| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 18:53
- Nahlásit
makrel
taky nemám přezuto,ani nemám na nový kola a musím koupit 2, z jednoho koukaj dráty a druhý nemá skoro vzorek a přezutí taky není zadarmo takže nevim, asi až přijdou peníze z přednášek to pořeším
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 19:25
- Nahlásit
no jeste,ze nemam auto v tomto posranym obdobi bez penez!!!!
no,tak to si nachystej dvojsmycku,zacinam mit strach o hajana!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 19:45
- Nahlásit
tak máme koberec přes celej byt ,sice po babičce,ale pěknej ,hnědej
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:06
- Nahlásit
zdarec fšici!
sere mě práce, serou mě dementní zákazníci a eště dementnější kolegové a MÁM HLAD!
jediné, co mě drží nad vodou, je myšlénka, že budeme mět pjekné koberce doma, uš sme domluvení s přítulem, v ložnici bude tendle:
a v obýváku ode zdi ke zdi tenhle:
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:11
- Nahlásit
brezen2008
tak máme koberec přes celej byt ,sice po babičce,ale pěknej ,hnědej
mas na nem taky zumpi logo?
nemethova5
zacinam mit strach o hajana!
co je s Hajanem?
prezouvat teoreticky nemusim, ale stejne to delam, vloni jsem si taky jako jedina normalne jezdila autem a nebourala, kdyz tu byl ten snih
jsem dneska chtela byt laskava na policajta, dat mu prednost, pac se nemohl dostat na hlavni, mu ukazu aby jel, von jako ze ne, tak jsem se rozjela a von taky jsme se trochu tukli, us nedelam dobry skutky, sem este myslela, ze sem to jeho gesto blbe pochopila, ale ne, von si to prej rozmyslel chapete to?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:13
- Nahlásit
leyenda
a já myslela, že akorát u nás máme tak blbý monocajty
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:13
- Nahlásit
Baysha
budeme mět pjekné koberce doma
fakt?
si taky este muzes nechat vymalovat vod Bilusky, dyby to bylo malo barevny
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:16
- Nahlásit
Baysha
já myslela, že akorát u nás máme tak blbý monocajty
ja vo nich teda taky mela lepci mineni, ale us to prehodnocuju
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
sim tě co si stěžuješ,já su tupá a eště howno vidim..
Woe.
kejtlin
Jojo, četla jsem. Já mám samý hodný děti. Jsem chtěla udělat z Mercinky dalšího pejska na besedy, ale to je takej debil, že to ani není možný.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:18
- Nahlásit
leyenda
malovat se nám nechce, sice by to nebylo na škodu, ale sme líní jak veš dyš uš, tak bychom ale měli bílé nebo pastelové stěny a na ně obrásky nebo nálepky
sme se s přítulem shodli, že ty koberce sou dokonalý úlet, budeme v obejváku jezdit s autíčkama, brrrm brrrrrrrrrrrrrm a sou docela laciný, 300x400 vyjde na necelý dva litry i s dopravou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:24
- Nahlásit
Už je to tadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
http://www.novinky.cz/domaci/213936-o-vikendu-prij de-snehova-nadilka-a-ochladi-se.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:24
- Nahlásit
leyendaale,mam obavu,ze aby zase nebyl tak nemocnej jak v lednu,jeho bracha tu letosni zimu nejak nerozchodil,museli ho uspat,to same co hajan,otrava technickou soli!a selhani ledvin,hajan ma chycenou slezinu!no vidis,jak jsou cajti blby a vsude bez rozdilu!
Bayshato sevam to bude fajne hrat,kamoska ma koberec clovece nezlob se!takze muzou hrat do padnuti,ten puzzle je taky super,ale mam obavu,ze je moc svetlej,ten by u nas nevydrzel.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:45
- Nahlásit
Tak sem dneska koupila Baronka-Safírka-Břéťu. Dítě projevilo touhu jet se projet. Když jsem ho uzdila tak mě kousnul Dala jsem mu přes dršku, aby si to nezvykal. Ďíťato šlo jezdit. Cválalo.Cválalo velmi hezky do té doby než spadlo. Zlomilo si klíční kost. Koňovi to bylo jedno a začal se pást. Na pohotovosti jsme strávili tři hodiny. Prodám velmi hodného hucula
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:49
- Nahlásit
Biluškatak to jste moc dobre nezacali!on ji vyhodil ze sedla,nebo sama spadla?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:54
- Nahlásit
nemethova5
on ji vyhodil ze sedla,nebo sama spadla?
