, opakuji, letadlo letí f úterý.

A tady máš eště nějaký prachy jako malou pozornost podniku, sebrala sem je dětem f číncký automobilce, kterak montujou celej život šroupky do sangjonga:

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:21
- Nahlásit

milá pani Renato, fšecko nej k svátku, hlavně aby koště pořád startovalo, a nějaká ta pěkná bradavice na nose aby vám radost uďála ....

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:22
- Nahlásit

Jimmi
co děláš 30/10, ty flájbolová závodnice? počítáme s tebou, auto ti seženu.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:26
- Nahlásit

leyenda
v Cechach chodite s ADHD k psychologovi kam jinam? Je to psychická porucha. S tim že každá zvláště chemická potravina na tělo nějak působí samoz. souhlasim, ale neumim si moc představit jak vyloučení něčoho z jídelníčku může pomoct na hyperaktivitu, impulsivitu, nesoustředěnost, dyslexii a vůbec dys-všecno, (taky pyromanství..) . Máme kdejakou bylinu na podproru nervový soustavy, mozku atd. ale teda nepozorujem žádnou změnu ať bere cokoliv.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:32
- Nahlásit

Gerda
Zaplatila sem vám svatební cestu s boncem do lázní obrázky sice opět nevidim, ale určitě to tam bude mooooc krásný si je aspoň představuju...

jste moc hodná paní, gdybych to uměla tak vám taky něco někam zaplatim

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:35
- Nahlásit

Gerda
co bude 30/10? v kalendáři nemám nic, tak jsi tam napsaná teď ty , mám se na něco těšit?

<< 1 ... 5382 . 5383 . 5384 . 5385 . 5386 . 5387 . 5388 . 5389 . 5390 . 5391 . 5392 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání