| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:54
- Nahlásit
Baico
Tak jedině, jestli davítková nemá ZZO do sbírky, že si ho mohla cvičně vyšvihnout...jinak nevim, abychom naplnili limit...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:57
- Nahlásit
Gerda
jestli davítková nemá ZZO do sbírky
má ho...
Vlčáčková
Zkus z dětí udělat biomasu a s tou zatopit.
hele co čubička ostatně?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
saň tedy fstřebá jeho a je pořešeno)))))),můžeš zvostat gde si
a tak to ja zustanu stejnak, kuliva tomu ho nemusime skrmovat
Biluška
Biluška taky nechce být žádná mnohomanželka, chce být dokařka za ty velké prachy
no tak to jo, tak nacpi Masenka k adopci do dokarsky rodiny
ja zadny takovy lidi neznam, jsem myslela, ze takovy dzoby ani neeksistujou
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:00
- Nahlásit
Baico nejsem nevšimla jsem si že je totok podmínkou a tudíž jsem zvostala neorganizována hlavně mám k organizování odpor. Jsem jaxi neorganizovatelný typ. Ale kvůli zkouškám a čokloj jsem se chtěla přemoct a zorganizovat se ale nikdo mi nikde nechce!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:01
- Nahlásit
Gerda
Tak jedině, jestli davítková nemá ZZO do sbírky
Neni potřeba. Potřebujeme min 5 lidůch a i bez Hanciw nás bude 9. Takže f klidu můžete přijet.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:03
- Nahlásit
hancaw
ale nikdo mi nikde nechce!
No ono stačí být v chovatelském klubu. Tak na to mysli pro příští rok.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:03
- Nahlásit
Vlčáčková
Která jste si už objednala nějakého policejního psa z diskuze vedle?
ja o tom jednou premyslela, ale zajedno ty psy nedaji do zahranici, za druhy nevim, jak by se porovnal s deckama
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
Čupka dobrý v rámci mizerných poměrů. Zlepšila se pohybově, boule se jí zmenšila z 3,5 délka x 2 šířka x 1,5 na výšku na cca 2 x 1,2 x 0,5!!!! To čučím. Veterinář to ví zatím jen po telefonu, protože tenhle obrat to nabralo před cca 3 nedělemi a my se pořád nemůžeme pro nemoce a prac. cesty sejít. Hrozně se tomu divil. Kamarádce jsem o tom říkala, je to zdravotní sestra, a taky se divila. Konzultovala jsem s ní ty jeho průzkumy buněk pod mikroskopem, protože jsem jim přestala věřit, že se takto dá ta rakovina určit bez histolky. Ale ta tvrdila, že pokud tam viděl ...... (cosi) .... mytozu (nebo tak nějak), tak se histolka dělat nemusí, protože to je prý jasný. No, tak jasný to bylo a nádor se nám zmenšuje. Uvidíme, co tam zbyde, protože říkala, že samotný nádor může být malilinkatý. Tak uvidíme. Feňule je veselejší, i popoběhne, když na to přijde, je schopná jít do schodů. Není to sice úplně jako před kastrací, ale je to o hodně lepší, než po ní.
Valím zase něco dělat. Zatím zdar.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:42
- Nahlásit
Gerda
do Jílovýho..ty blázne jsem v prdelovsi..100kiláků vod Prahy+ cesta do Jílovýho. A druhak, vůbec nemám energii koukat na vychovaný psy. Tady je anarchie vobrovská. Ajda si pamatuje dva povely NA, JEŽIŠMARJÁTÁHNIZTOHOZÁHONUMÁŠTADYSNADMÍSTADOST.... . Já jsem absolutně selhala..Roman k tomu směřuje. Jedinej slušnej spolubydlící je prasník-respektujeme se a je to.A taky mě neprozradí sousedce, před kterou se schovávám. Přišla bába, berle..."prosím vás, nehodila by ste mě k doktorce, já jí vezu bábovku a .....", jen odešla od MUDr."helejte, ještě nakoupit bych došla a do lékárny"-to už jsem začala tušit. Druhej den:"jak nepojedete do Čáslavi, co by vám to udělalo, ježišmarjá vy ste vochotná, to snad nejni možný..dyť je to půl hodina"-a tak se schovávám
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
ale tak to bylo, žádná komédie...to prase to tak vidělo..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:51
- Nahlásit
radkah
hele teď mě napadlo, nemůžem na silvestrak vám? Psi vám nevaděj, v prdeli ste, takže rachejtle tam asik nikdo nemá...kolik lidí pojme váš dům? U Čáslavi to znám, umim do Žleb, do Třemošnice, do Kolína...můžem přiject na výlet kliďánko...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 13:56
- Nahlásit
Jéééžiš Novej rok s vepřem ..rozmysli si to dobře..jak na novej rok..
