| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:43
- Nahlásit
hancaw
už seš posátka )))) Nanaviguju jimmijovou, aby se s tebou domluvila, kam se ti nablíží.
CO teda budem dělat, když je nás víc? Alekso, máš eště poháry? Akyháky by nám to pískala, můžem si udělat závot...Maky by stvořila sáčky s jílem...
chcete závot děcka? Stihnem aspoň medajle? Alekso, teda ale kde seš?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:45
- Nahlásit
Gerda
hele, ale já ty sáčky rozhodně nestíhám, teď je priorita obleček.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:46
- Nahlásit
Gerda
Já přijedu a Davídková mě zabije.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:47
- Nahlásit
Gerda sem si fšimla - neš jsem dopsala příspjevek uš sem byla na tabuli Jasně ať se ozve béme mít auto plný gólijí
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:47
- Nahlásit
Dobry den Fšici
chcem vas velmi pekne poprosit aby ste si pani Davidkovou tu useba v tejto zumpe drzali skratka, lebo sa roztahuje jak cerny mor a chodi nam na nase slovenske forum kradnut uzasne vodiace psi to je drzost, to je drzost...dajte jej nejake internetove GPS alebo co, naucte si ju 100% privolavacku, dajte jej elektricky obojok cokolvek, lebo sak do sa ma nanu vsade pozerat???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:48
- Nahlásit
laguna
Já přijedu a Davídková mě zabije
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:50 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Silwuska
lebo sak do sa ma nanu vsade pozerat???
a to buďte ráda, že ste jí neviděla naživo ))
Maky a Trix
OK, neva, pořešíme jinak.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:52
- Nahlásit
Gerda
musíš vymyslet jinej název závodu a stejně se chceš jenom předvádět
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:55
- Nahlásit
Maky a Trix
musíš vymyslet jinej název závodu a stejně se chceš jenom předvádět
no chtěla bych no.... )))) nevim, jakej názef závodu...třá by to mohlo být Mladé Víno...koupíme pár flašek a je vymalováno....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:57
- Nahlásit
Silwuska
ste si pani Davidkovou tu useba v tejto zumpe drzali skratka, lebo sa roztahuje jak cerny mor a chodi nam na nase slovenske forum kradnut uzasne vodiace psi
copak copak? že Vy ste naštvaná,že nemáte černého šeryho-vlkošedou variantu?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:01
- Nahlásit
Gerda
skama ste
z hor z hor u Varů, abych to upřesnila . Co se děje 30/10 v Jílu?
leyenda
nene, to já jsem ráda za každou radu, to já se tomu vůbec nebránim
psychicka porucha ma sve fyziologicke duvody má nedovyvinutej čelní lalok (teda doufam že si to pamatuju správně). Proto jsem asi trochu moc skeptická vůči ovlivnění stravou...ale zkusit se má všechno, to určitě, jenže ono to v praxi nejni tak úplně jednoduchý zkloubit dietu se stravou ve školní jídelně atd... Není to naše vlastní dítko, máme ho v pěstounský péči, a když jsme si ho ve 4 letech brali tak jsme dostali obsáhlé info k této nemoci s tím, že se s tim v podstatě nic jinýho než pomocí prášků dělat nedá a doufat že z toho v pubertě vyroste (naděje 50 na 50). Tak jsme to přijali jako fakt a jen se to snažíme zvládnout, ani psych. nám žádný další řešení nenavrhovala, tak jsem to brala tak že nic víc se prostě dělat nedá. No a vida je, frantíky, zas jsou o krok dál!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:01
- Nahlásit
Gerda
uděláme psékobraní, a pejskům usekáme nožičky... stejně je nepotřebujou na to, aby leželi v odkládačkách a venčit se s tím už nebudeme, je to otravav, v tý zimě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:03
- Nahlásit
Gerda
pár poháru ještě zbylo z těškýho závodtu, a gdyž je teda maky táááák neschopná co todle
bylo by startovný 100,- z toho by se doplatili ty poháry a zbylo by na tohle. Akorát že popháry by dostali jenom první někiolik a uďála bych jenom pár spíš sranda disciplin tak vymejšlejte navrhujte jo a ten pytlík je za 59,- + poštovný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:05
- Nahlásit
bonc
Co se děje 30/10 v Jílu?