Ona tvrdí, že vyhodil zadníma po koni za sebou, ale mě se to moc nezdá. Jsem koukala, přišlo mi, že normálně spadla, ale přesně to nevím, byli dost daleko ode mě a koukala jsem jen na půl oka.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:56
- Nahlásit
Biluška
no týbláho, eště že jenom klíční kost
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:57
- Nahlásit
Dobrý večír,
nevíte jestli psovi - 3,5 měsíční štěně - 13kg, může uškodit Pangamin BIFIplus? Naštval se, že se nepodělím o moje knedlo-zelo tak šel našel někde sáček s pangaminem , vysypal ho do pelechu a než jsem ho odlovila sežral jich tak 15-20 maximálně. Tak doufám, že přežije, snad ani po... by se neměl když je to bifi ne?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:59
- Nahlásit
Atusch
hele v klidu, moje štěňula má 15 kilo a pangamíny vyrabovala minulý týden, bylo jich určitě přes 20, nebylo jí nic, ani se nepotento
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:01
- Nahlásit
Baysha
tak to ráda slyším... on rád dělá věci natruc a tohle byl přesně ten případ : Nedáš, najdu si svoje...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:03
- Nahlásit
Atusch
nojo, moje je za trest zatím bez pangaminů, ještě jsem nepotkala lékárnu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:03
- Nahlásit
Atuschhele,maximalne se posere!nic by mu byt nemelo,mi takhle ajax prvni pes sezral celou sklenici,co je na okurky tu velkou celou sadla a ani se nepoto...mas se s nim delit,ja to delam porad a to mam dva nenazrany krky!delam si vetsi veceri,nebo obed,bo vim,ze mi z toho polovinu sezerou,aspon mi hlidaji vahu,i kdyz to neni videt,no jo malej aresek kucy,kucy,kucy....
Biluškatezky zivot zokeje,co vzpomnela si na vanu dcera nebo co,on mel zlomenou snad kazdou kost v tele,tak doufam,ze nepujde v jeho slepejich.a co jak na pohotovosti,co s tim delaji,tu klicni kost jako ruku jen zafixuji????
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:06
- Nahlásit
Baysha
pěkně vyřešeno
nemethova5
já bych se i dělila, jenže on je ujetej na žrádlo a to v jakékoliv podobě a když mi bude sedět a koukat do talíře tak nikdy nepřestane loudit a to by mě štvalo...
A mimo to rozdělit se s ním o knedlo-vepřo-zelo ač nemám maso, tak by se zaručeně po...
To jsme zvědavá co s tím hladovcem budu dělat zítra, jde ve čtvrtek ráno na tu kýlu, a neměl by zítra žrát. To bude velmi moc moc rozzuřen
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:06
- Nahlásit
Atusch
Z toho mu nic nebude
nemethova5
nasadili jí takové jako kšíry, táhne to lopatky dozadu a tím se prý fixuje ta kost. Moc se mi to teda nepozdává, byla bych radši za klasickou sádru, ale budu jim teda věřit.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:10
- Nahlásit
Biluška
klíční kost se jinak fixovat nedá, sádra nemá smysl, to by do ní museli dát celej hrudník a ruku po loket a to by nemohla ani dejchat... nebuj, klíční kost se hojí dobře, taky sem ji ve dvanácti letech měla zlomenou a za tři tejdny to bylo v cajku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
Baysha
Já měla klíční dvakrát.
Klíček z houpačky a pak z koně, pak loket od dveří, nos od koně, potlučený žebra od koně, rozdrcenej kotník od koně, těžkej otřes mozku od koně, podupaný prsty na nohách od koní včetně strženejch nehtů nepočítám.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:14
- Nahlásit
Atuschty vo.eeee,tak to aby jsi dala na lednicku,spajsku radny retez a zamek!a co myslis ze je amin,taky ujetej na zradlo,ale uz se o hodne zlepsil,necumi mi do talire ani do huby,musi oba dva zpusobne lezet a ani kvicet nesmi,lezi,enkvici,ceka,bo vi,ze dostane,hele,ja kazdymu necham upapidi porcicku,bo hajan nemuze ruzny veci,ma problem se strevama,ma dojebanou slezinu,a ja mu ji nechtela v tom lednu nechat vyndavat,tak je na takovych light zradlech.no nebuj,on to vydrzi,akorat nevim,jestli ti nebude blejt,bo amin jak mel prazdny zaludek,a pak ani nepil,tak poblil me,brachu,cely auto!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biluškaksiry jo????neco jak postroj na obranu???no nevim,ja myslela,ze ji to taky zasadrujou!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:17
- Nahlásit
impactty vole!!!!!!!!!nerikaji ti nahodou puzzle?????????
tak to ja radsi zustanu u tech psu,sice pohryzana jsem byla,na stehne a na ruce samy steh,prokously ruce a prsty nepocitam,vyrazenej zub(u prvniho psa)pak jsem mela zlomeny nos,pekne jsem na brane zaryla!noa vlastne jeste od hajana potrhany prsty!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:23
- Nahlásit
Biluška
Ty vado, vy umíte žít, první jízda a hned průser )))))) Ale řikala si, že to svedeš na ympakta, měla bys jí za Břeťana vynadat. A co holka? Jak jí je? Bolí to hodně? Která ruka? Pravá? Dali jí nějakej protibolák na noc? První noc s kšírou a zlomeninou bude asi náročná, možná se moc nevyspíte, chůdě malý, zlomený.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:24
- Nahlásit
nemethova5
Tož tak se to sešlo. Ale tak víš co. Když jezdíš na jednom dvou koních, máš jeden úraz za x let. Ale když už jsou to pak stovky, tak se to nastřádá. A navíc, já se nikdy neuměla držet. Odjezdila jsem cokoliv a krom těch těžkých úrazů jsem taky vždycky nasedla zpátky a pokračovala. Ale stačil prd a letěla jsem.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 21:26
- Nahlásit
Gerda
Bych to svedla na tu pani ex majitelku. Bo ona říkala, že budeme cválat, že to Lála umí a prt umí. Se tam plácá zleva doprava, nahoru, dolů a stačí, aby kůň zakop a neudrží se.
|