Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5391 . 5392 . 5393 . 5394 . 5395 . 5396 . 5397 . 5398 . 5399 . 5400 . 5401 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:37
- Nahlásit

Silwuska
Pani, to ste vy s tými bradáčmi, ak sú čierný a bradatí? ))) Už viem, ktorá ste )))) Nechcete gothajské prasátko?

Akky0Aime
ty přetahovadla bych nechala na nějaký větší závody
OK, souhlas. Míčky klidně, maryje se těch zvukodoprovodnejch bojí, pro nás pytlík na odměny )))

Silwuska
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:40
- Nahlásit

davidkova renata
přibalím síť
ok tak ked zadarmo, tak zadarmo ja ako prava nefalsovana chamrad slovenska berem secko co je zadarmo

Btw. ze neklesaj na duchu...kam som uz klesla ked som si zalozila temu na blufore?

Silwuska
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:42
- Nahlásit

Gerda
Pani to som ja s tymi bradacojazvecikmi co su cierny bradati a drbnuti...neviem v akom poradi...odkial viete ktora som?? a preco mi ponukate prasiatko?? nejaka asocia s mojou osobou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:45
- Nahlásit

Silwuska
kam som uz klesla ked som si zalozila temu na blufore?
no já to viděla,ale nějak se kouzlo nepovedlo,zatim se akorát dozvěděla,že to máš napsat tam kam jsi to napsala

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:48
- Nahlásit

Gerda
míčky skusim vyrobit

jinak teda startovný stovku, a kdo bydlí blízko Evropský? Ten obchod je tam tak kdyby vzal ty pamlskovníky mini za 33Kč
tomu by každej těch 33 poslal na účet kdo by ho chtěl.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:49
- Nahlásit

davidkova renata
No, nepovedlo som taka zmätena teraz s toho, neviem ci cakat abo co vlastne...a celkovo vlastne nechapem preco maju prispevky obmedzeny pocet pismen...a tak no...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:55
- Nahlásit

Silwuska
, neviem ci cakat abo co vlastne
čekej...když budeš mít kliku,nějakej laskavej moderátor to uváží a uvidíme))))
celkovo vlastne nechapem preco maju prispevky obmedzeny pocet pismen...a tak no...
hlavně nepiš 2 příspěvky za sebou,to bys byla pokárána bo to je nedovolený

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:01
- Nahlásit

Silwuska
odkial viete ktora som?? a preco mi ponukate prasiatko?? nejaka asocia s mojou osobou?
normále viem, ktorá ste, tiež sa eksponujete v tej vašej slovenskej žumpe, ale nie ste taká kontroverzná, tak ste sa mi vybavila skor. Prasiatko vám ponůkam, lebo sú to chytré zvieratká a nie sú také drbnuté ako brádáči.....to bola len dobrá mienka....rozumíte ma, kým na vás hovorím po slovensky? ))))

Akky0Aime
Blízko evropský bydlí davítková, ale je líná tam dojít....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:04
- Nahlásit

Gerda
Blízko evropský bydlí davítková, ale je líná tam dojít....
to je fakt...vobojí,ofšem evropská je velmi dlouhá! záleží s kerýho konce.
rozumíte ma, kým na vás hovorím po slovensky? ))))
já ne)))),ale vygúdlila sem si slovo prasiatko..to je monty né?,tak to je výbornej nápad,pokud má silwuška depku ,tato bude brzo přebita daleko větším průserem

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:05
- Nahlásit

davidkova renata
,tak to je výbornej nápad,pokud má silwuška depku ,tato bude brzo přebita daleko větším průserem
Tak sme vyléčili dalšího čéka, mamko dělej čárku do kolonky dobrý skutek - cejtim se líp, ty taky?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:07
- Nahlásit

Ahoj.
Jsem doma a budu Vás tu kontrolovat, abyste nezvlčily!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:10
- Nahlásit

Gerda
cejtim se líp, ty taky?
já ne..na mne to nezabírá,dyk víš.. líp se budu cejtit aš silwuška pošle jako výraz díkú nějaký prachy
Vlčáčková
abyste nezvlčily!!!

co podlaha a vokna a jiný úchylnostě?

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
budeš prosím tak laskavá a úžasná a dojdeš do tohoto krámku koupit pamlskovníky? http://www.promazliky.cz/static/kontakt
jeden stojí 33Kč
a každý kdo ho chce by ti těch 33Kč poslal na účet aby jsi měla z čeho je koupit

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:13
- Nahlásit

Akky0Aime
jinak teda startovný stovku, a kdo bydlí blízko Evropský? Ten obchod je tam tak kdyby vzal ty pamlskovníky mini za 33Kč
tomu by každej těch 33 poslal na účet kdo by ho chtěl.

simťa ty ůpytlíky by byly v rámci startovnýho, ale já 20. sjedu do těch lipenců do tržnice a kouknu co tam maj, kdyby né tak se to objedná a koupí v Praze a nějakej Pražák = Davítková, tam pro ně sjede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:13
- Nahlásit

Gerda
a soutěž by mohla být třa tohle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:14
- Nahlásit

Alexa
šiš tak co teda??????????????????????????