du ven nepyšte
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 14:03
- Nahlásit
Gerda
Ty mě chceš rozvíst...na Silvestra-roman nepije a nenávidí rachejtle. No my sme 2km od Žleb a asi 10od Třemošnice. Na výlet doražte, dyž si zvládnete rozehnat ty bitky s Pepkou a Ajdou-já už to vzdala...tak na ně koukám, naleju si dvojku-kupuju krabice u nás v shopu je maj za 19náct.JO a rachejtle jsou na vsi znamením pátku-asi jim zbyde ze svačin, tak nakoupěj rachejtle aby ukázali sousedům jaký sou borci...my máme silvestra každej pátek. Obyvatelnou místnost máme jednu a kuchyň s koukající elektroinstalací-nějak jsme mysleli, že to bude raz dva a vono to vypadá tak na dva tři ROKY
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 14:04
- Nahlásit
byla sem venku se smečkou, je u nás krásně a teplo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 14:13
- Nahlásit
radkah
Obyvatelnou místnost máme jednu a kuchyň s koukající elektroinstalací-nějak jsme mysleli, že to bude raz dva a vono to vypadá tak na dva tři ROKY
Paní nezoufej. Já doufala v rekonstrukci trvající dva-tři roky. Jsme tu čtvrtou zimu a já DOUFÁM,že tu rekonstrukci doděláme za DVĚ-TŘI DESETILETÍ
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:02
- Nahlásit
uš sem měla skoro hotovej trixův novej přenosnej pelíšek na přednášky a ujela mi ruka. Pářu už dvě hodiny a ještě jednou tolik budu. bože, proč jsem tak nešikovná????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:04
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Budete mít na nás čas o víkendě?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:08
- Nahlásit
jbat
no jasně, nechceš jet s náma v sobotu ráno na bránění do prokopáku? Pak se eště vždycky procházíme a možná půjdem klikrovat....
Maky a Trix
Buď se poleješ olejem, nebo něco zašiješ, seš vopravdu nemožná ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:12
- Nahlásit
Gerda
tak já bych se spíš připojila až po bránění, budu mít hada a bude kosa, tak aby nepřimrznul...
Jak se pak za váma dostanu?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:14
- Nahlásit
Gerda
pani, napište mi maila na aviva.zp@seznam.cz, pls, ať na Vás mám maila...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:24
- Nahlásit
Gerda
njn... nikdo není dokonalý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:43
- Nahlásit
Maky a Trix
už šiješ pytlíčky? Hele a přijedeš teda na toho 30/10...nebo na to prdíš? Nebo sme se tak vůbec nedohodli a já žiju v nějaké mýlce? Na tu mikulášskou s tebou počítám 100%, ale teď vlastně nevim, jestli seš 100% i na toho 30/10...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:51 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Gerda
pytlíčky bože, na kdy jsou ty pytlíky?! Já na ně úplně zapomněla! Pořád šiju pelech a ještě jsem nezačala obleček, kterej začíná vypadat aktuálně... 30/10 se něco děje? Tak to přijedeme. ))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:58
- Nahlásit
Gerda
jsem ti odesrala...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 16:17
- Nahlásit
lidi nevíte někdo odkaz na levný reality? děkuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 16:17
- Nahlásit
Maky a Trix
30/10 je vlastně ten prodlouženej víkend, bude se dělat maličký malosetkání v Jílovém, ale nikoho z dálavy netaháme, protože to závod neni a brzy bude tma. Ty budeš přechrápávat, takže pohoda, přijedeš. Možnáááá bychom mohli sjet do mlíkošů...zjistíme, uvidíme Ale počítám s tebou, jo?
jbat
taky sem ti odesrala )))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 16:20
- Nahlásit
Gerda
jasně, řekni, jak se ti to bude hodit, klidně přespávat nemusím, nejspíš budu v ústí a to je jen hodinka cesty ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 16:25
- Nahlásit
Uš někdo vymyslel, kam se pozveme na Silvestra? Mám jen dvě podmínky. Nesmí tam být ani jedna rachejtle a petarda a musí tam být WC a kamna
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 16:33
- Nahlásit
Maky a Trix
počítá se s tebou a víš dobře, že se krásně vejdeš i se skřítečkem, neni vůbec problém.
Takže děcka, na toho 30/10 nemáme nic připraveno a vy řekněte, zejména ti poblíž prahy, kdo byste mohl přiject. Vidim to tak, že když bude slušně, budeme krafat u kávy, něco pocvičíme, figuranta neberem, protože pak půjdem na procházku po lukách a polách a variantou se jeví samozřejmě chotouň s lesníma cestama. Takže kdo máte čas 30/10?
S určitostí jede:
gerda
davítková
maky
aleksa
akyháky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 16:39
- Nahlásit
Gerda