Psékobraní, jak řekla maky
Maky a Trix
Super názef, bude to Psékobraní! Ale poháry potřebujem, to je jasná věc.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:06
- Nahlásit
Alexa
tyhle pamlskovníky mám už dva. Někde jsem jeden koupila za 30korun... není 60příliš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:07
- Nahlásit
Alexa
Pytliky berem hnet - už je to Psékobraní, když nebudou poháry pro všechny musej bejt aspoň medajle. Kolik máš pohárů? Od vás bys šla jen ty? Akyháky by mohla přitáhnout zase Verču s Bryjárdem...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:07
- Nahlásit
Maky a Trix
Někde jsem jeden koupila za 30korun... není 60příliš?
hele já nevim, já mám dostanej a stejnak to nepoužívám, já jen že aby to byl ten pytlík, cenu nevím, koukala jsem jen v rychlosti na netu, samo levnější by byl lepčí, plánuju se stavit asi příští týden v Lipencích tam maj takovýdle ptákoviny za pár šušňu tak tam můžu kouknout
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:08
- Nahlásit
Davidkova
copak copak? že Vy ste naštvaná,že nemáte černého šeryho-vlkošedou variantu?
JO
A povedala som si ze vas zase pridem pozriet trocha...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:10
- Nahlásit
Silwuska
dobrý deň, pani bradvečiková
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:14
- Nahlásit
Gerda
jestli to dobře chňápu, tak to máte pojatý jako závod - co bych tam s těma mejma neandrtálcema dělala? Jako na pokec určo, to jo, ale ZÁVODIT?? (f čemkolif kromě žraní) To řeknu čoklum a umřou smíchy.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:20
- Nahlásit
Gerda
když vezmu Verču s briárdem tak huš se mi tam nevejde Březen, na to je oktávka malá na 3 velký a dva malí psi + 3 lidi a spoustu krámů to se tam prostě nevleze.
Psékobraní je heský názef.
alexa
pamlskovníky třá tady jsou levnější
http://www.alfazviratka.cz/mini-sacek-na-pamlskyod meny-p-14268.html
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:20
- Nahlásit
Mucholabka
Breeej deeen pani bullikova kako mame??
Ja som v utulku nasla dalsieho uuuzasneho bradvecika, tak som si povedala ze ked uz budem mat v buducnosti konecne ten dom tak zalozim utulok pre bradveciky...utulok sa to bude volat len tak na oko, inac to budu vsetko moje psi a uz ich nikdy nikomu nedam len dufam ze nebudu vsetci taky psychousi jak tento moj krpaty lebo to si potom budem musiet zalozit aj firmu na vyrobu utisujucich prostriedkov ktorej budem hlavny odberatel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:22
- Nahlásit
bonc
ZÁVODIT??
jsi hodná, že máš vysoké smýšlení o našich cvičících schopnostech )))
Akky0Aime
Tak března šoupnem někomu dalšímu do auta, ALeksa veme pudle, to si zas bude hrát v velkobryjárdem. Vem verču.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:23
- Nahlásit
Tady maj i v praze obchod
http://www.promazliky.cz/obchod/detail/3074/mini_s acek_na_pamlsky_6144
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:23
- Nahlásit
Silwuska
musiet zalozit aj firmu na vyrobu utisujucich prostriedkov ktorej budem hlavny odberatel
Jako když si Milo Minderbinder prodával se slevou vajíčka v Hlavě 22 ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:25
- Nahlásit
Akky0Aime
a pro ty, co pamlskovník nechtěj, můžou bejt míčky, nebo mohla tvoje mamča vyrobit ty přetahovátka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:26
- Nahlásit
Silwuska
budem musiet zalozit aj firmu na vyrobu utisujucich prostriedkov ktorej budem hlavny odberatel
takhle to vypadá,když se kruh uzavře ))))
a nebul,nakreju nánu a nějakého šeryho ti se slevou prodám ,když budeš mít kliku,bude mít trochu třeba i peří
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:30
- Nahlásit
Gerda
Tak nejak, aj ja si budem davat zlavu, mnozstevnu a casom aj zlavu ako vernemu zakaznikovi :P
davidkova renata
No dakujem pekne mne nestaci krizenec jazvecika ktory je rychli jak prd za vlhkeho dna, ja mam mat este aj opereneho psa, s ktoreho sa u mna urcite vyvynie zase nejaky psychopat a ja si ho potom budem musiet do konca zivota pustat na stopke jak sarkana
Och, dnes mam nejaku depresiu, alebo skor, som nasrana...asi sa presuniem do tej vedlajsej temy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:33
- Nahlásit
Silwuska
No dakujem pekne mne nestaci krizenec jazvecika ktory je rychli jak prd za vlhkeho dna, ja mam mat este aj opereneho psa, s ktoreho sa u mna urcite vyvynie zase nejaky psychopat a ja si ho potom budem musiet do konca zivota pustat na stopke jak sarkana
¨dnes vám ide,pani
nezoufej,k opeřené variantě ti zadarmo!!! přibalím síť
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:33
- Nahlásit
Gerda
ty přetahovadla bych nechala na nějaký větší závody. Jo a Verča nepojede ona jede na opravdický záfod do Letňan , tak březen vezmu.
míčky? http://www.promazliky.cz/obchod/detail/1086/glitze rball,_trpytivy_micek_s_rolnickou_2211
|