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:15
- Nahlásit

Alexa
no jasný taky jsem to myslela v rámci startovného ale nějak mi to nešlo dohromady s tim za co by to renátka koupila, tak si to vyřešte mezi sebou

Silwuska
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:16
- Nahlásit

Adavidkova renata
hlavně nepiš 2 příspěvky za sebou,to bys byla pokárána bo to je nedovolený
Tak toto je prudko zaujimave...oni si tymto vlastne cibria svoje schopnosti domyslania si, lebo kedze clovek do jedneho prispevku nemoze popisat cely problem, a druhy prispevok tiez nemoze napisat, tak to vlastne musi v polke ukoncit a ostatne si musia domysliet...AHAAAAAA...uz to CHAAPEM...vodsať ma pani Hanka1 take uzasne dovednosti domyslania si vau...

Gerda
Prosim vas prestante na mna hovorit po slovensky, nemam tu toho doma dost??? ináče vam to celkom ide, chvalim...dakujem za ponuku pašíka, mozno by som ho aj brala, potrebujem zbohatnut, naucim si ho na hladanie tych podzemnych strasne drahych hub...

Ts, tak ja teraz neviem ci ste malo kontroverzna alebo co, lebo ja si vas nejak neviem vybavit prosim identifikujte sa ... hlavne jakeho mate psa, či, a akym smerom je drbnuty...podla toho ludi rozoznavam najlepsie...

Gerda
Člen
- Nahlásit

Akky0Aime
tohle maryje v životě nedá....leda až sežere všechny pamlsky, tak přijde, ale rozhodně bez aportu....

Alexa
a v lipencách maj co eště?

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
šiš tak co teda??????????????????????????

lehni a zůůůůůůůůůůůůůůstaň ve středu odpo - PŘÍŠTÍ - se domluvíme co dál

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:18
- Nahlásit

Silwuska
hlavne jakeho mate psa, či, a akym smerom je drbnuty...podla toho ludi rozoznavam najlepsie...
mám maryji...takovou krásnou a moudrou, volila sem u ní metodu zatloustnutí, tudíš s lovením zvěře nemám delší dobu již žádné potíže, sama ví, že by je nedoběhla....a nie je drbnutá, je veľmi múdra.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:19
- Nahlásit

Baby co to tu organizujete vlastne?? Mi sme mali paradnu sutaz, "Den psich hier" sa to volalo, mozno by sme mohli poskytnut nejake napady...ci? zase som mimo??

Silwuska
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:20
- Nahlásit

Gerda
Joj Maryyyjeee, jasneee...aj v nasej zumpe som vas zoparkrat videla, co sa tam neukazete castejsie?? je to tam super, a zabavne, robim tam moderatorku, takze ked ma naserete tak vam dam upozornenie a tak...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:21
- Nahlásit

Silwuska
oni si tymto vlastne cibria svoje schopnosti domyslania si, lebo kedze clovek do jedneho prispevku nemoze popisat cely problem, a druhy prispevok tiez nemoze napisat, tak to vlastne musi v polke ukoncit a ostatne si musia domysliet...AHAAAAAA...uz to CHAAPEM...vodsať ma pani Hanka1 take uzasne dovednosti domyslania si vau

jste velmi bystrá,pani.-))))) je to přesně tak,škoda,že to p. hanka přenáší i k vám,kde ze setrvačnosti domýšlí jak to kdo myslel
jinak k temu prasiatku..tady si dovolím dát linka radkyh ,která prasetem disponuje a popsala jisté skutečnosti...čtete,pani a zjistíte,že vlastně naemáte vůbec žádné problémy s psíky)))
http://www.ajdadoga.estranky.cz/clanky/monty-prase --zatim--zakrsle

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:22
- Nahlásit

Silwuska
my sme se rozhodli, že jediná možnost, jak získat strašně moc pohárů a medailí a prvních míst je, že si závod zorganizujem sami. Závody nesou slavná jména, ten první se jmenoval - Tešký závot o Pohár Mléka...byl v Mlékojedech....ještě chceme ekspandovat do Řitky, tam bude závot O zlatou žílu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:22
- Nahlásit

Alexa
lehni a zůůůůůůůůůůůůůůstaň
to mi pude! ))
Silwuska
mozno by sme mohli poskytnut nejake napady...ci? zase som mimo??
vyjímečně mimo nejste, hned pište nápady!! ))))))
takze ked ma naserete tak vam dam upozornenie a tak...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:25
- Nahlásit

Silwuska
robim tam moderatorku, takze ked ma naserete tak vam dam upozornenie a tak...
tak preto ste zelenááááá )))))

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:27
- Nahlásit

Gerda
co místo hodu granátem hod aportovací činkou třá kdo bude nejblíž vyznačenýmu bodu

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:30
- Nahlásit

Akky0Aime
co místo hodu granátem hod aportovací činkou třá kdo bude nejblíž vyznačenýmu bodu

jooooo a tou dvoukilovou a přes áčko to bude bžundaaaaaaa

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:32
- Nahlásit

caute decka,co noveho?????az na to,ze me ty dva blbci vzbudili uz ve dvanact a ja sla spat v osm?
davidkova renatajsem moc rada,ze se ti to libilo a jeste jednou v zumpe vse nej k svatku!
hele ten cierny sery vypada tam jeden pes upa jak amin,tak ja mam vlastne doma raritu!

<< 1 ... 5391 . 5392 . 5393 . 5394 . 5395 . 5396 . 5397 . 5398 . 5399 . 5400 . 5401 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání